- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hol találom ebben a Nova Launcher-ben a Root jogokat?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Vége a Google akciónak?
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.az lenne a kérdésem hogy van e valami olyan programami képes arra hogy a volume gombal ébressze a telót,ne pedig a power gombot kelljen állandóan használnom.Motorola razr android 4.0.4-gyel
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Diamond500 #2195 üzenetére
Note Everything, Evernote
emlékeim szerint mind a kettőben van ilyen fícsör
-
Diamond500
senior tag
Hello
Tudtok nekem olyan appot ajánlani, amivel egy fotóra lehet jegyzeteket írni, esetleg nyilakat húzni stb.. -
Melack
veterán
Google Play Szolgáltatások - ez csak nálam települt fel kérdés nélkül?
-
meridaharcos
senior tag
Van új, javított Viber. Hátha valakinek fontos...
-
gyuszmó
őstag
Üdv
KollégákHasználtok,tudtok,olyan működő sms küldő netes alapú oldalt amit tudnék használni?
A másik félnek nincs net. a telefonon tehát mindenképpen a hagyományos útvonalat kellene használni.köszi
-
zozyk
addikt
Naptár + telszámok = Google szinkron
Sms + call log = SMS Backup + -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy mit tudtok javasolni a következő probléma megoldására:
El szeretném adni a telefonomat, így majd elötte nyomok egy factory resetet, hogy ne maradjon rajta semmi, viszont az adataimat (sms, naptár, telefonszámok) szeretném megőrizni, így ezek lementéséhez kéne egy alkalamzás.
Továbbá terveztem egy 7"-os androidos tablet beszerzését, a legideálisabb az lenne, ha erre utánna vissza tudnám tenni ezeket a dolgokat!
További proláma lehet, hogy a telefonon 2.3.5 van, a tableten meg 4.0 lenne...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bone123
HÁZIGAZDA
Olyan alkalmazást keresek, amely automatikusan elforgatja a telefont a kezemben, ha pl. állóképet felvő követ a galériában.
-
Jazz
veterán
Pl. Je Fit Pro , Jucy Workout
-
Dicker
őstag
Ehhez hasonló programból nem tudnátok olyan ajánlani, ami futást, biciklizést, és egyéb edzésformákat is támogat? Pl. beírok egy edzéstervet, és akkor az alapján kalkulálna.
---------
Frissült a lista, de mitől függ, hogy mikor? Össze-vissza frissítik pedig már rég leakciózzák az appokat előtte. -
Jazz
veterán
válasz
jackbacsi87 #2154 üzenetére
Na az volt a tuti jó, amikor még ez volt 55Ft
Runtastic Pro
-
Dicker
őstag
válasz
jackbacsi87 #2154 üzenetére
Tudjuk már. Ha ide kattintasz láthatod a többi akciósat is tegnapról. Még meg tudod venni, de hamarosan frissül, akkor újak lesznek akcióban.
-
jackbacsi87
senior tag
endomondo 55ft!!!!!
-
Dicker
őstag
Egy kérdés.
Itt ez a holnapi/mai akcióban a Horn játék.
Annak van THD verziója is ugye. Ha ezt letöltöm a One X-re, akkor az nem egyezik a tegrahd-s verzióval ugye? -
zebede
őstag
A mai akcióban ICS-seknek Nova Launcher Prime, mindenkinek Smart Tools negyed dolcsiért. A többi szokásos töltelék app.
-
törölt tag
call meter 3g -ről mi a vélemény?
biztonságos? mármint a sok jogot adás miatt? -
Foose
addikt
Tudna valaki segíteni, hol keressek háttérképet 480x854-es kijelzőre? 5 lapos kezdőlapra... 960x854-es felbontás kell?
-
SG3rg0
őstag
Meddig lesz ez a 55ft-os promo a playen?
-
fdisk
őstag
Meg tudja vki mondani, h ez mire való?
Mert nem tudok rájönni.
És hogy hogyan tudom alkalmazni. -
roly7
tag
Üdv. Ma kaptam egy külföldről behozott galaxy s2-t az lenne a kérdésem hogy tudnám megtanítani magyarul mennyire bonyolult? Nem tudom az ha felfrissítem akkor nem ajánl fel nyelv választási lehetőséget mert mosta 2.3 van fent gondolom lehet frissíteni a 4-re amúgy érdemes frissíteni erre az újra?Kössszi.
-
R19
senior tag
Melyik a legjobb app a progik jogosultságainak kezelésére?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kösz srácok, megnézem az említett appokat Háttéradatok kapcsolásához.
Amúgy a Power Toggles valamelyik kapcsolója jó erre?
-
RexpecT
addikt
válasz
#40351744 #2112 üzenetére
Passz, de gyári JB alatt én is megtaláltam.
Google Play szolgáltatások -- Google-szolgáltatások androidos alkalmazásokhoz
A Google Play szolgáltatások segítségével a Google Play Áruházban található androidos alkalmazásokat integrálhatja a Google+-szal vagy Google Fiókjával. Bizonyos alkalmazások megfelelő működéséhez a Google Play szolgáltatások telepítésére és frissítésére lehet szükség.
A Google Play szolgáltatások általában automatikusan frissülnek androidos készülékeken. A Google Play Áruházból kézileg is letöltheti és telepítheti őket.
[link] -
csipuka
senior tag
Valami kapcsolgatja a BT-t be, de nem tom mi. Van valami log vagy app ami logolna ezt?
-
bubi92
őstag
camera zoom fx jó kamera proginak számít, megéri lecsapni rá?
-
vocalhost
tag
Tudtok nekem mondani valami jó ingyenes anti thief programot?
Az sem baj ha anti virussal van egybe kötve (sőt), csak jóll egyen testre szabható -
Bone123
HÁZIGAZDA
HÁTTÉRADATOK ki-bekapcsolásához van valami widget vagy gyorskapcsoló? Ez ugye ha aktív, akkor mehet a szinkronizálás, automatikus frissítés, Play kommunikáció, de pont ezek miatt én ha csak nincs dolgom a Playen, a Háttéradatokat kikapcsolom. Ne tévesszük össze ezt az Automatikus Szinkronizáció opcióval, GB alatt ez külön menüpont. A Háttéradatokat hogy lehet gyorsan, beállításokban való turka nélkül ki-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest