Aktív témák
-
M4L@y
tag
Olyan alkalmazást keresek, ami wifis webkameraként (webkamera) működik, beírom a böngészőbe a címet és azt látom amit a telefon kamrája mutat, remélem érthető
-
M4L@y
tag
Holnap délután megnézem, és megírom!
(#28709) tomy86:
Megpróbálhatom majd, de csak holnap. Igazából azt sem tudom, milyen az a SIP hívás, ahogyan még nem is próbáltam komolyabban beállítani, ti mennyire értetek hozzá?Ennyit szeretnék beállítani:
16 Ft a hívás percenként a 3 hálózatba + sms is 16 ft akárhova.
Van egy külön csoport akiket ingyen hívok és csoporton belül 40 ingyen sms küldhető, ezen felül szintén 16 Ft
1500 Ft a havidíj ami lebeszélhető és ezen felüli percek is 16 forintba kerülnek.+ Ezen felül (ha lehetséges), hogy egy számnál elkülönítse vagy rákérdezzen, hogy GSM hívás-e vagy voip-e.
-
M4L@y
tag
Alapból nem különbözteti őket meg az tuti és abban sem vagyok biztos, hogy be lehet állítani, hogy megkülönböztesse vagy hogy rákérdezzen. De a beállításába nem mentem bele mélyebben, mert elég bonyolult, de muszáj lesz, mert be akarom állítani, hogy jól működjön! De ha van aki segítene, azt is megköszönném!
-
M4L@y
tag
Call Meter 3G-ben van olyan lehetőség, hogy beállítsam, ha egy bizonyos számot hívok, akkor hívás után rákérdezzen, hogy számoljon-e tatifát vagy ne. A viber miatt kellene, ha azon hívnám azt a bizonyos személyt és az ugye nem gsm hívás, akkor azt ne számolja el költségként!
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest