- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
.:LoMAX:. #36708 üzenetére
nemishiszed, hogy mennyire igaz.
De, józanul gondolj már bele kicsit, pártatlanul.1, Ha az NNG felteszi a marketra, fizetős letöltésre, ugyanolyan árakon, mint azt most a WinCE alapúakkal teszi, akkor utána nagyonrövid záros határidőn belül megjelenne a feltört verzio ( ahogy ez eddig is volt)
Mondjuk lenne pár letöltés, de lehet, hogy csak párszáz, a többiek meg várnának a diotörőkre.
És akkor ugrott az aranybánya, az NNG-nek.
Tehát nemteszi fel , szerintem.2, ha nemteszi fel, akkor meg ugyanugy jár vele, mint azzal a pár példánnyal, ami kicsit Amigo, kicsit ájgó, amiket valamelyik androidos telefonmellé adtak, eléggé elhamarkodott módon.
Tehát, szerintem nemfog kijönni vele.
hacsak , nem olyan 20 - 30 juró környékén, amennyit adnának érte az emberek, és nem törnék annyira.Pedig én már beszéltem olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki hallotta valakitől, hogybizony léteznek tesztverziók ( nevezzük minőségellenőrzésnek, mert ugy előkelőbb)
tehát a kérdésre a válasz : IGAZ.
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest