Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
jó én ezt értem és megértem,csak azt nem értek akkor ha maga a telefon menüjében a futó alkalmazásokat megnézem és irja mennyi ideje megy,mikor már ezer éve kiléptem belőle és vagy 40 programot ir hogy megy ennyi és ennyi ideje jobb oldalán,ezek nem fogyasztják az aksit???Mert ha igen akkor meg ugye nincs értelme a kilövésüknek mert úgy is visszajönnek,de fogyasztják??Kutya se kéri hogy a háttérben ott menjenek ennyi és ennyi ideje,ha én nem használom akkor ne menjenek!!!
-
punky10
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Szerintem nem csak ezt lenne érdemes...Vagy csak egyszerüen beállitani a forum motorját,hogy a kezdö blokk a legrégebbi legyen...

Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest