- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
- 

Istwan tag Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek) 
 De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat. 
 Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
 Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
 Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni. 
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hollow Knight és Silksong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest