Aktív témák
-
combrader
tag
Nem tud valaki egy olyan timer vagy számláló progit, amit be lehet úgy állítani, hogy pl. 10 percenként jelezzen? Úgy értem, hogy egy 40 perces tréninget beállítok, hogy vagy 0-tól vagy 40-től számoljon és 10 percenként jelezzen hanggal.
Ötlet?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest