-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
őstag
Hi
Mit ajánlanátok fájl átvitelre Android-PC között (oda-vissza), hogy ne kelljen kábelezni?
üdv
-
-szabi-
őstag
válasz Dr.NX #141607 üzenetére
Hi
Megnéztem, így már könnyebb volt.
Közben találtam egy összehasonlító oldalt: file sharing app.
Ez alapján jött a xender képbe.
Mivel PC-n böngészőből működik, hirdetésmentes és még windows phone-ra is van.
Viszont nem értem a linkelt alkalmazást miért nem találom sem android 7-es tableten sem 9-es telefonon?
Helyette sok hasonló nevűt dob fel másik fejlesztőtől.SZERK:
Nah most is tanultam újat, a google áruháza is régiós, "nem áll rendelkezésre az országodban".
Ettől a régiókra osztástól sosem fogunk megszabadulni!?üdv
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz mobilizmo #141655 üzenetére
Hi
Fizetős programoknál jogos, de ingyeneseknél?
Erről a 10 Best File Sharing Apps listáról olyat próbáltam választani ami:
1. Internet nélkül is működik
2. Ingyenes
3. Reklámmentes, vagy legalább nem tolakodó
4. PC-n fut külön program nélkül
5. Előny ha van winphone-ra is.Első ami megfelelt volna a Xender az régió miatt elhasalt.
Amit te ajánlasz nincs android tabletre sem winphone-ra, így egyenlőre félretettem.
Ami érdekes vagyis inkább bosszantó a legjobban ajánlott a SHAREit, de PC-n külön progi kell és a tableten a kijelző felét elfoglalta a reklám, plusz teljes képernyős "3 sec skip" reklám.
Nem is értem miért ez a legajánlottabb!?
Illetve keresgélés közben feltűnt a népszerű programok mellett mennyi hasonló nevű "semmiresemjó" található.
Amit most feltettem wifi file transfer, de ez böngészőből fut PC-n, egyszerre 1 fájlt küld 5mb-os korláttal.
Halkan megjegyzem nem érzem azt az átütő előnyt amivel minden ismerősöm traktált, hogy winphone után mennyire jó lesz egy android.üdv
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz mobilizmo #141667 üzenetére
Hi
Nem említettem azt is próbáltam.
Külön regisztráció kell hozzá nem elég a google fiók, aztán elengedtem.
Amit sorolsz alkalmazásokat egyiket sem ismerem.
Végül feltettem a shareme-t.
Így a tablet és a winphone kiesett.
Pár nap után nekem is ez a véleményem amit írsz itt sincsenek csodák.
Az android sem hozta el azt az "átütő előnyt".
Igazából az alkalmazásbolt annyira tele van "semmiresemjó" programokkal, hogy az interneten keresgélek vagy itt kérdezek mit tegyek fel.
Például itt a Xender amit nem tudtam feltenni.
A boltban rákeresve rakás találat van hasonló névvel és logóval ami csak az eredeti sikerét próbálja meglovagolni.
Ha ezeket nekem kellene mind végigpróbálni...?
Ebből jobb volt winphone ott volt mindössze 3-5 találat (vagy annyi se) és kipróbáltam.
Arról nem is beszélve Xender felment winphone-ra, míg droid régiógonddal nem engedte.
Nah de nem túráztatom magam és titeket sem tovább ezzel.
Mivel új vagyok droid-on majd lesz más.üdv
-
-szabi-
őstag
-
-szabi-
őstag
válasz Dr.NX #141672 üzenetére
Hi
Feltelepítettem a shareme apk-t, ftp-n kapcsolódik de a magyar ékezetes betűkkel nem boldogul, elrontja a fájlneveket.
Xender http-n kapcsolódik jól kezeli az ékezetes fájlneveket, de nincs állapotjelzője arról hol tart a feltöltés és csak fájlokat tudok tölteni könyvtárat nem.
Kezelésre shareme jobban tetszik, de hibás fájlnevekkel nem lesz jó.
Tovább kell keresgélnem mit lehet erre a célra használni.
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
Hi
Külön programot PC-re nem akarok telepíteni, a windowsban rendelkezésre álló lehetőségekkel működjön.
Feltettem a Solid-ot, 14 napos trial és nem is működött.
Shareme-n így néz ki a könyvtár a PC-n windows saját fájlkezelőn a karakterkódolás nálam sem állítható, szóval utf8:
Viszont MiXplorer rendben működik:
Ezután kipróbáltam az X-Plore, de az bonyolult, olyanokat kérdez amit fentebb egyik sem:
A többit nem néztem, mert egyenlőre úgy tűnik MiXplorer jó lesz.
Köszi.üdv
-
-szabi-
őstag
Közben kipróbáltam az általad korábban ajánlottak közül amik az áruházból elérhetők.
SimpleSSHD: Ebben nincs FTP vagy nagyon elrejtették.
FX File Explorer: 7 napos verzió és meg sem találtam az FTP szerver futtatását.
Servers Ultimate: Ebben végre találtam FTP szervert, többfélét is. Viszont nem csak a helyi hálózatra hanem a internetre is megoszt, az meg így nem tetszik.
Feltettem a TotalCommandert és az FTP plugint, de az csak kliens.
WiFi FTP szerver-t is kipróbáltam, de csak a telefon memóriáját tudja megosztani, könyvtár vagy a memóriakártya nem választható.
Ftp Szerver következett, de jelszavazik amire helyi hálózaton nincs szükségem.
Aztán itt egyenlőre meguntam.
Win-es telómra egy FTP szerver volt, elindítás után rákattintottam a főkönyvtárra vagy kijelöltem valamelyik könyvtárt és megosztás. Ennyit kellett csinálni és működött.
Egyenlőre az elszomorító tanuság számomra, hogy hiába van ennyi alkalmazás, ha egyik se használható.
Megint marad a play-en kivüli apk telepítés. -
-szabi-
őstag
Azt érzem így távolról, hogy megbántódtál.
Azért nyugtass meg, hogy nem.
A play mögötti üzletet én nem látom át, amiket írsz arról nem tudtam.
Így már értem miért volt az ajánlatok között többnyire külső program és miért találok a play-en annyi reklámokkal tűzdelt haszontalan alkalmazást.
Múltkor azért nem próbáltam ki a többségüket, mert a tabletem egy öreg kínai csoda.
Viszont tegnap cseréltem a win telót droidra, ezért jöttem vissza a topikba.
Bizonyára nem ez volt az utolsó, hogy nem értek-tudok valamit, 5 év winphone használat után próbálok átállni.
Szóval nyugtass meg, hogy nem!? -
-szabi-
őstag
Ennek örülök.
Most olyan alkalmazást keresek "run the map" váltására amivel szintén tudok gps útvonalat rögzíteni, gpx, kml fájlt exportálni SD kártyára vagy email címre.
Nem akarok olyat amihez külső oldalas regisztráció kell, mert csak ott megtekinthető.
Amit eddig próbáltam azok hozzáférést kértek a névjegyekhez vagy valami egyéb olyanhoz amit nem értettem miért szükséges (szerintem a helymeghatározásnak elégnek kellene lennie) ezt nem engedve meg nem használhatók.
Előre is köszönöm. -
-szabi-
őstag
Jól sikerült ez a GPS logger használat.
Elindultam kocogni és zsebre vágtam a telefont, hogy rögzítsen.
Aztán a következő mozdulattal a tepsi méret miatt ki is tettem az asztalra és vittem a régi win-telómat.
Ezt a méretet még meg kell szoknom. -
-szabi-
őstag
Hi
Feltettem a névnapp alkalmazást, de napok óta Béla van.
Érdekessége, hogy a tableten jól működik.
Aktuális névnapok kijelzésére mit ajánlanátok?
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
válasz Viktor0610 #144685 üzenetére
Erre nem emlékszem.
Ezeket kérte play szerint:
Címtár
Fotók/Médiaelemek/Fájlok
Tárhely
Egyéb
-run at startup
-control vibration
-prevent device from sleeping
Persze azt nem értem egy névnap alkalmazásnak miért kellenek a képek.
Kipróbálom amit szimi57 ajánlott.
Köszi.
üdv -
-szabi-
őstag
Sziasztok
Használja valaki a google térképét navigációra?
Pestig elvezetek fejből, de ott már kellene.
A kijelölt térképszelvényt letöltve elvileg offline is működik ami szintén fontos.
Akinek akad vele tapasztalata, vélemény érdekelne.
Előre is köszi.üdv
szabi -
-szabi-
őstag
Már nem tudom szerkeszteni az előző, de tárgytalan működik ahogy kell.
Köszönöm. -
-szabi-
őstag
Hi
Telefon és PC között wifi fájlátvitelre itteni ajánlásra a MiXplorer-t használom.
Miért van az, hogy ezzel a mószerrel telefonra másolt képek vagy videók közül a google fotók nem vesz észre néhányat?
Telefon újraindítás után viszont rögtön befrissíti a könyvtárakat és minden fájlt lát.
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
Szép jó reggelt!
Egyébként ha kábellel másolok akkor nincs ilyen gond.
Ekkor jelentkezik ha MiXplorer, ftp szerver és átvitel wifi-n keresztül megy.
Mikor egy fájlkezelő állományt mozgat akkor ő küld értesítést a könyvtár tartalmának változásáról és az indexelés szükségéről?
Esetleg a figyelés android rendszer feladat és ő értesíti a megfelelő alkalmazást?
Vagy Media Storage app ami állandóan figyeli a könyvtárakat?
Utóbbi esetben nem is tehetne különbséget, hogy az http, ftp, wifi, kábel, akármilyen fájlkezelő segítségével kerül oda a fájl, hisz neki csak a fájl megjelenése számít.
Hogy működik ez pontosan?üdv
-
-szabi-
őstag
Hi
Itteni ajánlatra a MiXplorer-t használom ftp szerver módban fájlátvitelre.
Ez évek óta rendben működik a telefonomon.
Ma feltettem a tabletre is de mikor PC-n másolni akarok nem engedi a hozzáférést.
Mit kellene beállítani?üdv
szabi -
-szabi-
őstag
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
MiXplorer v6.56.5 után az ftp szerver nem működik a megszokott módon.
Szerencsére apkmirror oldalán felleltem ezt a verziót, minden ok. -
-szabi-
őstag
Hi
Google Wallet csak kártya hozzáadásával használható vagy van olyan üzemmód, hogy pénzt teszek bele, utalok rá és úgy fizetek a telefonnal?
üdv
-
-szabi-
őstag
válasz Viktor0610 #173488 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
-szabi-
őstag
válasz WhiteWalker #173515 üzenetére
Nem kell hozzárendelni elég hogy a kártyádat hozzáadtad gpay, gwallet és azzal fizettél. Onnantól google megoldja neked, hogy a többit is fizesd.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz WhiteWalker #173519 üzenetére
Ahogy Ollie mondja, hozzájárultál.
#173517 boborján2
Nem is került ki mr. google arra vigyázott, csak fizetett a feltételek szerint.#173523 WhiteWalker
Valamelyik bankos topikban olvastam ugyanilyen helyzetről, nem emlékszem pontosan a részletekre de hiába törlöd a kártyát az ilyen havi előfizetések akkor is teljesülnek.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz this is life #173546 üzenetére
CIB-es virtuális kártyád alkalmas érintésmentes fizetésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest