Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
A Messenger üzenetek másnak is késnek? Sokszor vagy nem is jelez, vagy ha feloldom a telefont csak akkor ugrik fel, hogy mondjuk 2 órája küldtek. Általános hiba, vagy a MIUI hülyesége lehet?
-
harry3
őstag
válasz Rigormortiis #147361 üzenetére
Szerintem csak akkor akkor használja, ha bekapcsolod, hiszen a tartalommal együtt nő a mérete is.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz nincsnév007 #145683 üzenetére
Uh... baromira idegesítő, hogy félig magyar, félig angol. Pont most akartam kérdezni, hogy lehet-e vele valamit csinálni? Akkor legyen angol az egész alkalmazás, amíg nem teljes a magyar. Rendszernyelvet nem akarok állítani. Eléggé béna, hogy magyarul üdvözöl, aztán angolul társalgok vele.
-
harry3
őstag
A MyFitnessPal használóktól kérdezném, hogy ugye tud szinkronizálni Google Fitnesz-szel. Ha csak simán használom és idővel úgy döntenék, hogy át akarom vinni a tevékenységeket Google Fitneszbe, tehát a Fitneszben ezt engedélyezem, akkor minden korábbi tevékenységet/adatot szinkronizál vagy csak az újakat?
-
harry3
őstag
válasz kukinyo #88696 üzenetére
Komolyan már én megértettem, pedig fogalmam sincs az egészről, sőt csak benéztem ide.
Legutóbb használt alkalmazásokból kitöröd: nincs varázsszó, nem indul el az alkalmazás.
Újraindítod a telefont: az újraindítás hatására van varázsszó, elindul. Nekem legalábbis ez jött át. Mi még a kérdés? Mert ezzel megmagyarázták, hogy miért indul el újraindításkor és bezárás után miért nem.[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Egy jó fitnesz alkalmazást keresnék, amibe bevihetném, hogy mennyit mozogtam, illetve talán a bevitt kalóriamennyiséget. Néztem a Google Fitneszt, Lifelog-ot, MyFitnessPal-t(ez egyébként mindkettőt tudná) vagy még néha használom a Runtastic-ot(bár mélyebben nem merültem el benne). Valaki használja valamelyiket, melyik lenne a jobb?
-
harry3
őstag
válasz Shingen #80125 üzenetére
YouTube appban próbáld meg a telefont megkerestetni.
A viccet félretéve. Ha bejelentkezel gépen az eszközkezelőbe, le tudod kérni a telefon helyzetét.
-
harry3
őstag
Másnak működik a Facebookon a jelszó megjegyzése CM és Dolphin browser alatt? Nekem nem.
-
harry3
őstag
Ha már szóba jött a RAM, remélem hamarosan telefonra is lesz ilyen. Jó lenne még 16GB RAM.DownloadMoreRAM
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Dolphin browserrel lenne problémám. Ha nincs bekapcsolva a jetpack, akkor felajánlja a jelszó megjegyzését, viszont Facebook esetében egy idő után nem tölti tovább a hírfolyamot, nem lehet lentebb görgetni, ilyenkor újra kell tölteni az oldalt és már működik. De, ha nincs bekapcsolva a jetpack, akkor nincs jelen ez a töltős dolog, viszont nem ajánlja fel sehol sem a jelszó megjegyzését. Másnál is van ilyen?
Valakinek nincs Lenovo telefonja? A launcherre vadászok már egy ideje.
-
-
harry3
őstag
válasz takacsbotond #75960 üzenetére
Beállítások->Képernyő zárolása(vagy hasonló) és itt tulajdonosi adatok? Valahol ott kell lennie.
-
harry3
őstag
válasz takacsbotond #75951 üzenetére
Beállítások->Biztonság->Tulajdonosi adatok?
-
harry3
őstag
válasz vadászcsiga #75653 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné.
-
harry3
őstag
válasz vadászcsiga #75649 üzenetére
Szerintem még mindig jobb, mint ha mindenki leírná, hogy neki mi a jó. Nem szent írás, de legalább ad egy kiindulási pontot.
-
harry3
őstag
válasz Dinter #75644 üzenetére
Én most ezt bogarászom. Jól összefoglalja a dolgokat: Best Android browsers
-
harry3
őstag
A napokban azt vettem észre, mintha jobban merülne a telefon és a tablet is. Mindkettőnél az android operációs rendszer áll a akkuhasználat elején. Amik frissültek a Play, Chrome és Drive, azóta tapasztalom. Másnál is van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Az Xperiák Stamina mode-jával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha jól értelmezem csak annyit csinál, hogy az internetkapcsolatot egy idő után kikapcsolja, így azok az alkalmazások, amik internetkapcsolatot igényelnek inaktívvá válnak, tehát nem fogják a telefont ébreszteni, hogy szinkronizáljanak? Ebből én azt szűröm le, hogy a Stamnia csak olyan alkalmazásoknál működik, amikhez kell internet, tehát nem azt csinálja, hogy amíg ki van kapcsolva a kijelző, addig az összes alkalmazást leállítja, ami fut a háttérben, csak kikapcsolja a netet.
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz RiseOfEvil #68158 üzenetére
2 óra.
-
harry3
őstag
válasz RiseOfEvil #68150 üzenetére
Nézz szép az app-sales.net oldalon, aztán ami tetszik vedd meg. Szubjektív, hogy kinek mi a hasznos, mi éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz unravel #68137 üzenetére
Ahogy írták, van olyan program, ahol be lehet állítani, hogy csak Wi-Fi-n keresztül szinkronizáljon, de ha nincs ilyen lehetőség, akkor szó nélkül szinkronizálni fog. Az adathasználatnál nyomon tudod követni, hogy melyik alkalmazás mennyit használ.
(#68141) Predator2:Esetleg ezzel frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Az üzemidőbe mennyire szól bele? Már hetek óta gondolkodom a megvételén. Nézegetem a többi appot is, egy-kettő nem rossz, de vannak hiányosságok(félig magyar, alig testreszabható, nem túl esztétikus widget). Hónapok óta várok, hogy talán valamelyiknél lesz változás, de nem, szóval szerintem nem várok, ha jól bánik az energiával és a memóriával is.
(#67624) punky10: Láttam, hogy a Novánál a prime nem a komplett launcher: Telepíteni kell azt, illetve sima verziót kell letölteni és utána tudni fogja, hogy nekem prime van? Utána ugye nem kell bizonyos időközönként online ellenőriznie a licenszet? Várom, hogy az ünnepek alatt hátha ez is akciós lesz.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Valaki használja az HD Wigets-et? Tetszik, hogy jól testreszabható és tartalmaz időjárás előrejelzést is. Vagy esetleg van jobb? (A Chronus sem tűnik rossznak, de az előbbi ránézésre több lehetőséget kínál.)
-
harry3
őstag
Üdv.
Gondolkodom a Nova launcher megvételén. Szokott néha leakciózva lenni vagy felesleges arra várom? -
harry3
őstag
válasz gipsztigris #42318 üzenetére
Na minden majd a valamelyik launcherből kiveszem azt az egy képet. Novánál lehet választani mind a kettőt, de ezek szerint Apexnél nem.
-
harry3
őstag
Üdv.
Apex launcherrel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a programindító ikonjánál valahol be lehet állítani, hogy ne Kit Kat stílusú legyen, hanem a régi? Lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet. Nem szeretnék csak egy ikon miatt egy egész pakkot telepíteni.Illetve egy ingyenes fényerősség állító alkalmazást keresek, amivel a gyári értéknél alacsonyabbra vehetném a fényerőt. Sajnos a Lux nem kompatibilis a telefonnal.
-
harry3
őstag
Másnak sem működik az Eye in Sky? Tegnap este óta nem jeleníti meg az időjárásadatokat, pedig már újra is telepítettem.
Valaki tud olyan widgetet, amivel a fényerőt lehet egy csúszfával szabályozni? -
harry3
őstag
Bajom igazából nincs velük, csak elég lenne a sima Google-féle beállítások nélkül. Találtam is 4.2-eset, csak ott kisebbre vették az ikonokat a dokkon, ezért gondoltam megkérdezem, hogy tud-e valaki 4.1-et linkelni, mivel nem találtam. Nem baj, akkor jó lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz Viktor0610 #36074 üzenetére
Gyári Android launchert keresek, de abból is olyan verzió kellene, amit simán lehet telepíteni, mint más alkalmazást, illetve a 4.1-es verzióból van portolva.
-
harry3
őstag
Olyan gyári 4.1-es launchert keresek, ami root nélkül telepíthető, azaz normális appként(nem Novára, Apexre gondolok). Valaki, aki használ ilyet tudna linket adni?
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
Néztem az Llama-t, beállítottam, hogy ha kapcsolódok a Wi-Fi-hez, akkor indítsa el a WhatsApp-ot, ha pedig lekapcsolódok, akkor állítsa le, de nem áll le, root jogosultsággal valószínűleg letudná. Lehet, hogy kénytelen leszek rootolni, mert az a pár órával hosszabb üzemidő megérné.
-
harry3
őstag
Megnézem ezt is, mert a beépítettnél az nem tetszik, hogy csak 15 perc múlva kapcsolja ki és ha sűrűn nézem az időt, akkor mire leállítja az alkalmazásokat, kis idő múlva újra felébresztem őket.
Bár biztos merítenek ezek az alkalmazások is valamennyit, de látható a javulás az üzemidőn?(#31983) H3gam: Meg nézem ezt is.
-
harry3
őstag
Csak most olvasta utána, hogy van egy olyan funkció az Xperiáknál, hogy bővített készenléti mód. Azt írja, hogy a képernyő kikapcsolása után 15 percel letiltja az adatforgalmat és a legtöbb alkalmazás inaktív lesz, így nem szinkronizálnak, de ha a képernyő bekapcsol, akkor újraindulnak az alkalmazások.
Egész jó dolognak hangzik, még jobbnak tűnik, mint a Greenify, mert ott magától nem indul el az alkalmazás. Nekem pedig az lenne a jó, hogy ha csatlakozok a nethez pár másodpercre, akkor jelezzen ha szükséges, de utána ne is szinkronizáljon és ébressze fel a telefont, mert net nélkül úgy is felesleges. Kipróbálom, a hivatalos SONY leírás szerint megtöbbszörözi az akkuidőt, bár annyi hátránya van, hogy ha be van kapcsolva a képernyő, akkor a szinkronizálás is, függetlenül attól, hogy csatlakozva vagyok-e a nethez vagy sem. -
harry3
őstag
Eddig nem indultak újra, remélem így is lesz. Hát igen, eléggé sok az olyan alkalmazás, amit ha bezárok ugyan úgy fut a háttérben. A WhatsApp pont olyan, ami folyamatosan szinkronizál, érthető, hogy minél hamarabb megérkezzenek az üzenetek. Nem tudom, hogy meg lehetne-e oldani, de pl. az Outlook-nál be lehet állítani hogy mettől meddig ne szinkronizáljon, ami szerintem hasznos, leginkább éjszaka.
-
harry3
őstag
Annyi kellene, hogy a hasonló folyamatosan futó alkalmazásokat este leállítanám vagy ha hosszabb ideig nem vagyok internetközelben, mert akkor úgy sem használom. Ha internethez csatlakozok, akkor nem lenne baj, ha elindul. Azért kérdezem, mert a Greenify tudja hibernálni, de ahhoz root szükséges, rootolni pedig nem szeretnék.
-
harry3
őstag
válasz petipetya #31921 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Nem voltam benne biztos, így gondoltam jobb előtte megkérdezni, mint akkor szembesülni vele.
Másik kérdés: ha az alkalmazáskezelőben leállítok egy alkalmazást, akkor az addig nem indul el, amíg meg nem nyitom? Pl. a WhatsApp esetében nem fog magától elindulni egy idő után?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Akiknek SONY telefonjuk van, azoktól kérdezném, hogy a beépített biztonsági mentéses alkalmazás, mindent elment, mint a Titanium Backup? Bár egy alkalmazással próbáltam ki csak, ott mindent elmentett, amit korábban csináltam, ez akkor mindegyiknél így lesz és a telefon újratelepítésénél minden adatot visszaállít?
-
harry3
őstag
Valaki tudna ajánlani szervező alkalmazást? Az Evernote és az Any.Do-t néztem, de nekem offline kellene. Annyi lenne az elvárás, hogy beállítom a teendőket bizonyos időpontokra és hanggal jelezne.
-
harry3
őstag
Üdv.
Nem tudom, hogy én vagyok-e figyelmetlen, de én még mindig nem látok magyar nyelvű szótárt a TouchPal Keyboard esetében. Valaki használja, esetleg látja? -
harry3
őstag
Ha a Swype szóba jött: ki lehet kapcsolni, hogy ne mutassa az ékezetes betűket, mert így eléggé kicsi a billentyűzet.
Lenne egy olyan gondom, hogy Titanium Backup esetében nem jelennek meg az alkalmazások a fiókban. Bár a Market doki visszaállítja a linkeket, csak kettő jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Üdv.
Olyan alkalmazást keresnék, ami hasonlít az Xperiákon található Power Saver-re. Van egy widget, ami mutatja százalékban az akksit és amikor megérintem bekapcsolja az előre beállított profilt. -
harry3
őstag
Üdv.
Az alkalmazások, futó szolgáltatások alatt mit jelent az, hogy tárolt folyamatok, gyorsítótárazott háttérfolyamat?[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Üdv.
Valaki tudna mondani ingyenes root explorert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest