Aktív témák

• Erika10

tag

Sziasztok!
    Van egy kis problémám, vettem egy HTC desire HD és ez sd kártyát tele szemeteli mindenfélével.
    Pl.: ahányszor bel megyek, a galériába megnézem, a képeket, annyiszor csinál a képből miniatűr másolatot, 1-2-3-4- kezdettel mérettől függően, na, jelenleg van 200 db képem, és nem kell megnyitnom mindet csak bemenni a galériába. akkor minden képből csinál egy miniatűr másolatot.
    Ha elfordítom a készüléket, akkor ugye a képek nagyobbal lesznek, de még mindig nem eredeti méretűek, azokból is csinált még egy másolatot persze az eredetitől kisebb méretben.
    Tehát 3 perc alatt a 200 képből csináltam 600 és itt még nincs vége, mert ha rámegyek egy képre, hogy adja ki a teljes méretbe akkor a teljes méretből is csinál másolatot.
    így már 800 képem van 1 képből 4 féle méret .
    És a hab a tortán hogy a videókkal is ezt csinálja. :W :W :W
    Valaki help.

+ egy kérdés
    Egy mozgó háttérképet lementek a SD kártyára, azt ne kelljen minden egyes bekapcsolásnál visszaállítani?
    Hol lehet beállítani, hogy az memória kártyára mentse az alkalmazásokat.
    Letöltöttem, egy háttér képet a marketről, átraktam a kártyára, hol van? Nem találom a kártyán sehol, és szeretném átküldeni, egy másik telóra azt hogy lehet?

Előre is köszi

Aktív témák