-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz DrKapocs #164882 üzenetére
Tetszik a Macrodroid, de ennyire nem mentem előre. Nézegettem a lehetőségeket, de kb. 99%-át nem fogom kihasználni. "Ágyúval verébre" ugye...
Három makróval ütemeztem a hétköznapi/hétvégi, nappali/éjszakai hangerő beállításokat és ennyi.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
Helló!
Létezik-e olyan alkalmazás, amivel előre meghatározhatom ütemezéssel, hogy a hét adott napjain, különböző napszakokban automatikusan beállítsa a csengőhangok és az értesítési hangjelzések hangerejét?
Az se baj, ha ingyenes app.
De ha csak fizetős létezik, akkor legalább (pl. korlátozott ideig) ki lehessen próbálni az összes funkcióját, ne csak egy-két lényegtelen legyen közülük elérhető...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Viktor0610 #149463 üzenetére
Egyelőre bejött az újratelepítési tipp.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Jakuu #149449 üzenetére
Na kipróbáltam a jetAudio-t. Jónak tűnik, meg nem is...
Két album van jelenleg a "Music" mappában a telefonon.
Az egyik album FLAC fájlokat tartalmaz, ezzel nincs gond.
A másik mappa egy MP3 album. Maga a jetAudio egyetlen egyet sem lát az MP3-ak közül.
Pedig van még a telefonon jópár MP3, egyiket sem látja, minden más programban (Huawei Zene, Fájlmenedzser, stb.) látszanak.Ez valami korlátozás lenne, ha nem vásárolom meg a programot?
Vagy valahol bekapcsolódhatott a fájl szűrés kizárólag FLAC-okra és csak én nem találom, hol lehet kikapcsolni?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz mobilizmo #149446 üzenetére
Oké, akkor mi a helyzet az összefoglalóban szereplő "unlocker"-el (KEY) is rendelkező appokkal?
Az alap szempontok továbbra is: MP3, FLAC és M3U kezelés.És még mielőtt megemlíted, hogy ezeket, hogy ezeket bármelyik "normális" lejátszó tudja, akkor pl. a telefonomon levő gyári Huawei Zene - ami szintén normális lejátszó - pl. M3U-t nem tud kezelni.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
Helló!
Néztem az összefoglalóban az ajánlott appokat, de a play oldalukon nem igazán lehet olyan információt találni, ami engem érdekelne.Olyan zenelejátszó appot keresek, ami nem csak MP3-at, hanem FLAC-t is lejátszik, ugyanakkor ne csak az lejátszón belül lehessen lejátszó listákat összeállítani, hanem tudja kezelni a máshol létrehozott M3U fájlokat is.
Ha sokat akarnék, azt is hozzátenném, jó lenne, ha ingyenes és alapból reklámmentes lenne (van ilyen?). Vagy ne kelljen fizetni érte, hogy a képességei ne legyenek lekorlátozva.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
Nem nagyon ismerem a Huawei/Honor telefonokon kívüli, szintén 4.4 vagy az utáni más Androidos telefonokat, így azt sem tudom, hogy a Huawei-eken gyárilag telepített "Telefonkezelő" app tényleg a Huawei "terméke" vagy csak a "nevükre vették".... De talán tud valaki válaszolni közületek.
Azt nem tudjátok, mitől lehet, hogy a Telefonkezelőben az optimizáláshoz elindítva az automatikus keresést (a "tisztítás" előtt), elér 97%-ig a WLAN-ig és onnantól nem lép tovább, bármeddig is hagyom futni az app-ot?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Bozek #115873 üzenetére
Ez el sem indul, illetve felvillan, aztán egyből jön az üzenet, hogy "Sajnáljuk, az alkalmazás leáll".
Egyébkén visszatérve az Andromoza-ra...
Írtam emailt az app készítőjének is a hbáról. Most válaszolt, hogy ismertek számára a problémák, de megoldani egyelőre nem tudja, mert sűrűn változik a mozanapló, ő meg most az egyetemi tanulmányai miatt, nem tud foglalkozni vele.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
-
gulyasa
őstag
A lányom szeptemberben kezdte az iskolát és most kaptuk meg a hozzáférési adatokat a mozanaplóhoz (szülőként és diákként is). A weboldalon minden probléma nélkül be tudunk jelentkezni.
Létezik egy AndroMoza nevű alkalmazás - illetve létezik egy "régi" és egy "unreleased" verzió is. Mindkettővel próbáltam a belépést, de egyikkel sem sikerült. A régivel végtelen ideig mutatja, hogy "bejelentkezés folyamatban..." az újabb verzió ("unreleased") pedig a "Hitelesítés" képernyőn nem jut tovább az adatok megadása után.
Járt valaki már ugyanígy az AndroMoza-val és sikerült megoldani a bejelentkezést? És hogyan?
-
gulyasa
őstag
A lányom szeptemberben kezdte az iskolát és most kaptuk meg a hozzáférési adatokat a mozanaplóhoz (szülőként és diákként is). A weboldalon minden probléma nélkül be tudunk jelentkezni.
Létezik egy AndroMoza nevű alkalmazás - illetve létezik egy "régi" és egy "unreleased" verzió is. Mindkettővel próbáltam a belépést, de egyikkel sem sikerült. A régivel végtelen ideig mutatja, hogy "bejelentkezés folyamatban..." az újabb verzió ("unreleased") pedig a "Hitelesítés" képernyőn nem jut tovább az adatok megadása után.
Járt valaki már ugyanígy az AndroMoza-val és sikerült megoldani a bejelentkezést? És hogyan?
-
gulyasa
őstag
válasz SimonJanos #71306 üzenetére
Semmilyen geoláda, tracking, stb. játékokat nem űzök.
A általam keresett app egyszerű túrázáshoz kell, amiben benne vannak/kezeli pl. a "színes" túra útvonalas térképeket, rögzíti/kimenthető a megtett útvonal (pl. KML-be).
És ha már létezik, akkor warez nélkül is ingyenes lehetőséget keresek...
(Pl. a Navitel pont nem ilyen... :\ )[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
goom, helixP, air: Köszönöm a tippeket, majd megnézem őket.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
Tudnátok-e ajánlani GPS-es túra navigációs appot magyar turistatérképekkel - ami esetleg ingyenes is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...