- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
idegenufo #33797 üzenetére
Már megint kezded? Nem a PowerAMP a legjobb és ezt már ki is fejtettem neked nem egyszer.
(#33799) Nocsesz1: Titanium Backup Pro vagy Root Uninstaller Pro. Én utóbbit vettem meg, ez is tud adatot menteni (igaz talán nem egyszerre az összes programról), bár ezt a részét nem használom. Eltávolításra / Jegelésre ugyanúgy alkalmas és sokkal olcsóbb, mint a TBP.
-
decoati
aktív tag
válasz
idegenufo #33053 üzenetére
Ne vedd sértésnek, nem azzal van baj hogy elmondod a véleményed. Elég ha csak egyszer teszed. Ha nem alakul ki abból az egyből diskurzus, akkor valszeg a kutyát sem érdekli. (szokták azt is mondani: "a vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van, de nem biztos hogy a tiédre kíváncsi valaki")
Másfelől ez a fajta eq működés egy jelenség, több lejátszónál is tapasztaltam. Hogy ez szerencsés adaptálása a funkciónak vagy nem, az egy dolog. Viszont ennek az appnak az írója láthatóan nagy energiát fektetett ebbe a címkefelhő-szerű megjelenítésbe, ez adja meg a karakterét, az eq emellett ilyen "egyéb" funkció. Ez vagy bejön vagy nem, de ha nem, akkor a véleményed kb. értelmezhetetlen, már ami az elsődleges karaktert illeti.
Tehát: minden lejátszót az EQ alapján minősíteni elég nagy ostobaság. Ezt végighallgatni tucatszor pedig elég irritáló.
Bocsesz. (befejeztem) -
decoati
aktív tag
válasz
idegenufo #33029 üzenetére
'ázzz ezt már negyvenszer elmondtad, ne csináld már!
Attól jó egy médialejátszó hogy torzításig engedi tolni a basszust? Ergonómia, hangminőség, erőforrás használat, kinézet, méret, funkciók, bugok/featurek, widgetek, illeszkedés más skinekhez, app kihegyezése bizonyos funkciókra, shoutcast, dlna, scrobbler, stream kezelés, ID3 tagok, borítók kezelése, lyrics/album/artist webes keresése mind-mind lófütty? Csak a basszus, az a lényeg? Vegyél már végre egy normális fülhallgatót, vagy vegyél egy SGS-t és a voodoo sound hw basszus kiemelésével tolasd ki az agyvelőd a szemeden, de akadj már le erről a témáról.
Légy szíves. Köszi! -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #32831 üzenetére
Nem nevetek. De remélem sírnom se kell hamarosan.
Érdemben nem tudok sokat hozzászólni mert nem fészbúkozok, de 1 böngészőcsere lehet hogy jót tenne (pl.: Boat Browser Mini. Elég gyors.)
Vagy egy zenelejátszó csere (csak próbára)
Esetleg a gyári fészbukk app cseréje mondjuk a FriendCaster-re (már ha azt használod, mert többektől olvastam máér hogy nagy rakás ...) -
válasz
idegenufo #29412 üzenetére
idegenufo:
Írtam neked egy privátot, amit lehet, hogy nem olvastál el eddig. Ez a topik az Android alkalmazások topikja, ezért háborodik fel mindenki az olyan kérdéseken, amik egy telefonra irányulnak. Olvasd el a privátjaidat, abban ott a megoldás. Ha ezt itt sürgősen nem fejezed be, akkor kénytelen leszek mást is bevetni.
-
Luissimo
veterán
válasz
idegenufo #29401 üzenetére
Naidefigyelj kispofám.
JÁRTÁL te már a piacon ??
Ott annyiminden van, hogy még el is adnak belőle.
Sőt van amit ingyenadnak.
pl EZT , az elmulasztott hívásokra és elnemolvasott SMS-ekre.
méghogy nincs led a telefonodon.
sebaj, ez majd csinál rája ledet és nézegetheted:De mérnem ismerkedsz meg a Google nevű barátunkkal, az még neked is a barátod lehet...
-
sittes79
addikt
válasz
idegenufo #29415 üzenetére
Fórum szabályzat az smafu?
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat."
-
fatal`
titán
válasz
Azért mert rohadtul nem tartozik a topic témájához, menny ilyenekkel a telefonod topicjába és ott sopánkodj, mert ebben a topicban már agyhúgykövet kapunk tőled...
Azért kell használni a szerkesztés gombot:
- Mert ez a szabály, ha elolvastad volna az alapelveket, akkor tudnád.
- Hogy ne szemeteld tele a topicot sok egymásutáni hozzászólással. -
Probert75
addikt
válasz
Ez az!!
Ha nem reagálnak, akkor miért kell kétszer is ugyanazt betolni? Ha tudjuk/ják a választ, akkor úgy is segítenek!
Igen a szerkesztés arra is jó, de erre is, hogy utólagosan kiegészítsd a kérdésedet vagy válaszolj valakinek a kérdésére. Így a 29xxx hozzászólás csak a te felesleges hozzászólásaiddal lesz tele, nem pedig érdemleges kérdéssel és válasszal.
-
punky10
addikt
válasz
idegenufo #29402 üzenetére
29372.HSZ-t hányszor linkeled még be?A forum tényleg arra valo,hogy az ember választ kapjon a kérdéseire.De ez unalmas...
Hiába siránkozol,nekem pl van elmulasztott hivás,vagy nemfogadott SMS-t jelzö led.Miért nem olyat vettél?Gondolom telovásárlás elött sem néztél utána,melyik mit tud.Tulzott elvárásaid vannak a Droidtol.Azt hitted,hogy ez egy Androidos telefon,a reklámok szerint egy mini számitogép,hát tudjon is mindent,mint egy PC.Jobban jársz(és mi is...)ha eladod,veszel helyette valami alap Nokiát,és kicsikarsz a szüleidtöl egy laptopot...szerk.:ugy látom reagáltak már páran addig,mig bepötyögtem a HSZ-t.Nem baj,nem törlöm,legalább látszik hogy tényleg sokunknak van már elege...
-
Probert75
addikt
válasz
idegenufo #29402 üzenetére
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most már elég volt belőled! Először, is miért nem ismered a szerkesztés gombot?!?!?
Tele szemeteled feleslegesen a fórumot a zagyvaságaiddal. Másodszor, miért ide írkálsz, ha a telefonoddal nem vagy megelégedve?? Sopánkodjál, nyávogjál a telefonod fórumában. Harmadszor, mi a faxomnak kell ezt a hosszú monológot 2x is belőni? Azt gondolod, hogy ettől megjavul a telefonod? Na gyorsan add el szerintem a telefonod, aztán vegyél pl. egy LG csúszkát, azzal nem lesz semi bajod. Meg minket sem "boldogítasz" tovább.
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #29401 üzenetére
Már megint félrebeszélsz. Nekem jelzi led is ha jött üzenet (vagy nem fogadott hívás), de meg is hallom, mert elég hangos. Azt meg úgyse hiszem el, hogy több órán keresztül nem nyúlsz a telefonodhoz (főleg hogy ilyen nagy "WarezGamer" vagy)
ui: Nem akarod magad törölni a PH-ról? Sztem nem csak én fáradok tőled.(#29402) idegenufo:
Faxom már, ne szemeteld tele a topikot állandóan a nem ide tartozó hülyeségeiddel.Valaki már bannoltathatna igazán. -
neo-geo
senior tag
válasz
idegenufo #29236 üzenetére
Nem tudom hagy milyen telód van, de nekem mióta megvan az LG optimus black, lassan két hónapja ezen a legjobb az sms írás a többi telómhoz mérve. Állítva írok a gyári LG billentyűzettel és a prdektív bekapcsolva, és egyszerűen nem tudok rontani vagy hibázni max. ha nincs a szótáramba még az a szó amit leszeretnék írni. De gyorsan mentem és legközelebb már azt is tudja. Az elöző Samsungom is érintősön volt de predektív az nem tette ilyen jól a dolgát mint az LG.
-
Necc
addikt
válasz
idegenufo #29252 üzenetére
A legtobb esetben van ekezet, ha hosszan nyomod az adott karaktert.
Masfelol meg gratula, ha tonnaszamra gyartod az SMS-eket (ergo rettentoen sokat gepelsz) akkor miert nem FIZIKAI billentyuzes telefont vettel?
Azok kozul is az oldalrol kicsusztathato qwerty -s megoldasok a legjobbak.
Erintokijelzovel meg vacakolhatsz egy jo ideig mig megtanulsz rajta gepelni, de akkor se lesz olyan, mintha fizikai billentyuzeten gepelnel. -
domerator
veterán
válasz
idegenufo #29248 üzenetére
Miert nem veszel egy teszkosamsungot? Olcso, neked jo lesz sms-re, eladod a mostani telodat, a kulonbozetet elmekized es minket is bekenhagynal... fontold meg.
... de ha ezt nem fontolod meg, akkor legalabb azt, hogy menj a telod topikjaba es azt szemeteld teli, ne a kozos topikokat legyszi. -
vétó
aktív tag
válasz
próbáld ki ezt: BigButtons
-
Drenadar
veterán
válasz
igen, én azóta inkább telefonálok.
amúgy megfelelő billenytűzet (ill. megfelelő kijelzőméret) a kulcs.
Én is rengeteget tévesztek, de a sense alap rendszere kijavítja a hibát. Eleinte idegesített az xt9 vagy micsoda, de nagyon megéri. van hogy egy szónak csak a felét találom el(mert sietek), de úgyis kitalálja mit akarok -
-
DigitXT
félisten
válasz
idegenufo #29123 üzenetére
"Nagyobb" programok (sok adattal, stb.) eleve úgy települnek fel,
hogy lehúzod a Marketről a proggit, ami pedig az első indításakor
beszól, hogy kellene hozzá még "ez-az" a netről, letöltöd-e most.
Amit pedig lehúz, az megy az SD kártyára... Van olyan, ami több
száz MB-ot töltött így, de a telefonmemóriában kevés helyet foglal.Igazából az a bosszantó, ha Uninstall után fent hagyja maga után
a csomó "szemetet".(Aztán csodálkozik az ember, hogy nincs
hely az SD kártyán.) A warezos részt meg nem is kommentálnám. -
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #29123 üzenetére
Ne legyél már ennyire teszetosza. Bemész ide:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése
Rányomsz az appok nevére, és a megjelenő képernyőn, ha aktív az "áthelyezés SD-re" gomb, ráböksz, és át is rakja a kártyára. Nem mindent enged, de a legtöbbet igen.
Widgetet használó appoknál és olyanoknál, aminek folyton futnia kell (SMS kezelő pl.) ne alkalmazd! De játékokat, ilyesmit nyugodtan átrakhatsz.
-
-
toth_janika
őstag
válasz
idegenufo #29102 üzenetére
Ember! Ne már! Ok, hogy újonc vagy, de egy alap kellene! (Mondjuk megtanulni kérdést feltenni, és értelmezni a válaszokat)
Neked 5 óra az éjszaka? Elég kevés alvásra van szükséged!Tehát teljesen mindegy, hogy a telefont rajtahagyod-e 12 órára a töltőnk, vagy miután feltöltött rögtön leveszed róla. Nem fog érdemben semmit változni az akku élettartama!
Mit nem értesz ezen??? -
punky10
addikt
válasz
idegenufo #29047 üzenetére
Ezt nem igazán lehet pár szoban elmagyarázni.De egy tanács:jol nézz utána!
Igy is a topic utolso párszáz HSZ-éböl majd 10% a tiéd.Ha ennyi tudással elkezdesz ROMolni,akkor tele lessz a topic a siránkozásoddal,hogy téglát csináltál a telodbol.Csak azért,mrrt MÁSOK,MÁS TOPICBAN tanácsolták...Nem sértésnek szánom,de hozzászolásaid alapján még csak ne is gondolj a ROMokra.Van egy a telodon,örülj,hogy müködik,kész...Egy kis utánaolvasás után talán...majd...egyszer..lehet... -
hanati64
tag
-
Luissimo
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #28940 üzenetére
Akkor indult el a process, nem fut azóta aktívan. Csak az indulási idejét jelzi. Vagyis például elindul, aztán el is megy háttérbe, nem eszik semmit. De mivel elindult, a számláló menni fog.
Amúgy más rendszereken is ugyanúgy futnak a háttérben a processek, csak nem jelzi ki. Ennyi a különbség, hogy itt látod is.
-
hodostamas
addikt
válasz
idegenufo #28930 üzenetére
Miért nem kell a Task killer illetve Android memória kezelés. Érdemes elolvasnod...
-
punky10
addikt
válasz
idegenufo #28927 üzenetére
Mivel a tasmanager progik folyamatosan figyelik a háttérben futo alkalmazásokat(is)ezért folyamatosan kéri a kaját és a memoriát.Ráadásul kettö is...
Szerintem felesleges...
Az akksifigyelö is detto,bár ebböl hasznos is lehet egy(kettö már ebböl is sok...),ha nem baj a kis plusszfogyasztás.Domerátor:
-
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #28927 üzenetére
Task killert ne használj, cska ha beragadt folyamatot akarsz lelőni. Androidon a rendszer szerves része, hogy bizonyos szolgáltatások futnak a háttérben. De nem aktív a legtöbb, nem fogja lezabálni az akksid.
A task killerek használatával csak kilövöd a folyamatot, ami aztán megint elindul, ezzel processzort és akkut használva.
-
-
Luissimo
veterán
-
punky10
addikt
válasz
idegenufo #28744 üzenetére
akkor a képernyőn napokig ugye 5 fokot ir meg naposat mikor már rég mondjuk esős minusz 10 fok van..!
Ne aggódj,minuszba nem eső esik,hanem ho...
Komolyabbra forditva a szót,a legtöbb weathew-widgetnek van beállítási lehetösége.A Fanny widget(illetve a widgets is)pl olyat,hogy csak wifiröl frissitsen,a Köpönyegnél meg meg lehet adni milyen intervallumban frissitsen(órától oráig)szerk:a felső bekezdés idézet lenne,de tabrol még nem megy...
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
idegenufo #28767 üzenetére
Vegyél winfosos mobilt szerintem. Annak te is jobban örülnél és mi is...
Tökre nem tudsz elszakadni a windowsos gondolkodástól. Hidd el, ha az androidnak kell memória, akkor csinál magának. Egyébként meg van egy rakat program, pl avast, amivel beállíthatod,hogy melyik program milyen módon jusson adathoz: wifi és vagy 3G és vagy 2G. Stb
-
petipetya
nagyúr
válasz
idegenufo #28753 üzenetére
Időről-időre mindig felbukkan valaki, aki mindenféle előzetes utánajárás nélkül megveszi az androidot, majd amikor rájön a saját balgaságára (nem az android balga) akkor telefröcsögi a topicot. Mindenki hülye, a rendszer is rossz, csak neki van igaza, szembemegy mindennel és mindenkivel. Holott ha vásárlás előtt utánanéz, akkor később nem vetíti ki másra a saját hibáját.
Ne vedd magadra, általánosságban beszéltem.
-
pikszel
addikt
válasz
idegenufo #28744 üzenetére
A DroidWall szerintem segít rajtad.
Ebben be tudod állítani, hogy melyik alkalmazás mehet netre.
A facebook klienst pedig szerintem felejtsd el, megfolytja a telefont. Böngészőből kb ugyanazt kapod a chatet leszámítva. -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28679 üzenetére
De vazze azon mit nem értesz hogy NEM A MEGFELELŐ TOPIKBAN kérdezed a dolgaidat?
Itt az Androidon futó alkalmazásokról esik szó, és nem az Android rendszerről (Ha csak épp nem rendszerinformációs appról van szó), nem a Romokról és nem is a sávszélességekről.
Kérdezgess a telefonod topikjában a telefonhoz kapcsolódó kérdéskörben.
Kérdezgess a Android OS-t használók szakmai topicja ha Android rendszerről van kérdésed (de ha konkrét telefonról van szó mint pl. a Rom-olás, akkor inkább szintén a telefonod saját topikja).
És a sávszél is asszem belefér a telefonod topikjába.Nem úgy működik a ProHardver, hogy bemegyünk 1 topikba, és mindent ott intézünk. Azért vannak témák/témakörök, hogy mindent a maga helyén intézz (néha-néha lehetnek kivételek, de neked a 15-ből 12 nem ebbe való)
ITT alkalmazásokról kérdezz, vagy alkalmazásokat ajánlj (meg a hozzájuk kapcsolódó kérdéskörhöz szólj). Kösziii
-
mipityu
tag
válasz
idegenufo #28663 üzenetére
Ha jól értettem Lg Optimus One a telefonod. Itt megtalálsz hozzá mindent.
A keresőt megtanulhatnád Te is használni!
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28663 üzenetére
Utolsó hsz-em ebben a témában:
Ment válasz az előbb a kérdésedre az ui2-ben, de itt egy másik válasz is.
Ha ezt írod: "király lenne ha eleve 2.3 lenne rajta" aztán meg ezeket: "ne haragudjon meg senki,de semmi értelme felrakni a 2.3-at,számomra felesleges újitások sora", "jó a 2.2 bőven,tud mindent amit kell", akkor véleményem szerint ne piszkáld, maradj meg a gyári 2.2-nél és kész.Remélem a 2 válasz valamelyikét megfogadod, és úgy cselekszel. Üdv.
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28660 üzenetére
k850-nek NEM Blade-je van, ő "drágatelefonpárti"
Pedig a legerősebb Androidos telefonon is néha meg-megakad a rendszer (nekem van Blade-em) A napi töltésről meg csak ennyit (1 éves a telefon): #28081 (A borítása is pont olyan, mint mikor megvettem. Úgyhogy amiről nincs tapasztalatod/fogalmad, ne is hangoztasd. Köszi.)
ui: És tényleg használd a szerkesztés gombot ha 5 percen belül újra írni szeretnél.
ui2: Romot meg a saját topikjából vadássz (vagy a külföldi fórumaidról), ez itt már nagyon off téma, ebben a topikban az appokról van szó.
-
válasz
idegenufo #28653 üzenetére
Nem vagyok a főzött ROM-ok híve, de ez az egy mód van rá, ha a gyártó nem frissíti a szoftvert. A gond ott szokott kezdődni, amikor a hardver kevés a 2.3-as rendszerhez. Nem tudom, hogy a készüléked mennyire tuningolható, de egy 2010 modell elég ósdinak számít a pörgős mobil világban.
A készülék fórumában elolvastad az első hozzászólást? (#1) cowboy_bebop
Itt biztos találsz segítséget!Egyébként azért nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, még akár külföldi fórumok alapján sem, mert nem a 2.3 van a gond, hanem a LG Optimus One-vel.
A két dolgot nem szabad összekeverni. A 2011 modellek nagyon jól teljesítenek a 2.3-al, de már ez is lassan a múlt, jön a 4.0 rendszer. -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28653 üzenetére
Hát haver, ha neked az ilyesmi javítások/frissítések feleslegesek, akkor neked úgy kell. Egyébként meg egyértelműen jobb és gyorsabb is lett a rendszer a 2.3-mal. Csak 1-2 szösszenet a teljesség igénye nélkül:
"Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizált rendszerkód, még gyorsabb működés
Extra felbontású (WXGA vagy nagyobb) kijelzők támogatása
Internethívás (VoIP) támogatása
Alkalmazások szabad hozzáférése a kamerákhoz
Új szenzorok (pl. giroszkóp, gravitáció, barométer) támogatása és kezelése
Natív audio és grafikai hozzáférés az alkalmazásoknak
Frissített grafikus driver, jobb és gyorsabb OpenGL ES támogatás
... stb.(aztán még utána jöttek pl. a 2.3.4-ben a hang, illetve videó alapú csevegés lehetőség a Google Talk alkalmazásba.
2.3.5
A Gmail alkalmazás fejlesztése
Javított energiagazdálkodás
Kameraszoftver fejlesztése
Új animáció a listák görgetésénél
Egy Bluetooth-szal kapcsolatos hiba kijavítása a Samsung Galaxy S-ben
A Google Nexus 4G hálózatkezelésének javítása"és legvégül a 2.3.7)
forrás: Android fejlődéstörténet
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest