-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #49396 üzenetére
Ebből értelmeset csak fizetősben tudok: CameraPro.
Sajnos az összes többi, amit próbáltam, csak 1280x720-ban csinál képeket, ami meg nem épp hasznos, lévén azt egy HD videóból is ki lehet vágni. Bár nekem most megy a gyárival is (Sony Xperia Z1 Compact), de azzal meg az a bajom, hogy addig nyomnom kell a gombot, amíg fotózok. Ennél meg csak beállítom, hogy csináljon egymás után 100 fotót mondjuk és addig dolgozik is.
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Bátorkodom ismét feltenni a kérdésemet, hátha most kapok segítséget:
Tabletemen rendszer visszaállítás után nincs Play Áruház (előtte volt)
hiába rakok fel bármilyen Play Áruház apk-t, a fiókba bejelentkezés közben
"Sajnos a Play Áruház alkalmazás leállt..."
Már napok óta szenvedek vele, de nem jutok semmire...
Másik 2 eszközön rendben működik a Gmail fiók is, meg az áruház is,
tehát a fiókom él és működik, de ezen a tableten a visszaállítás óta nem tudok bejelentkezni.Valakinek ötlete a megoldásra?
Köszi!
-
LonGleY
veterán
válasz
@ndree #49393 üzenetére
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e?!
Ez egy önmagát beigazoló kijelentés, még ha kérdésnek is szántad. :]
Olyan alkalmazás kellene amivel mp3 zenéket tudok letölteni vagy egy értelmes oldal ahonan le lehet...
Ez nem az az oldal, de warezben tanácsot se várj itt!
PC-re van a Freemake YouTube to MP3 Boom nevezetű program, abban közvetlen mp3-akat tölthetsz (konvertáltathatsz) a YouTube-ról. Nem tudom mondjuk, mennyire számít illegálnak, mindenesetre a program (ingyen) használható, és nem fognak érte lekommandózni.
-
@ndree
csendes tag
Hali!
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e?!
Olyan alkalmazás kellene amivel mp3 zenéket tudok letölteni vagy egy értelmes oldal ahonan le lehet...
Mert a skull mp3 már nem jó mert kiírja android virus stb.. -
-
-
Bozek
nagyúr
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Hangfelvevő appot keresek ami ingyenes és nem időkorlátos (pl nem csak 1 percet tud felvenni). tudom tudom használjam a keresőt.. de az érdekelne melyiknek a legjobb a hangminősége?
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Fancy widgets 3.5.5 alkalmazás van feltéve már régen nekem ZTE Skate telómra és láttam ma, hogy rá lehet frissíteni de nem láttam a képekben az akku töltségi szint kijelzést %-ban, hogy tudná-e az új frissített változat? No meg azt, hogy magyar-e?
Szeretném megtartani ezt a kinézetet a töltségi szint kijelzésével százalékban
Csak azért frissítenék rá, mert a hőmérséklet frissítés nem működik valamiért
Köszönöm! -
batai15
félisten
A chrome eltud menteni oldalt ? Hogy ha igen?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #49365 üzenetére
Köszi! Itt is 5GB a határ, mint a Dropboxnál. Lehet, hogy a Mega kell nekem.
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #49337 üzenetére
Pontosan. Az az 50 dollár évente nagyon sok... Még ha egyszeri költség lenne, akkor is ott lenne néhány ingyenes alternatíva. De évente még húzósabb.
Igen, én is nézegettem, a szűrőkkel még jobban le tudom szűkíteni a megjelenítést. Nagyon jó kis program, köszi még egyszer!
Még egy kérdésem lenne vele kapcsolatban: ha egy bejegyzésnél a dátum alá beírok egy időpontot (pl. 12:00), de alatta a "No reminder"-t választom, akkor nem fog jelezni, az időpont csakis nekem egy feljegyzés? (Csak mert az időpontnál eredetileg "No reminder time" szerepel, még mielőtt megadnék valamit. Ez kicsit összezavart, hogy most melyik is a reminder?)
-
soultrapp
senior tag
válasz
atillaahun #49350 üzenetére
megnèztem.
meg is találtam a mentèst be is másoltam,de sajnos nem lett jó.....
azèrt egy próbát megèrt -
törölt tag
válasz
pinnacle #49358 üzenetére
Szerintem a Cerberus is működik net nélkül, bár nem teljesen értem a működést. Átfutottam az sms parancsait, de nekem hiányosnak tűnik. Legalábbis az Avastéhoz képest. Az biztos működik net nélkül, feltéve, hogy rendelkezik a szükséges jogosultságokkal és nem zavar be vmi gyártói agyszülemény sem (pl. ha nem tudja bekapcsolni a GPS -t, akkor erősen romlanak a megtalálási esélyek).
-
pinnacle
nagyúr
Van olyan lopásgátló, mint pl. a Cerberus, ami internet nélkül is működik? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy melyik ingyenes tárhely a legnagyobb, ahova automatikusan lehetséges a fényképek feltöltése?
-
petipetya
nagyúr
válasz
pigster #49354 üzenetére
Szóval a résztvevő nem meghívott, hanem csak egy név, ami hozzá van rendelve az eseményhez.
Mivel a Naptárban ezek abszolút nem elérhetőek, esetleg valamelyik profi jegyzet vagy határidőnapló alkalmazás tudatja mindezt. Vagy nem.
Amúgy a "google calendar tag" keresésre van találat a gugli fórumán, mivel már mások is kerestek hasonló megoldást. Ám az angolul van, így böngéssze az akinek két anyja van.
-
pigster
senior tag
válasz
petipetya #49353 üzenetére
Én nem akarok megosztani semmit. A résztvevőket csak azért akarom beírni, hogy tudjam, ki volt jelen (később esetleg ennek alapján is tudjak szűrni) - ha már egyszer van ilyen lehetőség, akkor ne a bejegyzés leírásába kelljen már beírni.
Pont az a bajom, hogy az összes naptár a Google Naptáron alapul, pedig el bírnám képzelni, hogy - ha már szinkronizálás kell -, akkor mondjuk egy Dropbox fiókon keresztül is megoldható legyen, és így nem kéne a Google adattárolási elképzeléséhez igazodni. Erre írtam fentebb, hogy el nem hiszem, hogy az egész világon csak én akarok címkéket, kategóriákat használni egy naptárban. A Google féle saját naptárak erre nem jók.
Azért köszi, hogy foglalkozol velem. -
petipetya
nagyúr
válasz
pigster #49324 üzenetére
Így már értem. Viszont a Google Naptár webes felületén sem lehet címkéket rendelni egy-egy eseményhez, pedig nem rossz ötlet. De a lényeg az, hogy ennek hiányában az androidos naptár alkalmazásokban sincs ilyen funkció. Így a megoldás miatt abszolút más irányban kell tapogatóznod.
A megosztással kapcsolatosan szintén ezt tudom mondani: logikus, hogy a Google Naptár felhasználói rendelkeznek Google Accounttal, így csak olyan személyeket tudsz meghívni, akiknek ez adott. Egy hotmail vagy freemail címre nem fogsz tudni meghívót küldeni. Ha pedig az illető szerepel a címtáradban, akkor az új esemény létrehozásánál elegendő a nevét beírni. Ergo vagy megszoksz, vagy megszöksz.
-
soultrapp
senior tag
válasz
atillaahun #49350 üzenetére
megnèzem.
köszi! -
-
atillaahun
veterán
válasz
soultrapp #49349 üzenetére
És már egyszer válaszoltam!!!
-
soultrapp
senior tag
hello!
egyszer már kèrdeztem règebben,hogy lehet -e egy játèk(pou)elmentèsèt folytatni másik telón???
ötlet??? -
sunsun2
tag
Sziasztok!
Valaki megírná a Fast Pro For Facebook-on hogyan kell kijelentkezni?Előre is köszönöm! -
Laci13
tag
Sziasztok.
Tudtok olyan progit ajánlani telefonra?
Amivel GPS alapján internet nélkül meg lehet tudni telefon helyzetét.Számítógépen lekérni helyzetét telefonnak.Akár sms-be elküldi kordinátá.
Van ilyen progi vagy mindegyik követőhöz kell net?
Köszönöm. -
Jámbor
tag
Üdv!
Szomszéd androidos eszközére az unokája bejelentkezett a saját E-mail címével. Hogy tudnám az eszközt eltávolítani az unoka androidos eszközei közül, hogy utána a szomszéd gmail-accountjával jelentkezhessek be rajta? Előre is kösz, hátha valaki tudja a megoldást. -
saelin
veterán
válasz
gipsztigris #49293 üzenetére
Ez hányszoros nagyítással látszik? Használtan akarok venni egy monokuláris tanuló mikroszkópot (kb 3-ért), ami tud 1000 szeres nagyítást. Láthatok vele egysejtűeket vagy ahhoz durvább zoom kell?
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Ajánlanátok nekem egy normálisan működő magyar nyelvű hívás és sms blokkoló appot?
Akár fizetős is lehet.
Köszi -
LonGleY
veterán
válasz
pete_21 #49335 üzenetére
Igen, én is ilyesmikre jutottam, miután én is szemeztem a Todoist-tel, de hiába fizetnék egyszer szívesen érte, az előfizetés azért más tészta (ugyanez a baj az amúgy szintén szimpatikus Wunderlist-tel). 50 dolcsi évente azért elég húzós... A BT-ben ellenben a csoportosítási lehetőség végülis mindent lefed, plusz ott vannak a szűrők, amivel aztán tényleg mindenféle variáció kihozható.
-
válasz
#16695808 #49333 üzenetére
Nem nagyon értem, hol akadhatsz el?
Kéri a belépési nevet, jelszót, ezt tudod (gondolom)
Ezen kívül szükség lehet még a bejövő-/kimenő szerver címére, egyéb speciális beállításokra a kézi beállításhoz, ezeket pl. ebből a PDF-ből lehet kiszedni.Ez nem egy nagy was ist das, vagy csak én gondolom így?
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #49330 üzenetére
Köszi!
Közben feltettem a Todoist-et, de néhány funkció csak a fizetős verzióban érhető el, pl. a címkézés is.
Ez nekem hasznos lenne. Most a Business Tasks-ot tettem fel, ezzel ismerkedek. Ebben van valami ilyesmi funkció? Labelt, vagy taget hozzá tudok adni az egyes bejegyzésekhez, hogy utána ezek alapján is meg tudjam nézni őket?MOD: Azt hszem megvan: ha elhúzom a bal oldali menüt, majd fent a két kis lapot ábrázoló ikonra megyek, és itt rákattintok a New tasklist gombra, akkor hozzá tudok adni listákat. Így minden bejegyzésnél be tudom állítani, hogy melyik listába menjen. Ezután az All Tasks-nál mindent kilistáz, de ha szűrni akarok, akkor csak a különböző listákat nyitom meg. Így pont azt érem el, mintha labeleket, vagy tageket csinálok, csak máshogy kell kivitelezni.
Azt hiszem maradok ennél a programnál. Köszönöm a tippet! -
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49332 üzenetére
guglin túl vagyok szerintem bármilyen GB-ből jó ez a 3 fájl amivel működik a t-online email.
-
-
törölt tag
sziasztok van a t-online-os romban az email.apk (nem gmail!)
van aki feltudná rakni mindhárom fájlját 1. /system/app itt van az email.apk, 2. /data/dalvik-cache itt van egy system@app@Email.apk@classes.dex és 3. /data/data itt meg egy com.android.email.be akarom lőni a t-online-os emailt de egy független alcatel 918d-n nincs olyan opció az email beállításoknál hogy t-online, viszont a t-mobilos romban van!
előre is köszi. -
LonGleY
veterán
válasz
pete_21 #49329 üzenetére
Settings export még mindig nincs, a jegyzet visszatöltést pedig nem tudom, még nem próbáltam. Elvileg képes rá, még a csoportosítás is megmarad (a jegyzeteid semmiképp sem vesznek el), bár itt egyéb finomhangolások is eszközölhetők, amit nem hiszem, hogy átkódolna az account alá (színbeállítások, speciális csoportok, szűrők). Elsőre rosszul mondtam, mindent listáz, nem csak a következő hetit, viszont berakható olyan filter, ami ezt korrigálja (a widget kipakolásakor pedig ezt kell kiválasztani):
-
LonGleY
veterán
válasz
pete_21 #49326 üzenetére
Vagy még:
Business Tasks
Hashnote
SwipelistPróbálgassad őket izibe'! :] Nincs igazán ultimate program a célra, neked kell megtalálni a legszimpatikusabbat. Én a legfelsőt használom. Rendesen csoportosíthatóak benne a bejegyzések, van benne éves ismétlés és kontakt-csatolás is. Google Tasks alapú.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Egy To-Do list programot keresek.
Ami fontos lenne:
- ne a naptárból olvassa ki a bejegyzéseimet, mert oda (még) nem írtam be őket
- jó lenne, ha fel lehetne címkézni az egyes bejegyzéseket, hogy ha arra van szükség, akkor csak az abban lévő bejegyzéseket tudjam nézni
- Kitkat-hez illő, holo-szerű design
- jó lenne, ha az adatbázist ki lehetne exportálni, majd később importálni (pl. romcserénél jól jöhet)
- ha van benne olyasmi opció is, hogy csak a következő 7 nap teendőit mutassa, az külön örömEgyelőre ezeket találtam, amik elsőre megfogtak, de még nem próbáltam ki őket:
Todoist: To-Do List, Task List ez a képekről abszolút megfelelőnek tűnik
EveryTask | GTD To-do List elsőre ez is megfelelőnek tűnik
Business Tasks erről is olvastam pont itt a fórumon, de abban nem vagyok biztos, hogy pont arra hivatott, amire nekem szükségem van.Mit javasoltok?
Köszönöm a tippeket! -
-
pigster
senior tag
válasz
petipetya #49323 üzenetére
Pedig elég egyszerű dolgot szeretnék. Szeretném nyomonkövetni a múlt- és jövőbeli eseményeket. Mindegyiket jelölni akár több címkével egyszerre pl.:
- ügyfél (címke)
- esemény jellege pl: NAV, TB, stb. (címke)
- de akár ügyintéző
- város (nem feltétlenül fedi a "helyszín" lehetőséget)
- stb...Egy eseményhez több címkét is szeretnék rendelni, és szeretnék olyan lehetőséget, hogy bármelyik címke alapján tudjak szűrni (pl.: NAV-val kapcsolatos események)
Résztvevőkhöz pedig bármit/bárkit szeretnék megadni, mert az eddig kipróbált naptárakban (amik a Google Calendar-on alapulnak) csak email cím alapján vagy létező kapcsolat alapján enged felvenni). Ha olyan dolgot írok be, ami a naptár szerint "szabálytalan" (pl. simán egy nevet), akkor el sem engedi menteni az eseményt. Én pedig nem szeretnék állandóan minden résztvevőt a kapcsolatokhoz adni, illetve email címekkel vacakolni.
Szerintem nagyon egyszerű dolgokat akarok, de úgy látszik az egész világon senkinek sincs ilyesmikre igénye...
-
-v-
addikt
Nem tudtok valami jó szótárfüzet progit androidra, ahová a saját szavaimat tudom beírni?
Eddig a vocabulary notebook-ot használtam, de még mindig marha lassú meg mindenféle baja van, kb. használhatatlan szóval elegem lett .... nagy feature-ok nem kellenének, valami import export legyen benne, akár plain text fileból, nem kell semmi cloud vagy account-os bohóckodás. Meg tudjam jelölni mik az ismert ismeretlen szavak stb... semmi ilyet nem találok, annyira újszerű ötlet lenne ezÍrjak egyet magamnak, vagy mi ...
-
adakiller
senior tag
Sziasztok,
Tudtok olyan appot (widgetet) ami meg tudja jeleníteni, hogy mennyi mA-t ad le a töltő az akksinak töltés közben?
Előre is köszi
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Olyan androidos naptár alkalmazást keresek, amiben lehet az egyes eseményekhez címkét (akár többet) is rendelni, és résztvevőknek pedig fel tudok venni tetszőleges dolgot, nem pedig csak a kapcsolatok között lévő embert.
Telepítettem legalább ötfélét, de mindegyik Google Calendart erőltetni.
Nem szeretnék a címkézés és színkódolás miatt X új saját naptárt felvenni.
Olyasmi érdekel, ami egyszeri díjas, nem pedig évenként megújítandó. Persze, ha ingyenes is van, akkor az jó. -
Sanyi.mTs
addikt
asszonynak lett mobilnetje. melyik a kevésbé erőforrás igényesebb üzenetküldő progi whatsapp vagy viber?
-
tybsen
addikt
Sracok, Runtastic pro ugye mobilhalozat nelkul, tehat csak GPS-sel is mukodik? Hlye kerdes, szerintem nyilvan mennie kell, de gondoltam megkerdezem mielott elindulok futni ezzel a regebbi keszulekkel (esore all es nem akarom atrakni a sim kartyat a normal telefonbol).
-
Kékes525
félisten
válasz
Nagyon tetszik!
-
dokee78
félisten
Nem találom a gravity boxban a hangerő gombokkal való kurzor mozgatást.
Help -
-
atillaahun
veterán
válasz
-
MrSealRD
veterán
válasz
Megnéztem én is.
Nagyon jó.!Mit evett amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged