Keresés

Aktív témák

• Erika10

tag

Köszönöm mindenkinek, a sok segítséget. :R :R
    Inkább az aksi kímélése miatt raktam, fel.
    Miért van az, hogy az SD kártyán, lévő mozgó háttérképet ujjra és újra be kell állítani, minden egyes bekapcsolásnál. :F

• Erika10

tag

válasz Hooper #5238 üzenetére

Köszönöm, így használom. :R
    Láttam progikat is rá, ami automatikusan, ki/bekapcsolja a repülő módot. De az nekem ebből a szempontból teljesen felesleges. :))
    Közben felmerült még pár kérdésem, olyan task killer vagy Manager programot keresek, ami nem, akarja állandóan le tiltani a háttér képet meg egy csomó minden más, amit éppen használnék? :F
    Tehát én tudom beállítani mit, tiltson ki.
    Idáig Advanced Task Killer volt fent volt fent . de az nagyon nem jött be.
    Most Task Manager van fenn. De ott meg nem tudom beállítani, hogy mit lőjön ki, automatikusan és mindent ki akar tiltani ez is.
    Mit csináljak, hogy az Fm rádió nem induljon el állandóan, ha ki van rakva widgetnek?
    Nem ír ki semmit, de folyamatosan fut a háttérben pedig nincs bedugva a füles. :F :F

• Erika10

tag

Tud valaki olyan progit, hogy automatice időre ki a-és bekapcsoljon a telefon.
    Az ébresztő miatt kellene HTC Desire HD készülékem van.
    Azt hiszem itt olvastam, hogy van, de nem találom a hsz-ek között.

Előre is köszi

• Erika10

tag

Sziasztok!
    Van egy kis problémám, vettem egy HTC desire HD és ez sd kártyát tele szemeteli mindenfélével.
    Pl.: ahányszor bel megyek, a galériába megnézem, a képeket, annyiszor csinál a képből miniatűr másolatot, 1-2-3-4- kezdettel mérettől függően, na, jelenleg van 200 db képem, és nem kell megnyitnom mindet csak bemenni a galériába. akkor minden képből csinál egy miniatűr másolatot.
    Ha elfordítom a készüléket, akkor ugye a képek nagyobbal lesznek, de még mindig nem eredeti méretűek, azokból is csinált még egy másolatot persze az eredetitől kisebb méretben.
    Tehát 3 perc alatt a 200 képből csináltam 600 és itt még nincs vége, mert ha rámegyek egy képre, hogy adja ki a teljes méretbe akkor a teljes méretből is csinál másolatot.
    így már 800 képem van 1 képből 4 féle méret .
    És a hab a tortán hogy a videókkal is ezt csinálja. :W :W :W
    Valaki help.

+ egy kérdés
    Egy mozgó háttérképet lementek a SD kártyára, azt ne kelljen minden egyes bekapcsolásnál visszaállítani?
    Hol lehet beállítani, hogy az memória kártyára mentse az alkalmazásokat.
    Letöltöttem, egy háttér képet a marketről, átraktam a kártyára, hol van? Nem találom a kártyán sehol, és szeretném átküldeni, egy másik telóra azt hogy lehet?

Előre is köszi

Aktív témák

Hirdetés