- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #129098 üzenetére
Te aki járod a világot, de legalább is Európát, 10, 15 ezer forint, esetleg 20 sem ér meg annyit, hogy rombold az idegrendszered, feszültségben tartsd magad ilyen földi dolgok miatt. Fontos, hogy tarthasd a kapcsolatot az otthoniakkal. Ennyit meg kell, hogy érjen.
Én így gondolom, de részemről ez a téma lezárva.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #129096 üzenetére
Nem, de nem látom benne az aktuális adatinfó transzportálásának lehetőségét. Merre keressem?
lovi27:
Köszi, de ezt magyarázd el az EU -nak is! Otthon természetesen korlátlanom van és elvileg eltörölték a roamingot, de valamiért mégsem lett az EU -ban is korlátlanom. Hát nem fura? Jött az EU és mégsem, hozott is roaming-eltörlést és mégsem. -
llaszlo
veterán
A Google Photosból a colour pop funkciót kivették? Vagy, hogyan működik? Nem jövök rá.
-
Somatom
veterán
válasz
vgyuri #129092 üzenetére
Azt még akkor is kalandos lenne összehozni, ha az automatizált screenshot -hoz nem kéne root. Plusz, akkor valahogy ki kéne varázsolnom a widgetet a zárképernyőre.
Zeon.hu:
Automatizált megosztási lehetőséget nem látok, viszont, most látom, hogy állandó értesítést be lehet állítani a telón. Azzal talán tudok kezdeni valamit. -
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #129090 üzenetére
Sajnos, a Watchdog nem Tasker plugin.
Az nem megoldás, mert csak a tab fogyasztását mutatja. Közvetlenül a telón használt net nem növeli a tabon megjelenő értéket. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy mennyi van még az össz. roaming adatkeretemből. Ehhez most ki kell másznom az ágyból, feloldani a szélvédőn levő dokkolóban a teló kijelzőjét és leolvasni a widget -ről az infót.
-
Somatom
veterán
3G Watchdog pro -t használok telón, kizárólag a roaming adatforgalom mérésére. Ezt az értéket szeretném látni a telóhoz Wifin kapcsolódó tabon is, X időnként frissítve. Tehát, nem a tab adathasználatát, hanem a telóét (amiben nyilván benne van a tabé is). Van valakinek erre ötlete? Nem ragaszkodom a 3G Watchdog -hoz, lehet más program is, vagy bármilyen automatizálós, adatátküldős trükk.
-
Tökimanó
senior tag
Tudna valaki egy ,még normálisan működő facebook letöltő linket küldeni amit pl. az apk mirrorról vagy viszonylag biztonságos helyről lett letöltve. A normális működést a facebookra értem. Tele van a hócipőm már vele és azért szeretnék eg régebbit felrakni ami működik a 8-as androidon de nincs tele minden sz..al. Ráadásul ami utoljára lett frissítés az nem is akar magyar nyelvű lenni.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A messenger frissult es most nem latom azokat a kepeket, gifeket amiket ezelott kuldtem el egy-egy ismerosnek. Eddig az adott beszelgetesben a jobb felso sarokban volt egy kis i betu, arra rabokve es legorvetve az oldal aljara ott voltak az elkuldott dolgok. Most nincs i betu...
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Keresek egy appot . Nem tudom létezik e ilyen úgyhogy röviden leírom mit szeretnék.
Szóval ha a telefonon elindítom az applikációt akkor az aplikacio kapcsolja be a mobilnetet ha pedig kilépek akkor kapcsolja ki.
Létezik ilyen program ?
-
DS39
nagyúr
a 70-es verziószámú Chrome-ban már nem lehet chrome://flags-ben visszakapcsolni a régi designt.
olvasott bárki olyan hírt, hogy lesz esetleg valami sötét, halvány szürke téma? szörnyen zavaró, és szemrontó ez a fehér design. nem értem a Google fejlesztői milyen képernyőt használnak (nem ég ki a szemük?), de maga az android rendszer is teljesen elment ebbe a fehér minden irányba, most már a böngésző is, borzasztó. -
Somatom
veterán
válasz
MADcat #129067 üzenetére
Ezt nem tudom, de van itt, a topikban illetékes. Egyébként meg Telenor topik.
-
BTom1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan app-ot keresek, amivel laptop-ról tudnék egy Android-os telefonon keresztül telefonálni.
Az Air-droid app hív, de a telefon szólal meg, a telefon mikrofonja és hangszórója van használatban.
A laptop mikrofonján és hangszóróján beszélnék.köszi!
-
Somatom! Nem tudod, ha most fizetek elő a mytv Telenorra, teljes díjat fizetek vagy törtet. Köszi ha tudsz segíteni.
-
lovi27
addikt
Most ingyen van:
Clipboard Pro (License) -
499,00 FtApp Backup & Share Pro -
699,00 FtCsak egy napig!
ai.type keyboard Plus + Emoji 2 napig
1390,00 Fthelyet 379,00 Ft -
eclipse19
senior tag
válasz
Tomiii258 #129060 üzenetére
Hát nekem sem fekete, de hogy ronda az biztos.
Még inkább több a fehér mint eddig mert a csevegések beállított színei a fejlécre most már úgy tűnik nem vonatkoznak, hanem az adott csevegésben csak az én üzeneteim színét befolyásolják.
Egyébként is olyan mintha a fele funkciót kivették volna belőle.
Változás-lista, segítség az újdonságok megismeréséhez természetesen NULLA a Playen a "What' new?"-ban (mint évek óta mindig).Bicskanyitogató ez az arrogancia, ahogy a FB és a Google bánik a felhasználókkal.
-
MrBrown26
csendes tag
Van esetleg valami jo fm rádió ? Nem nagyon kerestem még de 2 amit leszedtem fm rádiónak, mind a kettőhöz kellett net. Esetleg valami ami rendes fm rádió ? Huawei mate 10 pro
-
Fortitude444
csendes újonc
Sziasztok!
ma rendszerfrissítést kaptam a telefonomhoz, és telepítettem, viszont a Facebook messenger értesítés hangot valamiért most nem találom, hogy hol lehetne állítani..
(amikor a messenger-ben voltam, a 2 hangerőszabályzóval szoktam fel- és levinni a hangerőt, ha legalsó szintre értem, akkor pedig teljesen elnémította a messenger értesítéseket.)
Android verzió: Android Pie 9
Telefon: Sony Xperia XZ 2Jelenleg nagyon hangosan pittyeg a telefonom, és ez eléggé zavaró, mindig pedig nemszeretném, hogy elnémítva maradjon az értesítés...
-
prolad
addikt
Sziasztok
Korábban volt róla szó, hogy új dizájnt kap a facebook messenger és ezzel egyidőben egy sötét témát is. Ma frissült az app, új dizájn van, de sötét téma nincs. Lehet ezt alkalmazáson belül állítani? Nem találok semmilyen, a felületre vonatkozó beállítást (sőt, nagyon más fajtát se, meglepően kevés általános beállítási lehetőség van, eddig fel se tűnt). -
-
polonic
félisten
Hogy lehet visszatenni egy samsung készülékre samsung internetből egy korábbi verziót?
Hiába törlöm le és installálom play-ből vagy galaxy apps-ból, azt teszi vissza, amit én kézzel, apk-ből telepítettem.
És hiába telepíteném az előzőt apk-ból, arra azt írja, hogy nem lehet. -
Tyer
őstag
válasz
zsoltzsolt #129046 üzenetére
kidnou jol mondja, nekem az kellene, hogy a messengerből mentse a telora, azt utálom, ha a telorol a felhőbe menti...
De köszi a segitséget neked is.kidnou: Hát de amit én küldök, azt bezzeg lehet menteni...ami szintén jo, de amit kapok fontosabb lenne...
-
Tyer
őstag
Jonapot!
Ez vlami uj feature, hogy a bejövő képeket nem menti a Messenger?
Vagy hol tudom beállitani?
Az, hogy a küldöttet menti, ok, de ami bejön, az nem mentődik automatikusan...
Köszi,
Tyer -
Robokutya
senior tag
srácok kérdés.
hót kezdő vagyok ne nevessetek
meg tudom azt oldani valahogy hogy az opera mini valami formán hozzáférjen a számítógépemen lementett könyvjelzőkhöz esetleg manuálisan át tudom menteni a telefonomra az opera mappájába valahová a könyvjelzőimet?
A szinkronizálás valahogy nem akaródzik neki -
snowdog
veterán
Feltehetően program hiba okozza az üzenetet. Sokan panaszkodnak rá. Azt gyanítják az utolsó programfrissítésnél szúrtak el valamit. Remélem hamarosan kiadnak egy javított verziót.
Egy hozzászólás a Google Play-en: "Ugyanaz mint egy előző felhasználónál. Google szerint ha nem ez a hivatolos verzió. És rákattintva a hivatalos verzió frissítésre ide irányít .ami le van töltve. Ha nem hivatalos megfelelő linket csatoljanak. Ha meg igen ne küldjenek felesleges leveleket. az alkalmazás egyébként jo."
u.i. Nekem több fiókom van, és mindegyikbe kaptam ilyen üzenetet.
-
törölt tag
Mindkettőtöknek: jogos, becsapott az (amúgy is romló) szemem. Mea culpa... vagyis az övé.
-
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! Kaptam egy email-t a mail-noreply@google.com-ról. "Frissítsen a Gmail alkalmazásra, és hozza ki a legtöbbet a Gmailből". Mert a levél szerint én nem a hivatalos Gmail alkalmazást használom. De ez, a Gmail, a gyárilag telepített alkalmazás. Ezt használom, nincs másik levelező alkalmazás telepítve. Most uninstalláljam és telepítsem újra vagy hagyjam figyelmen kívül ezt az emailt? Google play-ben csak uninstall és open között lehet választani.
-
Nikaré
őstag
Azt meg tudjátok mondani, hogy melyik kiét app ikonja az ami be van karikázva pirossal.
Samsung telefonon van ez. -
zeon.hu
nagyúr
Böngészőben az "Oldal nem biztonságos" jelenséget próbálnám megszüntetni, mert a céges oldal szinte használhatatlan.
Ilyen tipp jött rá:
" Exportálni kell az oldal certificate-jét, majd importálni trusted root certificate-ek közé."
Vajon droidon megoldható? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #129016 üzenetére
Köszi a pontosítást! Már nemvoltam gép előtt akkor!
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #129007 üzenetére
Sztem az két eszközös project. Egy, amivel jegyzetel, egy pedig, ami tripodon a táblára van irányítva és fényképez.
-
snowdog
veterán
válasz
Tiger. #129018 üzenetére
Nagyon sok beállítási lehetőség van arra, hogy mikor, mit rögzítsen.
Beállíthatod, hogy mindent rögzítsen, de ebből egyesével ki is zárhatsz hívókat. Használhatod a manuális módot, mikor beállíthatod, hogy kiket rögzítsen. Arra is van mód, ha olyan hív akit nem kell rögzíteni, de hívás közben meggondolod magad, akkor rázással aktiválod a rögzítést. És így tovább...
-
-
-
gaara01
tag
Van olyan yt alkalmazás amivel úgy tudok zenét hallgatni hogy pl. Ki van kapcsolva a képernyő?
-
válasz
Most már csak azt nem értem, miért rögzít mindent?
Megadtam neki 2 számot, de mást is rögzít.Közben rajottem. 😁
-
válasz
Ez mindig be van kapcsolva? Vagy amikor az a szám hív amit bealitok neki?
-
válasz
Köszi, így már megvan.
-
-
válasz
zsoltzsolt #129014 üzenetére
?
-
Van olyan hívás rögzítő, ami csak bizonyos hivoszamokra aktivalja magát?
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Van olyan program ami tudja ezt?
Ha nincs térerő akkor ne keressen folyamatosan a telefon szolgáltatást, hanem mondjuk csak 5 percenként próbálkozzon..
Egy mélygarázsban dolgozok, ahol csak merül a keresésben a telefon, ezt lenne jó megoldani... -
Amarth
aktív tag
Ajánlanátok olyan tárcsázót, ami hasonlít a Samsung telókon lévőre?
Pl ha a híváslistán jobbra húzom a nevét, akkor hívja, ha balra akkor SMS-t küldök? -
válasz
zsoltzsolt #129006 üzenetére
Pedig mind a laptopos, mind az asztali PC-s verziót megnézném!
Főleg utóbbi lehet érdekes, amint az előadáson elvégzed!!! -
Somatom
veterán
válasz
nyuszi123456 #128992 üzenetére
"kézírásfelismerés szükségessége nem merült fel."
"amit a táblára írnak vagy amit kivetítenek, fotózom. Azt szeretném, ha a fotózás pillantában a kép a Word fájlomba kerülne oda, ahol épp tartottam"
Akkor ezt úgy értetted, hogy kép formátumban kerüljön be új bekezdésként?
Mert ha szövegként szeretnéd kézírásfelismerés nélkül, akkor meg kell kérned a tanárt, hogy legyen kedves egységes méretű, szabványos betütípussal írni a táblára. -
Üdv! A Safe Lagoon programmal annyira le lehet tiltani a funkciókat, hogy csak telefonálásra alkalmas, meg sms küldésre. A barátom gyermekeivel nagyon elszaladt a ló, ezért valami ilyet keres. Köszi!
-
beg
veterán
válasz
GEPESZ66 #129001 üzenetére
Próbáld meg, hátha kevesebb lesz belőle. Pl. nem löknek fel a járdán, vagy nem lépsz tócsába.
Minden menüponton ne menjünk végig légyszi. Az adguard és úgy globál az adblock amúgy is ingoványos rész itt a lapcsaládon belül, úgyhogy szerintem lassan elengedhetjük a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest