- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
gipsztigris #30997 üzenetére
A warez rossz és veszélyes..
-
tomy86
addikt
válasz
megint én #30989 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél, nekem nincs gondom a mentéssel. Vegyteknek próbálok segíteni kitalálni, hogy miért nem tud bizonyos programokat menteni.
-
Deck
titán
Frissült a swiftkey vannak benne újdonságok
-
megint én
őstag
Nem bírom, valaki pls írja már meg mivel lehet normális panorámaképet készíteni. Már 7-8 progival szenvedek napok óta, de semmi A legrosszabb talán a Panorama 360, okádék minőségű képet csinál, ráadásul úgy vágja össze mint egy vak hentes. Vannak elemek amik 5x ismétlődnek, és a 360°os képet úgy csinálta meg, hogy helyenként ugye vannak ezek a 3x ugyan az ismétlődik, helyenként meg 10-20°os részeket úgy ahogy van kihagy....
De a többinél se sokkal jobb a helyzet.
-
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #30983 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Telepítettem én is az App Backup & Restoret és nálam egyik appnál sincs lakat és a fizetős appjaimat is lementette apk fájlba. Igaz, hogy nálam van root, de ez nem hiszem, hogy bekavarhat, mert a program nem kért root jogokat (tehát nem is kapott).
-
Speeedfire
félisten
Probert75 & chab7:
-
-
chab7
addikt
válasz
Speeedfire #30977 üzenetére
Vagy a swype billentyűzet amin a rövid ékezetes karakterek ki vannak téve. Többi meg nem is kell, mert pötyögve is rendesen hosszú ékezetes lesz aminek az kell, mert jó a szótára, de rendesen szvájpolva meg még könyebben gyorsabban írja amit és ahogy kell.
(Lusták meg még diktálhatnak is neki)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tomy86 #30981 üzenetére
nincs root, és nincs is rá igényem. csak a fizetős app-oknál volt lakat ikon az App Backup & Restore-nál, majd olvastam a playen lévő leírást és emiatt tippelem, h védett app-ok. a többinél nincs gond. Bár más fizetős app-om nincs, h megnézzem, h annál is ez van-e.
szerk.: 3G Watchdog PRO-t is megvettem, azt se tudtam mostanság lementeni és most nézem, h az is lakatos.
-
Probert75
addikt
válasz
Speeedfire #30977 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #30978 üzenetére
Van olyan ingyenes progi is, amit nem tudsz menteni? Csak mert nem venném meg a CTR HD-t azért, hogy kipróbáljam, nálam működik-e a mentés
Nálam eddig ES mindent tudott menteni apk-ba. Ha van rootod, akkor próbáld ki a TB-t vagy a My Backup Root progit!
-
gatto_
senior tag
Tudtok olyan hívás/adat számláló programról, amibe előre vannak konfigurálva a hazai díjcsomagok? Speciel a T-s "Éncégem " üzleti díjcsomagokhoz Net2Go opcióval kellene. Hátha valaki használ ilyet...
-
JeffDebr
tag
szia!
én nem boldogulok ezzel a PDA Net programmal. letöltöttem a linkről a 3.50-es verziót.
sikeresen települt a Laptopra és a mobilra is. De futtatáskor "csak" 3lehetőség van:
-usb
-bluetooth
-WiFi hotspotez utóbbira kattintva, azt kapom,h nincs net a mobilon!
a gépen létrehoztam egy WiFi profilt, jelszóval. Majd bekapcsoltam a WiFi-t, villog a led-je
de a mobil nem lát új Wifi-t. akkor a pc netjét (LAN) hogy dobjam ki wifi-re??? -
Tyer
őstag
válasz
Speeedfire #30974 üzenetére
Mi az, hogy magyar? Mi bajod a gyárival?
-
Speeedfire
félisten
Magyar billentyűzetet keresnék droidra. Blade alatt a hungarian ime-t használtam. Valami hasonló érdekelne most is. (HTC ONE S)
-
havri1
félisten
válasz
darvinya #30971 üzenetére
Ha engedélyezem, duplán jönnek az üzenetek. Mi a megoldás, hogy csak az IM+ működjön (ha már 1200 ftért megvettem), vagy a régi talk?
De gondolkodva, sztem más lehet a baj. Hisz ha nincs feltelepítve a Hangouts, akkor nem is megy az IM? Ezt kizárnám. Semmi nem utal a leírásban, hogy a PUSH működéséhez telepítve kell lennie a Hangouts-nak.
-
havri1
félisten
Helló!
GTalk-al kapcsolatban szorulok segítségre.
Slimromot használok, aminek következtében alapból már a Hangouts van, így nem tudom downgradelni GTalk-ra. (Nem tetszik a Hangouts).
Fagyasztottam, feltettem az IM+ Pro-t, hogy ezen keresztül chateljek asszonnyal.
Igen ám, de ez a fránya app, (hiába írja, hogy PUSH-ként üzemel a háttérben) csak akkor adja be az üzeneteket, amikor a programot elindítom.
Ez rom hiba, Google bug, vagy IM+ Pro hiba?
Jó 1-2 hónapja szívtam már vele, de nem emlékszem mi volt a megoldás.
(Nincs hibernálva az app, zöld út van neki adva)Köszönöm, ha valaki tudna segíteni..
-
mimey
tag
-
Jazz
veterán
Azt melyik app okozza, hogy minden szám meg hivatkozásra hasonlító akármi hivatkozásként jelenik meg?
És mindegy hogy menynire értelmetlen. Pl. konkrét példa: 2345266345 ez már egy telefonszám és hivatkozás. Vagy: fúrófej.ifa. Ez meg hivatkozás....Mindegy hogy jegyzettömb, vagy email böngészőben.....mindenhol. A Skype? És hogy lehet legyalulni? Nem találtam benne erre opciót.
Vagy ha más okozza, mi a megoldás? mert baromi idegesítő.Köszi
-
tonyqa23
senior tag
Játékok mentései hová kerülnek? Hogy tudom majd visszaállítani?
-
5381
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Egy játékot keresek, még régebben láttam egy videót róla, de a nevét elfelejtettem
Ez egy autós játék és a lényeg, hogy az elején én végighúzom a kezem a nyomvonalon(vagy ahol menni szeretnék) és azon megy végig.Aki tudja a játék nevét ne tartsa magában
Előre is köszi!
Üdv.:
pacman789 -
dokee78
félisten
MX Playerben,hogyan tudok feliratot csúsztatni?
2 éve használom lassan és nem találom,igaz eddig nem volt rá szükségem. -
Bozek
nagyúr
válasz
0xmilan #30665 üzenetére
Én kipróbáltam a QuickPic-et TB-vel és működik rendszeralkalmazásként is. Egyébként régebben (még az Xperia neo-n) is így használtam, a gyári galéria meg repült.
(#30819) dokee78: Elvileg elég az egyiknek tudnia, de valamit elkutyultak az Android-ban és nem igazán akar működni. Mondjuk fura, mert a SuperBeam gond nélkül létrehozza a kapcsolatot, de ha kézzel akarok a másik eszközhöz csatlakozni, akkor WPA2-es védelmet lát és kéri a jelszót, amit meg sehol nem találtam.
-
tomy86
addikt
Egyedi figyelmeztető hang beállítása:
telefonon/tableten megnyitod a gmail klienst - menü gomb - beállítások - kiválasztod a google fiókot, amire a mailek érkeznek - cimkék kezelése - rányomsz az adott címkére - címkeértesítések pipa és kiválasztod az értesítő hangot a "Hang" opciónál
Mivel gmail esetén push értesítés van, így nem kell x időnként szinkronizálni.
Állíts be riasztási hangnak egy hosszabb hangfájlt (mondjuk egy 10 perces szirénahangot) és ennyi! -
deter
aktív tag
tomy86:
Köszönöm a javaslatot. Ezzel az problémám, hogy elég rövid figyelmeztető hangokat lehet csak beállítani, gmail appnál. Illetve, azon opciót sem lelem, hogy címkékhez, hogyan rendelhetnék egyedileg figyelmeztetést.
cselt: Neked is köszönöm a segítséget Megvettem a Taskert és elvileg tudná, hogy adott e-mail cím tárgyhoz, lehessen különböző akciókat rendelni, de alma vagyok és nem tudom beállítani.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy jó offline térképes navigációs alkalmazást ?
Kipróbáltam a "HuMap" nevezetű programot ... egyszóval no comment.
Szóval ha valaki tud megbízható, gördülékeny navi alkalmazást megköszönném
-
air
nagyúr
Arra a listára gondolsz, ami megmutatja, hogy az egyes kapcsolatok alatt mennyi volt a kimenő és bejövő adatforgalom? Azt ne hívjuk már számlálónak!
Hiszen az csak egy lista. Semmi információval nem szolgál. Nem összesített, nem szűrhető, nem lehet intervallumot megadni stb. Azt adatforgalom számlálónak nevezni, enyhén szólva szamárság.(#30928) w333:
Például azért, mert minden médialejátszó alkalmazásban van. Ebben miért nincs? -
-
bali73
tag
Esetleg tudna valaki egy olyan widgetet ami egy nyomásra vált 2g és 3g között?Ami nem a beállításokba visz hanem megoldja egy nyomásra.Előre is köszi.
-
dokee78
félisten
Melyik az a ROOT-ot igénylő app amelyik felcseréli a játékokhoz a külső és belső tárhelyet?
-
w333
félisten
válasz
Chosen #30934 üzenetére
Talán a Chrome 29 beta !
Sajnos más böngésző nem nagyon vanesetleg : Aosp Browser !
-
-
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani GPU gyorsított, vagy legalább nem laggos nagyítással és görgetéssel rendelkező böngészőt?
Chrome/Dolphin (és béta)/Opera mini megvolt.
-
törölt tag
akinek kell a legújabb YT (v5.0.21),az erre fáradjon:
-
w333
félisten
Fiókban a "ZTE Blade"-re (2.3.6) megjött a legfrissebb "YouTube" frissítés !
-
mrlujoak
veterán
-
fdisk
őstag
Kommentek rulez!
-
-B-
senior tag
Aki használ Opera mini-t, megnézné, hogy nála megy-e az Index mobilos oldala?
Nálam egy ideje csak a teljes oldalt tölti be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest