- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OmniaI900
tag
Sziasztok. Keresnék egy olyan alkalmazást ami telefonhívás után mondjuk a naptár appba, tenne egy bejegyzést mondjuk a hívó telefonszámlával együtt. Köszönöm előre is!
-
OmniaI900
tag
sziasztok
Ios ről jövök vissza androidra , Ios nél a parancsokban be tudtam állitani hogy ha az auto bluetootja csatlakozik a telefonhoz akkor inditsa el a mobilnetet és a net megosztását androidnál van ilyesmi automatizálási lehetőség??
kössz előre issamsung s23 ultra
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
Auto szerelő alkalmazást keresnék amibe betudnam vinni az ügyfeleim autójának adatait es mikor mit végeztem el rajta dátummal esetleg az alkatrészek árával. Az csak hab lenne a tortán ha pc s változata is lenne.
Köszönöm -
OmniaI900
tag
Az eredeti facebook app nem akar semmit sem jelezni ha valami hozzaszolás erkezik valamekyik csoportba , A születésnapi figyelmeztetés ma reggel jött de semmi más, elvileg be van állítva minden. Mi lehet a gond ?? Note 20 ultra a keszulek meg android 10 el
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem?
Van egy Huawei p10 lite telefon amit egy masikkal szeretnek vezerelni de ugy, hogy a Huawei mellett nincs senki aki a kapcsolódást el tudná küldeni inditani.. .... Teamviewerrel próbálkoztam de ott be kell lépni ill el kell küldeni az azonosítót és még fogadni is kell a csatlakozasi szándékot. Esetleg van egyáltalán ilye re lehetőség?? Köszönöm előre is -
OmniaI900
tag
Sziasztok adott egy note20 a sajat samsung billentyuzettel ahol ki lehet választani a hanggal gépelést de a magyar nyelv nem támogatott,.. Az előző telefonomon gboard használtam, amin ez tökéletesen működött, de most maradnék az eredeti billentyűzetnel . Meg lehet valahogy csinálni hogy működjon ezen is?
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
én is elkezdtem hasznalni a Maki t egy gondom van csak vele, a Messenger részében hogy lehet azt beállítani hogy ha kapok egy üzenetet azt könnyen meg tudjam osztani mint az eredetiben
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
Van olyasmi alkalmazás widget mint a HTC telefonokon, volt hirfolyam ?? -
OmniaI900
tag
válasz
Viktor0610 #142857 üzenetére
Nem értem ezt a Nine t ,, nem szinkronizalja le a gmail os naptárt meg névjegyeket sem van valami trükk esetleg ?
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
időjárás jelző alkalmazás illetve főleg widgetet keresnék ami valahogy nagy szép ikonnal jelenítené meg magát. tudom hogy sok van a play áruházban, egy jó párat ki is próbáltam, de belefáradtam annyi van mint égen a csillag. Hát ha valaki tudna ajánlani, Valami ilyesmire gondolok -
OmniaI900
tag
Szasztok
Olyan appot keresnék amivel pl a youtube ról le lehetne menteni adott klipp hangját vagy az egész klippet videot .. -
OmniaI900
tag
Szasztok
Egy barátom össze törte a htc telefonját.. Nem is ez fontos, hanem most hasznalja a note4 telomat es szeretne rá egy hirfolyamot valami hasonlót mint a htc ken van.. Tudnatok ajánlani valamit.?? -
OmniaI900
tag
Szasztok
Egy barátom össze törte a htc telefonját.. Nem is ez fontos, hanem most hasznalja a note4 telomat es szeretne rá egy hirfolyamot valami hasonlót mint a htc ken van.. Tudnatok ajánlani valamit. -
OmniaI900
tag
ÍSzasztok
Ehez hasonlo időjárás alkalmazást keresnék ami nincs tele reklámmal és a widgetje szép
-
OmniaI900
tag
válasz
#49738752 #116577 üzenetére
Én nem haragszom ,, de te se tedd ,,Nem joögi tanácsot kértem hanem egy appot ,,, Az ügyfeleim tudtával tárolom a képeket most is a telomon .. Szerinted az mennyivel jobb ha bemégy egy szakszervizbe és ott első dolguk hogy lefénymásolják a forgalmit amit egy dossziéba helyeznek .. Az én szakmám egy szolgáltatás amihez elengedhetetlen a forgalmi és annak az adatai..
-
OmniaI900
tag
Szasztok
Keresnék egy olyan appot amibe rögziteni tudnám a nálam javitott kocsik adatait egy két képet rola ill a forgalmiról és ha vissza térő lenne akkor a szerviz bejegyzéseket is létre tudnék hozni benne ..
Jelenleg az(( acar))) progit használom de nem az igazi,,,,, nem lehet fotot hozzá rendelni és elég bonyolult is ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged