- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Youtube Vanced másnál is feldobálja a frissítési lehetőséget?
Csak épp nem létező play linkre mutat... -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128395 üzenetére
DDNS kiszolgáló, vagy automatizáltan ráküldök egy push -t, amire az visszaküldi a külső IP -jét. Esetleg változásnál automatikusan átküldheti az IP -jét az én telómra (vagy, az enyém az övére). Pl. jelenleg lehalt a NAS -omban a DDNS kapcsolat (duckdns), és most egy régi telóm lóg a wifimen csak azért, mert az arra telepített duckdns kliensalkalmazás tartja a kapcsolatot a kiszolgálóval..
-
Somatom
veterán
válasz
Nubian #128392 üzenetére
Hol olvastál tőlem olyat, hogy a Viber regisztrációhoz nem kell Viber szerver? Azt írtam, hogy a p2p kommunikációhoz nem kell külsős szerver (pl. Viber reg.). Lehet, hogy szerver kell hozzá, de azt futtathatná az egyik teló is. A Servers Ultimate Pro cirka 80 -féle szervert tud futtatni (köztük SIP szervert is).
Darvinya:
Forwardolod a router -ben a megfelelő portokat és máris meg tudod kívűlről hívni a telón futó szervert. Nem azt írtam, hogy ne fusson sehol sem szerver, hanem azt, hogy külsős szerverre ne legyen szükség. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #128391 üzenetére
Most így belegondolva IP alapon nem tudod sehogy felhívi, mivel amit megad IP cím, az ottni kiszolgáló szerver cím kiosztása, nem a készülék.
Ez pont olyan, mint ES távoli gyors elérésnél, hogy azt kívülről csak úgy tudnám elérni, ha előbb kiszolgáló szerver címet hívom meg, aztán elindított hotspot szerű hálózati címet.
Nem tudom pontosan hogyan kell ezt, de pl: https://123.456.789.012/123.456.789.012:1234 -
Nubian
lelkes újonc
válasz
Somatom #128389 üzenetére
Az előbb még azt írtad, hogy a Viber regisztrációhoz nem kell szerver. Most meg azt hogy kell. Akkor melyik?
Tudom mi az a VoIP, de szerver nélkül direkt IP-t nem lehet hívni. Miután a kliens egy szervertől megtudja, hogy mi a másik fél IP címe, már megy a P2P kommunikáció, titkosított csatornán. Vagyis a P2P kommunikáció és titkosítás nem két külön dolog.
Vibernél csak addig kell a szerver, amíg a két kliens meg nem tálalja egymást. A kommunikáció utána már nem a szerveren megy keresztül, csak a két kliens között. Ezért p2p. -
Somatom
veterán
válasz
Nubian #128388 üzenetére
Én keverem a dolgokat? A Viber regisztrációhoz és a Viber kommunikációhoz kell a Viber szervere. A p2p titkosításnál a két kliensen történik a titkosítás. A p2p kommunikációnál viszont nem kell semmilyen külsős szerver. VOIP -ról hallottál már? IP = Internet Protocol. VOIP = Voice Over Internet Protocol. Vagyis, hangátvitel IP címek között.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128339 üzenetére
Köszi, nem ismertem.
De ahogy a kommenteket olvasom a progi alatt, nekem nem lenne jó.
A Family time volt még tesztelés alatt, de azt simán letörölte a gyerekem a telójáról. -
Somatom
veterán
Egy privát beszélgetés kapcsán eszembe jutott valami. Tud valaki olyan alkalmazást, amivel külső hálón (wifi, vagy mobilnet publikus IP -vel) VOIP beszélgetést lehetne folytatni VOIP szolgáltató nélkül, p2p alapon?
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Egy kis help, tipp kellene nekem...
Van egy 1000 éve nem használt 7"os tabom android 4.04-el, at akku halott, tápról jól működik.
Nem egy erőgép, még a böngészés is szenvedés rajta, teljesen NoName, Rom frissítés felejtős....Szeretném az asztalra pakolva ilyen információs központnak használni ( RSS hírek, óra, időjárás, névnap...)
Viszont nem találok olyan RSS olvasót, ami megfelelne:
Azt kellene tudnia, hogy a Feedeket widgetként ki lehessen pakolni az asztalra, és jó nagy méretben "futtassa" őket (mint amikor a tévében a fontosabb hírek ott alul úsznak )
Megnéztem már vagy 100-at, de nem találtam ilyet, aki esetleg találkozott már hasonlóval, vagy használ is ilyet, ne tartsa magában a linket! -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #128369 üzenetére
Igen.
Zeon.hu:
Ez a távirányító végre normálisan működik. Elsőre kell csak párosítani, utána már bekapcsoláskor automatikusan újra csatlakozik. Ha nincs fókuszban a kamera alkalmazás, akkor gombnyomásra lejjebb állítja a hangerőt, újabb gombnyomásra pedig visszaállítja. Innentől síma ügy a hangvezérlés távvezérelt indítása.
Esemény: hangerő le, majd 2 másodpercen belül fel.
Feltétel: bt acl csatlakozva.
Művelet: VSD indítása
Tádááám. -
-
Somatom
veterán
Vettem egy kékfogas Huawei Tripod Selfie Sticket. Van valakinek tapasztalata abban, hogy ezt hogyan lehet összebarátkoztatni nem Huawei telókkal? Nyomvatartom a távirányító gombját, villog, de a telóm eszközlistájában nem jelenik meg. Kéne hozzá vmi segédalkalmazás?
-
darvinya
titán
válasz
Bozek #128357 üzenetére
Béna banki app fejlesztő erre nem képes, hogy értesítőt beépítse, akkor erre mit mondtható.?
Vagy szimplán bank akarja lehúzni az ügyfeleket SMS-el, mert bank 0.5Ft/SMS díjat fizet, míg számla birtokostól 40-50Ft gombol le.Biztonságról meg az email és app értesítő sokkal biztonságosabb, ráadásul banki oldal felöl meg van kiküldött üzenet.
Míg SMS nem tárolható, csak ügyfél szinten. -
-
oszi666
őstag
válasz
eclipse19 #128334 üzenetére
Adok még egy esélyt akkor az opera-nak. Régen azt használtam, imádtam, aztán egy idő után nálam random elkezdett összevissza bezáródni.
this is life: az edge is kap egy esélyt
.
somatom : én nem értem mit nem értesz a problémámon, mert nem fekvőben, hanem álló helyzetben használom a telefonomköszönöm az ötleteket
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #128349 üzenetére
-
VeryByte
őstag
válasz
Aurig@ #128351 üzenetére
Az SMS-nek nem csak az az értelme, hogy az általad indított tranzakcióról értesülj, hanem az is, ha nem Te indítod a kártyás vásárlást, azaz kikerülnek a kártya adataid. Nekem volt olyan, hogy a zuhny alatt kaptam vásárlásról SMS-t, és ekkor viszonylag gyorsan tudtam a banknál és a rendőrségen intézkedni. A számlakivonatot a bank felületén nem nézem napi szinten.
-
Aurig@
őstag
válasz
Nubian #128342 üzenetére
15 éve vagyok OTP-nél, de tranzakciókor csak az összeget kell módosítanom (ha kell egyáltalán, ez változó), majd jóváhagyás! Csak 2-3 kattintás, nem hiszem, hogy ez ennyire megterhelő. Ezt PC-én és mobilon is pötyögni kell. Az utalandó összeg, kedvezményezett neve, számlaszáma, átutalás közleménye minden automatikusan kitöltésre kerül. Ezért írtam, ha állandó összeget utal az ember még azt sem kell módosítani. Viszont ha más összeg, más személynek, akkor mindenhol pötyögni kell. Nincs olyan alkalmazás, ami előre kitölti. Honnan is tudná, hová akarod utalni?!
Oldman2
"Van egy szolgáltatás, amiből rengeteg kerül kiküldésre és nem hogy olcsóbb, hanem drágább az ár."Ki kell kapcsoltatni az sms küldő szolgáltatást, máris díjmentes! 15 év alatt egyetlen egyszer sem kértem sms-t a tranzakciók, vásárlások után. Mindig, minden rendben volt. Kapod a tranzakció utáni nyugtát. Azon rajta van minden.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #128343 üzenetére
Én pl. nem, amióta ezekért plusz pénzt kell fizetni. 25-30 Ft-ot tranzakciónként, miközben jómagam ennél jóval kevesebbet fizetek 1-1 kósza SMS-ért.
Érdekes, hogy ez pont fordítva működik a Bankoknál. Van egy szolgáltatás, amiből rengeteg kerül kiküldésre és nem hogy olcsóbb, hanem drágább az ár.
-
-
7Sony7
addikt
Srácok, ezt az új dizájnos hófehér Chrome -ot be lehet valahogy sötétíteni?
-
bigrock
addikt
válasz
zsoltzsolt #128324 üzenetére
Ha megmutatod, hogy hol lehet az Outlook-ban beállítani, hogy az aláírás képként legyen, azonnal váltok rá az Aqua-ról.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ingyenes alkalmazás, amivel soundcloud-ról le lehet szedni dolgokat?
üdv.
-
Somatom
veterán
válasz
Nubian #128342 üzenetére
Bocs, hogy belevau, mert nem használok költségelszámoló appot! Ti nem szoktatok SMS -t kapni a tranzakciókról? Azért kérdezem, mert az SMS -ek szövege automatizáltan feldolgozható és az így kinyert összegek talán importálhatóak is. Ez leginkább Bozeknek szól, mivel Ő képben van ezekkel a lehetőségekkel.
-
Nubian
lelkes újonc
válasz
Ablakos #128341 üzenetére
Kérlek mondj pár olyan "könyvelő" alkalmazást, ami egy az egyben beveszi az OTP és a Raiffeisen felületéről kiexportált csv-t!
Régóta keresek ilyet, mert az én költéseim 99%-a e két bank kártyáival történik, és akkor nem kellene pötyögni a tranzakciókat.
Előre is köszönöm. -
Bozek
nagyúr
válasz
Ablakos #128336 üzenetére
Az csak CSV import. A banki import alatt én mást gondoltam, azért kérdeztem rá. Vannak ugyanis olyan alkalmazások, amelyek tudnak csatlakozni a banki oldalhoz (pl. a MoneyWiz 2 is ilyen) és mindenféle trükkök nélkül áthúzzák a költéseidet. Csak ezek magyar bankokkal nem működnek.
-
Zeki
nagyúr
Parental control / szülői felügyelet témában van jobb mint a Securekids? Nem olcsó, de nem tudja letörölni a telóról, meg szabályozhatom mivel mennyit játszhat.
-
Ablakos
őstag
válasz
Bozek #128330 üzenetére
Az én pénzköltéseim 90%-a kártya vagy banki tranzakció. Ezeknek az állandó pötyögése rengeteg időt elvesz. Minden bank alkalmazásban van tranzakció export funkció. (pdf, cvs stb formátumban.) Ezeket egy hónapban egyszer kell letölteni és egy megfelelő apk-ba importálni.
Én is keresek olyan alkalmazást, amelyik androidon és asztali gépen (akár webes felületen) felhős szinkronnal tud nyilvántartani. Van néhány ilyen, de megfizethetetlen (YNAB horror) Wallet-el szemezek, bár ez is nagyon drága. -
eclipse19
senior tag
válasz
oszi666 #128328 üzenetére
Kicsit csodálkozom az Operára vonatkozó megjegyzéseiden.
Én napi több órát operázok évek óta és szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányszor omlott össze.
Az opera mini pedig lényegesen gyorsabb és kisebb, mint a teljes opera, cserébe csak "fél böngésző", ahogy ők maguk írták valahol, mert vagy a beépített WebView-t használja vagy tömörítés esetén a szerver által előfeldolgozott oldalt.
Az asztali böngészővel is szinkronizálható mindkettő.Ha alsó gombokat szeretnél én ezt ajánlom.
-
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
nylontacsko #128326 üzenetére
Köszi. Androidon nem találtam benne szinkronizálást...
-
oszi666
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Egyetlen kérdésem lenne. Lehet benne CSV-ből importálni az adatokat?
(#128327) Ablakos: Milyen bank importot keresel? Még ha van is ilyen valamelyik alkalmazásban, azt mire használod? Tudsz olyant, amelyik magyar bank adatait tudja importálni?
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
olyan böngészőt keresek, aminek hasonló az elrendezése a safari: a gombok, menü stb lent van alul kényelmesen elérhető közelségben, nem pedig fent a sarokban a francban mint a chrome-ban.
Próbáltam kb egy hónapja a firefoxot de az nekem valamiért jóval lassabban tölt be mint a chrome, emiatt nem használom.
Próbáltam a sima operát de az mindig összeomlik kb egy éve, illetve az opera minit ami szintén elég lassúcska.
Az ilyeneket mint dolphin puffin stb én nem ismerem és nem tudom mennyire lopnak adatot.
Lehetőleg ne Kínából származzon a böngésző. Tisztában vagyok vele hogy kb a falba épített tégla is monitorozza az adataim, meg minden, de akkor is, viszolygok a kínai appoktól.
Galaxy S7-em van, 8.0 Oreo. -
Ablakos
őstag
válasz
Nem találok bank import funkciót. Az már alap az ilyen progikban.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
Stefi_dzsi #128316 üzenetére
Korábban a Money Pro -t használtam.
Igaz, hogy iOs - OSX komlóban, de ahogy nézem mindenféle platformra létezik.
... továbbá az is igaz, hogy a Pro verzió fizetős, de ahogy néztem nem egy nagy összeg és használatát tekintve talán az egyik legjobb (szerintem) -
TODI1111
veterán
válasz
zsoltzsolt #128324 üzenetére
Az okosmappa például arra használható,hogy akiknek több email címe van ne csak címenként lehessen megnézni hanem alapértelmezetten az összes bejövőt mutassa.
A küldési értesítés pedig csak azt jelzi,hogy a készülék továbbítani tudta az emailt -
TODI1111
veterán
válasz
zsoltzsolt #128315 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128320 üzenetére
Jaja. Biztonsági kamera küld emailenkent 6 képet, egyszerűbb egy görgetéssel vegiggörgetni mint egyesével rakkattintani letölteni és megnyitni 6x
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128315 üzenetére
Betölti automatán a csatolt képeket
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
Olyan pénzügyes/költségvetés követő app-ot keresek, ami szinkronizálni tudja a különböző számlákat, akkor is ha az app két külön google fiókon fut. (praktikusan az én ill. asszony telefonján)
Ahogy nézem a Monefy tud ilyesmit, egy közösre létrehozott Dropboxon keresztül. Van ezen kívül más? Vagy esetleg olyan, ami ezt ennél elegánsabban (egyszerűbben) oldja meg és max. csak egyszer kell fizetni érte (nem havi/éves előfizetős, mint a dropbox...)?
Köszönöm előre is!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128311 üzenetére
Annyira nem akartam visszamenni az időben.
-
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #128262 üzenetére
Üdv ! Köszi szépen működik !
Elégvolt egy chrome újrainditás.
-
bigdady
nagyúr
Köcsög aqua mail sosem lesz már akciós? Min egy éve nem volt csak max 50%
-
Tökimanó
senior tag
#128257 Esetleg erre valaki ??
-
unravel
őstag
A gyroscope szenzorba hagyma, csípős mehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged