Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Aktív témák
-
Istwan
tag
Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek)
De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat.
Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő