Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz punky10 #164390 üzenetére
Alap állapot: SIM1-1 Yettel | SIM2-1 Telekom
TruePhone híváslistában
SIM1 jelzése: ?
SIM2 jelzése: 1SIM1-et letiltva, helyére kerülnek a jelzések (indított/érkezett hívások: SIM1 jelzése: 1, SIM2 jelzése: 2)
Cserélt állapot: SIM1-2 Telekom | SIM2-2 Yettel
Megcseréltem a SIM-eket, de ugyanúgy fennáll a hiba és szintén a korábbi SIM1-et (Yettel) érintő hívások kaptak ?-et. (nem forgatta át a jelöléseket, tehát a korábbi SIM felállásnak megfelelően mutatja csere után is)
Most a 2-es foglalatba rakott Yettel SIM-et letiltva a korábbi hívásoknál jól jelzi melyik foglalatban lévő SIM-re/ről érkezett/indult a hívás (persze nem a mostani felállás szerinti SIMhez rendelve, hanem a csere előtti állapot szerint helyesen)
Visszaaktiválva a Yettel SIMet megint kérdőjelessé váltak a korábbi hívások
Viszont csere után aktuálisan indított hívásnál SIM2-2-re 2-es jelölést kap, míg SIM1-2-re ?-et, tehát az S23 SIM1 foglalatát érintő hívás lesz így is úgy is kérdőjeles, viszont most a csere után jól mutatja a SIM2-2-es helyet érintő számjelzést (tehát nem 1-est jelez)
csere után indított hívások a TruePhone híváslistában
SIM1 jelzése: ?
SIM2 jelzése: 2Viszont csak a Yettel-es SIM tiltásával kerül a számjelzés megfelelően megjelenítésre, a Telekom SIM-et tiltva nem változik semmi.
Visszaállítva az eredeti SIM állapotot, minden az Alap állapot szerinti helyen lévő SIMnek megfelelően kerül kijelzésre, de ugye a SIM1 Yettel ?-lel, míg a SIM2 Telekom 1-essel
Na szóval, ha lesz egy kis időm beugrom Yettel fiókba és kérek egy SIM cserét. Utána hátha okosabb leszek
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Atish19
őstag
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
Valaki már frissített a CubeACR ápr 21-i verziójára? Nem merek emiatt: "Google Play Developer Policy compliance release. Cube ACR may not work as usual."
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
punky10
addikt
válasz Jim74 #164388 üzenetére
Ha kikapcsolod az 1 SIM-et, és akkor jó, akkor van rá esély.
Cseréld fel a két SIM-et, ha ugyanúgy fennáll a hiba, kapcsold ki a 2. SIM-et. Ha a hiba megszünik, akkor a SIM a hibás. Ha nem, kapcsold ki megint az 1.-t.Ha jó lesz, akkor a szoftver nem jól kezeli le a dual simet.
Ha nem lesz jó, akkor passz....Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
crok
Topikgazda
Én ugyanezt PC-n is észrevettem meg mobilon is de annyi hogy a mezőkbe ha belekattintasz / beletapicskolsz csak akkor tölti ki "igazából", előtte csak azt "mutatja" hogy egyébként van mentett jelszó de ki nem tölti csak bepöttyözi. Nem tudom jobban leírni De próbáld ki hogy a szövegbeviteli mezőt aktívvá teszed és utána ki is tölti. Egy pár oldallal jártam úgy, hogy úgy van megírva hogy amíg nincs adat a jelszó mezőben addig nem kattintható a belépés gomb de amint belemész a jelszóbeviteli mezőbe azonnal kitöltődik és aktív a gomb is - addig csak a kis pontok / csillagok látszanak a mezőben és ha engedi a gombot lenyomni akkor igazából a kitöltött név - de üres jelszómezőre nyomsz belépést ami nyilván nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Lefrissült, minden maradt a régi, csak a biztonsági csomag lett áprilisi. A TP még mindig jól jeleníti meg a SIM-eket.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
vacs
veterán
válasz racskobalazs #164382 üzenetére
Miui topik, illetve a telefon topikjában is kérdezd meg.
(^)(>.<)(^)
-
racskobalazs
senior tag
válasz racskobalazs #164355 üzenetére
Erre bárkinek bármi ötlete?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
válasz Viktor0610 #164376 üzenetére
Nálam nem elérhető, csak pörög.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
Ahogy látom a Play Store megadta magát: [link]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Somatom
veterán
válasz zsoltip #164368 üzenetére
Lehet. Rágugliztam erre az Outlook -ra. Ezt vmi Microsoft nevű csinálja. Hülye nick egy hekkernek. Kiderült, hogy van neki vmi Windows nevű, alternatív oprendszere és állítólag ahhoz való. Itt feladtam, mert ez már sok ismeretlenes képlet. Miért kínlódsz ilyen noname vackokkal?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
válasz efi99 #164362 üzenetére
Az a baj, hogy Android13 óta, amikor jön egy frissítés, akkor a hívás listában az 1-es sim kerdőjellel, a 2-es sim pedig 1-essel van jelölve. Nálam az segít ilyenkor, hogy gyalulom az appot, újra beállítok mindent, majd visszatöltöm a híváslistát. Samsung telefonon jön elő a probléma. Nekem A52S 5G, Athosnak nem tudom milyen, de Samsung.
-
AtHoS
nagyúr
válasz efi99 #164362 üzenetére
TP-t kikapcsolt híváskérpenyővel (smart view tokhoz nem igazodik a TP hívásképernyője) használtam, de igaz a .17ben is ott a ″rendszer″ választási lehetőség rögzítésnél.
Gondolom mivel S23ban van eSIM, így eltolódott a SIMek jelzése és 3 SIMre meg nincs felkészítve, emiatt a SIM1et érintő hívásokat ?-lel jelöli a híváslistában.
-
MODERÁTOR
-
efi99
őstag
válasz AtHoS #164359 üzenetére
Nálam 2.0.17 rev 117 van, abban is benne van a rendszer lehetőség a hívásrögzítésnél, viszont kikapcsolható a TP hívásképernyője. Azt nem tudom, hogy automatikus (lenne-e, mert a telefonban nincs) a hívásrögzítés, mivel a CubeACR-t használom erre.
A SIM-ekkel mi a baj?Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
crok
Topikgazda
A Google Authenticator véleményem szerint még mindig egy semmire se való app... de legalább mától (talán nálunk kicsit későbbtől) már tudni fog sync-elni majd Google fiókba (csak ha van 2FA ezen a fiókon beállítva akkor majd kérni fogja hogy ments ki biztonsági kódokat vagy adj hozzá egy telefonszámot a fiókhoz).
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jim74 #164312 üzenetére
Na tegnap felraktam én is .18-as nightlyt, de ebben nem lehet kikapcsolni a TP hívásképernyőt és nincs benne auto hívásrögzítés beállíthatóság, emiatt hívásrögzítéshez a Hívás közbeni képernyőn mindenképpen manuálisan kell indítani a rögzítést.
Viszont belekerült a rögzítési módhoz a ″rendszer″ választhatósága, így ha a gyári tárcsázó képes rögzíteni, akkor a rögzítést kézzel elindítva a gyári tárcsázó hívás közbeni képernyőjére vált és bekapcsolt Auto rögzítés esetén el is indul a felvétel.
Az más kérdés, hogy S23on ugyanúgy problémás maradt a SIMek jelzése a híváslistában.
-
DS39
nagyúr
válasz Cs1csó #164357 üzenetére
Igazából semmi, inkább régimódiság, csak arra használok külön appot, amit sokszor használok, napi szinten akár többször is.
Mindenesetre ez a probléma rejtélyes, mert más oldalon ahol be kell jelentkezni, nem tapasztaltam ilyet. (A szövegjavítási beállítások is azonosak, és miért pont a jelszó mezőben javítaná ki automatikusan a Gboard, máshová beírva nem teszi...)
Együtt tudok vele élni, mert miután elsőre hibát dob, másodikra nem is erőltetem, nehogy kitiltson, egyből a bemásolás opciót használom, és egyből jó lesz.
Inkább csak a technikai rejtély miatt tettem fel a kérdést, hátha van valakinek tippje pl. arra, hogy az ilyen kicsillagozott mezők tartalmát hogyan lehet megnézni, ha maga az oldal erre nem ad opciót. (Mert ezen felül az OTP IT osztályán tudnák megmondani, hogy milyen adat megy át szerver oldalon.)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
furcsa hibajelenségem van, és nem tudok rá megoldást.
adott egy telefon, amin időnként belépnék az OTP netbankba (régi felület), ehhez böngészőt (Chrome) szoktam használni. de nem tudok mert az adatok megadása után hibát ír (hogy valamit rosszul adtam meg).
először netbank hibára gyanakodtam, de nem az, és nem is elírás (tényleg). azt vettem észre, hogyha kézzel adom meg a jelszót (Gboard), akkor kapok hibát.
ha egy másik szövegmezőbe beírom ahol látszik és onnan átmásolom a jelszó mezőbe, akkor nincs hiba, be tudok lépni.
TÉNYLEG nem elírás (általam), viszont mivel nem látszik mit visz be a virtuális billentyűzet, elképzelhető, hogy valami karaktert módosít a Gboard (pl. kis -nagybetű)mindezt azért is gondolom, mert egy másik telefonon ugyanígy szoktam és ott nincs ilyen gond. (mindkét esetben naprakész Chrome és Gboard van)
böngésző cache, és süti törlés már volt.
van ötlete valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy AndroidAuto kompatibilis kocsit, a gondom az lenne, hogy ha rádugom a telót akkor tök jól megy minden egy kb 3-5 percig, utána zenén kívül (pontosabban a hang adatfolyamon kívül) minden más meghal (pl waze, google maps stb, nem updateli hol vagyok, de az instrukciókat mondja). Valszeg azután jelentkezik, miután a telefon lockolta magát, viszont az app-ban be van állítva, hogy lockolt telefonnal is működjön.
Szerintetek mi lehet a baja?
A teló egy Xiaomi Mi 11T Pro.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
zsoltip
őstag
válasz donjohnson #164316 üzenetére
Az nem szinkornizálás..
-
crok
Topikgazda
válasz Elemental #164352 üzenetére
https://t.me/rvx_lite -> Alul Preview channel -> görgess felfelé, keress, etc. de ha már úgyis ott van a másik 2 GitHub-os megoldás is akkor felesleges. Max. annyi a különbség hogy kinek a szájíze szerint vannak összerakva de higyjétek el annyira egyszerű összepakolni hogy 300x többet írt meg gondolkodott a társaság róla összesen mint amennyi egy build-et összehozni.. utána meg frissíteni már még ennél is egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #164350 üzenetére
Köszi!
Otthon majd belevágok a felvarázsolásába. Bár, ezt a hosszan nyomást teljesen fölöslegesnek tartom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz Elemental #164346 üzenetére
Semmit se kell Telegramon csinalni, sot, account se kell, ha megnyitottad volna akkor latod hogy a webes nezete van ott a csatornanak a kiadasokkal vagy egyeb infokkal, abban a letoltesi linkekkel. De mindegy is, van amit egyelore megfelelonek itelsz igy van megoldasod, ennyi.
-
Elemental
addikt
Köszi!
Most érzem azt, hogy inkább maradok lusta. Ehhez se motivációm, se affinitásom nincs. Már ott elakadtam, hogy vakamit telegramon kell csinálni. Nincs is telegram accom
Feltettem a cuynu felé vancedet amit szintén a leírásodban találtam. Eddig oké. (Vagyis nem 100-as. A főképernyőn valamiért nem jelenik meg az a pár short, ami a régebbi vanceden ott volt. Pedig engedélyezve van)
Aztán ha egyszer véletlenül megjön a kedvem a peccseléshez, akkor utána fogok nézni jobban.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Cs1csó #164340 üzenetére
Nem, te erted felre / nem olvastad el hogy milyen patch-ekkel tudja ujrairni az eredeti alkalmazast [link] nyisd le, nezd vegig a patch listat. A shekhavat es a j-ch es a cujnu felehez is ott van mit patch-el bele - de mint mondtam ne legyel lusta es ha mas (is) kell bele hat DIY az egesz van vagy 2 egesz perc.
@manager: pontosan ugyanazt ugyanugy senki nem fogja megcsinalni mint a Vanced hiszen jogi uton beszantatta a Google, es senki se hulye. Erre lett kitalalva hogy a patch-eket publikaljak es erre epitenek egy builder rendszert. Nem tud ugyanugy ugyanolyan lenni mert ugyanugy beszantjak.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Szerintem félreértesz. Azt írtad, hogy ez a kvázi csinál egy sima YouTube Premium-ot ha megcsinálod tehát nincs semmilyen extra funkció, tudás "csak" a sima Premium ami ha jól tudom annyi extra, hogy nincs reklám , és fut a háttérben ezen kívül nem sok pluszt vélek felfedezni ennél a YouTube Vanced azért többet tudott.
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #164337 üzenetére
[link] a cikk elso harmadatol bar inkabb olvasd el az egeszet. Mezei APK a Telegram csatornan linkelve de nem birom felfogni ezt a gorcsos ragaszkodast se a manager-hez se az APK-khoz, nem veletlen pereltek szet a Vanced team-et..
GitHub reg, a j-hv vagy shekhavat autobuild-re feliratkozol es kapsz mail-t linkkel az apk-hoz. Ha baj van a build-el frissitesz, amig nincs addig vagy nem vagy ahogy akarod.
Nincs olyan mint a Vanced-nel hogy van "uj apk" mert nincs apk, patch-ek vannak. Build-et magadnak is csinalhatsz, van szines-szagos felulet (webes) akar telora akar pc-re. Kattkattfiniss de tenyleg.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #164322 üzenetére
Köszi!
Ugye ez a revanced github oldal?
Revancedből is van manager? Ez úgy működik mint a vanced manager? Leszedi a frissítéseket? -
Predator2
addikt
Helló
Honor20 és Samsung A53 5G telefonra keresek olyan alkalmazást ami rögzíti a telefonbeszélgetést. Tudom, hogy szigorodott ennek a feltétele.
Engem az sem zavar, ha beszéd elütt bemondja egy "gépi hang", hogy a hívás rögzítésre kerül.Köszönöm előre is.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Somatom
veterán
válasz Cs1csó #164325 üzenetére
Ezeket én is hiányolom. Régebben azt szerettem a TubeMate -ben, hogy át tudta adni a streamet külső lejátszónak és így a külső lejátszó vezérlési, megjelenítési lehetőségeit lehetett használni. Bár a funkció most is benne van, de valamiért mégsem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Viktor0610 #164324 üzenetére
A gesztusvezérlést nem találom, vagy pl. a képernyő nagyítást is szerettem amikor levágott egy keveset belőle pár videónál használtam.
Ebben a kvázi YouTube Premium-ban ezt meg lehet csinálni? -
MODERÁTOR
-
Cs1csó
félisten
válasz Viktor0610 #164322 üzenetére
Nekem is ilyen, írja is hogy "premium" mondjuk nem örülök mert a Vanced jobb volt, jobban testre szabható, variálható. Erre "nonroot" környezetben nincs más mód?
-
MODERÁTOR
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Revanced kérdés, sry
Most akkor annyi a telepítés, hogy leszedem a githubról a nonroot apk-t, felteszem és használom? Meg mellé a micro g-t?
Mert feltettem az apk-t, és olyan az ikonja, mint a gyári yt app (nekem a gyári yt app le van gyalulva a telefonomról). És be is vagyok jelentkezve azzal az accounttal, mint amibe a micro g-be is be vagyok jelentkezve. Gondolom akkor a revanced app is a micro g-t használja a bejelentéshez?Csak azért kérdem, hogy ennyi -e a telepítés, mert korábban olyan leírást olvastam, hogy fel kell tenni a gyári yt appot, majd utána feltenni a revancedet, és valahogy a revanced a gyári appot változtatja át. Ezért nem is vágtam eddig bele.
-
mzso
veterán
Helló!
Van olyan alkalmazás mint a Naplarm, de megbízhatóbb? Párszor volt, hogy nem jelzett időben, pedig minden jogot megadtam neki amit csak lehetett, háttérben futást is. Egyszer nagyon késve jelzett, egyszer meg csak akkor amikor már leszállás előtt oldottam a telefont, hogy ránézzek.
Emellett az sem lenne rossz, ha több mint 1 ütemtervet tudna.
-
efi99
őstag
válasz Jim74 #164314 üzenetére
Régebben sem volt erőssége a válaszolgatás.
Amíg el nem készültem az akkori verzió magyarításával, addig nagyjából visszaírt, aztán miután az 100% lett (kb 2 éve), és utána jött még 1 pár update, már hiába rágtam a fülét, hogy az új stringeket is tegye be a lefordíthatók közé. Úgyhogy pár angol maradt is benne.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Cs1csó
félisten
A telefonom hangszórói "sztereó" hangzásra képesek de az "alsó" hangszóró hangosabb. Van erre valami "balance" állítási megoldás? (Redmi Note 10)
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #164084 üzenetére
Nos ez a gond is megoldódni látszik. Hátha másnak is segítség. A Nova launcher 7 volt a hibás. Amiatt zoomolgatott bele a háttérbe, annyira bezavart, hogy még a gyári launcher esetén is jelentkezett a hiba, pedig kikapcsoltam benne zoomolási effektust. Viszont kijött a 8.0.4 béta, amin ezt is javították valamint a háttérkép beállítási zavart, ami miatt állandóan elcsúszott a háttérkép valamint a háttérkép görgetése sem működött rendesen.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jim74 #164300 üzenetére
Ihun lesz a TruePhone 2.0.18-as Nightly TESZTVERZIÓ [18.08.22]
Figyelem: Az éjszakai verziók tesztverziók, és az új funkciók tesztelésére szolgálnak. Ha egy újabb tesztverzió vagy kiadás válik elérhetővé, az alkalmazás minden egyes futtatáskor frissítésre szólítja fel Önt.
* Hiba javítása a memóriakártyára való írás során (lehet, hogy újra ki kell választania a mappát)
* Módosult a névjegyek rendezése (visszaadta a név elején lévő speciális karakterek figyelembevételét)
* A Látható névjegyek küldése opciót újraterveztük - a fájlt minden üzenetküldőnek gond nélkül elküldi a rendszer + az aktuális kapcsolat láthatósági szűrője
* Android 13-hoz adaptálva (az Android 13-on átmenetileg le van tiltva a Csak postafiók mód, de már találtak módot az új Google-korlátozások megkerülésére, a következő frissítésben minden úgy fog működni, mint korábban)
* A beépített frissítőhöz a változtatások listája került, pl. az összes jövőbeni frissítés változásai közvetlenül a programból megtekinthetők orosz és angol nyelven egyaránt
* Valami mást az apróságokon
P.S. majdnem elértük a megjelenést, már csak egy kicsi van hátraread-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest