- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
M4L@y
tag
Olyan alkalmazást keresek, ami wifis webkameraként (webkamera) működik, beírom a böngészőbe a címet és azt látom amit a telefon kamrája mutat, remélem érthető
-
M4L@y
tag
Holnap délután megnézem, és megírom!
(#28709) tomy86:
Megpróbálhatom majd, de csak holnap. Igazából azt sem tudom, milyen az a SIP hívás, ahogyan még nem is próbáltam komolyabban beállítani, ti mennyire értetek hozzá?Ennyit szeretnék beállítani:
16 Ft a hívás percenként a 3 hálózatba + sms is 16 ft akárhova.
Van egy külön csoport akiket ingyen hívok és csoporton belül 40 ingyen sms küldhető, ezen felül szintén 16 Ft
1500 Ft a havidíj ami lebeszélhető és ezen felüli percek is 16 forintba kerülnek.+ Ezen felül (ha lehetséges), hogy egy számnál elkülönítse vagy rákérdezzen, hogy GSM hívás-e vagy voip-e.
-
M4L@y
tag
Alapból nem különbözteti őket meg az tuti és abban sem vagyok biztos, hogy be lehet állítani, hogy megkülönböztesse vagy hogy rákérdezzen. De a beállításába nem mentem bele mélyebben, mert elég bonyolult, de muszáj lesz, mert be akarom állítani, hogy jól működjön! De ha van aki segítene, azt is megköszönném!
-
M4L@y
tag
Call Meter 3G-ben van olyan lehetőség, hogy beállítsam, ha egy bizonyos számot hívok, akkor hívás után rákérdezzen, hogy számoljon-e tatifát vagy ne. A viber miatt kellene, ha azon hívnám azt a bizonyos személyt és az ugye nem gsm hívás, akkor azt ne számolja el költségként!
Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest