Aktív témák
-
siskot
csendes tag
Ok Köszi ez jó lesz
Mellesleg valakinek van problémája az exchange szerver szincronizációval? Nem működik az SSL valamiért. Leszedtem már sok programot amivel próbálkoztam de egyikkel se enged be a szerverre.
Már a Hero forumán valaki megírta a problémát, nekem is ez jelentkezik:
Ha beállítok mindent és az SSL-t is kipipálom akkor továbblép és kirakja azt a képernyőt ahol meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon, de ha kiválasztok valamit akkor elutasít azzal az üzenettel, hogy nem sikerült létrehozni a profilt.
Valakinek ha volt ilyen gondja sikerült ezt megoldani? Vagy hallottatok esetleg megoldásról?
-
siskot
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan App-ot keresek Hero-ra ami bizonyos idő eltelte után lezárja a képernyőt a feloldáshoz jelszót kér. Tudtok ilyet?
Köszi, Siskot
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest