- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
Aktív témák
-
tomy86
addikt
A romból én is töröltem szinte az összes jelzőhangot. Nekem jó "ömlesztve" is. Nem használok annyiféle jelző/csengő hangot, hogy zavarna.
Csak én ES-t használok amióta androidos telefonom van, így nem tudtam, hogy nem egyértelmű, hogy bárhonnan ki lehet választani a hangot. Most már legalább ezt is tudom Ronynnak köszönhetően. -
TRob1
veterán
Mégse, nekem mindig csak az adott mappát mutatja.
Tehát, ha pl. csengőhangot akarok, akkor csak a system\media\ringtones és az sdcard\media\ringtones mappákban lévő "elemeket" ajánlja fel, ha ébresztést akkor az alarms mappákbó, ha vmi értesítést akkor meg a notifications-ekből. -
-HajTömeg-
őstag
Mert abból amit szeretnék,az kétszer ilyen drága, másrészt nem akarok win7-et,csak most tetszik ez a launcher.
Pár hetente lecserélem a Launchereket,tetszik,hogy olyankor mintha új telefont kapna az ember.
De bírom,hogy mindenki frászt kap,ha egy más rendszerről esik szó, gondolom az Iphone megemlítésétől sikítófrászban törtök ki
Juj wp7 Launcher , rohadjak meg...
Vicc... -
pyron25
aktív tag
Nos megnyitottam mind a kettőt hogy egyszerre fusson és ne legyen hatalmas eltérés. A futó alkalmazásoknál 146 MB a feladatkezelőben pedig 154 MB. Egy játék után a feladatkezelő 178 MB a másik 164 MB. Mindezek az eredmények úgy születtek hogy mind a kettő a memóriában volt.
-
baal-amiga
senior tag
-
fatal`
titán
Mivel a marketen több ember fér hozzá, ezért egyszerűbb ott terjeszteni, sajnos.
(#43206) air: Google.
Már nem tudom, valami fórumból jött a válasz, a 4.0-ban SGX540 van, a 4.2-ben SGX530.
(#43205) gatto_: Vagy akkor hogyha a fejlesztője elhagyta az előző verzió aláírófájlját és így újra alá kellett írnia, persze a kulcs nem fog egyezni, így minden vevőnek / usernek, aki telepítette újra kell raknia.
(#43204) dekrer: Sok ám a fals riasztás is. Ha valaki elolvassa mi mihez kér engedélyt, akkor egyáltalán nem kell.
-
Deck
titán
Igen CWM-el próbáltam már. Backupot elkészíti rendesen, de mikor rámegyek a visszaállításra akkor nem csinálja már meg kiírja, hogy md5 vagy mi rendben aztán egy menüvel vissza dob.
Hivatalos frissítésbe még nincsen, de a Sonytól letölthető már. Rootol GB kell hozzá, majd lefuttatsz egy kis scriptet ezután flashtoolal felrakod wipe datánál ne legyen pipa, majd lefuttatod a script másik felét. És már van is rootolt ICS 4.0.4-ed. Remek rendszer lett sokkal jobb mint a GB.
-
chab7
addikt
Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
(V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem.
Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan.(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút
-
doddencs
senior tag
nyilván egy mobilos streamnézés kényszermegoldás, de annak tökéletes.
viszont nekem egy laptop már tud nyújtani megfelelő élményt, és fog is, mert nem tervezem egy 120cm-es tv vásárlását, mert akkor bútorcsere is dukálna.
és most mondok egy még rosszabbat, rengetegszer .avi-t nézek, még a család 100cm-s tvjén is. zenében meg 320-as mp3-t hallgatok. mit tegyek, nem vagyok elég igényes ezek szerint. vaksi is meg süket is - a legrosszab.. -
Mercutio_
félisten
-
-
xSide
őstag
TRob1 nem is ajánlottad eddig a GO Backup appot, esetleg lehet csak nem láttam
Mit ide Titanium meg minden más, pont azt tudja amire szükségem van mindenféle körítés nélkül ingyen...
Alkalmazások és adataik mentése, sms, híváslista stb
Jahh felraktam a beta go launchert, pöpec az új sack animáció és minden újítás benne! -
-
spiritex
veterán
Jelentem, hogy ahogy mondtad, mondtátok, simán ment az átmásolás a 16 gigás micro sdhc-ről a kisebb 8 gigás kártyára. Tehát felmásoltam pc-re a 16 gigás tartalmát, letöröltem 8-9 giga filmet, zenét, kivettem a 16-ost, beraktam a 8-ast a telóba, rámásoltam pc-ről a lementett adatokat, és újraindítottam a telót.
Egy dolog nem stimmelt csak, az, hogy elállítódott az sd-n levő csengőhang, de beállítottam és most már minden oké.(#41286) tomy86
Ma belepróbáltam a tabletbe egy micro usb - USB A (anya) átalakítót (nem kábel, csak egy egybe-műanyag átalakító), rádugtam a pendrive-omat, de nem történt semmi.Kérdés: kell még valamit állítani valahol az ICS-ben, hogy lássa a pendrive-ot, vagy csak egyszerűen nem volt megfelelő az átalakító? Köszi!
(#17410) dokee78
Ha tudja az OTG-t a tablet-em, márpedig tuti tudja, akkor az S2-höz való USB OTG kábel jó lesz? Az előző kérdésemet tőled is kérdezném. Köszi! -
-
Ronyn
senior tag
Látom van szokincsed ,(ez is téged jellemez) de ha azt te humornak nevezed hogy másokkal fafejű tahó módjára viselkedsz, és azért vágjon az ember "jóképet", a "humorodhoz" mert te odabigyesztesz egy smájlit - nos az elég érdekes elgondolás.
Azt nem vonom kétségbe,hogy egyébként segítettél, de attól meg ugyanúgy f@szkalap vagy.
Jelzem hogy tojok a véleményedre, úgyhogy ha erre esetleg válaszolsz, azt már nem méltatom válaszra.... -
Szajo
őstag
Ebből én sem vitát akartam robbantani. Még írtam is, hogy a végén meg lehülyézel úgymond. És én el is hiszem, hogy poénból írtad csak akkor még eléggé úgy tünt, mintha "meguntad" volna, hogy írok és "leoltasz". De lehet, hogy csak én nem szoktam meg ezt, mert eddig akárhová írtam válaszoltak, volt már hogy tettem fel valóban hülye kérdést és elpoénkodták azt is(bár nem ilyen formában...), de nekem ez elég furcsa volt amit te írtál a végén az aláírásomból kifolyólag...
Mert ezeket a poénokat vettem is:"Mondjuk nem értem mi köze lenne a Launcherhez annak hogy kilép a Browserből, de biztos úgy van... Miért nem fogod az óra widgetedre pl.? Vagy a fényszenzorra az erős napsütés miatt?
(#40620) hunkryo:
De előtte még az eső esett, most meg süt a nap! "
De amint már említettem az uccsó szmájli ide vagy oda nekem "szurkálódásnak" tűnt...
Jómagam meg többször találkoztam már ezzel, hogy "nem látod, hogy írtam smiley-t is." Mert akkor most ha ennyi erővel sértegetek valakit és írok mellé nevetős szmájlit akkor az el van intézve? Attól még lehet, hogy neki ez k**vára nem vicces.
Najó ez már ember függő, te viccnek szántad, nem volt vele rosz szándékod és segítettél is szóval részemről semmiség, hogy te hogy vagy vele azt már nem tudom.Bocs, hogy regényeket írok
-
Szajo
őstag
De nem szeretem ezt a stílust. Ide írok segítségért, hülyeséget nem kérdeztem, Go ra gyanakszom te meg már a végén ugatsz itt nekem, hogy nem a Goval van a gond, hanem én vagyok szimplán hülye? Mert ebből körülbelül ezt vettem le... Az idézetnek pedig nem ilyesféle jelentése van.
Mindegy szerintem hanyagoljuk is egymást.
Ui:
Egyébként meg léteznek egyéni hibák is... mert ha neked vagy nekem valami gondom van xy programmal akkor a maradék 9milliónak is lennie kell? Lehet, hogy neki például pont nem akad össze xy programmal vagy bármivel most ez nem azt jelenti, hogy akkor ha nekem sz*r akkor ez biztosan bugos f*s és ne szedje le senki. -
fatal`
titán
Abban 1 giga van. Szerintem inkább az Opera Mini (én Mobilet használok) natív kódjában van valami bug és elszáll. Az ilyen exceptionökről nem dob hiba ablakot az android, csak bezárja simán. Szívtam már evvel én is.
Nem véletlen Opera Mini Nextről van szó? Mert abban aztán végképp előfordulhatnak ilyen hibák.
-
zho-lee
addikt
Köszönöm, meg van.
De azért érdekesség képp: nálam úgy megy, hogy rábökök a sorra, a pipát nem veszi ám ki, vizuálisan semmi sem változik..
Szintén ugyanígy van, amikor az állapotsort alulra teszem (de az legalább látszik)..
Érdekes.. de működik.Ez volt az a menüpont, amit sosem nyitottam meg, azt hittem LG Optimus Pro-val ez elég nagyképű dolog lenne..
-
chab7
addikt
Persze az van. De azt elég "combosan" kell nyomni ahhoz hogy feléledjen. Véeltlenből nem tud megnyomódni. Ha viszont a hardver gombokra sem szabad(na) felkelnie akkor nem értem másnál sem mire jó a záróképernyő. Ennyire szeretik tapicskolni a kijelzőt? Vagy nem elég dizájnosítani az home képernyőket, kell még egy pluszban?
(#40434) F-ECT$: Időjárást én is csak dizájnelemként (majd ha lesz időkép widget akkor meg a hőfok miatt mert annak rendes és sűrű mérőállomásai vannak vidéken is - előrejelzést meg úgyis neten nézek). Órát viszont tettem ki egy bazinagyot, mert a karomon nincs, és így a telefonra rápillantva - nagyban , mert a statusbaron aprócska - látom mennyi az idő.
(#40450) TRob1: Itt is ezen az úton található.
(#40451) Dark Archon: Ez a CM rom gyári kamera appjában így is van. Ha kamera megy akkor lehet a hang exponálógomb, egyéb esetben pedig teszi a dolgát.
-
chab7
addikt
Előre is bocs a hatalmas OFF-ért:
Végre valaki aki nem használ lockscreent
Már kezdtem magam ufónak érezni hogy nem értem minek az a zárképernyő mikor hiába ébred fel a kijelző esetleg a zsebben ha nincs gomb rajta ami benyomódjon.(Akinek hardveres gombjai is vannak azokra ez az írásom nem érvényes.)
-
Tyer
őstag
-
stefi68
addikt
Igen, számomra is ez derült ki leginkább, hogy nem lényegesen nagyok a különbségek.
Eddig is tudtuk, hogy a GO a "legéhesebb", de hogy csak ilyen kis különbség legyen köztük az valóban meglepő...(#40153) petipetya: Igen lehetne még variálni a tesztet különböző körülmények között, de perpill ennyi időt szántam rá. A lehetőség adott....
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Én 5x5 -öst használok, ha bejelölöm az ikonfeliratokat látszik, ha nem jelölöm be, nem látszik, álló/fekvő módban egyaránt.
Viszont olyat keresek ami szerintem korábban volt benne, hogy képernyő lapozásnál, körforgó módban hogyan oldja meg az utolsó oldal után az első megjelenítésénél a háttérkép görgetését. Tehát normál módon: ugrik a kép széle, vagy áttűnéssel (most így van).
Vagy rosszul emlékszem, nem volt ilyen? -
xSide
őstag
A rácsok száma miatt nem látszódik...
6x5-öst használok, így ha bepipálom az auto igazítást félig levágja az ikonfeliratot, a "hibát" jelzőnél véleményem szerint a rácsok felosztása nagyra van állítva és aktív az igazitás
Persze bekavarhat a téma elavultsága is...ui.: ezt persze, mint neked go szakértőnek fölösleges is volt leírnom
-
aminat
tag
Ki van jelölve, hogy címkék mutatása de semmi. Most megnyitottam egy mappát és abban látszanak a felíratok de csak félbe. Ezt megoldottam, megváltoztattam a méretet.
A mappán belül látszik a felírat amint kiteszem a főképernyőre akkor eltűnik ha visszateszem az ikont akkor megint megjelenik.
Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged