Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Egér probléma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Canonfan
üzenetére
Szívesen.
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre. 
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tesla topik
- PlayStation 1 / 2
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre.