Keresés

Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz doddencs #42645 üzenetére

Az avik mellett sztem túl jó a 320as mp3. :D Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is. :P

Viccet félretéve, avit majdhogynem soha nem néztem, de amit igen, azt is inkább csak a sorozatokban, vagy régi filmeknél (mert olyanokat is nézek)

De azért én se vagyok az a "mindent csak fullHD-ban" rajongó... elvagyok 82-n 720as mkv-kkal meg dvd-kkel... És flac-ot se hallgatok, szóval én se vagyok annyira "igényes", én is süket vagyok meg vak. :DDD (De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)

ui: nagyon off, de kiv. vagyok, mekkora monitorod van?

(#42649) chab7 :
    Na nálam még sosem volt ilyen kényszer. :N Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják) :)

ui: Egyébként sokan a kamerás filmeket is büszkén nézik... hogy az elsők között "láthassák" a filmeket, mert milyen jó másnap elmondani hogy már látták.... Ilyen a világ (én meg nem). De természetesen mindenkinek szíve joga hogy azt és azon nézzen amit akar. :R

Aktív témák