Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Egy olyan appot keresek, amiben üzemmódokat lehet létrehozni és időzíteni azokat, mint anno a symbian-en. ha még magyar is lenne... huhúúúú
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
gezatata
aktív tag
ismertek olyan ébresztő appot amelyikben be lehet állítani, hogy az ébresztés csak 5 másodpercig tartson
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
magicbox
senior tag
Teljesen mindegy, hogy írsz, elküldésnél balra fog dőlni, és nem csökken a karakterszám egy ékezet miatt.
Gyakorlatilag Black Market-ként funkcionál. Nagyon szépen bővíthető adatbázissal. Nem csak az okosított hanem a sima free verziók is elérhetők. A Google miért engedi, azt csak ők tudják
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
edward2
addikt
Tudom lehet warez és előre is elnézést kérek, de nagyon érdekelne mi a franc ez az aptoide? Miért elérhető ez play storeból??? És miért lehet rajta ingyen elérni programokat?
Nem fogok ilyet feltenni a telefonomra mert nem bízok benne csak az érdekel miért engedi ezt google a play storeba...
-
perempe
veterán
Huawei U8500-ra (2.2.1) milyen hangrögzítőt telepíthetek?
miért nem tudja alapból a telefon?* Brahms: 4. szimfónia *
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen mindnyájatoknak az infókat launcher ügyben!
Próbálgattam párszor a GO-t, jelenleg a Novával próbálgatom felváltva, nekem a a Nova gyorsabbnak tűnik mint a GO, + az közelebb van kinézetre a gyári ICS launcherhez (nekem nagyon bejön most a Holo felület) de a GO meg sok olyan dolgot tud, ami a Novában csak a fizetős verzióban lenne benne, sőt még többet is, szóval még nem tudom melyik marad, + hogy aksifogyasztásban melyik lenne a jobb...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Utána is telepíthető. Max ha nem megy az eredeti, utána kell nézni valami JB-fixnek. Legalábbis én már használtam 4.1.2-n hardvergyorsított flash 11.1-et.
[link] [link]
Egy kis tesztelnivaló, saját feltöltés. Appbackup, és rootuninstaller volt használva. De az újabb nem ment n900-on, csak DPS dream 7-en. -
olivera88
veterán
Úgy vettem észre az ADW launcher megfelelőbb az Ascend Y 200 ra mint a Go. Gyorsabb, nem akadozik, jól testreszabható Még csak pár órája van fent de eddig jó volt. Go is aránylag jó volt, de néha akadozik és lassabb is kicsivel.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
HaZsolt
őstag
Mit kell beállítani, hogy a Play áruházban minden alkalmazást letudjak szedni? Nem engedi az Adobe flash playert letölteni (nem látja) idáig ok volt...
-
kariad
senior tag
Autó-elforgatás Widget szeretnék kitenni, de hiába van meg az Elixir 2 és az Elixir 2 - Widgets nem tudom beállítani csak azt, hogy a megjelenítés menübe menjen! hogyan kell?
-
nagyúr
Sziasztok!
A Handcent Sms programban hol lehet beállítani, hogy balra dőlő ékezeteket írjon?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Maquuu
tag
válasz oliverkiss32 #5678 üzenetére
letöltöttem újra, de sajnos az elejétől kell kezdeni.
-
Maquuu
tag
válasz oliverkiss32 #5675 üzenetére
a kiessel csináltam. amit lehetett kipipáltam és a dok-ba meg is van az sbu fájl. abból vissza lehet csak a játékot állítani?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz zsolt19900 #5671 üzenetére
Elég, ha kikapcsolj a számküldést...
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Maquuu
tag
Sziasztok. Nem találtam a megfelelő topikot. Rendszervisszaállítást csináltam egy galaxy note-n és nem tudok rá visszatenni egy játékot hogy ugyanonnan folytassam. hogyan lehet megcsinálni?
-
petipetya
nagyúr
-
zsolt19900
őstag
létezik olyan megoldás, app, beállítás, hogy ha le van tiltva egy telószám egy telefonon, azt a telefonszámot feloldja a tiltott személy, és hívni tudja azt aki letiltotta?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani e-mail klienst Tab-ra (Samsung Galaxy Tab2 7")? Telefonomon (Motorola Defy) K9-et használok, de az nagyon csúnya tableten, vagyis nincs tablet ui-ja. Gmail kliens jó lenne tabon, de azzal más mail szolgáltatónál lévő leveleimet nem tudom kezelni.
Ami fontos lenne:
- több imap fiók kezelése (más-más mail szolgáltatónál)
- push üzenetek
- szép, átlátható tablet uiKöszönöm!
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
mipityu
tag
Mondjuk azért, mert egy teljesen kikapcsolt készüléket csak hardveresen lehet bekapcsolni.
Szerinted az android (program), hogyan vezérelhetné a vasat, ha nem fut?
Minden olyan készüléken, amely képes előre beállított időpontban bekapcsolni, ez hardveresen van megoldva.
Kielégítő volt a válasz?Mindkét - aláírásomban található - készülék tudja ezt a feature-t.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
törölt tag
Eddig nem volt jó a telómra.. de az új kiadás kompatibilis már szépen letölti a számokat és tényleg nagyon ügyes. és magyar SD kártyára jólenne átteni de nem lehet valaki írja már meg hova menti a letöltött számokat, mert a rendszer zenelejátszója ... és egyik progi se látja nagyon eldughatták .
-
olivera88
veterán
ADW ben h lehet hívás inditó gombot hozzáadni a dokkhoz? Valahogy nem tudok rájönni.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Jelenleg Go launchert használok. Most letöltöttem ADW launchert, ha ezt teszem alapértelmezettnek, és aztán visszaállítom a GO t akkor megmaradnak beállítások és home screenen h mi volt a Go launcheron?
-
magicbox
senior tag
válasz spiritex #5651 üzenetére
Köszi, de keresni én is tudok. Ezek közül hány olyat látsz ami képes arra, hogy csak bizonyos progik hangját emelje? Semmi gondom nincs pld. a zenelejátszóval, és nem akarok minden hangot erősíteni a telón.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Balinov
titán
Sziasztok,
JB ala milyen YT videoletolto programot ajanlanatok? KB a Freemake Video Downloader droidos megfeleloje lenne a legjobb6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
DS39
nagyúr
de tudja. az én Y200-omat beállítom ébreszteni, kikapcsolom (nem rep. mód, hanem rendesen), kiveszem az aksit pár percre, majd visszateszem, és aztán a megadott időben bekapcsol és ébreszt. ha egy olyan része lenne mely folyamatos minimális áramhasználatot igényel, akkor ez nem működne.
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
Valaki kérdezte, hogy a google play-en hogyan tudja megnézni a telepített programjainak a listáját.
Ha volt már rá válasz akkor elnézést kérek.A google play-en (nekem samsung van) a telefon bal oldalán található kapacitív Opció gomb megérintésével előugrik alulról egy ablak, ami a következőket tartalmazza:
Saját kivánságlista
Súgó
Beállítások
Fiókok
Saját alkalmazások <--- ide kell bökni és be is jön a kért listakeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app, az se gond, ha fizetős, amely képes különböző programok hangját erősíteni, itt alapvetően netes kommunikációra gondolok, viber, line stb. Minden ilyen jellegű app, sokkal halkabb mint egy gsm beszélgetés. Bármilyen ötletnek örülnék!
-
xSide
őstag
válasz #16695808 #5638 üzenetére
A fejlesztőnek kellene írnod támogassa (amennyiben lehetséges) az arra képes készülékeknél ezt a funkciót...
ADW vs Go témához, majd egy évig használtam utóbbit, de mikor az appdrawer megnyitása sok időt vesz igénybe, a rendszer inditása lassabbá válik és telepakolják appcenter, saját file kezelő és egyéb marhaságokkal a memhasználat és felhasznóbarát kezelhelhetőség rovására akkor inkább használom a gördülékenyebb és nekem fontos (Go-ban is használt) funkcionalitással bíró opciókkal az ADW-t kis ikon, kis betűmérettel és ez még kiegészül a képernyő hasznos terület méretének megváltoztathatóságával, kevesebb mem használattal, helyfoglalással...
Lehet még bugos pár helyen, de egy hallottam/olvastam/felrakom/leszedem vélemény nem sokat ér szemben a használat során tapasztaltakkal!
A változások hibái folyamatosan javítva vannak, míg a go-nál tapasztalt bugok előfordulása is gyakoribb volt az utóbbi időben a mindent belepakolok elmélet pedig rossz vonalra vitte, mert ők döntötték el mit kell használnom...
Na ebből nem kértem a továbbiakban és váltottam, előbb egy korábbi GO 3.05 verzióra, majd ADW-re és nem bántam meg.
Ha kijönne egy Go Lite verzió (nem hiszem), akkor lehet kipróbálás után visszatérnék rá, ha az ADW problémássá válna és addig esetleg le nem cserélném a telóm -
törölt tag
Megvettem a Gentle Alarm-ot. Én marha!
Én beállítottam a telót hogy kapcsoljon ki este és vissza reggel az ébresztési időpont előtt 15p-el.
Ez a gyári ébresztővel műkszik is.. de ezzel a fizetős app-al NEM.... hát az eszem-f*szom megáll.
Nem indul el re-boot után... HIHHHETETLEN
Vagy tud valaki megoldást a problémára ...mert egyszerűen nem találok semmit a beállításokban erre vonatkozóan. -
spiritex
veterán
Kérdés: nálatok is "rugózik" az Opera Mini vagy a Firefox, amikor gyorsan scroll-oztok? Mert nálam ha tekernék egy lapot felfelé, tehát a lap alja felé szeretnék menni, akkor állandóan visszapattan és megakadva visszaugrik a teteje irányába. A gyári böngésző tökéletesen működik, csak abban meg nem szeretem, hogy ha illetéktelen kezébe kerül a gép, akkor simán belép a gmail fiókomba a gmail.com oldalon, és sajnos nem lehet letiltani ezt az opcióját!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
fatal`
titán
Tavaly 23ft-ért vettem az ADW-t, de nem használtam. Akkor (GB-n) még GO-t használtam, ICS-en viszont egyértelműen az Apex jött be a legjobban.
-
punky10
addikt
válasz oliverkiss32 #5628 üzenetére
"ADWLauncher EX a legjobb, nemrég frissítették, nem fogsz benne csalódni."
Erre mérget ne vegyél...Nálam elég bugos lett a frissités ota...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz Canonfan #5624 üzenetére
ADWLauncher EX a legjobb, nemrég frissítették, nem fogsz benne csalódni.
(#5625) Viper26
Koin (szuper magyar app)
Cash Droid van pro verzió is...[ Szerkesztve ]
;]
-
SziberTomi
tag
Sziasztok!
Találtam ezen a fórumon egy szept. 30ai Like díjcsomag fájlt, amit lehet importálni Call Meter 3G-be. De a programban is le tudtam tölteni egyet egy másik webhelyről. Mind2 jól működik avagy melyiket érdemes használni?
iPhone 5S
-
Viper26
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek amivel forintban tudnám vezetni a kiadásokat.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ICS alá mennyire ajánlanátok a GO launcher EX-et, egy alapból ICS launcherhez pl Nova, Apex képest?
Én most a Nova ingyenes verzióját használom alapértelmezettnek és nem is rossz, gyors, tudja ami nekem kell, de GB alatt nagyon szerettem a GO-t (csak sajnos a 3-as verziót már a régi telóm nem bírta volna, akkor át kellett térnem Zeam-re) ezért ma felraktam azt is ICS témával, és első pillantásra nem tűnik rossznak a 3-as GO sem...
Azért szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy ICS alá viszont nem tudom hogy az alapból csak ICS-re elérhető launcherekhez, (mint pl a Nova is) képest milyen választás a GO EX, mert GB alatt a legjobb launcher volt amit próbáltam, de ICS-re szerintetek ugyanúgy a legjobb launcher, vagy itt már érdemesebb pl a Novát vagy az Apexet használni helyette a teljes értékű ICS feeling miatt?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
olivera88
veterán
A jetAudio-nál gyengébben szól a zene mint az Androidos lejátszón. Amúgy nagyon bejön de halkabb. Tapasztalta már valaki ezt?
-
xSide
őstag
Beviteli lehetőségek:
- billentyűzet
- kézirás
- hang
- képTulajdonság:
- nyelvfelismerés
- beszéd
- egyszerű használatHátrány:
- google fordító környezet[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
jbl
senior tag
Létezik olyan program hogyha lefényképezek egy papíron lévő szöveget az átalakítsa karakteres szöveggé hogy azt letudjam fordítani egy fordító programmal?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
Agent T
tag
Üdv!
Remote Phone Call nevű programot ismeri valaki ? Van esetleg valami hasonló de ingyenes alkalmazás ?
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
petipetya
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #5614 üzenetére
Beállítások / kisegítő lehetőségek / Notification Toggle / be.
"nincs rá lezsóidő"
-
-HajTömeg-
őstag
Kis segítség kéne.
Mióta feltettem Ray-emre ICS-t,azóta egyik böngészőm se működik tökéletesen.
Az eddig használt gyári és a Dolphin Browser nem enged lejebb pörgetni bizonyos oldalakat, megakad,mintha az lenne oldal alja,pedig nem.
Boat Browser detto.
A UCBrowser szuper jó lenne,de az meg bizonyos menüpontokat nem nyit meg.
Ha rákattintok loveboxon a "ki van itt"-re, csak gondolkodik és gondolkodik a végtelenségig.
Valaki írja meg legyen kedves,hogy mi a túrót állítsak át[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
likeaRAINBOW
senior tag
Notification toggles-ben be lehet állitani, hogy fixen a legfelső éretsitési helyen legyen?
-
zhata
senior tag
válasz quailstorm #5606 üzenetére
" Majd a gyári böngésző tudja automata, az operában meg a beállításokban megtalálod, ott ahol a user agent is kapcsolható desktopra, a haladó beállítások.
Flash player a marketen már nincs fenn, itt egy saját backup, ami 99% hogy megy. Ha nem, ég van egy dobásom."En meg lenni gorog diplomat... .
-
hr2
őstag
Üdv.
Meglehet már valahogyan oldani, hogy a Call Meter 3G ne számolja a Viber hívásokat? -
evitiguF
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
quailstorm
nagyúr
válasz evitiguF #5601 üzenetére
Az Adobe Flash playert. Majd a gyári böngésző tudja automata, az operában meg a beállításokban megtalálod, ott ahol a user agent is kapcsolható desktopra, a haladó beállítások.
Flash player a marketen már nincs fenn, itt egy saját backup, ami 99% hogy megy. Ha nem, ég van egy dobásom. [link] -
atillaahun
veterán
válasz evitiguF #5601 üzenetére
Kezdetnek mindenképp tedd fel a FlashPlayer-t. De attól tartok ez jó részben rom függő is. Nálam most gyári ICS-vel, és valami legújabb Flash-el már minden beágyazott szart visz az Opera Mobile, de pl. ugyanez a páros egy CM10 nightly alatt az istennek se akart lejátszani semmit.
-
n000rbi
senior tag
Mondanátok egy (esetleg több office alkalmazást, ami megbirkózik .docx kiterjesztésű cuccal is? Köszi!
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
olyan gondom lenne, hogy telón Dolphin Browsert használok, de a beágyazott videókat nem hogy nem játssza le, meg sem jeleníti. Feltettem próbának Opera-t, az legalább megjeleníti egy képként, de ha rábökök, akkor youtube-ra átirányít. Kérdésem az lenne, hogy mit telepítsek ahhoz, hogy Dolphin lejátssza a videókat?
Defy - CM7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest