Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz gmark247 #49494 üzenetére
Szia!
Szerintem 100% megoldás nincs, de szerintem van megoldás, nem is kell hozzá plusz alkalmazás.
Az ingyenes titkosítók zöme, legtöbbször, csak a fájlkiterjesztést nevezi át, vagy egy rejtett mappába helyezi.
Ezt PC-vel pillanatok alatt meg lehet találni, ill. visszanevezni a kérdéses fájlokat.
Egy jó fájl kezelővel (ES File Explorer File Manager) betömöríted pl. ZIP-be egy jelszó segítségével, majd elrejted a beállítások menüjébe.
Aki esetlenül keresgél a telefonodba nem fogja egy-könnyen megtalálni, ill. ha kóddal zárod le a rejtett elemek listáját, akkor be se tud lépni a menübe. A ZIP tömörítés kóddal a PC-én is védi a jogosulatlan érdeklődőket.Nagyon kellemetlen tud lenni, ha intim képekkel elveszik a mobil telefon.
Ez, csak egy ötlet, én így védem a nem publikus dolgaimat.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Andrew31
senior tag
válasz quailstorm #49492 üzenetére
Na, a Winest ráeresztettem, írásnál nem jelez hibát, de visszaolvasásnál már igen. :s
Visszaraktam a brand 16Gb-os kártyát (a 4.3 előtt használtam), és olyan, mint régen.
Köszönöm a segítséget, már meg is rendeltem az új 32GB-osat, remélem az beválik már!
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást ( ha létezik ) keresek, amivel tudok bizonyos fájlokat pl. képet vagy szövegfájlt titkosítani vagy elzárni mások elől.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Andrew31
senior tag
válasz quailstorm #49492 üzenetére
Danke, pont ezt kaptam le gyorsan telóra. (mondjuk ez nem ad megbízhatósági tesztet, vagy mit, ha jól látom, csak felírta az általam beállított 5 GB-ot.
A Win-est meglesem.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
quailstorm
nagyúr
-
Andrew31
senior tag
válasz quailstorm #49466 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
Hmm, ha csak ennyi, az nem gond, azt hittem, hogy magával a telefonnal van valami, nem szereti az ekkora kártyákat pl..
Milyen programmal lehet ilyen tesztet végezni?
-
air
nagyúr
válasz Chrys_ #49483 üzenetére
Ez igaz, de tegyük hozzá, hogy korábbi tapasztalatok alapján, az alkalmazások által forgalmazott adatmennyiség összeadva, közel sem egyezik meg az összes adatmennyiséggel, amit ugyanez a program egy másik ablakban ír.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást, amelyik a Viber beszélgetéseket menti? A Jan Berkel-féle SMS Backup menti Gmal fiókba az sms-ek és hívásnapló mellett a Whatsapp beszélgetéseket is, Viberre azonban nem találtam még ilyen alkalmazást. Van egyáltalán vagy megoldható ez?
Előre is köszönöm,ha valaki tud segíteni -
nagyúr
válasz Predator2 #49479 üzenetére
A link2sd egy linket hagy az elmozdított alkalmazás helyén (szimbolikus link), ezért a rendszer azt hiszi, hogy az ott van ahova ő feltette.
Egy linkelt alkalmazás esetén ezért van az, hogy aktív az áthelyezés SD kártyára. (Ugyanis a rendszer nem tudja, hogy az most ott van az ext3-as partíción.)
Ez miatt lehet ez zavaró.
Nem javaslom a linkel alkalmazás SD kártyára történő mozgatását.Akkor itt azért jelzi mert azt hiszi (azt hiteti el vele a link2Sd, hogy a belső tárhelyem van) ha jól veszem ki a szavaitokból.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Predator2
addikt
cappa72 és quailstorm
Ha jól értelek titeket akkor ez normális jelenség.
a kilinkelt appokat a droid a belső memóriában látja--> Ext3
sd-re helyezés a fat partíciót jelenti"Az normális, hogy rákattintok a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelésé/ és azon belül egy appra ami linkelve van akkor azt írja ki h áthelyezés SD kártyára (mármint működik ez a lehetőség) hisz elméletben már azon van?"
Akkor itt azért jelzi mert azt hiszi (azt hiteti el vele a link2Sd, hogy a belső tárhelyem van) ha jól veszem ki a szavaitokból.
Már csak a másik csak ezekre válaszoljatok kérlek:
Megéri megvenni a fullos változatot a Link2SD-ből? Mivel tud többet?
Illetve lehet velemit csinálni, hogy ne kuszálja össze állandóan az ikonokat?[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nagyúr
válasz Predator2 #49473 üzenetére
Saját alkalmazások 46db
Linkelt alkalmazások: 22db
SD kártyán: 3db (miért csak ennyi?)
Belső memóriában: 21db
Mozgatható alkalmazások:26dbAz SD kártyán darabszám nem azonos a linkelt alkalmazások számával; ez ugyanis két különböző dolog.
Az a 3db az nem a másodlagos partícióra került, tehát nem linkel alkalmazás.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Predator2
addikt
válasz quailstorm #49470 üzenetére
Ha túlzás ha nem, sajna ez történt ezért is írtam, ugyanis én is értetlenül állok előtte.
Saját alkalmazások 46db
Linkelt alkalmazások: 22db
SD kártyán: 3db (miért csak ennyi?)
Belső memóriában: 21db
Mozgatható alkalmazások:26dbAz normális, hogy rákattintok a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelésé/ és azon belül egy appra ami linkelve van akkor azt írja ki h áthelyezés SD kártyára (mármint működik ez a lehetőség) hisz elméletben már azon van?
Megéri megvenni a fullos változatot a Link2SD-ből? Mivel tud többet?
Illetve lehet velemit csinálni, hogy ne kuszálja össze állandóan az ikonokat?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
xcds
őstag
Mostanában a dolphin és a chrome is nem a mobil verziót tölti be hanem a teljest. a dolphinban pl nincs bekapcsolva az asztali nézet és még is. Mitől lehet ez?
-
Predator2
addikt
Helló
Sajna van egy kis gondom a Link2SD-vel
Elméletben jól van megformázva a 16GB-os Transcend Class 6-os memória kártyám: [link]
Linkelve vannak az appok de mégis tűnik a hely a telefonomról: [link] 125mb-ról indult és most 60mb-nál jár.
Ez mitől lehet és mit kell vele csinálni? Elméletben nem úgy kéne működnie, hogy nem tűnik el a helyem a belső tárhelyről csak a kártyáról?
A menüben be van pipálva az auto linkelés. Illetve be van állítva a telepítési hely is: [link]
Vagy ez így normális? De akkor mi értelme lenne mikor ugyan ott vagyok mint előtte, hogy nincs hely a telefonomon. Arról már nem is beszélve, hogy az ikonok újraindítás után teljesen más helyre kerültek.
Üdv
-
Bozek
nagyúr
válasz Andrew31 #49465 üzenetére
Szerintem is valami fake kártya. De hogy irányba is rakjunk: Memóriakártya topic
-
dunc
nagyúr
válasz quailstorm #49466 üzenetére
+egy jártam én is így baromi lassú volt,és rengeteg hiba volt a kártyán! (egy ilyen telo megérdemli az eredeti minőségi sd-t!)
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha rossz helyen járok, kérlek rakjatok irányba!
Van egy Galaxy S3-as telefonom, eddig minden jól működött, ám nemrég vettem bele egy 32GB-os (ebayes..., ha ez fontos) kártyát.
Használgattam, majd, arra lettem figyelmes, hogy tünnek el a képeim a kártyáról, majd' minden mappa nevébe μ karakter került.
Olvasgattam kicsit, nem egyedi az eset, ezt találtam: http://android.stackexchange.com/questions/39606/files-with-names-with-unicode-characters-get-corrupted-in-sd-card
Meg is csináltam, roototlam a telefont, NTFS a fájlrendszer, minden, de így is csinálja.
4.3 van a telefonon.Mi lehet a probléma/megoldás vagy hol tegyem fel a kérdésemet, ha nem ez a megfelelő hely?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
dunc
nagyúr
Kiderült,hogy egy alkalmazás vágta tönkre a power amp-t! Még a recoveryből visszaállított rendszernél is megmaradt a hiba, le kellet gyalulni nullára az egész telefont,és fastboot módba , újrarakni az egészet, ezt követően root, és recoveriből visszaállítva a régi rendszerem, és így megszűnt a hiba!
-
petipetya
nagyúr
válasz Viktor0610 #49450 üzenetére
Ezen jót nevettem (nem rajtad), mert én is több éve használom az MX Player ingyenes változatát.
"nincs rá lezsóidő"
-
havri1
félisten
Sziasztok!
IM+Pro-ban hogyan tudom kikapcsolni az email értesítéseket?
Inaktív beszélgetések : Bekapcs
Aktív beszélgetések: Bekapcs
Rendszer értesítések (itt van az email), de ez ki van kapcsolvaDe ugyanúgy jón az értesítés...
havri
-
dunc
nagyúr
válasz quailstorm #49454 üzenetére
Egy alcatel c7, de megvettem és eddig jó volt!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok felraktam playrol a power ampt de nem müködik, azt írja intel 86 verziót használom! Ez hülye?
-
pinnacle
nagyúr
válasz #79335424 #49390 üzenetére
Köszi! Csak biztonsági mentésre kell. Emiatt nem gond, hogy nem tudom online nézegetni. Gondolom a Mega 50GB-nál nem fogok nagyobbat találni. Igaz belépéskor lefagy PC-n, Tableten, lehet, hogy sok egy mappában 2400 fájl, illetve még mindig töltök fel. Viszont érdekes módon telefonon (S Advance) semmi gond, akkor sem ha átpörgetem a képeket.
-
MODERÁTOR
-
-
SG3rg0
őstag
Mondjatok már egy jó video lejátszót ami jól kezeli a feliratokat.
-
zolikaDB
veterán
Üdv urak!
Írja a Dolphin, h ha felteszem Firefox-hoz a Dolphin Connect-et, akkor a FF-ot szinkronizálja a Nexus 7-esemen levő Dolphinnal.
Mi a pontos menet? Fenti addont leszedtem, fel is települt, de semi változást nem tapasztalok egyik odlalon sem. Vagy valamit rosszul csinálok? -
kukinyo
addikt
St3ven:
tomy86: Köszi hogy próbáltok segíteni.
A linkelt fórumot mindenképpen átolvasom, hátha megtalálom benne a megoldást. -
tomy86
addikt
válasz kukinyo #49439 üzenetére
Nézd át a fejlesztő xda-s topikját, hátha másnak is volt ilyen gondja!
-
St3ven
addikt
válasz kukinyo #49436 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy talán a trial verzióban van egy darabszám-korlát, hogy hány számot enged blokkolni, és az "ismeretlen szám" esetleg már a sokadik.
Én anno azért ragaszkodtam ehhez az apphoz, mert a többi vagy nem blokkolt megbízhatóan, vagy felvillantotta a kijelzőt pár másodpercre, elkezdve még a csengőhangot is.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Baku
aktív tag
válasz #41133696 #49426 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele.
Egyszerű, mint egy faék, és lassú, mint a dög, de van másik 2, ezt csak E-booknak,
meg 1-2 hasonló dologra használom, arra tökéletes...Jó hír: Gőzöm nincs hogyan és mitől, de a kurvasokadik feltelepítem-leszedem-urjaindítom,
kijelentkezem, bejelentkezem stb. stb... után egyszercsak jött egy üzi, hogy:
"Frissítések érhetők el...." A pofám leszakadt... Felment a guglipléjre és frissített...
X-akták.... Soha nem fogok rájönni mitől nem ment, illetve mitől lett jó...Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!!!! .
-
törölt tag
válasz Predator2 #49427 üzenetére
Mert a link2sd nem tudja használni a FAT -ot. EXT kell neki. De ne az egész kártyát partícionáld át! Ha jól tudom, akkor az első partíció kell FAT legyen, hogy a teló csatolja a tárhelyet és a második partíció az EXT. Ha rosszul emlékszem, akkor úgyis mindjárt kijavítanak.
-
Predator2
addikt
Melack
Rootolva van a telefon. Miért kell újraparticionálni az sd-t? Van rajta egy rakat hely a telefon most is látja a rajta lévő dolgokat, csak az appokat a belső memóriájába rakja ami betelt.
Fájlrendszer milyen legyen rajta?gzbotii
Nekem megfelel a 2.3.4. A másik oprendszertől kitudja milyen hibák jönnének elő. Csak a hely hiányával van bajom. Írok a Android szakmai topicba.
-
St3ven
addikt
válasz makoss #49424 üzenetére
Tudom, mire gondoltál, de ez emlékeim szerint csak a fizetős változatban rakható ki külön 4x1-es widgetként.
Full version exclusive features:
...
- Fancy Widgets 4x1: digital/flip home (clock and weather), weather, forecast, digital/flip clock
...Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
makoss
veterán
válasz St3ven #49423 üzenetére
ilyesmire gondoltam
de ha rákattintok az órára akkor bejön egy teljes képernyős bővebb tartalom is, napfelkelte idejével, napnyugta, páratartalom, és alul van a H,K,SZe,CS,P előrejelzés[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
St3ven
addikt
válasz makoss #49421 üzenetére
Az csak a 4x4-es widgeten van. Vagy azzal tudod előcsalogatni, ha a widgeten a középső időjárás ikonra koppintasz, és behoz egy áttekintő nézetet. Én ezt értettem az előbb "teljes képernyős lap" alatt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
makoss
veterán
-
St3ven
addikt
válasz makoss #49419 üzenetére
A földrajzi hely nekem nincs bepipálva. Én simán megadtam a települést, ne keresgesse nekem az alkalmazás folyamatosan, hogy hol vagyok.
Frissítési beállítások -> Frissítés feloldáskor
Itt meg lehet adni egy legkisebb frissítési időközt is, ha rövid időn (pl. 15 percen) belül többször is ránéznél a telefonodra, ne frissítgesse újra meg újra feleslegesen.
-
makoss
veterán
válasz St3ven #49415 üzenetére
Azt nem szoktam használni, lehet rosszul fogalmaztam
ezen a képen hetek óta 28 celziusz van írva, ezt hogyan lehet frissíteni?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
gzbotii
nagyúr
válasz Predator2 #49409 üzenetére
Custom ROM es újra particionálás.
De ez már inkább szakmai és nem alkalmazásokkal kapcsolatos.
Próbáld a topicját vagy az Android szakmait
(Esetleg még az Xperia Mini topicja - az aktívabb, ősszel sokat mókoltam azt vannak segítőkész kollégák)De arra a készűlékre van hivatalos 4.0 is nem?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
makoss
veterán
-
Predator2
addikt
Helló
Állandóan küzdök sajnos a belső tárhelyhiánnyal a telefonomon. SE Xperia mini pro (Sk17i) Android 2.3.4.
Felraktam a DS App2SD Lite nevű appot de az csak annyit tud csinálni, hogy olyan appokat amit elméletben nem lehet áthelyezni kártyára ő mégis megcsinálja.Mit lehet vele csinálni, hogy mindig legyen rajta szabad helyem? Vagy legalább több mint most.
Memória 512 MB RAM / 1 GB ROM
Memória bővíthetősége microSDHC (gyári: 2GB)Van mellette egy 16gb-os class6-os memória kártya. Nem lehetne valahogy megoldani hogy a belső memória helyett ezen tárolja és innen is induljon azz app?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal ezt leszámítva, nem szeretnék másikat venni ha nem muszáj.
THX
-
Baku
aktív tag
válasz hjozsi #49401 üzenetére
Ha törlöm is a fiókot, csak addig fut a Play Áruház, amíg meg nem történik a bejelentkezés.
Utána leáll... (közvetlenül a bejelentkezés pillanatában)
Gyanítom, (laikusként), hogy a bejelentkezéskor akad valami gebasz, de nem tudok
egyedül rájönni mi az, és hogy lehetne kikerülni...
Ha a fiók létre van hozva, akkor indítás után szinte azonnal megáll.
Ha nincs fiók, akkor addig megy, míg létre nem jön a fiókkal a kapcsolat... -
Baku
aktív tag
válasz #41133696 #49398 üzenetére
Egy INTENSO TAB7-ről van szó. (TAB714 , 4.04, 3.8.0+)
Tudtommal csak rendszer visszaállítást csináltam, külön nem töröltem semmit.
Viszont amikor újra indult, se Play se Gugli szolgáltatások nem voltak a gépen
csak egy App Store.
visszaállítás előtt mentettem az összes alkalmazást a T.Commanderrel,
az alkalmazások (ingyenes) döntő többsége újra telepíthető, kivéve néhány megvásároltat,
amit szeretnék az áruházból újra telepíteni, de így nem tudok...[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz makoss #49402 üzenetére
Nekem úgy van beállítva, hogy a képernyő felélesztésekor is frissítsen, és nincs vele gondom.
De ilyenkor ha félsz egy alkalmazás frissítésétől, csinálj előtte egy mentést a korábbi apk-ról például az Apk Extractor-ral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Need for Speed: World Online
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok