- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelos
aktív tag
válasz
Peterhappy #164896 üzenetére
Ha már samsung akkor néz rá a samsung email alkalmazására, jobb mint a gmail..
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164897 üzenetére
Vagy a rendszerek többsége szar... Persze felkészülhetne arra is a Google, meg minden fejlesztő, de ha működnie kéne és mégsem akkor érhető ha a Google pl. szarik rá. Javítsák a rendszerhibát.
Más kérdés, hogy nem kéne hibásan működő rendszereket jóváhagyniuk... -
-
aelod
veterán
Legfrisebb gmail app nem hajlandó értésítést küldeni semmiről csak ha megnyitom akkor tudom, hogy kaptam valamit. Realme 8, realme UI v2.0 android 11. Valami megoldás? Vagy ez az új fícsör?
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,egy nagyon jó kis névjegy rendszerező programra lenne szükségem.
Munkám miatt évi 1000 telefonszám bekerül a telefonkönyvembe és a telefon váltások mentések stb miatt sikerült vagy 27 ezer névjegynek összejönnie,amiből szerintem kb 5000 ha kell.
Egyesítés nem akar működni,rengeteg duplikáció megmarad, gmail fiókon belül nem jelzi,hogy ennyi számom lenne,hiába van szinkronizálva,tehát ott sem tudok ilyen sokat kitörölni.
Easy contact cleaner se törli, elindítom és hosszú-hosszú percekig gondolkodik,majd leállHELP!
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610 #164891 üzenetére
Bonusz MIUI optimalizáció megy. Memóriát, gyorsitó tárat nem üritek, ezeket már mid leellenöriztem.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
totron #164884 üzenetére
Visszaolvasva az eredeti hsz-t, amire válaszoltam.. hát jól benéztem, ez van, ha csak felületesen átfutom a bejegyzéseket
A környezetben lévő tárgyakról, falakról pl. visszaverődő fények is károsítják a látást, nem kell, hogy közvetlenül belenézz az ívbe, ill érje a szemed a fény. Ezért kell pajzs, az oldalról is takar. -
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610 #164889 üzenetére
Köszönöm, igen nekem válaszoltál már a MIUI topicban, de minden meg van csinálva (kannossa, lakat stb), de ezek nem használnak,
-
válasz
kanyi51 #164888 üzenetére
Ha MIUI, akkor lehet, neked válaszoltam már, de a MIUI kanossza eljárása segíthet szerintem: automata indulás bekapcs., MIUI akkukímélő kikapcs., lakatolni az alkalmazásváltóban.
-
kanyi51
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Kisegitő lehetöségek - Letöltött alkalmazások - További letöltött szolgáltatások- menüböl miért törlödnek illetve kapcsolnak ki a beállitott alkalmazások ?
-
-
D1L1ZS
őstag
Olvasgatva a topikot automatizálók elég sokszor téma.
Szerintetek Tasker vagy a Macrodroid jobb választás egy kezdőnek?
Valamikor nagyon régen már megvettem a Tasker-t, emlékeim szerint próbálgattam is, de a feledésbe merült idővel. 😊
Jó lenne néhány dolgot automatizálni.
Előre is köszi szépen a választ.
-
DrKapocs
őstag
válasz
gulyasa #164879 üzenetére
Eleinte csak 1-2 folyamatot automatizál az ember, utána rájön, hogy egy csomó dolgot lehet. Pl. ha adott esemény van a google naptárban (pl megbeszélés), akkor a készülék némára vált, végeztével normál hangmódra. Ha érzékeli az autó bluetooth adapterét, akkor kapcsolja be a mobilnetet, váltson 4G-re, kapcsolja ki a képernyő zárolását, kapcsolja ki az auto szinkront és indítsa el a CamSam Plus appot. Gyújtást levéve vonja ezek egy részét vissza, zárja be az appot. A lehetőségek tárháza majdnem korlátlan.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula #164880 üzenetére
De, persze van ilyen lehetőség, csak ha az ember elfelejti, és csak rábök a linkre, akkor a rendszer már nyitja is az alapértelmezett böngészővel, ami nem biztos, hogy a legjobb az adott linkhez. Már, ha egyáltalán működik. Mert pl. az nem fér a fejembe, hogy a Google rendszere miért nem ajánlja fel a Google alkalmazásait a kifejezetten nekik szóló linkek megnyitására. Ha hosszan nyomsz egy
https://www.google.com/maps/...
linkre, akkor miért nincs a lehetőségek között a Térkép app, vagy egy
https://www.youtube.com/...
linkre a Youtube app.Ha ugyanezeket a linkeket a már megnyitott kliensappokba másolod be, akkor símán lekezelik.
Ezek tipikus példák arra, hogy miért kellenek a fölösleges kerülőutak. Ha egy YT linket Operaval nyitok meg, onnan nem jutok a YT kliensbe. A régi, 68 -as Firefox viszont egyből felajánlja. -
Probert75
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
#164873 crok
"Linkek megnyitasa"
THX, itt volt a megoldás! -
gulyasa
őstag
Helló!
Létezik-e olyan alkalmazás, amivel előre meghatározhatom ütemezéssel, hogy a hét adott napjain, különböző napszakokban automatikusan beállítsa a csengőhangok és az értesítési hangjelzések hangerejét?
Az se baj, ha ingyenes app.
De ha csak fizetős létezik, akkor legalább (pl. korlátozott ideig) ki lehessen próbálni az összes funkcióját, ne csak egy-két lényegtelen legyen közülük elérhető... -
crok
Topikgazda
-
Probert75
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy az "Alapértelmezett alkalmazások"-ban hogyan lehet visszaállítani azt, hogy a böngészőt választani lehessen? Gondolok itt arra, hogy kérdezzen újra rá, hogy melyik böngészővel akarom megnyitni.
Anno ráböktem az Operára egy film hálózati lejátszáskor. És most fájlkezelőben ha rábökök egy filmre, akkor az operával le akarja töltetni a telefonra.
Samsung telefonról van szó. -
Cs1csó
titán
Ezt tudom:
- naptári hónapban 2 alkalommal összesen 150k-t.
Ettől még ki tudja mit hoz a jövő. A legnagyobb továbbra is az OTP. olyan meg amúgy sincs hogy legjobb, adott paraméterektől függ melyik a legjobb választás. (Kinek sok kinek kevéd pénz érkezik rá, van aki sokat utal van aki nem, vyn aki benn hagyja a pénzt van aki nem és készpénzben akarja kibmvenni van yki lekttbé stb.) -
mzso
veterán
Helló!
Mi lenne egy jó root nélküli rendszer szintű reklámblokkoló?
Meg egy olyasmi mint a Naplarm, vagyis GPS alapú riasztás (lehetőleg ütemezéssel) csak olyan ami megbízhatóan működik? A naplarm néha megy néha nem. Van amikor már akkor jelez amikor tárgytalan. Pedig megadtam neki minden jogosultságot.
-
Indiant
addikt
válasz
Somatom #164859 üzenetére
"Elérkezett a nap, amikor a Simple Plus átveszi a korábbi alkalmazásunk helyét! 💫
Ez azt jelenti, hogy a Simple Plust mostantól 👉Simple-ként, a régi Simple alkalmazást pedig Simple Classic-ként találod a telefonodon!"Eddig sem értettem a különbséget:
"Használtad a Simple appot vagy fizettél a Simplepay-el?" - "Simple by OTP és Simple Classic Applikációval lebonyolított érintéses mobilfizetés tranzakciók nem vesznek részt"Hozzáteszem, hogy a Simple Plus-t szerintem korábban felraktam és butább mint az elődje (Simple). Úgyhogy megint fejlődünk....
-
Somatom
veterán
Kaptam egy mélt, hogy két Simple lesz. Valamelyik fizetős lesz?
-
p.t.r
aktív tag
válasz
VIPowER #164842 üzenetére
Szerintem ez nagyon rossz ötlet. Még ha a kamera szenzor ki is bírná (erősen kétlem), a sok fröcskölő szikra, cunder és olvadék hamar helyre tenné a telefonod. Én ilyesmitől távol tartom a telómat. Esetleges köszörüléskor a levegő tele van vasporral, nylon zacsiba kell csomagolni.
Kérj kölcsön egy pajzsot, jobban jársz. Az legalább takar a szekunder fényektől is. -
viewdetails
addikt
válasz
mapalika #164851 üzenetére
Ha jól emlékszem, a Runtastic tudta ezt, azóta Adidas lett belőle, most nem tudom megy-e még neki.
-
mapalika
csendes tag
Sziasztok
Kresnék olyan kerékpáros alkalmazást ami az általam megadott időközönként, meghatározott paramétereket / megtett út,sebesség,pulzus stb. / felolvas. -
Somatom
veterán
válasz
kesztió #164848 üzenetére
Tálca, freeform beállítások: Always save window sizes for apps.
-
kesztió
aktív tag
válasz
Somatom #164845 üzenetére
Ilyen alapon akkor már split screen-ben könnyebb, nem? Feltéve, hogy a split scrren aszimmetrikusan is beállítható.
Ha mégis freeform marad, azt ADB-ból egyszer kell beállítani, vagy minden reboot után? Mert ha az utóbbi, akkor hamvában hótt az egész. Ha áll a kocsi egyhelyben, időnként nullárúl indul újra a fejegység, ez van, ezt kell szereni.
-
Somatom
veterán
válasz
kesztió #164844 üzenetére
Egyszerre több felület csak floatingban, vagy freeform módban tud megjelenni. Floatingban becsúszna alá a többi felület.
Tálca.
A Waze topikban a screenshotomon láthatod alul.
Azt nem tudom, hogy a fejegységen mi a szitu a freeform móddal. Telón, tabon néhány gyártó alapból engedélyezi, vagy a usernek kell ADB -n. -
kesztió
aktív tag
Üdvözletem,
létezik (nem feltétlenül ingyen, de megfizethető áron) olyan launcher, ami a Windows taskbar-os felületére hajaz? (Talán sidebar app-oknak hívják ezeket.)
Tehát, startból landscape módban van az eszköz (Androidos fejegység), és egy taskbar-szerűségnek állandóan ott kell ülnie a képernyő bal oldalán, akkor is, ha épp fut egy alkalmazás. Innen tudnám elérni a már futó, vagy gyakrabban használt alkalmazásokat. Természetesen vállalom, hogy a képernyő felületéből így el fog veszni egy függőleges csík az alkalmazás számára.
A recent apps gombbal alkalmazást váltani vezetés közben ugyanis nem feltétlenül életbiztosítás.
Android 10-esen van a fejegységen, tehát Android verzió nem korlátozza a választást.UPDATE: Nagyon fontos, hogy az alkalmazások NEM MÁSSZANAK BE A SIDEBAR ALÁ, hanem eleve a csökkentett méretű ablakban fussanak.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
#164801-re semmi ötlet? -
laleeee
őstag
Nem tudok bejelentkezni a Yandex fiókomba facebookkal ,ez elég nagy baj kérlek segítsetek 🙏
-
vacs
veterán
válasz
mobilizmo #164825 üzenetére
Ha már egy böngészővel is szaggat a face?
Igen, dobja ki!
Nekem az 5 és fél éves Oneplus-al nem szaggat böngészővel...
Egyébként az összefoglalóban lévő alternatívákat is leírtam, plusz írtam a Frost-ot is, szóval na!Tökimano: azt írtad, hogy böngészővel is szaggat, akkor most miért linkeld a face appot (amiről tudjuk, hogy bugos)??
Nekem pl a Messenger folyamatosan azt írja, hogy várakozás hálózatra, pedig van aktív net!
-
kaciokos
őstag
válasz
Tökimanó #164828 üzenetére
Parallel Space-el tudd az appot két külön konfiggal használni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Cs1csó #164826 üzenetére
Ha erre a Simple Social Browser-re gondolsz APKMirror-on akkor az fent van Google Play Store-ban is itt, nem kell külső APK-ból telepíteni ha van Play Store a ROM-ban.
-
Somatom
veterán
válasz
Cs1csó #164805 üzenetére
Kerestem alternatívát, de eddig nem találtam. Samsungban egy nagyító gombot ki lehet rakni eszköztárra, de sokkal nyögvenyelősebb, mint a duplakoppos zoom.
Nemtom mit értesz "asztali böngésző" alatt. Külön asztali böngészőről nem tudok. Otthon a tabomat HDMI -n rádugom a TV -re és wireless hanyattegérrel kezelem (billentyűzet nélkül).
Hogy lásd miről van szó, a Google Térképben van ilyen feature. Megnyitod, duplán koppantasz az ujjaddal úgy, hogy a második koppot nyomva tartod, majd le/fel mozgatod az ujjadat. Ezt egérrel is lehet emulálni, míg az ujjszéthúzós zoomot nem. -
GEPESZ66
veterán
A Facebook-ban beállítottam a Médiatartalmaknál azt, hogy "hivatkozások külső megnyitása".
De mégis a saját böngészőjét nyitja meg, nem a Chrome-t.
Mit kell beállítani, hogy ezt nyissa meg?
A Messengerben gond nélkül sikerült beállítani. -
Tökimanó
senior tag
Lehet hülye kérdés
Lehetséges hogy a Facebook Lite két példányban legyen telepítve egy telefonra?
Vagy hogy egy éríntéssel tudjak a profilok közt váltogatni. Mintha valami hasonlóval már találkoztam volna, de fogalmam sincs hol. Le szeretném szedni a rendes Facebookot amin az egyik van. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Winnie The P #164808 üzenetére
Egyszerűbb a Play-ről leszedni és utána a gyártó tanácsait követni.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Winnie The P #164808 üzenetére
Oda is van írva:
Consult our handy FAQ to see which download is right for you.
https://www.apkmirror.com/faq/#What_are_these_weird_terms_I8217m_seeing_on_some_APKs_8211_dpi_nodpi_arm_arm64_x86
Az elsőt töltsd le, ha az nem megy mégsem, akkor a harmadikat (arm64-v8a). -
Cs1csó
titán
válasz
Somatom #164803 üzenetére
"egérrel" ? ez akkor asztali böngésző? Mert ott van pl. a képek nagyítására az image zoom nevű ingyenes kiegészítő.
Van olyan is amivel az egész képernyőt vagy csak a szövrgeket lehet nagyítani.Zoom WE, vagy Zoom for Firefox
Ansroidra nem tudom hogy megy.
-
VIPowER
őstag
Sziasztok.
Olyan kamera alkalmazást keresnék, ami így duplán jeleníti meg a képet.
-
efi99
őstag
válasz
Winnie The P #164789 üzenetére
CubeACR 2.3.232-nél nem frissebb verzió. A GP-en ennél már frissebb van.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A gmail-es email cím, ha úgy van beállítva hogy a kukában lévő emaileket 30 nap múlva törli, akkor mit keresnek ott 2022-es emailek? Hogy kell beállítani, hogy valóban törlődjenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged