Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs
üzenetére
Az avik mellett sztem túl jó a 320as mp3.
Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is. 
Viccet félretéve, avit majdhogynem soha nem néztem, de amit igen, azt is inkább csak a sorozatokban, vagy régi filmeknél (mert olyanokat is nézek)
De azért én se vagyok az a "mindent csak fullHD-ban" rajongó... elvagyok 82-n 720as mkv-kkal meg dvd-kkel... És flac-ot se hallgatok, szóval én se vagyok annyira "igényes", én is süket vagyok meg vak.
(De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)ui: nagyon off, de kiv. vagyok, mekkora monitorod van?
(#42649) chab7 :
Na nálam még sosem volt ilyen kényszer.
Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják) 
ui: Egyébként sokan a kamerás filmeket is büszkén nézik... hogy az elsők között "láthassák" a filmeket, mert milyen jó másnap elmondani hogy már látták.... Ilyen a világ (én meg nem). De természetesen mindenkinek szíve joga hogy azt és azon nézzen amit akar.

Aktív témák
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is. 
(De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)
Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják)