- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
svgyula #169533 üzenetére
Miért ne hallottam volna más frissítési forrásról? Azt írtad azért nem Play-ről települ mert az tiltva van. Azért kérdezem hogyan van tiltva. Mert még egyszer leírom, attól, hogy ha nem onnan van telepítve még frissülhet onnan. Lényegtelen honnan van telepítve ha ugyanaz a
z apk(aláírás).
De szerintem elbeszéltünk egymás mellett. Ha azt akartad közölni, hogy az apk önmagát frissíti mert tud ilyet a nem Play-es verziója -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Fall-N #168900 üzenetére
Van sok más alternatíva, 1Password, Bitward, Enpass, KeePass, ami nyílt forráskódú. Azért döntöttem a Safeincloud mellett, mert csak egy eszközön használom Android alatt, amire a konkurenciánál nincs lifetime csak előfizetés.
És a felsoroltak között ingyenes is, így a fizetős mellett döntés nem túl ésszerű a magyarázat alapján -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #167216 üzenetére
Remek
, sejtettem, hogy megoldja. Ilyen esetekben elég idegesítő, hogy a Play-ről nem lehet egy régebbi stabilt leszedni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #167214 üzenetére
Onnan nincs. Innen próbáld
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #167212 üzenetére
Próbáltál valami régebbi verziót? Szerintem frissülhetett
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #167167 üzenetére
Fentebb írták , hogy iPhone készüléken nincs vele gond.
Hogy jön egy Androiddal kapcsolatos problémához iPhone
Körtét almával hasonlítunk össze? Nem értem. Egyébként meg Androidon sincs vele gond, teljesen jól működik, bizonyos Android rendszereken van vele gond.
De tegyük fel , hogy nem a gmail app a hibás , mert az jól van megírva , hanem az adott rendszer felülettel van gondja az appnak , pl értesítés meg nem érkezése - mondjuk jelen esetben Samsung launcher felület, arról meg nem a Google tehet.
Ergo miért kellene nekik extra munkát beletenni? Hiszen az ő részükről az app működik.
Pontosan. Nem a Google tehet erről. És nem is tesznek hozzá semmi extra munkát. Az egyéb appok fejlesztői tesznek hozzá, azért működik azoknál. Ezt írtam -
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #167154 üzenetére
A többi rendszeren működik az app , csak droidon nem?
Mi az hogy droidon nemMind droid, csak különböző rendszerszintű működéssel.
Nem gondoltam, hogy ennyire nem érthető a dologExtra munka abban van, hogy mindenféle nem szabályosan működő helyzetet igyekezzenek lekezelni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167142 üzenetére
Mert azok extra munkát tesznek bele. Amit nem kéne
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167139 üzenetére
Pedig te küldted a listát
. Ezek a gyártók évek óta úgy módosítják a rendszereiket, hogy nem szabályosan működnek. Azért van ez a sok szarság.
A Google évek óta próbálja (kevés sikerrel) megoldani. Csak tippelhetünk miért nem állnak bele keményebben.Szerk: én meg azt küldtem, hogy Android 14-ben várható valamilyen szintű pozitív változás
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167136 üzenetére
Egyszerű okai vannak ezeknek. A Google nem arra készül fel, hogy mindenféle szabályszegő rendszereken is fusson az alkalmazásuk. Jogosan
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167051 üzenetére
Amint azt az általad linkelt oldalon is láthatod, az a legrosszabb
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra #165359 üzenetére
Ez az elmélet (és valóban alap működés). A gyakorlatban meg lehet menni a gyártóhoz panaszt tenni. Ez nem Android gond
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164897 üzenetére
Vagy a rendszerek többsége szar... Persze felkészülhetne arra is a Google, meg minden fejlesztő, de ha működnie kéne és mégsem akkor érhető ha a Google pl. szarik rá. Javítsák a rendszerhibát.
Más kérdés, hogy nem kéne hibásan működő rendszereket jóváhagyniuk... -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164584 üzenetére
Köszi. Szóval ha nincs régi, akkor simán elveszik. Jó tudni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Rigormortiis #164295 üzenetére
Érdekes, hogy egy ilyennél is töröl, nem csak veszélyes, kártékony dolognál
-
szabi__memo
nagyúr
Ez jó ötlet. Megcsinálhatták volna 10 éve. De jobb később..
The Google Play Store will soon prompt you to update crashing apps -
szabi__memo
nagyúr
Ahogy logikus is. Szóval hülyeség ezzel foglalkozni (bár én is mindig elolvasom, leginkább érdeklődés miatt, de sosem számítottam még arra, hogy fent lesz még a telón akkor is ha én telepítettem).
Persze ha valaki kikapcsolja akkor oké, de a riogatós clickbait cikkek nem éppen nekik szólnak. Azért érdekelne pl mi van ha Playről felmegy egy ilyen, közben Play Protect kikapcsolva. Ettől még simán tudja a Play, hogy feltetted. Szól, nem szól? Ki tudja? :) -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Probert75 #164281 üzenetére
Amúgy ezek a felhívások nem ostobaságok (nem részemről)? Mármint ha a Play-ről telepítik vagy csak fent a Play, nem kéne vagy annak leszedni vagy annak figyelmeztetni?
Nem tudom megteszi-e, de ha ezen listák cikkek alapján kellene eltávolítani az elég nagy hülyeség lenne. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164243 üzenetére
Értem. Köszi. Ennyire sosem mélyültem el benne
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164241 üzenetére
Miért használod a revanced-t ha van prémium? App funkciók? Van amivel többet tud vagy jobban
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #163827 üzenetére
Mire jó ez egyáltalán? Hitelesítés.. de minek? Mi ez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #163732 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Bozek #163160 üzenetére
Vicces kérdések. Vannak szerződések. Amiket a Google diktál, nem a gyártók. Azoknak kell, kellene megfelelni. A Google az tesz bele amit akar különben lehet másfele nézelődni, saját rendszert csinálni. Hogy mennyire ismert? Ott a CDD technikai oldalon. Csak hát nem sikerül betartatni. Legjobb pl a háttérfolyamatok biztosítása, amiből Covid alatt a német nemzeti covid tracker fejlesztése folyamán balhé is lett, mivel szerencsétlen fejlesztők bármit csinálhattak a rendszerek akkor is leállították a rendszerfolyamatokat és volt track nincs track.
Azért akkora problémát nem okozott a Google-nek, hogy drasztikusan fellépjen. Pedig csak be kéne tartatni a CDD-t. Komótosan bővítgetik a CTS-t, de látható változás semmi a fenti ügyben sem pedig ismert ügy vagy 10 éve. És bizony ez szerződés be nem tartás és hiba.
Szóval én úgy oldanám meg, hogy legalább azt betartatnám ami már létezik és be kellene -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Winnie The P #162699 üzenetére
Próbáld a Telex-el. Duplán jobban jársz
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162391 üzenetére
Nem minden appnál??? Ennek max akkor van értelme ha nem támogatott az architektúra vagy hasonló. Nem? No de azért annak minimálisnál is kevesebb az esélye 2 nem túl régi teló esetén.
Amúgy természetesen ennél az appnál sem jelenik meg -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162389 üzenetére
Nyilván én is be vagyok. Különben asztalin sem menne. És mégsincs. Mint írtam, soha nem is volt. Hát ez furcsa
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #162386 üzenetére
Ez a Play app? Sosem láttam még a nyilat. De még mobil weben sincs. Nem igazán értem, mert asztalin tudok választani (igaz csak egyet)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
headhunter #161830 üzenetére
Én maradék az ismerteknél
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Aurig@ #161015 üzenetére
Nekem 1-2 hete folyamatosan azt írja, hogy hiba. Adattörlés után egy nagyon rövid ideig jó. Aztán vagy hiba vagy nem talál frissítést. Miközben az appok dobálják fel, hogy van friss verzió. Eléggé idegesítő. Nincs root, teljesen gyári a teló
Már letöröltem a frissítéseket is. Feltette újra indításkor a legfrissebbet, de semmi nem oldja meg -
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra #161006 üzenetére
Köszi szépen. Nem figyelem fel arra, hogy a könyvtáron belül elő lehet hozni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra #160974 üzenetére
??
Az volt a kérdés jó e valamire. Szóval elvileg igen. De hogy? Mi van azután miután beraktad? Hogy szeded elő?? -
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra #160961 üzenetére
A Play store kívánságlistája egyáltalán jó valamire? Még sosem jelzett semmit
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Igen, azért rengeteg olyan dolog van ami bosszantó és elvárható lenne a Googletől, hogy odafigyeljen annyira, hogy ezek ne fordulhassanak elő. Én. A magam részéről nem látom azt a professzionalizmust ami egy ilyen cégnél meg kéne, hogy legyen.
Némely appjuk is a vicc kategóriába tartozik van ami színvonalban, van ami frissítés terén (vannak bőven 2 csillagosak is). Pedig azt gondolom, hogy azért csak egy iránytűként, referenciaként kéne, hogy működjenek. Sok tekintetben nekem olyan mintha nem is egy profi cég lenne, hanem valami ázsiai 'startup'.És akkor tényleg csak Android szoftver vonalról beszéltem, de más területeken sem jobb a helyzet. Persze ettől függetlenül rengeteg a fejlesztés, sok területen élen vannak, csak meglepő ez a sok töketlen dolog
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #159791 üzenetére
Persze, félreértette. Mert ez olyan félreérthető. Természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest