Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Balinov
titán
Persze, persze TRob1, nincs is abbol vita, vegulis meg mindig Google Maps-nak, nem Google Navigation-nak hivjak.
Azzal sincs, hogy online alapon (labs feature kikapcsolva), meg korabban, mikor egy 16merfold szeles negyzetet lehetett pre-cachelni offline terkepezeshez, nem is volt gond.
Most sem az, csak amit tenyleg furcsallok az, az, hogy az offliine letoltott terkep (amit most ugye tobb hir kapcsan is ismerunk) miert szenved ettol a "hianyossagtol".
Oke, letoltom mondjuk Lichtenstein terkepet off-ba, fasza, kikapcsolt 3G/Wifi mellett is meg tudom nezni az egesz miniallam utcaszintu terkepet (talan POI-k is vannak, ezt nem tudom), de ugye ott bukik a logika, hogy ha lehetove tettek az orszagszintu map pre-cachelest, akkor a cimkereses miert nem mukodik - mert ugye nem mukodik, ha jol latom az elmult hsz-ekbol?
Tudom, termeszetes is, hogy fejlesztes alatt van, ingyenes, stb. nem is varom el, hogy pl. precachel-t map-ban keressek a Simagorongyos-Also-n talalhato Teesz kozeleben talalhato fejogepjavito muhelyek felol, azert a POI meg egy nagyon nagy falat, ebben a PNA ill. nanviszoftverfejlesztok az erosek, az nem is vita, de legalabb alapveto keresesi funkciok mukodjenek (helyiseg, utca, ezekkel szerintem tobbsegunk boven boldog lenne az elso, de talan meg masodik korben is).
Béke
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgatós találkozó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest