- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Másnak jó a Tesco app?
Mai nap akartam használni, elindul, középen egy oké gomb, ha megnyomom bezaródik az app.
Letoroltem, újra telepítettem az áruházból.
Most se jó.
Van magisk, minden más jó, denylistbe is tettem nincs változás.
Két-három hete semmit nem csináltam a telefonnal, ha valami frissült, módosult automatikusan volt/lehetett..
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
[Ezen problemabol] adodoan szeretnek kerni olyan megbizhato forrast, ahonnan le tudom tolteni a Facebook Messenger egy regebbi verziojat, hatha az megoldja a problémám. Sajnos nem vagyok benne a temaban, hogy honnan tudnam ezt megtenni. Koszi szepen elore is
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162393 üzenetére
Pedig ott kéne lennie, legfeljebb inaktív, ha nem támogatott.
-
válasz
szabi__memo #162392 üzenetére
Hm. Ez fura. De most, hogy említed, a másik céges telóm tényleg nem szerepel a lenyílóban sosem.
Lehet, akkor a telók nincsenek felsorolva, de pl. táblagépek, TV boxok igen.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162391 üzenetére
Nem minden appnál??? Ennek max akkor van értelme ha nem támogatott az architektúra vagy hasonló. Nem? No de azért annak minimálisnál is kevesebb az esélye 2 nem túl régi teló esetén.
Amúgy természetesen ennél az appnál sem jelenik meg -
válasz
szabi__memo #162390 üzenetére
Nem minden appnál jelenik meg.
Ha rákeresel pl. a képen lévő appra, ott sem mutatja? -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162389 üzenetére
Nyilván én is be vagyok. Különben asztalin sem menne. És mégsincs. Mint írtam, soha nem is volt. Hát ez furcsa
-
válasz
szabi__memo #162387 üzenetére
Igen, a Play app (Xiaomi 11T, droid 12).
Jól írja kress, tóbb eszközön vagyok belépve a Gmail fiókommal, azért ilyen. -
kress
aktív tag
válasz
szabi__memo #162387 üzenetére
ha ugyan azzal az accal több eszközön bentvagy akkor van ilyen
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162386 üzenetére
Ez a Play app? Sosem láttam még a nyilat. De még mobil weben sincs. Nem igazán értem, mert asztalin tudok választani (igaz csak egyet)
-
válasz
Rigormortiis #162383 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonTomika #162384 üzenetére
Nálam az Erdei féle APP van még telepítve, abban eddig nem találkoztam hibákkal és az írt problémás alkalmakkor az segített ki
Infó oldala https://mobilmenetrend.hu illetőleg Miskolchoz kapcsolódó [infók, frissítések]
-
DonTomika
csendes tag
válasz
AtHoS #162382 üzenetére
Miskolc gyakorlatilag kriminális, messze a legrosszabbul működő város az appban. Minden héten van valamilyen probléma (hiányoznak komplett napok, járatok, irányok, vagy csak nem frissül napokig a menetrend). Ezek hátterében mindig az adatbázis hibája áll, és ez egyszerre érint 3-4 másik appot is.
Miskolcon úgy tudom, három forrásból dolgoznak az appok:
• Van az MVK publikus adatbázisa: ebből dolgozik az MVK saját menetrendi weboldala, valamint a Google Maps, a Moovit (ha van Miskolcon), a menetrend.app, a "Menetrend Miskolc" nevű app, és kb. minden más app is, amiben elérhető Miskolc (ha van ilyen).
• Emellett valószínűleg van egy belső adatbázisuk, amiből a saját alkalmazásaik dolgoznak (régen transIT menetrend: MVK Zrt., most MobilON), de kifelé ez nem érhető el senkinek. Lehet, hogy ez pontosabb a fentinél, nem tudom.
• Illetve ott van még az "Erdei" által fejlesztett "Miskolc menetrend" nevű app, ami talán a legrégebbi lehet Miskolcon. Régebben egy blogot is vezetett a menetrendi változásokról (most nem találom), így nem zárom ki, hogy ő követi a helyi híreket, és kézzel veszi fel a változásokat :) Ha így van, le a kalappal előtte, ezt mi nem tudnánk vállalni, főleg nem 70+ városban.Ehhez jön még az a bizonytalanság, hogy minden app máskor frissíti az adatokat (kb. 1 és 72 óra között vannak most jellemzően az átfutási idők), és Miskolcon naponta változik, hogy épp mi rossz a publikált menetrendekben.
A budapesti HÉV-es probléma ettől tök független, ott az okozza a gondot, hogy olyan helyeken vannak szétbontva az állomások vágányokra, ahol nem kellene, és olyan helyeken vannak összevonva a vágányok egybe, ahol pedig külön-külön lenne több értelmük. Minden app kicsit más logika szerint működik, így a HÉV-eknél minden appban kicsit mást fogsz látni. Nem a konkrét időpontok fognak eltérni, hanem hogy egyszerre egy képernyőn az összes indulás mekkora részét látod (túl sokat / túl keveset) ahhoz képest, amit szeretnél látni.
Ráadásul ez évente többször is változik, holott a valóságban nem épül át semmi. Most szerintem a Budapest GO megoldása a legjobb (ami kb. egy hete vezettek be), és amúgy pont ez a változás rontotta el nálunk a menetrend.app-ban a héveket. Aztán lehet, hogy 2 hónap múlva megint változik majd, és akkor egy harmadik app lesz a legjobb.
Értem én, hogy felhasználóként ezzel nem vagy kisegítve, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a legtöbb esetben nem az app(ok) rossz(ak), hanem a mögöttes adatok megbízhatatlanok.
@kovacs65: köszi! :)
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan tudom visszaállítani, hogy a play áruházból csak arra az eszközre töltsön le valamit, amin használom? Egyik nap a telómról indítottam egy letöltest a tabomra, és azóta ha a telefonra leszedek valamit, azt a tabletra is letölti.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonTomika #162371 üzenetére
Nos, a másik APP ugyanabból az adatbázisból dolgozott (honnan is dolgozhatna, kézzel vinnék fel az összes járat menetrendjét?
) és abban hihetetlen, de rendben volt minden, tehát biztos az adatbázissal volt gond
"szolgáltatók hajkurászásáért" -> nem értek hozzá biztos így van
Szerk.
Tényleg a HÉVes példa.
"15 és 19 óra között nem indul egyetlen járat sem, ami nem igazán felel meg a valóságnak"Ez is többször előfordult már: Miskolc, buszjárat -> nincs másik vágány és friss adatbázist sem talált a program -, egész hétvégére azt írta nem indul ebben az időszakban járat. Természetesen a másik APP-ban rendben volt a menetrend, tehát valahol, valami nem úgy működik ahogy kellene.
A belső fejlesztők ezt bizonyára jobban látják, de engem nem boldogít, hogy kinek a hibája miatt ír hülyeséget az APP, én abban látom, hogy nem képes megjeleníteni valamit, amit máshol rendben látok ugyanabban az időbenSajnos errefelé elég hektikus a menetrend, mert alapból van Tanítási időhöz igazított és Tanszüneti munkanapos menetrend minden járathoz, plusz szombati és vasárnapi menetrendek.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Androidra van olyan program, ami méri a mikrofon jóságát, hangerejét, érzékenységét? -
-
Yager01
senior tag
Az a gondom, hogy a t-online email címem (ritkán használom) át van irányítva a levelező kliensemre a többi gyakrabban használt Gmail fiókjaim mellé. Így egyben tudom kezelni a leveleket. Viszont napi szinten a t-onlineról dől a sok idióta tartalmú spam. Nem győzöm törölgetni
Hogy tudjon ezt a lz idegesítő problémát kiküszöbölni úgy, hogy marad a tonline fiók? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162368 üzenetére
-
DonTomika
csendes tag
válasz
AtHoS #162370 üzenetére
Mondjuk ezek majdnem mindegyike adat hiba, azon egy másik app sem fog segíteni (kivéve a fenti héves példát). A közlekedési társaságok által kiadott adatokat kellene rendbe rakni, hogy időben frissüljenek, akkor az appal is lényegesen kevesebb probléma lenne.
Pénzt pedig nem az adatok minőségéért kérünk (hisz mi is hozott anyagból dolgozunk), hanem az app fejlesztéséért és a szolgáltatók hajkurászásáért (piszok sok munka van ám ezzel).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kovacs65 #162363 üzenetére
Ehhez az APP-hoz nem árt egy alternatíva, mert jó pár probléma random előjön benne.
Kiesnek járatok, korábban említett nincs járat ebben az időszakban, a menetrend nem érvényes, stb...Jó pár alkalommal jeleztem irányukba ezen problémákat, amiket rövid időn belül korrigáltak is, de ugye pont megszívja az ember ezen hülyeségeit, ha csak erre az APP-ra hagyatkozik. És ezért a minőségért még pénzt is kérnének
Sajnos ellenőrzés az nem jellemző náluk
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy itt van-e a helye a kérdésemnek, de legfeljebb átirányítotok.
Messengeren kaptam képeket, melyeket az AliExpress alkalmazásában akartam elküldeni. Képeket lementem, galériában látszanak, Ali alkalmazásában viszont csak a kamera mappa képeit látom. Áthelyeztem a képeket, nem látszanak. Átneveztem a kamera fájl nevezés módjára, nem látszanak.
Hol a hiba? -
kovacs65
őstag
AppCorner menetrend.app
Elérték, hogy mától Debrecenben is valós idejű a menetrend. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Most már roppant bosszantó hogy a legtobb esetben csak második erintesre sikeres a tranzakcio Simple alkalmazassal. (Elsore elutasítja).
Szerintetek telefon vagy applikáció hiba?
Legközelebb elkerem az elutasitasra adott terminal adatot ha az segitseg.
Bankkartyaval nincs gond. -
DonTomika
csendes tag
válasz
Jim74 #162341 üzenetére
Nem másik app, de talán segít: a menetrend.app esetén a HÉV-eknél sajnos a főbb állomások vágányonként (?) külön vannak bontva, emiatt nem minden indulás látszik egyszerre. Viszont ha legfelül kiválasztod a másik azonos nevű megállót, ott megjelennek azok is (egy időben a Budapest GO-ban is hasonlóan működött amúgy, de néhány havonta variálják a HÉV-ek működését, pont pár napja változott ismét).
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan app-ot, amivel szinte minden alkalmazásban ki tudnám kényszeríteni az éjszakai módot?
Redmi Note 9 telóm tud ilyet, de a BlueStack Android emulátor alapból nem. Viszont jó lenne a mobilomon megszokott sötét módot viszontlátni a BlueStack alatt futtatott alkalmazásoknál is.
-
válasz
kovacs65 #162346 üzenetére
Eszembe jutott. A parkolás funkciójánál nem tetszett, hogy előre nem lehetett a vége időpontot beállítani.
Párszor előfordult már velem, hogy parkolás végeztével elfelejtettem leállítani a parkolást és így a fizetési időszak végéig ketyegett, pedig csak kb. 1 órát parkoltam.
Fejlesztettek azóta ezen a VoxPay-nél? -
válasz
Viktor0610 #162343 üzenetére
Köszi
, megnézem azt is, bár sajnos már arról is hallottam hideget, meleget...
-
-
Faby
senior tag
válasz
Somatom #162335 üzenetére
Parkolásra a MVM Mobiliti alkalmazását használom, igaz, csak kb 1 hónapja, de nagyon tetszik, hogy nincs kényelmi díj. Nem kell hozzá elektromos autó.
Eddig jól eltalálta a zónakódokat is, a zónahatáron is. -
Sziasztok!
Simple helyett tudnátok ajánlani megbízható alkalmazást elektronikus menetjegy vásárlásra (konkrétan budapesti bérlet), mert 1 hónap alatt kétszer is előfordult, hogy nem tudtam bemutatni az ellenőrnek a bérletet, mert az alkalmazás csak "tekert"...
A másik alkalmazás pedig a menetrend.app, ami helyett keresnék megbízható alternatívát, mert az is elég hektikusan működik. Pl. ma pl. a gödöllői HÉV-nél azt mutatta, hogy 15 és 19 óra között nem indul egyetlen járat sem, ami nem igazán felel meg a valóságnak. Mindig frissítem az appot, ma is megtettem, de nem javult a helyzet.
Előre is köszönöm a segítséget
.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #162338 üzenetére
Bár az én igényeim elég speciálisak voltak, nekem ez jött be.
Szerk: ahhh, megelőztek.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #162338 üzenetére
157870-157877?
Mi pl. egy sima megosztott Google Keep jegyzetet használunk. -
WhiteWalker
nagyúr
Tudtok ajánlani bevásárló lista alkalmazást?
Egyszerű, kezelhető kellene.
Áruházban van egy csomó , de nincs kedvem tesztelgetni. -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #162332 üzenetére
Szia! Lehet inkább Kínai ROM mizéria, mert nekem is a telefon vásárlás után kb 1 hétig mert aztán nem jelzett! De sem a Honorok, sem ez a Realme. Én azt is észrevettem, ha kétszer, háromszor, törlöm a zárképernyőn felugró értesítést onnantól mindha a rendszer egyszerűen eltüntetné. Utánna hiába csináltam bármit soha többet nem jelezte az üzenetet sem az értesítések között sem az ikon mellett számmal. Kb úgy tudnám ezt dolgot leírni mint ahogy a kvantumrészecskék mozognak, ha figyelem a feloldott kijelzővel akkor van üzenet jelzés, ha nem figyelem akkor nincs üzenet jelzés!
Nagyjából azóta outlook és jelez rendesen.....
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162328 üzenetére
Sztem ez vmi MIUI ármány. Nekem még sosem volt olyan, hogy nem jelzett a Gmail.
-
Siriusb
veterán
válasz
Somatom #162330 üzenetére
Ebből azt veszem ki, csak azzal megy:
Ki használhatja az alkalmazást?
A Yettel Wallet alkalmazást bárki használhatja, akinek megfelelő okos telefonja és bármely hazai vagy külföldi bank által kibocsátott MasterCard®, VISA vagy AMEX illetve CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyája van. A Yettel Wallet alkalmazás igénybevételéhez szükséges az alkalmazás letöltése és regisztrálása. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #162326 üzenetére
Köszi! Majd megnézem. Remélem, megy bankkártyával is!
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #162328 üzenetére
Számomra hasznos, mert kb. 10x annyi hírlevelem jön, mint személyes, és tök jó, hogy az elsődleges postafiókomban csak a személyesek vannak, ráadásul a hírlevelekről értesítést sem kapok, majd megnézem őket pár naponta, mikor ráérek.
A hirdetés meg nem olyan gáz, már megszoktam, hogy a Promotions mappában az első két levél figyelmen kívül hagyandó.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #162316 üzenetére
Pedig van, mondjuk nem az alkalmazáshoz tartozik, hanem a postafiókhoz, bár valahol mindegy. Ha használod a kategóriákat, akkor a Promiotions kategóriában a hírlevelek mellett mindig van egy-két olyan, ami majdnem teljesen levélnek néz ki, csak nincs beérkezési ideje, de tulképp hirdetés.
-
-
Somatom
veterán
Másnál megy a Simple parkolás?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy a Powerampnak van-e valami olyasmi szolgáltatása, vagy funkciója, amivel pl youtube musicot, vagy online rádiót lehet használni. Pár hónapja nem használom a Powerampot, de nagyon hiányzik a hangzása. Az viszont már nem, hogy állandóan zenét töltögetek a telefonomra.
Összefoglalva: Nem lejatszó programot keresek, hanem a Powerampot szeretném egy kicsit modernizálni.
-
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162314 üzenetére
eredetileg én #162304-re reagáltam, abban volt. (hogy az adguard dns nem szedi ki neki a reklámot)
-
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Viktor0610 #162307 üzenetére
Köszi szépen! Azt hiszem, sikerült. Bizonyos majd akkor lehetek, ha a másik telefonomra importálom a google drive-ból.
-
válasz
Rodzser Mór #162306 üzenetére
Persze.
SMS backup / restore appok egyike a Playről. Pl.: [link]. -
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Le kell cserélnem a régi betegeskedő Android 5-tel felvértezett mobilomat. Viszont az sms-eket és a híváslistát is szeretném az újabb telefonomra tenni. Jelenleg nem találok ilyen opciót a lecserélendő telefonomon. Van erre valami okosság, program?
-
g_g_g
őstag
Google Wallet kérdés.
Vajon mitől lehet, hogy nem tudom bekapcsolni az értesítéseket?
linkIlletve a fizetés rendben működik, de a Wallet appban nem látom a fizetéseket a tevékenységek alatt.
MIUI 14,Android 13, Magisk
Köszi.
-
vacs
veterán
Ingyenes alapszintű reklámblokkolás:
Telefon beállítások > WiFi és Internet > Privát DNS
Oda kell beírni a dns.adguard-dns.com
Forrás by Crok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest