Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Ezzel a tökkelütött Titanium Backuppal, hogy oldom meg hogy Android 7 alatt is tudjon írnia az SD kártyára? (A superuser jogok nem elegek a jelek szerint...)
-
-
kisspall
aktív tag
válasz Viktor0610 #126297 üzenetére
Értem, köszönöm. Nem annyira gond, nem is beszéltem még rajta.
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AlanyHal #126290 üzenetére
Itt leírtam, én hogyan használom.
Egyébként playen beállítható, hogy ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat. Én személy szerint nem is ajánlom, sajnos elég sok a hibás frissítés.
Viszont tudni kell, hogy pár alkalmazás egy idő után nem hajlandó frissítés nélkül működni, de szerencsére nem ez a jellemző.#?*@&!
-
Probert75
addikt
válasz pc360 #126293 üzenetére
Nekem a pro 21,35MB. Befagyni még sosem fagyott, pedig nem mai darab a telóm, egy Samsung Galaxy A3 2016. És nekem sem mókolt a teló és nem is egy erő- és ram bajnok. Nem, nem kell megvédeni a véleményedtől! Elfogadom a véleményed, de annyiszor nem kell elmondanod sem. Nem mondta senki, hogy hazudsz. Te egy vagy a sok megelégedett felhasználó mellett. Kinek mi a jobb! Hiba akad az ES-ben is, de akad a Solidban is. Elég megnézni a hozzászólásokat.
De mindegy is, felesleges ezen vitáznunk![ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
"Kiadatlan alkalmazást telepítettél." Mit jelent ez? Skype Lite-t raktam fel, annál írja a Play-en. Onnan raktam fel. Mi vele a baj? Több frissítést is kapott már.
-
pc360
addikt
válasz Probert75 #126292 üzenetére
Szóval ha már nem tetszik a véleményem, akkor hazudok. Aham, oké.
Mikor próbátad az ingyenes verziót utoljára? Én nem rég. Lehúzott 80 megát? Igen. Nem 40-et, 80-at. Futott a program? Nem, teljesen befagyott indítás után. Rossz a telefonom? Nem, minden egyéb app fut rajta. Mókolt a telefonom? Nem, friss Nokia 5-ös. Meg kell védeni a véleményemtől egy szegény, remegő applikációt? Nem, erre semmi szüksége nincs, mert nem érez. Elhiszem, hogy a fizetős verziója rendben van? Igen, akár még az ingyenes is. Érdekel engem ez az egész? Egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik az a Messenger verzió, amiben még régi emojik vannak? -
AlanyHal
kezdő
Sziasztok!
Még teljesen új vagyok az Andriodos témában, légyszi segítsetek! Korábban valaki ajánlotta itt a fórumon a Zipsigner nevű alkalmazást, ami érdekel. Le is töltöttem, mert van olyan alkalmazásom, amit nem szeretnék frissíteni, mivel az már indokolatlan jogosultságot is kér. És itt akadtam el, mert nem tudom, hogyan kell csinálni. Valaki megtenné, hogy szájbarágósan elmagyarázza vagy ad egy linket, ahol ezt megteszik (magyarul)? Köszönöm!
;] ----> https://youtu.be/FHwVFAoZ7LI?t=102
-
pc360
addikt
válasz mobilizmo #126288 üzenetére
Dehogy kell. Szerencsére még vannak nornális fejlesztők, akik vagy nem akarnak minden áron hasznot húzni, vagy megfelelő limitációkkal/kecsegtető feature-ökkel élnek a megvásárlást ösztönözve. Meg olyanok is, akik meg tudják oldani, hogy használható és ízléses maradjon a programjuk a reklám ellenére. Na, az ES-esek egyik kategóriába sem esnek.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Kerekes olyan szoftvert ami a droid képét USB-n keresztül meg tudja jeleníteni a PC-n.
A PC-re nem tudok sem drivert sem szoftvert telepíteni, így portabel megoldás kellene!
Minden ötletet szívesen fogadok!
Köszönöm!
-
Probert75
addikt
válasz Fall-N #126281 üzenetére
Nem azt kérdeztem, hogy mennyire xar! Hanem hogy hol lehet benne menteni/visszaállítani? ES-ből nekem a pro van, szóval reklám nuku. A működésével meg teljesen elébedett vagyok. A solid is meg van, de valahogy nem tudtam hozzáadni, hogy lássa az asztali gépet . Az es-hez meg pikk-pakk hozzá. Az es kezelőfelülete valahogy jobban kézreáll.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Fall-N #126281 üzenetére
Nem cserélnék launchert, ezen már túl vagyok. A Nova megközelítette a 3-as Apex-et, de még mindig nem érte utol, sok szempontból pedig még mindig sehol nincs hozzá képest (app drawer rendezés stb.). De van rá esély, hogy a jövőben is tesztelgetem majd még a Novát, ha frissül.
Nem, nem fért rá a frissítés. Egyedül az app drawer előhúzásának az animációja, és a kicsit vizualizáltabb beállítások a jó irány, de egy rakás lehetőség kiiktatása nagyon nem.
A Solid Explorer pedig alap, természetesen megvettem. Nem fogok ilyen ES hulladékokkal szenvedni. Jó tudni, hogy képes APK-t is menteni ezek szerint, bár a mostani eseten nehezen segített volna, mivel nem számoltam az elbaltázott frissítéssel. És ezentúl se fogok mindent mentegetni, az ilyen esetekre előre készülve. Szerencsére eddig nem sok ilyen volt; amiből régi verziót alkalmazok, az egyedül a QuickPic.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
válasz pc360 #126279 üzenetére
Az ES helyett ott a Solid Explorer azzal is gyerekjáték menteni.
Vagy ott a Nova Launcher, Ami hiába hasonló mint a Pixel Launcher be lehet állítani hagyományos kinézetre, ahogyan az Apex is kinézett. Magyarul alkalmazás menü gomb és nem a felfelé húzás módszer.
Vagy ha nem zavar ez az újfajta kinézet akkor ingyen ott a Lean launcher vagy a Lawnchair.
Probert75: Nem kell root, szinte bármilyen fájlkezelő képes rá, ES egy elavult reklámokkal teli 💩. Solid Explorer ahogy fentebb is írtam.
Egyébként tudom, hogy sok embernek nem tetszik, de ráfért a frissítés az Apexre. Így zárkózott fel a többi mellé (Nova, Action, stb.) Az más kérdés, hogy bénák, (mint mindig). Benne hagyták volna a régi kinézetet, ahogy a Nova és nem lenne ennyi egy csillagos értékelés.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz mobilizmo #126278 üzenetére
Oké, nagyon kösz!
A mentésről annyit, hogy nem tudhattam előre, hogy ezt művelik az Apex-el. Az ES File Explorer-t pedig bottal se piszkálnám, nemhogy az életben többet akár a Play keresőjébe beírjam. A tiszta szoftverek híve vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz pc360 #126277 üzenetére
apkmirror-ról letöltöd az utolsó 3-ast (3.3.3 verzió) és a zipsigner-el aláírod, hogy ne akarja frissíteni. Zipsigner-t nem használtam még, tehát pontosan nem tudom, hogy kell. Egyébként meg apkinstaller vagy akár ES FileExplorer is alkalmas a telefonon lévő appok backup-jára, ha nem akarsz a bizonytalanabb eredetű apkmirror és társaihoz fordulni.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
pc360
addikt
Az megvan, hogy az Apex Launcher-t csúnyán elbaszták? Kivettek egy rakás feature-t a settings teljes újrarendezésével. Nem normálisak... Úgyhogy a 4-es verzió kerülendő, a 3-as a jó. A kedvenc launcherem marad így is, nem cserélném le - de ezek szerint most már új verzióra sem szabad frissíteni.
Szeretném ebben a segítségetek kérni: szükségem lenne a legutolsó 3-as verzióra újraszignózva, hogy ne akarjon frissülni. A Pro verzió aktiválásáért egy külön Play app felel, és remélem, hogy a megbuherált 3-as verzióval is működni fog, ha már egyszer megvásároltam. Előre is köszi, ha leírjátok, hogy hogyan s mint juthatok ilyen APK-hoz!
-
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Olyan speed dial-t keresek, amivel egyenként lehet a kontaktokat kirakni a képernyőre. FlymeOS van feleségem telefonján saját launcher-ével és nem szeretne másikat.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan appot keresek amivel tudnék YouTube videókat mp3-ba letölteni.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
pc360
addikt
válasz Dinter #126268 üzenetére
Ott van az Opera beépített reklámblokkolóval, vagy a Firefox a szokásos kiegészítőivel (pl. uBlock Origin). Az asztali verziókba át tudod húzni a Chrome könyvjelzőket, és azt leszinkronizálod mobilra.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Nincs valami adblockos böngésző, amibe lehet importálni a Google account (root nélkül)?
-
gaara01
tag
Olyan zenelejátszó alkalmazást keresek, amin az olyan alapvető dolgok, mint a "next, back" hanggal is tudom vezérelni - már ha létezik ilyesmi...
-
Somatom
veterán
Teljesen felesleges ebbe belemerülni. Minden feltörhető, csak erőforrás kérdése. Továbbá, bármi más is megtörténhet. Pl. ha terroristák több Google szerverre is atombombát dobnak, valószínűleg az is adatvesztést eredményezne.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dragon27
senior tag
válasz Jabby #126259 üzenetére
Érdekes, hogy a Magic Piano by Smule nincs a rendelési előzmények közt a többi alkalmazás nincs telepítve kivéve egyet HD Camera, de ennek az ára 1,09 euró/
Ami 2,99 került az leállítva és eltávolítottam a mobilról. De dátum szerint egyik se passzol.
Lapse lt a másik Camera FV-5 ezek kerültek 2,99
Fortumo-val nagyon nem tudok mit kezdeni.Szombaton kiderül....
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz #77646080 #126261 üzenetére
Talán a Telenorrál lehetne érdeklődni:
Új mobilfizetési lehetőséget kapnak a magyar Telenor-ügyfelek"A megoldást a Google Play áruházban, a Spotify, a Sony, a HOOQ, a Gaana digitális médiaszolgáltatóknál, valamint az EA Mobile, a Gameloft, a Kinguin és a Rovio játékcégek alkalmazásaiban lehet majd első körben használni."
A cikk 1,5 éves!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz bajtokarpi #126257 üzenetére
Ha több feltétel is lenne, akkor automatizáló program, összefoglalóban találsz (E-robot, Tasker, stb)
Ha csak egyszerű prioritás kell, akkor wifi manager/wifi priority néven keresd a playen.
Ezt viszont kerüld el, nálam két különböző telón, két különböző rendszeren is bekavart, használhatatlan lett a wifi.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
MODERÁTOR
Az miért van, hogy a telefonkönyvben rendesen, vezetéknév - utónév látszik, míg a híváslistában fordítva van minden?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ismertek androidra olyan programot, amivel meg lehet szabni, hogy mikor melyik wifi hálózatra csatlakozzon fel a készülékem?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
hugi0
őstag
Tisztelt tagok !
Sajnos az osszefoglaloban nem leltem ra a megoldasra.
En balga kiprobaltam az ujlenyomat olvasot, es meg jelszot is beallitottam.
Vagy egyik vagy masikkal tudom feloldani a kepernyot.
Jelenleg Android 7.0 van a keszuleken. Hogy tudom ezeket a biztonsagi funkciokat kikapcsolni.
En magam nem jottem ra, hiaba nyomkodtam orakig a beallitasok menut.Elore is koszonom a segitseget !
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
darvinya
titán
válasz Gabesz87 #126251 üzenetére
Azért nem tölti fel, mert MIUI rendszer korlátozza háttérbeni futását.
Emiatt, akkor indul be feltöltés, mikor belépsz az app-ba.
De mivel folyamat megszakadt, csak akkor indítja feltöltés, mikor manuálisan elindítod és összeszinkronizálja mi nincs feltöltve.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. OneDrive-al kapcsolatos kérdésem lenne. Miért van az, hogy nem töltögeti felfelé wifin automatikusan a képeket a teló? Hiába van beállítva. Meg az is, hogy melyik mappát szinkonizálja. Csak akkor kezdi letölteni, ha pl. egy képet fel akarok tenni OneDrive-ra manuálisan, kiválasztom, hogy küldés OneDrive-ra, és akkor az összes még nem feltöltött képet menti a Drive-ra egyúttal. Amit magától meg kéne tenni mikor wifin vagyok. Nem értem. A teló egy Mi Mix 2S.
-
-
Dragon27
senior tag
válasz #19784448 #126238 üzenetére
Előfizetéseket megnyitottam Kezdő Lépések itt kilistázta a népszerű előfizetéseket. Megnéztem mindet és találtam egy alkalmazást ami telepítve van: Magic Piano by Smule ,de ez ha jól emlékszem már régóta megvan lehet hogy egy hete szórakoztam vele valami most már rémlik
Ha eltávolítom az elegendő? vagy hogy szedjem ki, hogy ne legyek előfizető Vagy eltávolítással együtt az előfizetés is megszűnik? remélem ez az -
Somatom
veterán
válasz Bozek #126234 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy a Google ezzel egy hibát korrigálna, mert ezt az első nyilvános Androidverziónak tudnia kellett volna (mármint kötelező jelleggel). Lehet, hogy lenne lázongás, de minél előbb teszi kötelezővé, annál jobb. De, sztem ez nem akkora meló a fejlesztőknek, hiszen a legtöbb alkalmazás ezt már most is tudja. Csak a rendszer broadcast -ját és az OS által megadott elérési úthoz való alkalmazkodást kéne definiálniuk. Sztem zokszó nélkül megcsinálnák, mivel nem egy nagy meló és ez valóban növelné a felhasználói élményt.
Miért teszed ezeket a hsz. -eidet OFF -ba? Android alkalmazásokról diskurálunk.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #126230 üzenetére
Ha naponta ment, akkor teljesen felesleges még a menübe is berakni. A fejlesztőnek meg nem kell csinálni mentési/visszaállítási metódust, mert alapból engedélyezve van a mentés.
Viszont mint írtam, erre 6.0-tól van lehetőség, a fejlesztő meg nem olyan alkalmazást készít, aminél ez a target API. Ha olyant csinálna mindenki, akkor lenne a szentségelés, hogy miért nem megy az ősrégi, 4.4-en ragadt készüléken. Sajnos a készülékek ~40% van csak 6.0 fölött, legalábbis az Android Studio adatai szerint. A fejlesztők inkább a 4.4+ beállítást használják, mert akkor az emberek ~90%-a tudja használni az alkalmazást.
És akkor most lehet szidni a gyártókat, hogy miért nem frissítik a készülékeiket, valamint az embereket, hogy miért nem vesznek új telefont.
"X dátum után nem frissíthető Play alkalmazás, ha az új verzió nem alkalmazkodik ehhez a metódushoz"
És akkor még több alkalmazást hagyna magára a fejlesztő, mert nem éri meg neki ezzel foglalkozni. Már így is rengeteg olyan alkalmazás van fenn a Play-en, ami hónapok vagy évek óta nem frissült.
-
Somatom
veterán
válasz Bozek #126226 üzenetére
Egy OS szintű mentés/visszaállítás utasítás a beállítások menüben (opcionálisan alkalmazásválasztóval). Erre minden (vagy, minen kijelölt) alkalmazásnak kötelező elvégeznie a saját mentési/visszaállítási metódusát (ez lehet titkosított is, ha a fejlesztő úgy akarja). Az elérésí út fix (illetve, lehet választható, de nem alkalmazás, hanem OS szinten és ez lehet akár Gdrive is). Aztán a Google kihírdeti, hogy X dátum után nem frissíthető Play alkalmazás, ha az új verzió nem alkalmazkodik ehhez a metódushoz.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
válasz #77646080 #126221 üzenetére
A telefonba meglehet valahogy nézni a fizetős alkalmazásokat? vagy azt elérni hogy újra megerősítő kódot kérjen a levonásra.. engedélyek módosítása ha létezik ha nem használom az alkalmazást akkor mit fizetek Ha nincs regisztrációm akkor lehetetlen leállítani?
Ha nem sikerül remélem a Telekom segít ebben.. De mi van akkor ha csak telefonszám cserével lehet megoldani a problémát. De mivel a Google regisztrációm marad ez a sz.r Fortumo nem kerül vissza a telefonra? vagy, mivel valamelyik alkalmazás miatt történt nem kezdődik előröl?
-
DrBubo77
veterán
válasz snooze #126223 üzenetére
Én a DroidStats nevű programot használom. Tavaly októberben még fent volt a Play áruházban.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
O.Lajos
tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találok épkézláb infót ezzel kapcsolatban. Talán ez a thread nagyobb merítést jelent, mint a készülékspecifikus és tudtok segíteni.
Nemrég váltottam JB-ről N-re, de egyúttal Huawei-ről S7-re és meglehetősen hiányzik ez a funkció.A problémám az lenne, hogy nem jelzi ki az elutasított hívásokat az értesítési sávban és/vagy badge-ként. Ez két dolgot könnyített meg egyidejűleg. Egyrészt nem felejtettem el visszahívni az illetőt, másrészt kapásból az értesítési sávot legördítve már indíthattam is a visszahívást.
Használ/tud valaki olyan dialer-t vagy notifyer jellegű appot, amely erre megoldást kínál?
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #126215 üzenetére
Alapvetően egy probléma van az automatikus mentéssel, de az nem a Google sara. Ők megcsinálták, viszont csak olyan alkalmazások esetén megy, amelyeknél a cél Android verzió minimum 6.0. Ott naponta lementi a fájlokat a Drive-ba, igaz, csak WiFi kapcsolat esetén. Azért ha van mondjuk 20 alkalmazásod és mindegyiknél 10 MB-ot kell menteni (a maximális méret 25 MB), az már 200 MB egy nap, ezért érthető is. És ez alapból engedélyezve van, max. a fejlesztő kikapcsolhatja.
Van a régi Android Backup Service, az megy 2.2 felett, viszont azt kézzel kell megoldania a fejlesztőnek.
A visszaállítás mindkét esetben automatikus, amikor ismét telepíted az alkalmazást.Legalábbis a leírásból én ezt hámoztam ki.
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
ratobi
senior tag
Fel sem tűnt, hogy ennyi reklám lenne.. Ez a BLOKADA honnan szed össze ennyit?
-
törölt tag
válasz Dragon27 #126217 üzenetére
Ez így akkor nehéz kör lesz. Abban bíztam, hogy van valamilyen regisztrációs felület a Fortumonál, amin te magad jóvá hagytad a rendszeres levonást és ugyanott vissza is tudod vonni. Ez nem így van, ami gáz.
Az SMS blokkolásánál csak az történik, hogy nem kapsz értesítést róla, de attól ugyanúgy működhet tovább a heti levonás.
A szolgáltató lehet, hogy nyújt olyat, hogy emelt díjas SMS küldésének/fogadásának tiltása, erről csak a Telekom esetén tudom biztosan, hogy van ilyen, mert náluk vagyok. Egy hívást megér a szolgáltatód felé, hogy mit tudnak tenni...
-
Dragon27
senior tag
válasz #77646080 #126208 üzenetére
Fortumo-val milyen kapcsolatban állok? Ezt hogy tudom ellenőrizni mert csak SMS kaptam tőlük .. nem regisztráltam és semmit nem vettem tőlük a play.google.com alkalmazásait használtam és ott is fizettem... úgyhogy a 2,99 Eurót leveszi a Fortumo amiért nem tudom mit is kapok cserébe
A telefon szolgáltató tudja blokkolni a levonást? vagy ha én tiltólistára teszem az SMS számot?
-
Somatom
veterán
válasz Bozek #126211 üzenetére
A célközönség nem a fejlesztők, hanem a felhasználók. Nekünk pedig csak Bullshit a lehetőség-duma. Egységes, OS szintű mentési/visszaállítási megoldásra van szükségünk, mert szemmel láthatóan kitörölhetjük a valagunkat a Google nyújtotta lehetőséggel. Érdekes, hogy amikor a Google közvetlen üzleti érdekeiről van szó, akkor pillanatok alatt tud új regulákat kitalálni, amikkel rákényszerítheti az akaratát a fejlesztőkre. Itt sem kéne mást tennie, csak bevezetnie egy új szabályt.
-
bigrock
addikt
Poweramp alpha build 709-et használok. Lehet ezt valahogy skin-elni ?
Köszi -
seger
addikt
Létezik olyan levelező, ahol lehet mapparendszert csinálni, és beérkezéskor oda teszi ahova én szeretném?
-
törölt tag
Sajnos valóban ezt az utat követik. Nyilván nem AMOLED megjelenítőben gondolkodnak , ami nem is lenne gond, HA volna opció sötétre váltani. De nincs. Amit csak lehet, nyilván átállítok én is, keresek fekete témát Samsung themes app-ban, ám épp a Google cuccait nem lehet alakítgatni.
-
DS39
nagyúr
hogy a Googlenél miért szeretik a designerek ezt a sok fehérséget?
sajnos már ilyen a Play store-om. [link]színek, és főleg sötét háttér opció kellene, minden gyári menühöz...
-
törölt tag
válasz Dragon27 #126207 üzenetére
Ne a Super Powers felé keresgélj.
Azt ellenőrizd, hogy a Fortumo-val milyen kapcsolatban állsz. Az egy fizetési szolgáltatás, esetleg annak felületén tudod visszavonni az engedélyt, ami alapján történik a rendszeres levonás.
-
Dragon27
senior tag
Mit tehetek ha több alkalmazást telepítettem és utána eltávolítottam amik fizetős app-ok voltak, de ez a második alkalom hogy automatikusan pénzt vesz le a telefonról És most nem tudom leállítani vagy blokkolni, hogy ne tudjon pénzt levenni az app.
Amikre emlékszem: Recforge ll Pro, Framelapse Pro, HD Camera Pro - Real professional camera hd, Lapse It • Time Lapse • Pro, Time Lapse camera,
HD Camera Pro - Real professional camera hd használom most is, de ez szerintem jó mert ezt 1.5 hónapja használom a többi alkalmazást eltávolítottam.
Már nem tudom, de valamelyik alkalmazásért amiért fizettem jött egy SMS egy megerősítő kóddal ok kifizetve.Ez egy hete szombaton volt, most szombaton megint levette az összeget 2,99Eurót
Az SMS: Fortumo OU, Ulikooli6a, 51003 Tartu (DPHID EE101166...) Super Powers a EUR 2,99 áfával/hétMost ezek szerint minden héten leszedi a 2,99 A telefonon nincs Super Powers alkalmazás vagy mi ez?
Hogyan lehet ezt leállítani?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Létezik-e olyan hivás összesitö program,ami a kimenö hivásokat számolja,de be lehetne állitani,hogy melyik hivott számokat ne számolja bele? köszönöm!
GO Gunners!!!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Dolphine #126202 üzenetére
Elixir nálam részlegesen vissza tud állítani (mondjuk a legördülőn lévőről néha hiányzik 1-2 shortcut), szóval nem tökéletes.
Waze-t már jelentettem régen a topikjában, ez nem a TiBi hibája szerintem.
Van még pár alkalmazás, ami visszaáll ugyan, látszólag működik is, de mégsem: ilyen pl a Clipbrd beta, de pár mp playről feltenni és csak be kell jelentkezni.
Clipper + sync pluginja csak úgy megy (nálam), ha detach-olom.
De akkor találjam ki, hogy ez a TiBi hibája vagy az alkalmazásoké.#?*@&!
-
mobilizmo
Topikgazda
-TiB lehet, hogy nem tökéletes, de még mindig a legjobb, ezt megjegyezve azért szerintem is bekerülhetne az összefoglalóba
-Apk installert használom, felhőbe nem ment (ezt azért nem nehéz megoldani), x példányt nem lehet megoldani
-sms backup+ pont erre van, hívás naplót, sms-t ment le a gmail-be azt általad megadott tag alá.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
beg
veterán
Nem, hanem ahogy a kérdésed után is jöttek a válaszok láthattad, hogy elég kicsi hatásfokkal működnek manapság a különböző gyártói XXUI és társai miatt is. Hiába ajánlom neked a fizetős TB-t ha a felét sem csinálja amit ígér ráadásul fizettél is érte mert ajánlott volt. De ha valaki mond olyat ami eddig nem hagyta cserben több készüléken és több droid verzió után sem, akkor bármit bárhová beteszek
Használtam TB-t, heliumot, de mindkettővel szívtam nem is egyszer. Azóta csak a Google vissza szinkronját használom, ami szintén binaris. Vagy megy vagy nem. Nova saját backupjat szoktam csak restorolni külön, hogy az funkcióit ne kelljen újra belőni, minden mást 1-2 óra alatt beállítok nulláról. Az a tuti.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest