Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Esetleg visszatérés egy korábbi verzióra, mi nem tartalmaz még sok mem zabáló kiegészitést vagy 'fejvesztést':
Go Launcher korábbi verziók melyből a 3.05 lett ideális számomra...
A Go-n kívül melyikben állitható az ikonok/betük mérete egyénileg?
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz stefi68 #3195 üzenetére
van egy 67-81 MB-os
Nemár
Azt láttam, hogy 2 folyamat tartozik hozzá de csak az egyiket néztem meg. Akkor ez így tényleg felejtős. Holo powa!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
stefi68
addikt
válasz Tesztelo.hu #3137 üzenetére
Hááát megnéztem ezt a GO Launcher EX-et, mivel egy kicsit a szívemhez nőtt annak idején.
Szóval nem tudom hogy fogyaszt 20 MB-al kevesebb memóriát, amikor van egy 67-81 MB-os része és egy 21-24 MB-os része a memóriában.
Én a Memory Usage nevű alkalmazással néztem, amely kiírja a pillanatnyi és a maximális mem. használati értéket is.Szóval nem használtam már jó ideje a GO Launcher EX-et, de azt tudom, hogy a kezdeti 30-50 MB-os mem használat elég rendesen felkúszott az utóbbi év fejlesztéseinek köszönhetően.
Csináltam is róla egy összehasonlítást valamikor..., meg is találtam ITT van.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
xSide
őstag
válasz darvinya #3185 üzenetére
Grrrr...
Azt hittem az a baj, hogy ott van most
Félreolvastam, értettem és elpöcsöltem sok időt...
Korábban valamely verziókban rémlik ez a megjelenítési mód, bár lehet a régi java-s volt már nem tudom.
Ami a java-nal volt a zavaró állandó és eltünthetetlen billentyűzet teló miatt, de ezt megoldottam a jad módosítással és ez alapján behívott telepítéssel, na de ez már tényleg off -
borix
őstag
válasz atillaahun #3159 üzenetére
Igen ami alapból külön kezeli.
-
darvinya
titán
Hát pont azért nem tudod „ reprodukálni” mert az Wm-es OperaMobil.
Engem pont az zavar, hogy nincs ott az a két gomb.
Így kénytelen lennék állandóan a menü gombot nyomni.A sortörés nincs bekapcsolva azért nincs.
Mivel már nem szoktam annyira használni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atleticofan
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy van egy xperia Ray telefon. Avi fájlokat szerettem volna lejátszani vele ezért rátettem a vlc-t hogy hátha játszik mert hát Apple termékeken ez mükődik. Azóta a telefon nem játszik semmilyen médiát. Se képet,videot,zenét semmit. Mi lehet a gond? Fontos lenne nagyon a segítség. Köszönöm szépen előre is a válaszokat
-
xSide
őstag
válasz darvinya #3173 üzenetére
Látom a 2 különbséget az én képernyőképemmel szemben...
- sortörés probléma
- alul a zavaró két 'gyorsgomb'Megnéztem más dpi-vel, mely szerint pl xperia x8, se lww, samsung galaxy mini 2 esetében sem tudtam reprodukálni az általad mutatott képet sem korábbi Opera Mobile-lal, sem a frissel, sem Opera Mini-vel, sem Next-el...
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresnék, ami hasonlít a nokiakban használt célravezetőhöz.
Megadsz egy koordinátát, vagy elmentett pontot és egy nyíllal az mutatja az irányt, meg a távolságot tőle. -
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Tudtok az Xperia Photo widgethez hasonlót? A lényege az lenne, hogy ki tudjam tenni a képernyőre, lehetőleg min. 4x2 -ben, és lehessen a képeim között lapozni, majd megnézni azokat.
Üdv.: nagyi2k -
- = Zk = -
félisten
-
air
nagyúr
válasz atillaahun #3159 üzenetére
Hogyan? Nekem Xperia U-n semmi szűrési lehetőség nincs.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
magicbox
senior tag
válasz atillaahun #3172 üzenetére
A simítást nem (vagy én nem találtam ilyet), a híváslistát meg olyan nézetre rakod amilyenre szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
Létezik a gyári Youtube app helyett bármilyen alternatíva? Igazából csak annyi bajom van vele, hogy Startup manager-el nem tudom őt kigyilkolni az automatikuson elinduló alkalmazások közül, fagyasztani, aztán pedig kiolvasztani nem igazán szeretném mindig.....Van esetleg valami mód, hogy ne induljon el automatikusan?
-
darvinya
titán
Nézd meg jobban azt a Screenshot-ot és talán felfedezel valamit ami nagy különbség a teljes képernyőn.
(#3161) hunfatal
Csak azért kérdem mert a youtube beágyazás egyszerű HTML sor semmi több.
Semmi köze a flash-hez.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
xSide
őstag
válasz Polllen #3168 üzenetére
Amennyiben adott készülék támogatja a flasht, a régi feeling visszahozható kikapcsolt (kérdezzen) plugin beállitással gyàri böngészőnél és alapértelmezett youtube kliens választással, támogatott flash esetén szintén pl. Opera Mobile-nál is...
Természetesen kérdés az kinek, miképp a legmegfelelőbb, a fekete tèglalapot meg tudjuk be (nem támogatott) előnèzeti kép hiányának
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Galaxy S en Android 2.3.4-en most először nem váltott profilt a Timeriffic [link] azaz a beállított idő után is repülőgép üzemmódban maradt Más, aki használja ezt, szintén tapasztalt ilyent?
-
xSide
őstag
válasz Polllen #3165 üzenetére
Desktop mòdban, lista nézetben megnyitok egy youtube linket a youtube alkalmazàs nyitja automatikusan, ha a videó oldalán klikkelek a fekete téglalapra hosszas gondolkozás és szintén (legyen a böngészőm Opera vagy gyári)...
Telóm nem tàmogatja a flasht (amr6), a buherálttal meg nem foglalkozom...
Mobil youtube oldalról szintén az app indul (nàlam). -
magicbox
senior tag
Minden ilyet megtalálsz a DW Contacts appnál. Szerintem a piacon levők közül az egyik legjobb hívás és névjegyzék kezelő program. Van free (nem témázható + ad) és pro verzió. Én megvettem, annyira bejött.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Polllen
nagyúr
Valószínűleg a beágyazott kód segitsegevel azonosítja YT az eszkozod&ahhoz választ html5-t vagy flash-t. (vagy a böngésző küldi a megfelelő request-t)
Ezért lehet operában fekete kocka flash player nélkül, gyári böngésző meg simán megjeleníti, miközben deka flashplayer nincs a note-mon.
(és ezért tudok minden videót megnézni ipadről is)Amúgy remélem hamar javítják ezt operában.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
xSide
őstag
Opera Mobile-ban opera:config keresőbe font és állitható a betűméret (nálam max 18, min 14) vagy a %-os nagyitás (nálam 125%) a sima beállitásokban.
Opera Mini-ben betűméret a beállitásokban.Darvinya fogalomzavar?
- teljes verziò (desktop mode)
- teljes képernyő (állapot, menüsáv)Alul teljes verzió mobil nézetben vagy beállitások/haladó desktop mòd, esetleg nálad is betűméret/nagyitás finomhangolás...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz - = Zk = - #3162 üzenetére
Nincs avval semmi baj, ezért van a topic. Nekem is ez az első droidom.
-
- = Zk = -
félisten
DS39 és hunfatal
jaaa, okés
nézzétek el tudatlanságomat, életem első droidját használom. ezelőtt volt vagy 50 nokiám. only nokiám xD
ismerkedem ezerrel..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
borix
őstag
Üdv Van olyan alkalmazás /hívás napló/ ami mutatja külön a bejövő,kimenő hívásokat,fogadott nem fogadott hívásokat sms-t,időt?
-
didros
senior tag
Sziasztok! Melyik az a böngésző, amelyik tudja nagyítani a betűket és újratördelni a szöveget mobilra optimalizált oldalak esetén is? 7"-os (1024x600) tabletet használok és nekem kényelmesebb lenne egy nagyobb betűméret pl. az m.index.hu vagy m.portfolio.hu olvasása esetén. Próbáltam már a maxthont és a dolphint is, de úgy vettem észre, hogy a szövegméret állítása nincs hatással a mobilra opimalizált oldalakra. :-(
-
fatal`
titán
válasz darvinya #3146 üzenetére
És a beágyazott youtube videó szerinted mi, ha nem flash?
"És az a bosszantó ez a beviteli villódzás ami rettentően idegesítő.
A kurzor villogása nem jól jelenítődik meg."Semmi ilyet nem tapasztaltam.
"Az, hogy kihagyok belöle dolgokat az még nem optimalizálás."
Először is nincs kihagyva belőle semmi, inkább olvass utána mitől lett kisebb. Attól, hogy több apk van és az architektúrának megfelelő verziót (armv6, armv7, x86) tölti le, eddig meg egybe volt. Nem vettek ki semmit. Plusz optimalizálták a prestot, attól is kisebb lett valamennyivel.(#3150) darvinya:
Van teljes képernyő, ha kikapcsolod a navigációs sávot és az alsó részt. Ilyenkor menü gombra jönnek elő.(#3153) - = Zk = -: Minek? Minden androidos teló tudja. Szoftver kérdése csak, de szerintem mindegyik böngésző támogatja valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Nashville #3151 üzenetére
Olyan fülest próbáltál már, amin nincs mikrofon, hogy akkor meghagyja-e az alap bemeneti lehetőséget? Bár valószínűleg nem lesz a válasz.
Erről inkább a telefonod vagy a CM topic-jában érdeklődj, szerintem ez rom kérdése lesz. Felhasználói programról nem tudok ami kifejezetten ezt hivatott beállítani.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz - = Zk = - #3153 üzenetére
mert? ezt minden android és androidos böngésző tudja.
-
- = Zk = -
félisten
html5? na faxa, cserélhetek telót!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Nashville
tag
válasz Tesztelo.hu #3012 üzenetére
Köszönöm a Handcent eddig jó választásnak tűnik!
A fülhallgatós kérdésre van valamilyen megoldás? [link] -
magicbox
senior tag
válasz S e t h #3145 üzenetére
Így jogos. De ne felejtsük el, hogy az Operánál is görgetni kell, hogy megjelenjen. Nálam nagyon bevált a hardveres gomb. Picit nyomom görget, lenyomva tartva meg ugrik oldal elejére-végére.
Operánál én pld. attól veszek meg, hogy kettőt kell kattintanom, hogy tabot váltsak, vagy bezárjak egy oldalt. A másik a kilépés gomb. A GUI-ra nagyon ráférne egy csomó javítás, mert a felhasználói élmény finoman fogalmazva messze van a jótól. Lásd pld. a gesztusvezérlés hiányát. Mondom ezt mint Opera fan
De sokan így gondolják az operások közül: http://magyaropera.blog.hu/2012/10/09/opera_mobile_12_1_androidra#comments
[ Szerkesztve ]
-
Nauda
tag
Szaisztok.
Légyszi mondjatok olyan app-ot amivel le tudom ellenőrizni, hogy mi zabálja le az aksimat.
Köszi.
-
Syd69
aktív tag
-
darvinya
titán
Aha…Csak, hogy én nem a flash-ről beszéltem, hanem a beágyazott Youtube video(k)ról amik itt a aréna resztekben is van.
Ott van egy nagy fekete kocka.
És az a bosszantó ez a beviteli villódzás ami rettentően idegesítő.
A kurzor villogása nem jól jelenítődik meg.
pl: hol az előző betű leütésig eltünik a szóból, hol az egész szó villódzik, hol a meglévő szöveg javításakor az egész fel-le ugrálÉs erre írtam, hogy az optimalizálás nem minden esetben jelet csökkenést, itt azért nem egy teloról beszélünk.
Az, hogy kihagyok belöle dolgokat az még nem optimalizálás.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz magicbox #3124 üzenetére
Rátaláltam anno, be is kapcsoltam, mégsem egy nyomás volt az ugrás mint az operában, szóval nálam itt vérzett el.
Hangerőszabályzó gombokat meg nem csesztetem, mert a telómon könnyen megadja magát, a telefon fórum témájában olvasottak szerint.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fatal`
titán
válasz - = Zk = - #3142 üzenetére
Az Androidos flashre gondoltam, a desktop flasht fejlesztik még.
HTML5 lesz helyette.
(#3143) pete_21: magyaroperablogon van egy alap ini, a reklámok nagyrészét kipucolja, de mindent nem szűr.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
A flash meg mivel hivatalosan nem támogatott már (nem fejleszti az adobe) szépen lassan el fog tűnni a böngészőkből is.
oszt mi lészen helyette?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
fatal`
titán
-
- = Zk = -
félisten
és ezalá mennyi kieg kell még?.. mert látom, nem csak ez az egy
-
- = Zk = -
félisten
áá, ez kb olyan, mint régesrégen volt a témák használata nokián...
nem rossz... de egyelőre még ismerkedem a droiddal" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Narxis
nagyúr
Eléggé hihetetlennek hangzik, nálam kb. 30MB-ot fogyasztott, akkor most 10-et kellene?
Gondolom valamilyen extrém körülményre gondolnak, de azért örvendetes, hogy végre reagáltak a kérésekre.
Google Play-en pedig sokan írják, hogy lassú lett.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az új Go Launcher Ex a készítők szerint 20 MB-tal kevesebb memóriát fogyaszt, mint az előző verzió. Aki eddig emiatt nem használta, talán tehet egy újabb próbát.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex&hl=hu -
tomy86
addikt
válasz savanyaw #3131 üzenetére
Gondolom vegyesen vannak mentve a névjegyek a telefonodra és a gmailbe. Kiválasztod a telefonban a kapcsolatok küldése opciót! Ezután jelöld ki azokat a kapcsolatokat, amiket a googleba akarsz exportálni (csinál egy vcf filet), majd a küldési opciók közül kiválasztod a gmailt és elküldöd a gmailes címedre. Amikor gmailben megnyitod ezt a levelet, akkor lesz egy olyan opció a letöltés mellett, hogy importálás a címtárba. Ezt kiválasztod és így automatikusan importálja a névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Üdv, a galaxy S3 időjárás widgetje nem szerezhető be?
We live in a simulated world...
-
darvinya
titán
Ez inkább béta mint végleges verzió.
Ezért raktam vissza 12.0.4-est.
Az is fura, hogy a 12.1-es 8.6MB míg a 12.0.4-es 13MB ez azért nagy különbség és ad okot a hibákra több funkció akarok bele zsúfolni.[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
válasz petipetya #3123 üzenetére
Ezen aztán kár vitázni Én nem erőltetek semmit, csak egy jó appnak találtam..
Az hogy ki mikor alszik, mennyiért és mit iszik, azt hiszem mindenki maga dönti el.
Lefedettség pedig kocsmákból egyelőre nagykörúton belül leginkább. Szóval még gyerekcipőben, de elvileg felhasználók bővíthetik.. -
magicbox
senior tag
válasz S e t h #3116 üzenetére
Van ilyen gomb, csak be kell kapcsolni (picit többet is tud mint az operás verzió) Ha nem gomb kell, akkor hozzá tudod rendelni a hangerőszabályzó hardveres gombokhoz. Ez az egyik kedvencem a Maxthonban.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Ezeket feleslegesnek tartom, mert:
- beszélgetés illik a sörhöz
- ne olcsó, hanem minőségi és/vagy finom legyen
- éjjel aludni kellPersze mindenkinek más az ízlése. Rákerestem egy helyre és szerencsére nincs benne (pedig az ott van tizenvalahány éve), remélem nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
chab7
addikt
Ahhoz minek app? Ott nagyfaluban nincs minden sarkon?
Böngésző témához annyit fűznék hogy eddig én is Operás voltam mobilon, de most a legújabb Firefox már egész jól megy - legalábbis JB alatt. Azóta csak ezt használom.
Pedig kb egy hónapja GB romon annyira fagyott hogy egy lapot sem tudtam megnyitni, de most meg van olyan jó mint az Opera (nálam legalábbis.)
És mivel desktopon is Firefoxot használok, így nagyon jó a sync-el együtt.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
postas
tag
találtam egy egész fasza kis kocsmakereső appot.
Igaz, csak itt Pesten mákszik igazán jól egyelőre, de itt nagyon ATM-ek boltok is vannak rajta. Érdemes meglesni..
(mindenféle érdekeltség nélkül mondom ezeket, mielőtt reklámnak tűnne!HIVE a neve
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Richee11 #3090 üzenetére
Én sokáig minit használtam a 100 megás csomagomhoz, aztán bővültem 500 megára és kipróbáltam a sima operát, hát nem kicsit gyorsabb, mint a mini.
Nekem a maxthon azért nem jött be, mert az operában megjelenik az a gomb ha görgetek fel vagy lefelé, hogy ugorhassak az oldal aljára, ill. tetejére, ez egy több száz hozzászólásos fórumban nem elhanyagolható, viszont a maxthonban csak görgetni tudtam, átugrani az egészet nem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
- = Zk = -
félisten
igen, a droid már megoldja. tudom.
de azelőtti nokiáimon ez manual módszeres volt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
droidon Mobile-t használok... egyéb esetben Mini. évek óta használom. hibátlan.
csak nem frissíti önmagát.. nekem legalábbis...más
akku kímélő progikat használ vki?![ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Asztali gépemen én is Operát használok lassan 8 éve. Nem kell elmondanotok mit tud Én az opera mobile felületére gondoltam. Hiába imádom az Operát PC-n, androidon a Dolphint és most már a Maxthont is jobbnak találom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- GIGABYTE B650 ALAPLAP + INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Huawei Mate 50 Pro CSERE és GARANCIA
- PS5 LEMEZES 825 GB GOD OF WAR EDITION CFI-1216A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest