Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu #42629 üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)
De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest