Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
siskot
csendes tag
Ok Köszi ez jó lesz
Mellesleg valakinek van problémája az exchange szerver szincronizációval? Nem működik az SSL valamiért. Leszedtem már sok programot amivel próbálkoztam de egyikkel se enged be a szerverre.
Már a Hero forumán valaki megírta a problémát, nekem is ez jelentkezik:
Ha beállítok mindent és az SSL-t is kipipálom akkor továbblép és kirakja azt a képernyőt ahol meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon, de ha kiválasztok valamit akkor elutasít azzal az üzenettel, hogy nem sikerült létrehozni a profilt.
Valakinek ha volt ilyen gondja sikerült ezt megoldani? Vagy hallottatok esetleg megoldásról?
-
siskot
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan App-ot keresek Hero-ra ami bizonyos idő eltelte után lezárja a képernyőt a feloldáshoz jelszót kér. Tudtok ilyet?
Köszi, Siskot
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest