Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #42645 üzenetére
Az avik mellett sztem túl jó a 320as mp3.
Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is.
Viccet félretéve, avit majdhogynem soha nem néztem, de amit igen, azt is inkább csak a sorozatokban, vagy régi filmeknél (mert olyanokat is nézek)
De azért én se vagyok az a "mindent csak fullHD-ban" rajongó... elvagyok 82-n 720as mkv-kkal meg dvd-kkel... És flac-ot se hallgatok, szóval én se vagyok annyira "igényes", én is süket vagyok meg vak.
(De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)
ui: nagyon off, de kiv. vagyok, mekkora monitorod van?
(#42649) chab7 :
Na nálam még sosem volt ilyen kényszer.Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják)
ui: Egyébként sokan a kamerás filmeket is büszkén nézik... hogy az elsők között "láthassák" a filmeket, mert milyen jó másnap elmondani hogy már látták.... Ilyen a világ (én meg nem). De természetesen mindenkinek szíve joga hogy azt és azon nézzen amit akar.
Aktív témák
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest