- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz Tesztelo.hu #158548 üzenetére
Köszönöm!
-
mizoli
addikt
válasz Tesztelo.hu #152790 üzenetére
Offline nem tud tömegközlekedést tervezni a Here.
Ha neked tud, akkor online vagy. 🙂 -
válasz Tesztelo.hu #152790 üzenetére
Nem tud.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
crok
Topikgazda
válasz Tesztelo.hu #152751 üzenetére
Sygic - Offline navigáció és térkép, ismeri a házszámokat
Offline maps and navigation - egy az egyben Sygic csak picit mindig később kap frissítést.. és ismeri a házszámokat
Magic Earth - ingyenes navigáció és térkép (offline is működtethető) ÉS nem gyűjt adatot, nem ment semmit, nem track-el/követ.. viszont nem (mindig) ismeri a házszámokat
-
válasz Tesztelo.hu #152751 üzenetére
Google maps
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Aurig@
őstag
válasz Tesztelo.hu #152567 üzenetére
A Simple pl. volán jegy és bkv jegy, bérlet esetén nem számít fel kényelmi díja, holott nem saját termék egyik sem.
-
veterán
válasz Tesztelo.hu #148508 üzenetére
Értem, köszi
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zhorvath
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #148509 üzenetére
Egyet értek veled. A baj az, hogy a magyar ember mindent ingyen szeretne.
-
outdoor
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #141829 üzenetére
Ahhoz kellene mobil internet is
A proper digital assistant could be my best friend
-
eclipse19
senior tag
válasz Tesztelo.hu #141257 üzenetére
"gyári" Androidban nincs benne. Egyes gyártók (Xiaomi, Huawei) adták hozzá saját szolgáltatásként.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
merqree
őstag
válasz Tesztelo.hu #140544 üzenetére
"Das ist ein gute frage"
Ez egy jó kérdés -
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #127726 üzenetére
Pontosan így van, a Microsoft Word, Excel és a Powerpoint internetes kapcsolaton keresztül teszik a dolgukat.
-
g_g_g
őstag
válasz Tesztelo.hu #125773 üzenetére
És hosszú hónapokig gond nélkül működött?
Furcsa ez nekem.
Végignéztem minden EMUI beállítást, majd az app-on belüliket is és szerintem jól vannak beállítva.
Holnap újratelepítem az alkalmazást és reménykedem, hogy jó lesz
-
Somatom
veterán
válasz Tesztelo.hu #124880 üzenetére
Remélem, hogy az a lényegi különbség, hogy a Nova nem fagy és nem omlik össze!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Oldman2
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #124880 üzenetére
Én nem találtam még olyan Launchert a Nova-n kívül, ami tudná azt, hogy az Alkalmazás- és modultár alatt létrehozott Mappákban pl. a Google Térkép megjelenhet több Mappában is.
Pl. Google, Térképek, Közlekedés, stb.
-
törölt tag
-
pc360
addikt
válasz Tesztelo.hu #124756 üzenetére
Hogy lehetne, amikor rendes grafikonja sincs? A WeatherPro-t tessék kipróbálni!
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #124587 üzenetére
100%-os előrejelzés nem létezik.
-
pc360
addikt
válasz Tesztelo.hu #124587 üzenetére
Ez a szolgáltatón múlik, nem a programon. Ha jól tudom, a Meteoban beállítható 2 különféle is. Részemről WeatherPro-zok, az még sosem tévedett Bp-en. Helyfüggő is nagyon amúgy az ilyen, kisebb városok / falvak esetén nem jósol olyan jól mikroklímát.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
st6969
őstag
válasz Tesztelo.hu #124208 üzenetére
Pedig van
Az más kérdés, hogy borzasztó pontatlan. Leteszem az asztalra, mutat egy irányba. Megmozgatom, megint beáll, de már úgy 30 fokkal arrébb. Akár 90 fokot is képes elmászni, minél többször emelem fel. Lehet, hogy inkább hardveres lesz a gond, nem a Google map.
A linkelt appokat kipróbálom. -
woodworm
veterán
válasz Tesztelo.hu #120004 üzenetére
A hívásnaplóban nincs esetleg megjelenítési időkorlátozás bekapcsolva?
-
woodworm
veterán
válasz Tesztelo.hu #114801 üzenetére
De ha csak 10ezret töltesz, akkor 2% a díj és kidobtál 100Ft-ot az ablakon.
-
Nikaré
őstag
válasz Tesztelo.hu #114416 üzenetére
A térképen ott voltam ahová mentem, jól mutatta, de a fene gondolta, hogy a másik kerületben 5km -rel odébb maradt a másik zónában!! Mindegy, már nem zsörtölődöm ezen, egyszerű a képlet, soha többet nem használom, hiszen mi értelme, ha ugyan annyi kényelmi díjat von le, mi értelme, hogy még keressek zónakódot is Egyszerűbb, ha sms -ben indítom a parkolást. Volt egy bug, sokba került nekem, ezért nem kockáztatok többet.
-
pcnet
addikt
válasz Tesztelo.hu #114416 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani, ami status barra kiírja a mobil hálózat típusát? Esetleg háttérben futva monitorozna, hogy hol van 4G, hol csak edge? Vettem egy Xiaomi Redmi 4X-et, ezelőtt Galaxy S7-em volt és S7-el voltak helyek ahol csak 3G volt, Xiaomi viszont mindenhol full térerőt és 4G-t jelez. (Operátor mindenhol Blue Mobile 4G) Azt szeretném kideríteni, hogy S7-hez képest ennyire jó lenne Redmi antennája? Open Signalt Statisztikáját futtatom háttérben amíg a városban mozgok, de mindig azt írja, hogy várjak, mert még nem áll rendelkezésre elegendő adat.
Köszi a segítséget!
Szerk: Bocsánat, nem válasz akart lenni.
Szerk2: A készülékem nem rootolt. (Kipróbáltam, 2G-n Blue Mobile E-t ír ki, 3G-n nincs szolgáltatás, azt nem tudtam tesztelni.) De akkor valós amit a telfon ír.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
zho-lee
addikt
válasz Tesztelo.hu #114069 üzenetére
Igen, aktív a kártya.
A hibaüzenet pc-ről, és telefonról is ugyanaz volt, valami ilyesmi:
"Hoppá, valami gond történt, próbálja később!"
Ez is megtörtént, de aznap semmi nem változott.
Viszont jeleztem, hogy másnap reggelre már nem volt "Hoppá", elsőre engedte regisztrálni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
vacs
veterán
válasz Tesztelo.hu #113664 üzenetére
Ha Nougat rendszer van a telefonon, akkor az adatforgalom csökkentőt be kell kapcsolni és utána beállítani, hogy melyik app használhatja a mobilnetet!
Én is így csinálom!(^)(>.<)(^)
-
zeon.hu
nagyúr
Keresel valami ilyesmi beállítást a telón, pipa ki és soha többé nem használja a mobil adatot a play:
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
beg
veterán
Eula apróbetűben benne van, elfogadtad
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nyisziati
veterán
válasz Tesztelo.hu #113579 üzenetére
Ha Xiaomi telefon, akkor valszeg a MiVideo. Tiltsd le.
-
Yofej75
aktív tag
Szia! Telefon típusa jó lenne és a telepített appok listája is sokat segítene a meghatározásban. Üdv
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
MODERÁTOR
Az appot az alkalmazásokat kezelő menüpontban sem találod ilyen ikonnal?
Amit még megpróbálhatsz, hosszú kattintás az értesítésen.(Egyébként Google Translate szerint csengőhangokat tudnál letölteni.
Nem érdekel? )[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
punky10
addikt
válasz Tesztelo.hu #113315 üzenetére
Többször leírtam: nem az volt a fő gond, hogy nem szolgáltatott adatot, hanem az, hogy a nem működést sem akarta abbahagyni...
Nem sikerült a szerverhez csatlakozni,O.K., van ilyen.Pont a legrosszabbkor, de ez van.De ha leállítom, bezárom az alkalmazást, akkor álljon le, és maradjon nyugton addig, amíg el nem indítom.De ez még azután is csak azt fújta, hogy nem sikerült a szerverhez csatlakozni, meg hogy az alkalmazás leáll.Többször leokéztam,hogy rendben, állj le, azt várom.De nem,mégsem állt le...Na ebböl lett elegem.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
S e t h
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #113315 üzenetére
Rendkívül diplomatikus válasz.
Kíváncsi vagyok mikor tervezték meg a karbantartást, de jó ideje tartott egy hőség időszak, aminek a végén jelentős lehűlés látszott, ami pont véletlenül több hullámban érkező zivararendszerben, sőt mkr-ben realizálódott, ami nem egy gyakori jelenség.
Szóval ők ekkora terveztek karbantartást.
Ez olyan mintha black friday alkalmával az üzletek zárva tartanának.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bozek
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #111655 üzenetére
Tasker-ben a következőket lehet állítani (legalábbis nálam):
- első vagy hátsó kamera
- felbontás
- Scene mód
- fehéregyensúly
- vaku mód
- fókusz mód -
HREH
senior tag
válasz Tesztelo.hu #111639 üzenetére
Na meg ott a Tasker is, ha a "másik oldal" érdekel
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
PistiSan
addikt
válasz Tesztelo.hu #111639 üzenetére
Szerintem E-robot lesz a barátod, ott tudsz megadni akármilyen opciót, automatizálásra készült az app, erre is használható amire te akarod.
Összefoglalóban ott a link az apphoz és a PH topichoz is. -
darvinya
titán
válasz Tesztelo.hu #109961 üzenetére
Nincs fent Google Nos, anélkül nem működik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tutis
őstag
válasz Tesztelo.hu #108650 üzenetére
nem, boltban vettem. De ha kapok tőlük egy jó ajánlatot, (jóváírást) akkor megtartom a készüléket..Ez majd napokban kiderül.
DS39
Én sem értem, még abban bízok hogy ott a hardver, csak a szoftver nem tudja kezelni..Majd ha később elterjedtebb lesz a készülék és ha megmarad, akkor kipróbálok valami másik romot..
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
darvinya
titán
válasz Tesztelo.hu #106781 üzenetére
Tehát Beállítások-Fiókok-Fiók-ban be pipálva a szinkronizáció.
Naptárban fiók kijelölve.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ctibor
senior tag
válasz Tesztelo.hu #105144 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy fordítva működik.
Ha a teló fájlkezelőjében törlöm, akkor a Google Fotók a felhőben megőrzi. Ha viszont a Google Fotók appból törlöm ki, akkor a teló tárhelyről is törli.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Bozek
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #105144 üzenetére
Pedig pont az a lényege, hogy ne kelljen a telefonodon tárolni a képeket, hanem azokat felszinkronizálja a felhőbe. Ha a törlést is szinkronizálja, akkor nincs sok értelme, mivel meg kellene őrizni a telefonon is.
-
Kékes525
félisten
válasz Tesztelo.hu #102506 üzenetére
Az Endomondo nem látja, ezért nem is lehet beállítani rá. Ugyanez van a Samsung szövegfelolvasójával is (Galaxy S6 a telefonom). A Vocalizer viszont a teljes (értsd nem demó) Mariskával nagyon jól szól. Megjegyzem annak ellenére, hogy ezt sem látja megfelelően az Endomondo. Mint defaultot állítottam be, ott angolokat lát, de a Vocalizert használja a Mariskával. Ez a "trükk" nem ment a Samsung és a Google szövegolvasójával. Régebben az SVOX-ot használtam hasonlóan mint most a Vocalizert, de most ott a Mariska nem tudja letölteni a hanganyagát, nem tud kapcsolódni a szerverével, így marad a Vocalizer. Nem bánom, mert sokkal több dolog állítható benne, ami rendesen is müködik.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Tesztelo.hu #102465 üzenetére
A Google-féle ingyenes szövegfelolvasó nem sajnos megy az Endomondoval. A vocalizernél sokkal több állítási lehetőség van.
Mindenkihez:
Apropó, tudnátok segíteni abban, hogy a vocalizernél mit jelent a központozás és a számfeldolgozás?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #102158 üzenetére
Köszi
-
Narxis
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #99399 üzenetére
Ez a magyarázkodás akkor lenne hiteles ha nem az időképnél hallanám először. Azonban nem csak a városokkal van nekik gondjuk, régiókra se tudnak előre jelezni. Nagyon pontatlanok lettek mostanra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
beg
veterán
válasz Tesztelo.hu #99399 üzenetére
Weather underground alkalmazásban még egy megyei jogú városban is 4 automata közül tudsz választani. Tehát nem csak város szinten tájékozódhatsz, hanem városrészenként is.
Nem hivatalos állomások, de pontosabb képet adnak, némelyik még uv szintet is mér.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
mzso
veterán
válasz Tesztelo.hu #98172 üzenetére
Mondjuk az előrejelzésnek semmi köze a mérőállomásokhoz, de mindegy...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #98213 üzenetére
Nem használ vagy nem használhat?
Nem mindegy. -
mzso
veterán
válasz Tesztelo.hu #98086 üzenetére
Az időkép-et megnéztem. A weboldal az egész jó, de az alkalmazás elég szedett vedett összevisszaág...
Miért nem tudják ezt a kettőt simán belerakni, úgy hogy az ember váltogathajton közötte:
Kb ennyi lenne amit akarnék. (Bár a részletes lehetne legalább egy hetes mit a met-é két nap helyett) De nem... Van helyette egy nagy strukturálatlan szemétkupac...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Én el bírom képzelni, hogy a kalkulációba beleveszik a domborzatot is. (Lehet az Accuweather ezt is csinálja.)
Meg egy ilyen légköri mintázatból nem nagy kunszt kicsit odébbra is kiszámítani a legjobb becsült adatokat.
Csak tesznek, rá. -
Fall-N
veterán
Ez így konkrétan nem igaz. AccuWeather, yr.no és a Weather Underground is elég pontos.
Egyébként a grafikon kérdésre a fizetős Weather Timeline egy jó alternatíva. Ilyen reklámos ízék az én telefonomra nem lesznek telepítve. Ha nincs fizetős és cserébe reklámmentes verzió akkor nem kell inkább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #96207 üzenetére
Sőt, ehhez még Waze sem kell, hiszen fejben is ki lehet számolni a várható érkezési időt. Ha jobban belegondolok, akkor térképen is megnézhetem az útvonalat, az északi sarkcsillag elhelyezkedéséből pedig kiderül, ha rossz irányba fordulnék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #96119 üzenetére
Nekem egy 1.2 -es kisautóm van. Pályán 110-120 között szoktam vele menni. Ez az alternatív sebességhatár.
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #96119 üzenetére
"viszonylag fiatal program."
Ez így nem teljesen igaz. A Waze ezen a néven 2008 óta létezik, az elődjét tíz éve kezdték fejleszteni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
IldiH
tag
válasz Tesztelo.hu #95982 üzenetére
Az a baj, hogy így meg én lövöm ki Az egyik telefonomnak nem túl jó közelség érzékelője és telefonálás közben folyton feloldja a képernyőt. Egy hosszabb beszélgetés után nem győzöm bezárni/leállítani/újraindítani az alkalmazásokat.
Én már füllel is tudom kezelni a telefont(#95949) nyisziati : Most én is az ACR-t használom, előttem meg megvettem a CallRecordert. Illetve gyors próba/törlés volt még pár hasonlóval.
-
Krill77
őstag
válasz Tesztelo.hu #94605 üzenetére
Ki van kapcsolva minden frissítés. Ennyit tölt.
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #93437 üzenetére
Ezt azért erősen kétlem.
Egy normális launchert sem képesek csinálni. A TW-nél nagyobb erőforrás zabáló launcher nincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ignisz
senior tag
válasz Tesztelo.hu #92304 üzenetére
Próbáltam, de mivel nem tudok angolul nem sokra mentem vele.
-
Dikri
tag
válasz Tesztelo.hu #92184 üzenetére
Nem világos amit számomra írsz.
Az android eszközön be kellene állítani valami megosztást, de ehhez tudtommal kell valamilyen app.
De ha tévednék segíts ki hogy létezik-e rendszergazdai vagy bármilyen default megosztás, ami elérhető. Pl mint windowson a rendszergazdai c$.Ezt kellene megtalálni windowsbol. Lehetőség szerint total commanderből.
Amit leírtál, az nálam nem működik.
Ami érdekes lehet, hogy egy WinXP-ből keresnék és egy 5.1.1 androidos rendszerre.
Természetesen pinggel látom az eszközt.
Lehet az is megoldás lenne ha windows alá tennék valami programot, amivel nem windows hálozatos eszközt is megtalálnék. De alapból nekem nem akar összejönni. A samba droid azt csinálja, hogy látatová teszi windows hálozatba az androidos eszközt. De ott gyökérnek nem a tényleges gyökérmappát jelöli meg. Ezért hiába állítom be total commanderbe amit írtál, nem megy lejebb könyvtárszintben, hanem kiugrik a megosztás nevére. És így az androidban felmountolt meghajtókat sem látom, se a gyökeret.
Az android rootolt, és egy tv boxról beszélünk, ami LAN-on van egy rooterre kötve Csatlakozik hozzá HDD és SD kártya is. -
dlaj
őstag
válasz Tesztelo.hu #92184 üzenetére
Jó ötleteket adtál.
Én eddig ezt így oldottam meg. Most is van telepítve a plugin, működik, és működik a te megoldásod is. Ezek szerint nem is kell ez a plugin, mert alapból is kezeli a TC az androidos telefonokat/tableteket? -
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #91109 üzenetére
Akkor miért kapcsol be minden telefon töltés közben? Mert a kernelt betölti, UI nélkül. Ez látszik a kijelzőn is.
Ugyanis a kernel ismeri fel hogy fali aljzatból vagy USB-ről töltöd. Legalábbis én ezt olvastam több helyen is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #91109 üzenetére
Erről olvasgass még!
-
F.E.K..
senior tag
válasz Tesztelo.hu #90142 üzenetére
Például: sms to text.
Kiexportálod az egyiken, a txt-t átviszed a másik telefonra ott import (hozzáadja a meglévőkhöz).
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
tomy86
addikt
válasz Tesztelo.hu #90142 üzenetére
Super Backup. Megcsinálod a mentést a csere telefonon, majd az így kapott xml fájlt átmásolod a telefonodra, majd visszaállítást választva, hozzáfűzi a mentést a meglévő üzenetekhez. Persze biztos, ami biztos a régi telefonodon levő üzenetekről is csinálj mentést, hátha valami gond lenne a visszaállítással, de eddig nekem mindig hibátlanul hozzáfűzte a mentéseket a már telefonon levő üzenetekkel.
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #82971 üzenetére
A képlet egyszerű. Ez két, egymásnak teljesen ellentmondó infó. Következésképpen csak az egyik lehet igaz. Vagy, amit Te és Air állítotok, vagy, ami a linkjeimben szerepel. Vagyis, egy adatvédelmi szakértő és az EU Külügyi Szolgálatának állítása. Lehet, hogy vki ezt másképp látja, de sztem kettőtök véleménye együttesen is bolhapuki a hitelesség mérlegének másik serpenyőjében.
-
drnet
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #81613 üzenetére
Hát ez az. Az a bajom, hogy telón nem úgy működik, mint pc-n. Nem az zavar, hogy kiírja, hogy nem vagyok a gépnél, hanem az, hogy ki sem csörög. Emailt pl. fogadja, tehát wifi, net van. Skypot én nem tiltottam le. Azt sem tudom, hogy kell.
-
darkrock
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #80559 üzenetére
Gyárilag van rádió a telefonomban, csak nekem CM rom van fent és abban nincs fm alkalmazás.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #80559 üzenetére
Pl custom romon nincs mindegyiken vagy esetleg nem tetszik neki, esetleg keveset tud.
Létezik offline fm rádió, csak drága és nem kompatibilis minden készülékkel: Spirit fm.#?*@&!
-
vigyori78
őstag
válasz Tesztelo.hu #80471 üzenetére
+1 ezt mondtam én is. Semmi külön app ez beépített funkció.
Ma megnéztem 4 telón mindegyiken ott van, plusz még a beállítások ,megjelenítések -ben is ott van. -
TIstvan4
tag
Üdv neked!
Megadok egy telefon tipost privben ami csak app hatására tükröz.
[ Szerkesztve ]
-
géeles
aktív tag
Aztaaa nemáááárr..........
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #80426 üzenetére
Milyen alkalmazással (mármint a telón)?
-
galaxys80
veterán
válasz Tesztelo.hu #77571 üzenetére
Félreérted. Nem a telefonról szinkronizált képekkel van a gond.
Van vagy 1000 képem a dropboxba. Na most ezeket áttöltöm a Google Photos-ba.
Ezután engedélyezem a telefonos appnak, hogy megjelenítse a drive-ban lévő képeket.
Ilyenkor viszont már nem válogat. Megjelenít minden létező képet ami a Drive-ba korábban felkerült. -
benjoe1
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #76314 üzenetére
Mit jelent neked, hogy turistatérkép? A saját témájával kijelzi a túraútvonalakat (kék, zöld...).
De van turista rátét réteg is.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
benjoe1
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #76243 üzenetére
Ami itt van, az miért nem jó?
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
Jakuu
őstag
válasz Tesztelo.hu #76243 üzenetére
Ha magyarorszagi kell, az itteni letolteseknek mukodni kell, mert nem az openmapson taroljak a terkepeket.
-
marcedli
tag
válasz Tesztelo.hu #75832 üzenetére
Szia,
az utcanév beírás közbeni gyors találatok a Google keresés (google térkép) találatai, illetve a rögzített Helyek (pl. Belügyminisztérium). Ha rányomsz a nyílra, akkor arra szövegre keres, amit beírtál, és a legpontosabb egyezés alapján rakja sorba.
Budapesten az összes házszám fent van a waze adatbázisban, vidéken nem. Sorrend nem számít. Én Budapesten úgy keresek, hogy megadom az utcanevet és házszámot, valamint a kerület római számát, majd utána keresek. A felbukkanó találat mindig a pontos a waze találat:
Pl
meggyfa 22 iii
pesti 127 xviiVidéken érdemes lehet a google találatot használni, mivel ott nem mindenhol van házszám adatbázis a waze-ben, a fenti példánál maradva a
meggyfa 22 -re meg fog jelenni a google találata.#csakawaze
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #75831 üzenetére
És ez mit bizonyít? Azt hogy modern, korszerű, vagy azt, hogy lusták a fejlesztők?
Nem véletlenül szüntette meg a Google sem a Flash támogatását, már évekkel ezelőtt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #75785 üzenetére
Ennek az uniplatform dolognak kb. 10-15 éve volt jelentősége.
Ma már szinte mindent meg lehet oldani böngészőben. HTML5, Ajax stb.
A Java, a Flash-sel együtt elavult őskövület.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #75785 üzenetére
Tapasztalatból mondod? Mert a valóság ennek pont ellenkezője, linuxon/windowson is csak egy külön kiegészítő telepítése után működik. A többi általam próbált netbankhoz képest pedig valóban ősöreg felület.
Az más kérdés, hogy éppen ehhez kell visszatérnem, mert ellenkező esetben az életben nem fogom visszatölteni a mínuszban lévő folyószámla hitelt.
"nincs rá lezsóidő"
-
Something_
őstag
válasz Tesztelo.hu #73080 üzenetére
Mennyi ido lett volna kiprobalnod, mielott leirod? Most probaltam note3al chrome-nal, elforditottam, kikapcsoltam a forgatast es fuggoelegesbe rakta :-)
Bferibörs: ma raktam igy fel es pont erre gondoltam, hogy valami fajatek haromszog elemmel magam fele forgatom, de most mentem egy karikat a motorral es mivel fekvos motor, pont jo ez a telefonszog, mivel a muszerfal felett van a fejem
-
twine
veterán
válasz Tesztelo.hu #66691 üzenetére
Köszi,, így legalább nem túrom tovább a net sötét bugyrait, az új "csoda kiejtés" után kutatva....S e t h pedig kap egy antiplacebo tablettát... én meg hűséges maradok Marishoz[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #66552 üzenetére
Tegnap a szövegfelolvasónál matattam, ott taperoltam rá az alább látható lehetőségre, aztán dobott szerintem a Samsung appsra és onnan töltődött le, de utólag manuálisan a magyart, hungariant nem találtam, csak a világnyelveket.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
xSide
őstag
válasz Tesztelo.hu #61078 üzenetére
Nincs, max root esetén egy logger. Játék is módosíthatja a hangot rosszul.
Anno levettem a hangját, erre full néma lett a teló csengésileg.
Töröltem is, azóta nincs ilyen visszatérő gond.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #60509 üzenetére
Én nem használtam ilyet, de úgy láttam, hogy akkor szoktak a Spirit -hez folyamodni, amikor CM romot használnak, mivel a rádió alkalmazás csak a gyári rom része.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Tesztelo.hu #60133 üzenetére
Nemegészem, a teló csak gyors töltést csinál, 100%-nál lekepcsolja a töltést ami közel nem100 %.Ha utánna keresel googliban megtalálod a frankót.Hogy a batteri doktor mit csinál nem tudom, 3 lépésben tölt.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz Tesztelo.hu #58661 üzenetére
Nálam tökéletesen működik. Ha késve kapok meg egy üzenetet, az azért van, mert én tiltottam valamit.
Surfym@n:
Köszi! Tasker integráció. Hmmm... Ez érdekes. Ezzel el lehet játszani. Sztem bármilyen profilt lehet rendelni a duplakopphoz. Kérdés, hogy ez mire elég.[ Szerkesztve ]
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz Tesztelo.hu #54917 üzenetére
Mondj már eggyet légyszi.
-
Flind
senior tag
válasz Tesztelo.hu #53599 üzenetére
Az nem tudja az ékezetes felosztást. Anysoft viszont igen, és azthiszem a csúsztatást is, de nincs róla tapasztalatom.
-
Baku
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #51598 üzenetére
Köszönöm a reagálást!
Samu S4 Zoom-ról van szó, így amit írtál nem jó hír nekem...
Akkor valami olyan univerzális IR táv app lenne jó, amibe beírom
az eredeti táv 4 jegyű kódját, (amit azóta felkutattam), és műxik vele...Felraktam ezt: IR Remote Control
van benne kód beírási lehetőség, de nem boldogultam vele, nekem kínai a dolog...
Esetleg valaki megnézné, mit is kell vele ügyködni, hogy működjön?Vagy valami más univerzális IR control app, amibe kódot lehet beírni???
Amiket eddig találtam, azokban fix adatbázis van, és naná hogy nincs benne az én távom... -
S e t h
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #48058 üzenetére
Elolvastam a hozzászólásomat még visszafelé is, de még úgy sem tűnt ki számomra belőle, hogy az észlelési adatoknak köze lenne az előrejelzésekhez.
Maradjunk annyiban, hogy az időkép a meteorológiai appok blikkje, szenzációhajhász hírekkel és 30 napos bullshit előrejelzéssel.
Csendben jegyezném meg, hogy nagyjából egy hét, maximum 10 nap amire még lehet hitelesen előrejelezni, az ennél hosszabbak az egyszerűeknek szólnak, akik sajnos be is szopják és ujjonganak az időkép appnál is.
Mellékesen a widget is olyan mintha painttel készült volna.
A nevetséges előrejelzés mellett pedig bosszantó még az is(figyelem, ez már másik téma!), hogy ha a szomszédságodban nem hiteles körülmények között mérő idióta küldözgeti az adatokat és te meglepődve látod, hogy nyáron nálad van a legmelegebb, télen meg a leghidegebb, így inkább leszedtem, mert találtam olyan alkalmazást ami a pontos adatokat mutatja.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #46438 üzenetére
Tegyél fel más, hasonló alkalmazásokat - pl. My Data Manager, Mobile Counter, 3G Watchdog stb. - és nézd meg azokkal is. Ha ICS, vagy annál újabb rendszered van, akkor megnézheted a gyári adatforgalommérő alkalmazásban is.
Szerintem az Onavo rosszul azonosítja.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #45973 üzenetére
Tudtommal a Gmail app magában semmilyen forgalmat nem bonyolít, mert a rendszer szinkronizálja a leveleket. Hol látod, hogy az generál forgalmat?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
siofok
őstag
-
tonyqa23
senior tag
válasz Tesztelo.hu #16329 üzenetére
És
(#16331) hunfatal
is:igen, már próba után rájöttem én is, hogy mégis hogyan műxik.. így legalább nem rontja az ember helyesírási készségét, engem borzasztóan idegesített az ekezet nelküli iras...
Csak megint az a baj ezzel a Handcentel, mint megannyi más programmal, h mocskosul meríti az akksit, csak azt nem értem, hogy miért...mikor nem kell neki se szinkronizálni, se letölteni se semmit, csak akkor működni, mikor használom. A bő másfél napos üzemidőm 12 óra lett. Idegesítő, miért nem bírják megcsinálni...ezt útálom, mikor lenne egy jó alkalmazás, de mégis egy rakás szar...Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
OgKush
senior tag
válasz Tesztelo.hu #11308 üzenetére
bemutató videó utolsó pár másodperce hatalmas : D
Fejleszthetnék ezt az appot
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Tesztelo.hu #11196 üzenetére
Nézőpont kérdése. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy gyakran többet nyújtanak, mint egy mobilra optimalizált weboldal, vagy egy mobil böngészőben megnyitott, pc böngészőre szánt weblap. De ehhez a kijelentéshez - mint a tiédhez is - nem árt tudni, hogy mire van igénye a felhasználónak. Ha teszem azt egy olyan fb felhasználóról van szó, aki csak a tisztán szöveges posztokat és kommenteket olvasgatja, állapotfrissítései is ilyenek, annak egy m.facebook.com is elég lehet, adott esetben még jobban is megfelel.
-
raziel01
veterán
válasz Tesztelo.hu #10974 üzenetére
Jó lehet megtalálni bármit is. Állítom, hogy 20 alkalmazásnál több nem kell egy telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!