- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini PC
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv!
Létezik a Team Viewernek valami Androidos megfelelője?
Két telefon között kellene kommunikálni, belépni, és elindítani programo(ka)t.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Lakótársnőmnek keresek az Androidos telefonjára olyasmi programot, ami ugyanazt tudja, mint a CCleaner Windowsos asztali gépen.
Tehát valami takarítóra gondolok, ill. lehetne az automatikusan elinduló programokat menedzselni vele.A 360Security van fent neki, de azt mondja, h egy ideig használja a gépet, és mintha belassulna neki. Mármint a gép maga. Futó appok nincsenek, vagyis nem mutat a telefon semmit.
Tehát gondolom a háttérben fut valami, ami eszi az erőforrásokat.
Ha lekapcsolgatja a nem szükséges programokat, egy idő után újra elindulnak (asszem valami ilyesmit mondott, de ez lehet olyan rendszer-összetevők, mint windowsban az svchost - h ha kell, akkor ismét elindul).Amikor eredetileg megvette, még nem kellett ennyit várnai minden műveletnél, gördülékenyebben ment a használat.
Galaxy S DuoS 3 telefon, 4.4.2-es Androiddal
(Nekem nem Androidos a telefonom, és nem is vagyok otthon különösebben Androidos dolgokban.)
-
veterán
Üdv!
Skype Androidon nem jól működik.
Ez az új verziós, de biztosan tudjátok már Ti is.Nem lehetne, h letörlöm, felrakok egy régebbi verziót, és azt használnám?
Huawei P8 Lite egyébként, szóval értem én, h az új Skypeok ezen már akadva mennek csak, de én nem tartom ezt egy elavult telefonnak,amit feltétlenül le kéne cserélnem, hiszen mindenre elég nekem, amire a készüléket én használom, egyedül ez az új Skype akad rajta, meg ugye az értesítések se mennek.
Hogyan kell régebbi verziót feltenni? Mert a Playen gondolom csak az újat tudnám ismét leszedni.
Windowson az apkmirrorról kiválasztom, de Androidon hogyan kell?
Vagy egyáltalán ez az a topic, ahol ilyeneket lehet kérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi a válaszokat.
A Facebook appot már régebben visszaállítottam, meg a Messengert is a "napom" előtti verzióra. Csak nem tudom hogy csináltam akkoriban.
De úgy rémlik akkor is hasonlóképpen kellett eljárni.Egyelőre leszedtem a Skype Lightot, eddig tetszik.
Fürge, és 5 perc chat után még nem akadt, a normállal ilyenkorra már képtelenség volt gépelni, úgy lemaradt amit írtam.. :/ Aztán meg ha tovább "erőltettem" az írást, nemes egyszerűséggel kidobott..Meg a skin is olyan, mint régen volt a Skypeoknak.
Mondjuk értesíteni ez se értesít, ha nem fut.
Ehhh.. mégiscsak valami régebbi verzió fog kelleni. :/
-
veterán
válasz Somatom #117149 üzenetére
Nahát.
Az az oldal még működik?
Az egyetlen ftp-s oldal volt amit használtam sokáig, de már sok éve nem nyitottam meg az oldalukat. Ezek szerint még mindig üzemel.Mondjuk a nickem már nem működött.
De a tartalom elkeserített.
Gyűrűk ura, második rész, bővített változat 1080-as méretben ~8giga méretű?
Szerintem ne innét tölts, ha jó minőségben keresel akármit is. Ki tudja azokat a Linux disztrókat is milyen szemétel pakolják tele.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Somatom #117142 üzenetére
Így van, kár, h a Skype topicban sem tudták megmondani, h melyik a még működő legrégebbi verzió.
Csinálhatna valaki egy fejmosást Microsoftéknál.
Persze megtehetem, h ha nem tetszik nem használom, és nem is használom már egy jó ideje, amióta elkezdték tönkretenni, de sajnos van 1-2 ember, aki csak ott elérhető (pl. faterom), nemigen tudom átszoktatni pl. Viberre, vagy Facebook Messengerre, pedig egyszerűbb lenne, mint a Skypeal kinlódni. :/
-
veterán
válasz Somatom #117160 üzenetére
Ja, mondjuk erre nem gondoltam.
Én azért ftp-ztem, mert torrent oldalakon akkoriban még olyan szabályok voltak, h vissza is kellett tölteni 1:1-es arányig ~többnyire. Sajnos akárhol laktam, sose tudtam olyan netet beköttetni, ahol a feltöltés is olyan sebességű lett volna, h azzal lehessen érdemben feltölteni, vagy arányt javítani.
Így inkább ftp-ztem egy-egy sms erejéig.De ha belegondolok, mennyire felesleges volt minden sz×rt letölteni, és kiírni DVD-re.
Pláne, h azokat a filmeket már elő nem venném, iszonyú ronda a képe a DVD-nek a HD-hez képest. :/
Meg aztán fél óra alatt lejön manapság bármi HD-ben, nem kell már kiírni semmit.Nemrég előszedtem a Playstation 2-t, voltak itt unokagyerekek, hát pfuhh de ronda grafikája van a PS2-es játékoknak, teljesen ledöbbentem. Elszoktam már tőle, az emlékek meg megszépítik a múltat.
-
veterán
Üdv!
Képnézegetö appot keresek tablethez.
Total Commander fent van, megnyitom az adott mappát, de csak egyenként tudom a képeket megnyitni, utána visszalépek, megint másik képet nyitok meg, és igy tovább.
Nincs olyan, hogy jobbra balra tudjam húzogatni a képeket?
A Google "Fotók"-ja van fent, az csinálja így.
Ha az appban akarnám megnyitni, akkor viszont nem a mappák neveit adja be, hanem valami rövidebb számozást használ, igy nem tudom onnét se használni.A tablet (Galaxy Tab S 10.5) saját "Galéria" mappája meg azért nem jó, mert az almappákat is "egybe gyúrja", legalábbis nem bírtam kikapcsolni ezt a funkciót.
Elhiszem, h egybites embereknek az a jó, ha az összes képet megjeleniti amolyan okos (Smart) módon, de én jobban szeretném, ha a mappáimban levő almappákat külön külön tudnám megjeleníteni, és ezáltal a képeket is külön tudnám megnyitogatni, majd lapozni köztük, jobbra-balra tologatni.Egyébként képregényt szeretnék a tableten "olvasni", vagy 30 "évada" van, (Mozaik 71-től 94-ig), mappánként havonta újabb almappákkal, de ömlesztve kibogozhatatlan.
Tudtok ajánlani valami képnézegető alkalmazást, h ne kelljen végigpróbálgatnom n+1 félét?
-
veterán
válasz IT user #120652 üzenetére
Köszi a tippeket, egyik se jó.
A jobbra-balra húzás az rendben van, az már legalább ezekben működik, de a mappákat ezek se jelenítik meg jól.Én ezt nem értem.
Total Commanderben látszanak a mappák normálisan:
SD kártya --> Mozaik --> 1971, 1972, 1973, stb. (évjáratonként külön, majdnem 30 mappa) --> 01, 02, 03, stb. (a havi számoknak megfelelően 12 almappa évenként)De ezek az appok csak a legalso szinten levő 01-től 12-ig mappákat jelenítik meg, ugye kábé 30-at mindegyikből, ömlesztve. Értelem szerűen lehetetlenné téve a közöttük való keresést, mivel csak egy kétjegyű számmal jelzi a mappák neveit, (ugye ezek a havi számok mappáinak nevei).
Természetesen végigzongoráztam a beállításokat, de akármilyen nézetre váltottam, a felsőbb szintű mappákat nem jelenítette meg egyik app sem.
-
veterán
Annyi előnye azért lett, h most már nem kell visszalépkednem minden egyes megnyitott kép után, most már tudok oldalra húzva lépkedni a bescannelt oldalak között, így azért már sokat javult a "felhasználói élmény".
Köszi a segítséget, mégis jobb így, mint végigpróbálgatni az összes appot amit a Play beadott "képnézegető" keresésre.
-
veterán
Üdv!
Nem tudom jó topicba írok-e.
CIB Bank mobil alkalmazása
Be kellene írni a jelszót ahhoz, h be lehessen lépni.
De ez ugrik fel:
Tegnap járt így kolléganőm. (Még nem használta előtte a mobilbankot sosem.) Bement a bankjába végül, ott letörölték az appot, újrarakták neki, és ha jól értettem, a Facebook Messengert is leszedték, mert az "zavart be", de nem biztos benne, h ezt mondták neki.. (nem ért ezekhez egyáltalán se).
Ma viszont újra ugyanez fogadta.
Milyen engedélyt állítsak át, vagy mit tiltsak le, vagy nem értem mi ez?
Nekem sosem volt ilyenem eddig.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Van olyan app, ami el monitorozni tudom a térerőt? 4G-t?
Logolni is lehet esetleg? Vagy GPS adatokkal összevetni?
Ajka -->Budapest vasút-vonalon hasonlítanám össze melyik sim kártyával hol, mikor van 4G, és mikor nincs.Igen, tudom, h van lefedettségi térkép a szolgáltatók oldalán, de ezzel csak pontosabban átlátnám hol melyik szolgáltató ad 4G-t.
Jelenleg van mindegyik szolgáltatóhoz sim kártyám, így össze tudom hasonlítani öket.
Persze a telefonban is látom fent a 4G ikont, de így azért maceráabb azt nézegetni 2 órán keresztül.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Thunderzolee #139738 üzenetére
De nem baj, Google Play beadott sok hasonlót, a Network Cell Info Lite tökéletes.
Még azt is rárajzolja a térképre, h hol vannak a közelben tornyok, mikor melyikhez kapcsolódik.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Luissimo #139743 üzenetére
Igen, van.
És remekül működik, azt fogom használni.
Ezért is kellett a térerő figyelő, h lássam hol megy a Digis kártya, és hol nem.Megvárom már az év végét, januártól mennyibe is fog kerülni a Digis előfizetés, de eddig úgy tűnik, a többi kártyát nem fogom már meghosszabbítani a következő adategyeztetéskor, maradok a Diginél.
-
veterán
Üdv!
Lument lehet mérni telefonnal?
Égőknek akarnám megmérni, h mégis mekkora fényerővel világít.Ugye régen volt a 100-as égő, vagy az ennek megfelelő 23W-os energiatakarékos kompakt fénycső, de a ledes lámpáknál hiába írják rá, h 20watt, ami már elég szép fényerőnek kellene lennie, ha olvasom a dobozon, h 75W-os hagyományos égőnek felel meg (1000 Lumen körül), a másik ledes lámpán meg 15W szerepel, és 1500 Lument írnak rá.
Jobban bíznék abban, ha odatartom hozzá a mérőműszert, és máris ki tudom választani milyet vegyek meg.
Csak nem tudom, a telefonos Lumen mérő applikációk valós értéket mérnek, vagy csak bohóckodni jók, mint pl hőkamera app hőkamera nélküli telefonhoz, vagy éjszakai infra app éjszakai infra nélküli telefonhoz.
Kereső nem adott találatot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Ezt biztos ismeri mindenki:
I don't care about cookiesAsztali gépeimen fent van, és szeretném mobilon is használni. Chromehoz.
Van valami hasonló Androidra?
-
veterán
-
veterán
válasz Viktor0610 #166269 üzenetére
Tudom.
Nekem mindegy milyen megoldással, de nem lehet valahogy ektüntetni ezeket a felugró cookie üziket?
Vagy másokat nem zavar, csak engem?Legalább úgy működne, h ami weblapot egyszer már meglátogattam, onnét nem ugrana fel legközelebb, de sajnos minden egyes alkalommal felugrik.
-
veterán
Üdv!
Létezik olyan zenelejátszó, ami igy néz ki telefonon?
A PowerAmp tartalmaz ilyen felületet?
Nem fizetnék érte, ha nincs benne ilyen.Asztali gépen is még ezt a régi skint használom, és jött egy gondolat, h telefonon is lehetne ilyen. Aztán néztem, h a Play áruházas "Winamp" az nem ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- GAMER PC - Ryzen7 7800x3D, RX 7800 XT NITRO+, 32BG DDR5, 1 TB NVME -
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest