- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Távolságok (nagyjából) mérésére milyen app ajánlható?
-
DrKapocs
őstag
-
efi99
őstag
válasz
Dolphine #165392 üzenetére
AOD-re kell?
Akkor bármi jó lehet, ami mutatja az értesítési sávban az értéket és kiteszed AOD-re is. Pl.Big Battery Indicator
NoLED, ez pedig csak azt mutatja, amit beállítasz neki, nem az AOD-re teszi.
Külső apk-ból kell telepíteni, mert már rég nem támogatott, de attól még jól működik. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Google Calendar app egyre többször nem mutat eseményeket, amelyek fel vannak víve az O365 fiókom Outlook naptárában.
A Google valamiért "bug-zik" ezen a téren. Nem csak a Widgeten nem jelenik meg...
Outlok appban látható, minden account minden eseménye.
Cache törlés, app reinstall egyaránt megvolt már. Mit javasoltok orvoslásra?
1.) Lehetőség szerint maradna alapértelmezett naptár appnak a Google Calendar, mert így bármilyen készülékre is megyek, ugyanazt kapom, régóta, és eddig többnyire jól működően.
2.) Alternatív kérdés: Outlook naptárhoz havi vagy akár több mint egy havi megjlenítést produkáló widgetet tudtok javasolni? Csupán Agenda nézet van gyárilag hozzá. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami a lezárt képernyőn megjeleníti a töltés állapotát százalékban?
Android 13 alatt (Oxygen OS - OnePlus Pad), nincs olyan beállítási lehetőség, hogy képernyővédő, így a korábbi appot (Chronus) nem tudom erre használni. -
Met
nagyúr
Használ valaki Aqua Mail-t?
A Pro verziót használom és most kiírt valamit hogy lehetőség van átváltani valami másik verzióra.
Az angol tudásom már kevés ahhoz hogy megértsem mit kavarnak -
blountex
senior tag
Sziasztok,
Aki használ Microsoft SwiftKey-t, attól érdeklődnék, hogy van-e erre megoldás?
Ha rábökök egy másik szövegre (közepére), akkor a kurzor nem ott villog, hanem a szöveg végén, majd újra bökéskor megy oda a kurzor ahova kell. Ezt akkor is csinálja, ha valami után pontot raktam.
Néztem a beállításokat, de nem találtam erre megfelelőt.
Például a Gboard nem csinálja ezt. -
vacs
veterán
válasz
Aurig@ #165383 üzenetére
Új telefon első indításakor (vagy gyári visszaállítás után) lesz olyan opció, hogy adatok visszaállítása felhőből.
Én mindig ezt választom és tökéletesen működik!
Családban és 1-2 havernak is én "kezelem" a telefonjaikat és mindig megvoltak az adatok visszaállításkor!
Hmmm -
Aurig@
őstag
Nálam sem hozta vissza a biztonsági mentés.
Két hete volt egy nagy rendszerfrissítés, gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást, mert ez volt a 3. nagy rendszerfrissítés és még egyszer sem állítottam vissza frissítés után.
Előtte mindenről mentést csináltam, 2-3 logikai játék, és alkalmazások beállításai.
Visszaállítás után hiába szerettem volna, ha megvannak a wifi jelszavak meg minden, de semmi sem jött vissza a mentésből.
Az alábbi kép mutatja, hogy miről készített a rendszer mentést:
Mindent újra kellett beállítanom. Szerencsére a Bitwardenben minden el van mentve. Így viszonylag gyorsan ment, de jobb lett volna ha lehúzza a Google szerveréről.
Ugyan abba a fiókba vagyok bejelentkezve évek óta, tehát ez sem lehetett akadálya, de mégsem tudta megoldani a mentés visszaállítását. -
D1L1ZS
őstag
válasz
Fall-N #165232 üzenetére
Korábban én is behúztam a prémium funkciókat (in app), viszont nem nagyon használtam a launchert (néhány napig kb.), mert mindig valami mást kerestem...
Napokban próbáltam rá ismét, de nem mertem használni a launchert 😅, mert olyan szinten felforrósodott a telefonom, mintha a legdurvább játékkal játszottam volna órákig! Pedig csak az alkalmazás ikonokat próbáltam beállítani, amikhez alapból nem volt az ikon pakkban..
Kb. 2-3 perc lehetett, amíg betöltötte az ikonokat az ikon pakkból... Majd észrevettem, hogy a telefon kamerája mellett forrósodik a telefon, pedig szilikon tok van rajta!
Egyébként a legutolsó béta Hyperion az aláírásomban lévő telefonon.
Nem tudom, hogy egyedi e a dolog, de inkább nem kockáztattam és letörtem
-
vacs
veterán
válasz
alex devil #165380 üzenetére
Pedig de, ha a google backup-ra gondolsz és első bejelentkezéskor kiválasztod!
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
a WiFi jelszavakat szeretném az új telefonomra exportálni. Tudtok erre valami jó megoldást ajánlani?
Úgy emlékeztem a biztonsági mentés átviszi ezeket az adatokat, de nem. -
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Google Calendar app egyre többször nem mutat eseményeket, amelyek fel vannak víve az O365 fiókom Outlook naptárában.
A Google valamiért "bug-zik" ezen a téren. Nem csak a Widgeten nem jelenik meg...Outlok appban látható, minden account minden eseménye.
Cache törlés, app reinstall egyaránt megvolt már. Mit javasoltok orvoslásra?
1.) Lehetőség szerint maradna alapértelmezett naptár appnak a Google Calendar, mert így bármilyen készülékre is megyek, ugyanazt kapom, régóta, és eddig többnyire jól működően.2.) Alternatív kérdés: Outlook naptárhoz havi vagy akár több mint egy havi megjlenítést produkáló widgetet tudtok javasolni? Csupán Agenda nézet van gyárilag hozzá.
-
géeles
aktív tag
válasz
Rigormortiis #165368 üzenetére
Rosszul eteted.
Nem kerül semmibe, amikor kártyás vásárlásként eteted.
Keresd a revolut topicot. -
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #165364 üzenetére
Curve?
-
crok
Topikgazda
válasz
Skillet #165366 üzenetére
Ha tényleg ezt szedted le és frissítetted is az itt levő legfrissebbre (mert ahogy írtam tegnap ez volt az egyetlen ami még nem frissült mert ezt automatikusan script generálja és a mai hajnali a legfrissebb build de amit te írtál az még a hétfői) akkor abban mennie kellene mert az már az új patch-el van patch-elve, ha valamiért nem menne (automatikusan kellene felismerje ha gond van..) akkor leírtam mit állíts be a spoof-hoz a #165345 végén. De mindenképp frissítsd a mai friss build-re mert az új patch csak a maiba került még bele.
-
efi99
őstag
válasz
Rigormortiis #165364 üzenetére
Ez nem lehet a gond esetleg?
"OTP MasterCard és Simple kártyás érintéses mobilfizetést egyelőre a Simple Classic alkalmazásban keresd!" -
Rigormortiis
veterán
Mivel nem találtam az alkalmazáshoz külön topicot, itt kérdezem meg: hogyan lehet normálisan működésre bírni a Simple nfc fizetését? Eddig a Google walletet használtam ilyen célra (mögötte egy Revolut kártyával), de rájöttem, hogy a bankom (OTP) levon pénzt arra, amikor ezt a kártyát etetem, hiszen külföldi tranzakciónak minősül, hiába jelenik meg kártyás vásárlásként.
Na mondom, akkor beizzítom a Simple-t, bár eddig sem voltak túl jó tapasztalataim vele. Na, a lényeg: amikor fizetni akarok vele, és hozzáérintem a telefont a terminálhoz, feldobja a Simple képernyőt, aztán kéri az ujjlenyomatomat, ilyenkor el kell vennem, feloldani majd vissza, de pár napja nem jutok ennél tovább (eddig legalább működött), hiába oldom fel, rögtön visszadobta az ujjlenyomat kérős képernyőt, fizetni még nem tudom.
Ezzel szemben a Google wallet a kijelző feloldása után semmit nem kér, érintek, fizetek.
Lehet valamit kezdeni ezzel a retek Simple-vel?
-
kaciokos
őstag
Hali. Használ valaki KeePass2Android-ot Google Drive-on levő adatbázissal? Eddig működött, de most a felhőben levő fájl dátuma két héttel ezelőtti, és ha letöltöm, és megnyitom PC-n KeePass-al, akkor a frissen felvitt jelszavak nincsenek benne.
-
svgyula
addikt
válasz
Indiant #165361 üzenetére
A belépési szándékot küldi el a másodlagos email címre. Ott valószínűleg marad nyoma de az elsődlegesen nem. Azon az eszközön pedig amin próbálkozol nem jelenik meg, mert akkor mi értelme lenne a "biztonságnak"
ha egy lopott telefonon is engedélyezni lehetne az ilyen hozzáférést?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra #165359 üzenetére
Ez az elmélet (és valóban alap működés). A gyakorlatban meg lehet menni a gyártóhoz panaszt tenni. Ez nem Android gond
-
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #165356 üzenetére
Erre nem ez az ikon a megfelelő:
Hanem ez:Az előbb ikon akkor kell ha ez valami monopolhelyzetben lévő dolognál van amitől nem tudsz szabadulni mert szükséged van rá de ha van kismillió alternatíva akkor ott egye meg őket a fene.
-
svgyula
addikt
válasz
Indiant #165351 üzenetére
Szia! Valamelyik alkalmazástól anno' én is kaptam ilyen üzenetet. DE! Web-en belépve a fiókba lehetett engedélyezni a hozzáférést. Most minden új eszközzel való belépéskor ugyanez van. Nyilván azon az eszközön amin elkövetted az akciót ez kizáró ok lehet! Az üzenet felugrása előtt nézd meg pl. PC-n web-es belépéssel hátha ott lehet engedélyezni. Vagy ha van megadva másodlagos email cím akkor ott! Szinte biztosan időkorlátos az "akció" ha nem jelzel vissza akkor azon többet nem jelenik meg és nem is működik.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #165352 üzenetére
Én már rég bojkottáltam az összes alkalmazást a cégtől. Undorító, lehúzó banda. Én is megvettem régebben akcióban az unlockert, de nem használom évek óta már. FairMail ezerszer jobb és inkább annak a fejlesztőjét támogattam.
Egyébként is minek egy e-mail alkalmazásnak előfizetés? Nem kell szervereket bérelni.
-
sopruk
senior tag
válasz
WhiteWalker #165352 üzenetére
Pedig hogy örültem, hogy még 2018-ban 1800 Ft-ért megvettem az örökre szóló unlocker-es verziót.
Persze, tőlünk már nincsen további bevételük, ezért szüntetik meg
Nagyon szerettem, de más után kell néznem sajnos nekem is... -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #165348 üzenetére
Nyilván mások vagyunk neked az android az elsődleges, nekem a PC. A kocsi szoftveréhez tartogatok egy lapost, minden másra ott az asztali. Engem a hideg ráz ki az odanyúlós felülettől! Tudom nyilván kezelni de soha nem lesz a szívem csücske! Még mielőtt jönnek az egér, billentyűzet ötletek, hát szarul néznék ki az utcán ezekkel a kezembe. A PC-re itthon rádugom, elindítom a programot, kijelölöm az alkalmazásokat-> törlés. Na jó lehet beletelik ez 3 percbe is
-
Indiant
addikt
válasz
WhiteWalker #165133 üzenetére
Sajnos nem működik, mert a google letiltotta.
-
crok
Topikgazda
válasz
Skillet #165344 üzenetére
Jó, akkor milyen apk, milyen verzió, milyen patch-ek, te patch-elted vagy előre patch-elt apk, melyik microg, etc.. picit több info-t
A patch nagyon friss, még mai.. A prebuild-ekből (j-ch féle vagy a revanced-apks pl.) már van új build (a shekhawat2 féle meg éjjel lesz futtatva, reggelre kész lesz). Nálam megy, automatikusan kellene menjen vele.. ha valamiért nálad nem akar akkor az új build-ekben (meg ha hozzáadtad magadnak patch-ben (client-spoof patch ami kell)) van egy beállítás amivel spoof-olni lehet egy régi / másik YT verziószámot így:
Revanced Setting -> Layout -> Spoof app version -> kér restart-ot de előbb még mégse mert -> Spoof app version -> legyen 16.08.35 -> most app restart -> kész. -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #165342 üzenetére
Hááát nem tudom! Működő rendszerben alkalmazásokat deaktiválni a bejárati ajtón keresztül ahol két böszme ogre akarom mondani gogle
vigyáz, nehezebb mint hátulról kilőni a célpontot. Nem lehetetlen a frontális módszer sem, de nekem ez mint írtam ~2perc és nincs gondom tovább.
-
-
svgyula
addikt
Én nem szoktam vele kínlódni ADBAppControl-> 2 perc és mindentől(bármi is!) amire nincs szükség megszabadítom a telefont. Nem kell semmilyen parancssorral szórakozni van rendes grafikus felülete. A gyári visszaállításkor úgy is előjön újra amit beraktak a ROM-ba addig meg kuss van.
-
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165334 üzenetére
Na várj.. ez a Drive-on belüli előnézet amit a képen látok meg a letöltés gomb amivel konkrétan letöltheted a készülékre. Itt azért nincs előnézet mert ez a Drive-on _belül_ az előnézet / megtekintés.
Ha megnyitod a https://drive.google.com/drive/settings oldalt akkor bal oldalon ott lesz a Manage apps, na ott kellene legyen PDF megtekintésre alkalmas alkalmazás a GDrive-on belül (un. connected app). Ilyen pl. a Google Docs vagy pl. ez a PDF viewer vagy pl. a Lunim PDF. Ha megnyitod a Drive-od akkor jobb fent a New gombra ha rámész és utána legalul More majd Connect more apps akkor ott tudsz válogatni, többek közt az említett PDF viewer vagy a Lumin vagy amit akarsz (pl. Google Docs - szerintem nincs hozzáadva a Drive-odhoz hogy hozzáférhessen és ezáltal te megnyithass onnan elemeket vele). -
zelos
aktív tag
válasz
kiraly.andra #165324 üzenetére
Ha nem veszem le a listáról akkor van amikor kilövi és van amikor nem.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Rigormortiis #165326 üzenetére
Beállítások > Hasznos funkciók
És itt legalul lesz. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
zelos #165303 üzenetére
Biztos az, hogy "Ha az akkuoptimalizálás kilövi a youtubot akkor nem fogja megnyitni tehát le kell venni a optimalizás listáról."? Miért ne működne az alapértelmezett állapottal járó viselkedés, ha épp nem fut az adott app? Számtalan alkalmazás segíti a mobileszköz használatát alapértelmezettként, szerintem még egy csúcskategóriás készüléken sincs elég erőforrás, hogy mindegyik folyamatosan fusson.
-
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165320 üzenetére
És ha betallózod azt a PDF-et ebben az alkalmazásban akkor megnyílik? PC-n megnyílik? Nem-e hibás a pdf..
-
Cs1csó
titán
válasz
Winnie The P #165320 üzenetére
Akkor passz, nálam inkább a bőség zavara van: amikor rákattintok egy PDF-re akkor legalább 3 opciót is felajánl. (még mindig nem választottam alapértelmezettet mert nem tudtam dönteni)
-
Skillet
addikt
Üdv
Youtube, revanced, microg. Pár hete felraktam tabletre, telefonra, működött. Nagyon bejött amúgy, jó cucc!Mindkettőn ugyanaz a hiba jött elő. Egy idő után megáll a lejátszás.
Hogyan tovább?
-
Cs1csó
titán
válasz
Winnie The P #165314 üzenetére
A play áruházból én telepítenék egy másik PDF olvasásra alkalmas app-ot, lehet van valami gond a telepítettel.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Adott az OTP alkalmazás. Azon belül szoktam a csekkeket qr kód segítségével fizetni. Amikor a regisztrált email címre megjön a Postától a visszaigazolás a befizetésről, akkor a csatolt fájlt, a .pdf nem tudom se letölteni sem pedig megnyitni. Ugyanis ha a megnyitást választom azt írja, hogy nem rendelkezem az ilyen fájlok megnyitására alkalmas alkalmazással. A Wps office van a telón S21FE. Mit csinálok rosszul?
Köszönöm! -
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165311 üzenetére
Felraktam. Fiók hozzáadása, google fiók kiválasztva - Szerver hiba null.
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165311 üzenetére
Értettem, amit írtál, de ebben is az az app van, csak van még benne másik is. Feldobom majd őket másik eszközre.
-
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165305 üzenetére
Köszönöm Nektek a választ, de mint olvastátok, nálam is csak 2 nappal a kolléga után jelent meg a hiba. Örülök neki, hogy nálatok "még" megy, de örülnék neki, ha nálam is menne megint.
-
-
válasz
Indiant #165304 üzenetére
Autosync for Google Drive
Én ezt használom, szintén tőlük.
Észrevétlenül, hibátlanul teszi a dolgát, több éve több készüléken.(A biztonság kedvéért megnéztem, ma 0:15-kor volt az utolsó szinkron kísérlet, de nem volt mit feltölteni.)
-
Indiant
addikt
[Autosync - File Sync & Backup] kapcsán kérem a véleményetek.
Megvásárolt példány, évekig használtam. Google Drive-al szokott szinkronizálni fényképeket. 06.20 22:48-kor még szinkronizált és azóta null hibát dob. (pc-n ugyanabba a fiókba szinkronizál a drivefs, sőt az említett progi is tallózza és listázza a helyet, de nem szinkronizál) Hiba után frissítettem, ugyanaz.
A fejlesztők 18-án más magyarnak ezt válaszolták:
"Hi, Google Drive service is not available on your Google account. Either that or non-Google apps are not allowed to access data there. You need to contact your IT admin and ask."
A drive-ban teljes hozzáférése van az appnak.
Természetesen egyik oldalon sem történt részemről változtatás a beállításokban. -
zelos
aktív tag
válasz
Rigormortiis #165296 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Rigormortiis #165296 üzenetére
Itt nézz körül: [link]
A 4. pont vonatkozik Samsungra. -
TODI1111
veterán
válasz
DrKapocs #165297 üzenetére
Amit írtam:
"CSC csere így működik samsungoknál. [link]"
Nem buhera és tökéletesen működik. Természetesen mindig mindenki csak saját felelősségre használja! Az S23 topikokba ha beleolvasol láthatod, hogy szinte tucatszámra alkalmazzák. Én is így váltottam csc-t. Nem törlődik semmi és minden adat megmarad. Én több régiót is kipróbáltam és [itt] leírtam a tapasztalatom.
[Itt] pedig leírtam melyik csc, melyik ország ami tartalmazza a gyári natív hívásrögzítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest