- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
LonGleY #28518 üzenetére
ez sem jó. A ~43MB-os játékról csak egy kb 7MB-os mentést csinált. sőt az App Backup & Restore se működik. viszont utóbbinál világosodtam meg: vannak védett alkalmazások, amelyekről nem lehet apk-t csinálni. amikről nem sikerült ES-sel se, azok ilyenek.
amúgy köszi a segítséget.
-
air
nagyúr
válasz
#16695808 #30895 üzenetére
A GB-ben nincs beépített adatforgalom számláló. ICS-től jelent meg.
(#30898) schmo07:
Konkrétan mire gondolsz? Az alap Androidban nincs "saját forgalom(adat,perc,sms)-mérő" alkalmazás. Az talán a HTC-nek valami sajátja lesz. Ha nincs hozzá saját widget, akkor külsővel nem fogsz tudni belépni. -
schmo07
tag
Ha már úgyis forgalomszámlálókról van szó, megkérdezem itt is...
Tudtok esetleg olyan widgetet, amivel a telefon (HTC Desire X) saját forgalom(adat,perc,sms)-mérő menüpontjába lehet bejutni?
Nem szeretnék extra alkalmazást feltelepiteni a mérésre, nekem (elvileg) megfelel, ami alapból benne van... csak kissé bonyolult az elérése -
zolee1967
tag
Sziasztok,
meg szeretném oldani a nyomtatást androidos eszközökről az otthoni hálózatomban.
A nyomtató egy EDIMAX MF1206G nyomtató szerverről működik, a nyomtató egy EPSON Stylus DX8400 több funkciós nyomtató.
Keresek egy olyan app-ot amivel betudok jelentkezni a nyomtató szerverre az adroidos eszközökkel, hogy nyomtatni tudjak. Eddig már kipróbáltam több alkalmazást, de valamiért nem látják a nyomtató szervert. Van valakinek ötlete hogyan oldható meg a nyomtatás?
Előre is köszönöm.FZ
-
törölt tag
A GB felhasznált adatforgalom számlálója ugyanazt mutatja mint a my data manager. Kipróbáltam minden programot hogy mit zabál. Így letörölném az utóbbit. Valakinek van tapasztalata hogy mennyire pontos a beépittett számláló? Mert nekem csak arra kell hogy tudjam hogy elértem e a 100 MB-os korlátot. A my data nagyon meríti az aksit feleslegesen.
-
Land
veterán
Castle Clash-sel játszik valaki?
-
megint én
őstag
Igazság szerint nem tudom pontosan, mert a mostani telefonomon nincs rajta a 3G watchdog, mert hibátlan a Lenovo gyárija de írtad ezt a problémát:
"- A 3G watchdog az alkalmazásonkénti listában totálisan irreleváns értékeket mutat. Pl. teljes forgalom egy adott időszakban mondjuk 100MB, ehhez képest az alkalmazásonkénti bontásban 900MB szerepel az internetmegosztásnál, és ha a többi programnál lévő értéket összeadom az is többre jön ki, mint 100MB."
Nem-e lehetséges, hogy amikor rámész a programonkénti leosztásba, akkor hozzá teszi a programnak a Wi-Fis adatforgalmát is? -
Jacak
senior tag
Nem tudtam,h. melyik Counterre gondoltál,azért bátorkodtam tippet adni.Amellett,amit én ajánlottam,abban van olyan,h. log,ahol az egyes csatlakozási alkalmak összforgalmát mutatja,gondoltam,hátha az is jó lehet vmire.Óráról órára meg lebontva...sztem iszonyat adatmennyiség halmozódik fel az appban 1 idő után,nem?
-
xrvman
őstag
Nekem is pont ugyanez van, a régi készülékem ott van, de a mostani az eltűnt, pedig ott volt.
fiókod legmélye az merre van? Mert akkor én is meglesném hol is lelhető még fel.
Én úgy vettem észre, hogy kényelmesen PC ről akartam telepíteni a Dots-t, és aszongya nincs készülékem.
A beállításnál ugyan ott van a régi, de mivel ugye az régi, az elől a pipát kivettem. -
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #30876 üzenetére
jonnyjoker01 és Jacak!
Köszönöm szépen, hogy ajánlotok olyan alkalmazást, amiről leírtam, hogy miért nem jó.
Legközelebb ha lennétek kedves nem csak felületes elolvasni a kérdést. Akkor talán hasznos tanácsot tudtok adni, és hálásak lesznek a segítségre várók. -
DonMarco
aktív tag
válasz
Logeeen #30878 üzenetére
Üdv ! Már volt róla szó de újra itt van a "Flash player" hivatalos oldala [link] Görgesd le az oldalt és (kb a közepe felé) megtalálod a telódhoz való verziót.("Flash Player for Android 4.0 archive") Letölt,telepít és megszünik minden "flash" gondod,a háttérben teszi a dolgát,ha szükség van rá.Semmit sem kell állítani,max engedélyezned a "flash-t" a böngésződben
-
arti1121
senior tag
melyik a legjobb hívás. és SMS blokkoló. egyben? az ingyenes ék közül? egy konkrét. számorol nem szeretnék. fogadni. semmit
-
air
nagyúr
Használ valaki - a gyári, beépített alkalmazáson kívül - 3rd party mobilnet forgalomszámlálót?
Eddig 4-et próbáltam, a gyárival együtt, de egyik sem tökéletes.
- A gyárin nem állítható be pontosan egy adott nap forgalmának mutatása. Akárhogyan húzkodom a végpontokat, nekem vagy több napot jelez, vagy nem tudom pontosan a nap elejét megtalálni. Illetve nem tudja napon belül, órákra lebontani a forgalmat.
- A 3G watchdog az alkalmazásonkénti listában totálisan irreleváns értékeket mutat. Pl. teljes forgalom egy adott időszakban mondjuk 100MB, ehhez képest az alkalmazásonkénti bontásban 900MB szerepel az internetmegosztásnál, és ha a többi programnál lévő értéket összeadom az is többre jön ki, mint 100MB.
- A My data manager lenne talán a legjobb. Az értékei rendben vannak. Adott időszakban megegyeznek a gyári és a Mobile Counter által mértekkel. Tud óránkénti bontást, viszont folyamatosan ébren tartja a telefonom, még akkor is, amikor minden adatkapcsolatot megszüntetek.
- A Mobile Counter is jó lenne, de óránkénti bontást nem tud. Az alkalmazásonkénti értékei közelítenek a gyári és a többi által mértekhez, viszont az összesített mennyiség - amit a havi keretnél mutat - jóval kevesebb, mint az alkalmazásonkénti értékek összege. Vagyis a fő kijelzése teljesen fals.
Van ötletetek, hogy melyik appot érdemes még megnézni, ami a fenti feltételeknek megfelelhet? -
fdisk
őstag
Hmmm,eltűnt a webes playről a készülékem.
A droidos play az jó.
Hogy tudnám visszavarázsolni? -
busman
veterán
Tv adókat mivel tudok nézni?
-
bigrock
addikt
-
raziel01
veterán
Új youtube alkalmazás. Simán telepíted és megy. Szuper nagyon.
-
Deck
titán
Az új ICQ bétában playen van videóhívás ami eddig hiányzott belőle nagyszerű! Használ valaki ICQ-t?
-
Zolás
addikt
Üdv.
Olyan programot keresek, amivel roaming közben ki tudom iratni a status barra a mobil net típusát. Most csak egy r betű van. -
Logeeen
senior tag
Van esetleg még olyan normális böngésző, amivel lehet flasht lejátszani? Lehetőleg Chrome-hoz hasonló kéne!
Vagy a Chromeba valahogy bele lehet bizbaszolni a flasht? -
Predator2
addikt
Helló
Milyen/Melyik Net böngészőt ajánljátok androidos telefonra (2.3.4)
Xperia mini pro telefonom van (sk17i)Jelenleg a Opera minit és a gyárit használom, de a mini sok mindent nem jelenít meg rendesen.
Nem bánnám ha magyar nyelvű progi lenne.THX a választ
-
darvinya
titán
Gmail app-ban elrontották a kijelöléskor az olvasott és olvasatlan ikont.
Pontosan egy olvasatlan levél kijelöléskor azt mutatja, hogy olvasott, azaz nyitott boríték.
Olvasottá teszem, akkor azt jelzi, hogy olvasatlan, azaz zárt boríték.Vagy fogjam fel úgy, hogy mint művelet jelző, és ezáltal fordítva értelmezzem?
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30828 üzenetére
Hát köszi még próbálkozom külföldi topic-ban vagy magánál a googelnél is. Ha van másnak tapasztalata írja majd le.
warez-t értem én de minek ha költöttem már rá
-
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30827 üzenetére
Hmm, hát az mondjuk lehet hogy acc törléskor kivágja a fizetős programjaidat is. Bár furcsa, nem gondoltam volna, legalábbis nem szép dolog.
Akkor meg marad a 2 fiókos verzió azzal a különbséggel, hogy a tiedet nem törlöd ki csak megváltoztatod a jelszavát miután felrakták a programjaid. Így elméletileg a káposzta is megmarad ...Mondjuk bárhogy nézzük ez már a warezolás-nak a szofisztikált változata, úgyhogy ha elbírja a lelkiismereted, inkább lopd el a programokat és add oda úgy a többieknek, akkor nem kell a fiókokkal szarakodni. Bár ehhez útmutatást itt már nem adok.
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30826 üzenetére
Natív appokat átállítani? Kifejtenéd lépésről lépésre vagy dobnál valami leírást most nem igazán tudom mire gondolsz. Volt olyan hogy hozzá adtama saját accot felraktam a fizusokat letöröltem az acc-ot és onnantól a fizusok átáltak triálra vagy kiírta hogy nincs licensz stb.
Köszi
-
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30823 üzenetére
Először bejelentkeznek a te fiókoddal, felrakják a fizetős App-okat, aztán létrehozzák a saját fiókjukat, arra átállítják a natív App-okat (Play, Gmail, stb), a te fiókodat pedig törlik.
App-ok átadogatása fiókok között szerintem csak a fejlesztők közbenjárásával megoldható. -
klepto
addikt
Bocsi az új hsz-ért, de lejárt a szerkesztési időlimitem.
Ránéztem mindkét progira, de mindegyiknél azt olvastam, hogy csak 7 napig használható, utána agyártó honlapjáról lehet megvásárolni a térképet, ami 15-25.-€ között mozog. Kvázi nem ingyenes...
Tényleges ingyenes program nincs? -
klepto
addikt
válasz
jonnyjoker01 #30724 üzenetére
Köszönöm!
Magyar nyelvű hang utasítás is van benne?
bigrock
Neked is köszönöm a tippet!
Hozzád is ugyanaz a kérdésem; magyar nyelven beszél-e?A Sygic és a Be On Road közül melyik a jobb?
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30822 üzenetére
ez oké de akkor a többiek is hozzá férnek minden mailemhez calendarhoz stb stb ami azért nem a legjobb mindig. Plusz ha másik nem figyel az én accra telepíti a szemetet amit én el szeretnék kerülni. Legjobb az lenne ha a meglévőeket át lehetne ruházni egy másik acc-ra vagy ha az enyémet leválasztani úgy hogy a fizetősök ne sírjanak utána.
-
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30816 üzenetére
Akkor nem egészen értem mi a kérdés.
Többiek is bejelentkeznek a telefonjukon a google acc-oddal és tudják használni az összes programot.(#30818) Oldman2
Ééértem. Akkor gondolom a világvége sem külföldet jelent.
Ettől függetlenül valszeg egyik net se ingyenes és korlátlan úgyhogy még mindig a bluetooth tűnik a legjobbnak. Vagy a kábelvásárlás ahogy említették.
Persze ha egyik sem jön össze akkor PC oldalról ott van Jazz megoldása a Connectify-al, vagy ennek a fordítottja, hogy telefon mobilnetjét beteszi WiFi hotspot-ra, ES File Explorer-rel meg indít egy távoli elérést, és akkor lehet PC-n másolgatni a mappák között.
Vagy ott van még a felhőbe (pl. Dropbox) szinkronizálás lehetősége is.(#30821) Jazz
Nem tudom hogy jön ide a proxy, de arra gondoltam korábban hogy ha nincs net, akkor a Connectify-t sem tudja hogy letölteni. De mint azóta kiderült van, úgyhogy természetesen kivitelezhető. -
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #30814 üzenetére
Mindkét eszközön van Net. A telón 3G adatkapcsolat, a Laptopon meg 3G Mobil Stick.
De nincsen Router.
-
megint én
őstag
A nagyon sokadik fényképezős progit próbáltam ki.... Már agyfaszt kapok. A Barátnőm Hua Y300 telóján olyan van ami tök szép panoráma fotót csinál. Nem is kell mindig nyomogatnia a fotót, csak húzza jobbról balra, vagy balról jobbra, és adja hozzá magától Még akkor is tök szépen összedolgozza a képeket amikor bénázok vele. Nem is nagyon lehet látni az illesztéseket. A ProCamera meg sajnos buggol, kilép, kifagy minden baja van, és nem jó az algoritmus, csúnyán illeszti a fotókat, és csak manuálisan.
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #30814 üzenetére
Minden létező megvásárolt appot
pl. titanium, solid exp, auto hide, tasker és társa stb stb
-
törölt tag
ICQ Free Calls &
Messages alkalmazás,
nagyon jó és gyors
mint a szélvész
facebook chat-re a
legalkalmasabb.
használta már valaki? érdemes fiókként
hozzáadni a szinkronizációnál, (ekkor meg
kell adni a telefonszámomat) eddig az
tetszik hogy ha kilépek akkor nem csücsül a
ram-ba. de ha fiókként regisztrálom akkor
is így marad? -
wardemi
senior tag
Üdv!
Arra érdeklődnék, hogy van az alap google accom amin van jó pár dolog és megszeretném osztani a családdal is ha szükséges, viszont anno annyira nem voltam előre látó hogy erre egy külön fiókot hozzak létre.
A kérdés az, hogy a meglévő fiókból át tudom valahogy ruházni a dolgaimat egy újba vagy, hogy valahogy le tudom e választani azt a fiókomat úgy egy másik készüléken, hogy a markettel ne vesszen össze?
Köszi
-
dokee78
félisten
Cerberus alkalmazás videóteszt.
-
air
nagyúr
válasz
customrobi #30801 üzenetére
A kulcsszó tracker. Erre keress rá a Play-en.
De vissza is olvashatsz. Ez is hetente legalább 2x előforduló téma. -
customrobi
tag
Sziasztok,
Bocs ha már volt, én nem találom. Olyan alkalmazást keresek amivel sportnál a távolság, szintkülönbség stb mérhető. Sí, bringa, túra stb.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest