- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titko
tag
válasz
hallerlaller #3483 üzenetére
Szia. Én is küzdök a youtube-val. Feltettem ezt a progit, de egy videot nem játszik le. Esetleg valami beállítás gond lehet? ( myaudio s9 tableten)
-
kotipas
csendes tag
válasz
Richee11 #3493 üzenetére
Szia!
Én ezt használom T-nél, Dominós net csomagként: Domino Web
Szerintem nagyon korrekt csomag, csak annyit fizetsz, amennyit használsz. Ha semmit, akkor nulla Ft a hónapban. Ráadásul nem drágábbak a sávok, mint ha előfizetsz a csomagokra. Így pedig havonta tudod akár variálni, mennyi adatforgalom után fizess.A kékeknél most még azért járnak jól akik ott vannak, mert elfelejtik lekorlátozni a sávszélt. Gondolkodtam,h veszek olyan csomagot, de ki tudja, meddig lesz még ez. Persze lehet,h évekig.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Lehet rossz topicba írok, előre is bocsi ha igen! T-s vagyok és kártyás. Valaki tud ilyen paraméterek mellett egy jó Mobilinternet csomagot? Jó lenne ha nem lenne több mint 3000 FT. Nem tudom, hogy megy az ilyen, valaki azt mondta, hogy mondjuk ha van 3000 f-t csomagom, akkor az tartalmazza a mobilinternetet, meg talán még le is beszélhetek róla. -
törölt tag
Google Hitelesítő-ről van vélemény?
a kétlépcsős hitelesítés QR kóddal műkszik?
a kétlépcsőst én egyszer próbáltam de nem mindig jött az sms- ... ez miben más?
milyen hatása van a már bejelenkezett fiókra a telón és pl a k-9 mailben? -
rgeorge
addikt
Keresek olyan widgetet, ami hasonlatos a HTC Sense fényképalbum widget-éhez, azaz egy megadott mappa képeit lehet egy widgetben lapozva megnézni.
-
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
Van olyan fórum alkalmazás, amelyben elérhető a PH?
-
ChelseaFC26
csendes tag
válasz
hallerlaller #3483 üzenetére
Köszi szépen, akkor ezt én is ki fogom próbálni!
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #3482 üzenetére
Na most kipróbáltam pár alternatív youtube lejátszót, ez a QueueTube pocsék minőséget produkál, Harex el se indítja a videókat nálam, viszont PVSTAR+ bevált, lekapcsolt kijelzőnél is fut és más alkalmazások közben is, nem kell megijedni az ázsiai karakterektől az ismertetőben, természetesen angol nyelvű és rengetegen telepítették 500.000-1.000.000:
-
hallerlaller
addikt
válasz
ChelseaFC26 #3468 üzenetére
Nemtudom, de engem is idegesít, viszont chrome böngészőből megnyitva a youtube-ot volt amikor ment a lejátszás lezárt képernyőnél is, most viszont megint nem megy
Sőt itt írják is, hogy ez benne van:[link] nálam működött is, csak most nem megy..
"– A Youtube-videók vezérlőgombjai teljes képernyős módban is működnek, és a videolejátszás nem áll meg a képernyő zárolása vagy a zárolás feloldása után."
-
flash-
veterán
sziasztok
az a bajom hogy az androidos telefonom(samsung galaxy ace)azt csinálja hogy ha 10% os töltöttségi szint alá kerül a töltöttség akkor megszakitja a telefon beszélgetést és nem is tudok tárcsázni amig töltőre nem rakom a telefont.miért van ez?mi okozhatja?
-
punky10
addikt
válasz
ChelseaFC26 #3468 üzenetére
ICS alalatt nem tudom müködik-e, de régebben használtam egy Muziic nevű appot erre a célra.
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #3478 üzenetére
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #3476 üzenetére
EZ lenne az a LuckyPatcher?
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #3473 üzenetére
és azt hogy kell?
adnál egy kis infót... (root-olt a teló)
-
air
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #3466 üzenetére
Akkor sem stimmel, szerintem.
-
törölt tag
Google Hitelesítő-ről van vélemény?
a kétlépcsős hitelesítés QR kóddal műkszik?
a kétlépcsőst én egyszer próbáltam de nem mindig jött az sms- ... ez miben más?
milyen hatása van a már bejelenkezett fiókra a telón és pl a k-9 mailben? -
baandii
senior tag
mióta van az MX Player-be reklám? :S
-
punky10
addikt
-
fatal`
titán
Drawerben csak a nova tud mappát. De az meg más apróságot nem tud, ami engem zavart, bár nem emlékszem mindre, de meg van véve mindkettő (a novát az akcióban vettem), de a drawerben lévő mappák hiányának ellenére maradtam az apexnél.
Mappát a novában azt hiszem úgy tudsz csinálni a drawerben is, mint az asztalon: megfogod és egymásra dobálod az appokat. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
ChelseaFC26
csendes tag
Sziasztok!
A Youtube hivatalos app-vel lenne "problémám". Ellehet azt érni valahogy, hogy amikor lerakom "asztalra", háttérbe az app-t, attól a lejátszás ne álljon meg? Tehát zenehallgatásra gondolok, hogy kiválasztom az alkalmazásban az adott videót, elindítom, majd átváltanék böngészőre, de egyből leáll ezzel a videó lejátszása, és a háttérben nem szól. Erre van valamilyen alternatív megoldás? (4.1.2-es android) Köszi előre is!
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mekkora félrefordítás már, hogy a "plan"-t tervnek fordítja az illető? Miért fordít az, aki nem tud angolul? (Ugye itt a plan díjcsomagot, annak időszakát jelenti. Ráadásul félre is érthető, mert a felhasználó azt hiheti, hogy a jelenlegi elhasználás mellett ennyi lesz az adott időszakban az összfogyasztása, holott a díjcsomag időszakának valós fogyasztását látja.)
-
helixP
nagyúr
Apex-Nova közötti különbségek miben vannak? Ti melyiket használnátok inkább? Úgy hallottam lehet drawerben is mappát csinálni velük. Csak még nem jöttem rá, hogyan.
Előre is köszi a válaszokat! -
qamu74
őstag
UberMusic nagyon baro,bár fizetős ,de van google
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
csá!
Én olyan alkalmazást keresek mp3 lejátszásához,amely nem zabálja az energiát.
Tud valaki segíteni? -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #3453 üzenetére
-
janos1988
addikt
1.) Archiválás és másolgatás/visszamásolgatás közben jó pár sms-t sikerült duplán/triplán visszatölteni a telefonra. Hogy lehet a csontra megegyező tartalmú és ugyanattól a feladótól kapott sms-eket törölni egyszerűen?
2.) MyPhoneExplorer-el mentve lett a hívás előzmény is. Ezeket hogy lehet a telefonra visszatölteni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #3446 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Valaki le tudná kapni playről a port.hu apk-t és feltolni valahova, ahonnan letölthető? Nem kompatibilis címszóval nem megy fel Note 2-re
Köszi
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #3443 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
Helló!
Olyan progit keresek ami log-olja a többi programot melyik mikor mit csinált.. elméletem szerint egyik progi bűnös egy eseményben, és azt szeretném nyakon csípni... tudtok ilyet ajánlani? -
air
nagyúr
Jól van beállítva. 1-én van a számlázás, mert céges flottában van benne. Tehát a tervnek és a hónapnak azonos értéket kellene mutatnia.
(#3439) kotipas:
Azt nem tudom, hogy a szolgáltató mit mér, mert céges telefon lévén nincs hozzá semmi infóm, amivel megnézhetném a weben az adatforgalmat. Legjobb tudomásom szerint nincs is ilyen lehetőség. -
hercsi
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ot droidra, ami MS Outlook Task-okat és Note-okat tud stabilan wi-fi-n / USB-n keresztül szinkronizálni?
Üdv és előre is köszi a felhomályosítást,
hercsi -
FeRkE
őstag
És be van rendesen állítva a progi, hogy mikortól van számlazárás, meg illyesmi?
A terv és a hónap fül között lehet pl olyan különbség, hogy ha beállítod neki hogy ne hónap elejétől számlázzon (pl nekem a Vodánál 20-án van számlazárás), akkor a plan-nél mást fog mutatni, mint az aktuális hónapra vetítve. Mert a hónapnál az első nap és az utolsó nap közötti forgalmat mutatja, a plannál meg mondjuk minden hónap 20-a és az előző hónap 20-a között (nálam). -
air
nagyúr
Akkor ezt magyarázd meg, kérlek:
Call Meter 3G mért adat: 270,95MB
My Data Manager mért adat: 273MB
Mobile Counter Pro mért adat: 271,18MB
3G watchdog "Hónap" fülön mért adat: 60,25MB
3G watchdog "Terv" fülön mért adat: 87,4MB
3G watchdog "Mobilinternet használat alkalmazásokra lebontva" menüben mért adat: 247,1MB -
válasz
dokee78 #3433 üzenetére
Szerintem nem tömörít.
Egyrészt nincs említve a weboldalon, másrészt a tömörítéshez kellenek a háttérszerverek, melyek fenttartása sok lenne a kisebb fejelsztő cégeknek.Ezen kívül, miért csak a Mini tömörítene?
Az Opera Mobile is tömörít, csak nem alakítja át teljesen, hanem meghagyja a renderelést a böngészőnek, de az adatokat tömörítve küldi.
Sőt, a Desktop változatok is, ha bekapcsolot az Opera Turbo-t. -
dokee78
félisten
Szóval újra:
A Boat Browser Mini verziója tömörít,mint az Opera Mini?
Vagy csak egy kisebb kiadás,mint a Dolphin Minije? -
Balinov
titán
sziasztok,
hamar kamera appoknal tartunk.
Nikon ugye kijott egy Droid alapu kompakttal. Mivel droid, letezhet az, hogy valaki reverse engineeringgel kiszedi a Nikon pekfenyezobol a kamera appot, amit utana tetszoleges droidos telefonra fel lehet pakolni es mukodik?
Vagy nagyon utopisztikusat kerdeztem?
B
-
evitiguF
senior tag
LG Camera - tényleg annyi csak a korlátozás, hogy az ikonon van egy FREE felirat, és néha bedobja, hogy vegyem meg? Semmi egyéb funkció nincs tiltva, ugyanúgy teljes értékű szoftver az ingyenes verzió is?
Most Camera Zoom FX-et használok, de ebben nem tudok előre fókuszálni, LG Camerában meg ha rábökök képernyőre, akkor beállítja, és tűéles lesz a kép. De ha valaki tudja, hogy Zoom FX-ben hogyan kell, annak is örülnék.
( Defy - WiUI 2.9.27) -
r6man123
senior tag
Tudnátok ajánlani normális Facebook appot? A hivatalos valami ótvar lassú és cefetül eszi az akksit.
Fontos, hogy megbízható legyen, mer munkámhoz kell. -
Foose
addikt
Na felraktam a system tuner-t. (ingyenes) Nem értem a "time"-nál hogy mutat nekem 245-ös órajelet 6 órát,(meg 17 órát offline)nincs is setcpu a telón. Akkor anélkül is lentebb megy az órajel?
-
didros
senior tag
Megtaláltam azt a böngészőt, ami minden szempontból tökéletes számomra:
Boat Browser: [link]
Félelmetesen gyors, de tud mindent amit kell, letisztult, szép design-ja van és nagyon kellemesen, áttekinthetően paraméterezhető is. Ajánlom figyelmetekbe!
-
Derejebááá
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam az Llama-t, és nagyon tetszik, mindent megtanult, wifit, programokat szépen kapcsolgatja, egy probléma van, vagyis kettő, a háttérkép csere, és a profil kezelés. Első nap megcsináltam a profilokat, változtatta csengés hangerejét szépen, de mikor kijöttem a területről, eseményváltás megtörtént, a hangerőt csak a felére rakta vissza, pedig 7/7 re volt állítva az összes beállítás. Ma pedig a hangerőt sehova nem kapcsolgatja. Van tippetek mi lehet a baj? A shush nevű progi van fenn, meg a sweetdreams, esetleg ezek nem férnek össze így?
Vagy tudtok hasonló progit, ami nem gps alapján határozza meg a helyzetem hanem cella alapján, és hasonló funkciókat működtet?
Előre is köszönöm.
-
FeRkE
őstag
Nekem meg pont nem ez a tapasztalatom, A 3G Watchdog nálam jól működik, sokkal pontosabb, mint pl a Call Meter NG (korábban ezt használtam adatforgalom mérésre). Legalábbis a Vodafonos Mobil app-pal összehasonlítottam, és hó végén max 1-2 MB eltérés volt a Vodafone mérése és a 3G Watchdog mérése között, míg a másik progi jóval pontatlanabb volt.
-
dokee78
félisten
-
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Milyen fájlkezelőt érdemes letölteni?
Ami gyárilag van az xperia ray telómon azzal nem tudom megnézni azokat a fájlokat amiket átmásoltam a telóra. -
Foose
addikt
Na itt egy kép,mit mennyire használok. Látszik is,hogy az opera legalul van,azt használom pedig a legtöbbet. (viber meg ilyenek nincsenek sehol...) Ezt most lőttem...
(#3414) atike Hmmm... a pro viszont pénz.(nem szeretek nem legálisan beszerezni bármit is) De most csak ezért költsek?
Leszedtem az ingyenest,kipróbálom azzal...
-
atike
nagyúr
Én a Pro-val csináltam mindig.
Nem kell neki root (a naplózáshoz legalábbis tuti nem... )
Elindítod, megkeresed hogy naplózás, és nyugodtan futhat is. Aztán reggel belépsz, naplózás állj. Király kis grafikonokon meg is mutat neked majd mindent. Amikor megvan a válasz, meg uninstall.
Fagyasztás meg ilyenek...? Semmi extrára nem használtam, csak erre a naplózós dologra. Millió egy dolgot tudna, de engem azok nem érdekeltek, így azokról nem nyilatkoznék...
-
Foose
addikt
Na,ez már egy jó ötletnek tűnik. De akkor most hogy kiderítsem mitől merül,rakjak fel még valamit plusz,ami meríti
Őrület. Csak a pro jó nekem,vagy elég a sima is? És ezt csak úgy futva hagyom estére?? Ehhez nem kell root? Mert látom tud fagyasztani is. Az meg ugye root nélkül nem müxik...
-
atike
nagyúr
Rakj fel egy System Tuner Pro-t.
Van benne naplózó funkció. Hagyd, hogy tegye a dolgát és a következő reggel átnézve a naplózást totális bizonyossággal láthatod, hogy mi mikor mit mennyire csinált a telódon. Ettől biztosabb megoldást nem tudok. Anno ezt már több emberkénél is eljátszottuk és eddig 100%-os hatákonysággal ki is derült minden, aminek ki kell derülnie.
-
Foose
addikt
Én pont ezért nem használok szinkront alapból. Majd én "frissítek" valamit,ha akarok. Viszont nekem így sem megy 7 óránál többet 1 töltéssel. Mondjuk lehet azért,mert nincs wifi,csak mobilnetet tudok használni,(elég sokat egy nap)ami ugye eszi az akkut.
(#3411) dokee78 Hááát,mire mi összefutunk( állandóan dolgozol
) Remélem addigra megszűnik a gond... De tényleg nem értem mitől lehet ez a rohadt merülés,100% hogy semmi nem megy,láthatjátok az írásaimból,hogy semmi pluszt nem használok,amikor csak lehet ki van kapcsolva még a net is... Ott van. Most is "képerynő 72%" Bár ma még nem is használtam. Azt tudom hogy a net miatt merül nagyon. De éjszaka repcsiben van a teló. Ezért nem vágom,mitől merül 6%-ot éjszaka.
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #3405 üzenetére
Persze persze... Sajna budapesti áruházban lett vásárolva a teló,(nem én vettem) szóval nem tudom mit ér a garija így,mert én nem megyek pestre szervíz miatt
Egyébként tudod hányszor használom a bill.-t? egyszer sem
Nem kell ez Neked
(#3407) darvinya Már miért törölném? Nekem kell a viber,mert használom. 2: nincs root a telón,szóval wipe és hasonló nyalánkság kilőve. -
Foose
addikt
Jó reggelt! Na csak nem stimm valami. Tegnap reggel írtam,hogy éjszaka 6%-ot merült a telóm repcsi üzemmódban. (wifi nincs bekapcsolva,nem tudom kihasználni jel nélkül) Jött a tipp,hogy vagy a skype,vagy a viber lehet a ludas. (azért ezek,mert 2 nappal ezelőtt még nem volt ez a merülés,a 2 említett nap alatt ezek lettek felrakva) Tegnap kora délután a skype-ot töröltem,a viber maradt. De az alkalmazáskezelőben nyomtam neki egy leállítást mielőtt lefeküdtem. Futva nem látta a teló sehol. (astro file manager task,android assistant) ma reggelre megint 6%-ot merült. Hogyan tudnám kideríteni mi lehet az,ami esetleg beragadt?
(#3405) dokee78 (a t...köm rátettem volna,hogy valaki kitalálja a szinkrontRepcsi módban hogy szinkronizálna???
Egyébként a válasz: nincs. Nem szinkronizál a telómon semmi. (majd én csinálom ha akarom)
-
llaszlo
veterán
Van olyan ToDo vagy Task manager ami működik droidon meg wp-n is, plusz meg lehet osztani más személlyel a teendőket? Ez utóbbi fontos lenne. És ha lehet legyen free, ha nem az sem nagy gond.
-
Atus85
aktív tag
Találtam egy progit amivel lehet elvileg app backup-ot készíteni appadatokkal együtt ROOT!!! nélkül. Ismeritek? Tényleg működik minden telóval? Ics kell hozzá asszem. Ultimate backup tool a neve. [link]
Engem igazából nem érint mert a Galaxy nexussal többféle működő backupom is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged