Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
ph2012 #12896 üzenetére
Ha csak megnyitni kell, akkor még az OfficeSuite Viewer 6 is szóba jöhet.
-
TRob1
veterán
válasz
nggabi #12897 üzenetére
Szasz! Nagyon rég! "Elüldöztek" a Samsungosok!!!
(#12896) ph2012:
Én a Documents To Go-t használom, de vannak ingyenesek is, pl: Kingsoft Office (free) -
ph2012
senior tag
Androidra milyen alkalmazás kell, hogy az word, excel stb. dokumentumokat meg tudja nyitni? Köszi!
(DPS Dream 7 tabletem van)
-
mttssz
senior tag
Szerintetek mi szívja jobban a kraftot, ha egy alkalmazás pushon kapja az értesítéseket, vagy ha 3-5percenként egyszer lekérdez?
-
Narxis
nagyúr
Elég durva ingyenes ROM tweakelő: Pimp my Rom (alpha)
Csak saját felelősségre!
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #12888 üzenetére
Most ezt használom, remekül bevált. Lehet dolgoztatni feketelista és fehérlista alapján is. Az ingyenes verzióban nincs időzítés csak manuális ki-bekapcsolás (a fizetősben nem tudom).
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok, tudtok olyan progit, ami a gtask eseményeket google calendar-ba is szinkronizálja. Most ezt használom erre:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenbeansoft.CheckmarkLiteEsetleg másikat használ-e vki?
-
rjg
őstag
-
válasz
-HajTömeg- #12884 üzenetére
Szerintem profile schedulerrel meg lehet oldani. Csinálsz benne egy profilt, amihez rendelsz egy white listet és beállítod, hogy este 6-kor kapcsoljon be ez a profil.
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok.
Létezik olyan app androidra, melyen ha benyomok egy gombot, onnantól kezdve csak a telefonkönyvem kedvencei tudnak hívni?
Nekem ez nagyon hasznos lenne péntek este 6-tól -
Viktor89
aktív tag
Holo Launcherben hogyan lehet mappába rendezni vagy átmozgatni az ikonokat a drawerben?
-
chab7
addikt
-
sonar
addikt
Hi
Használ valaki Brother-t?
Mik a tapasztalatok?
Esetleg másik progit tudtok ajánlani amivel lehet scannelni? -
darvinya
titán
Van olyan app ami egy másik app-nak indító ikon készít?
(#12871) -PLevi-
Magának a böngészőnek van háttér forgalma és ezt nem lehet kikapcsolni.
Ezért átverés ez a ingyenes fb.
-
-PLevi-
senior tag
Aki használ 0.facebook.com
-ot, tudna ajánlani egy megbízható tűzfalat? Próbáltam már Avastot, Droidwall-t, NetFirewall-t, de egyik sem vált be. Mindegyiknél fogyott az egyenlegem pedig rendesen be voltak állítva, csak a böngésző (Dolphin mini) mehetett a netre. -
air
nagyúr
-
R19
senior tag
válasz
tonyqa23 #12843 üzenetére
BetterBatteryStats.
Az alarm menüpontja ragyogóan listázza az ébresztéseket. Rootolt telón működik. -
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Olyan notes appot keresnek ami tud szinkronizalni skydrive-ra.
A onenote kiesik azt probaltam ,nem volt meggyozo a mukodese.
Ha valaki tud ilyenrol ,kerem ne tartsa magaba :-)Koszi!
-
ESP
őstag
Üdv!
Létezik olyan app amivel algebrai törteket lehet kiszámolni?
-
Sziasztok,
Elso hsz-ben nem lattam emlitve, hogy lenne, igy megkerdezem.
Olyan appot keresek amivel a kiadasokat es a beveteleket tudnam lekovetni.
Ami szempontok fontosak:
- egyszeru kezelhetoseg, a megnyitastol a mentesig kb. 5 tapizassal elintezheto legyen egy kiadas felvetele
- lehessen sajat csoportokat felvenni, a konnyebb atlathatosag es a gyorsabb kezeles miatt
- legyenek riportok, csoportok szerint is bonthato legyen, heti/havi/eves szinten is menjen
- mukodjon offline is, de ha van net akkor szinkelje fel az adatokat valamilyen kozponti oldalra, ahol utana a gepen, ertelmes meretben konnyeden at lehessen nezni a riportokat(boven eleg ha gepen vannak riportok, telon nem kell mas, csak tudjam rogziteni a kiadasokat/beveteleket)Nem baj az se ha nem ingyenes, de tudja amiket leirtam s stabilan mukodjon.
Millio ilyen progi van ahogy lattam, ezert erdekelnenek szemelyes tapasztalatok, hogy ne menjen el x nap amig kiprobalgatom oket.
Koszi. -
tomy86
addikt
válasz
Lehiñito #12859 üzenetére
google csevegő - beállítások - fiók hozzáadása (jobb felső sarokban látszik) - itt nemaz újat, hanem a meglevőt választod és megadod a mailcímet és a jelszót
ha ez megvan, akkor a csevegőben a bal felső sarokban tudsz váltani a mailcímek között (rányomsz, ahol a most használt mailcímet mutatja és a lenyíló ablakban kiválasztod a másikat) -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A goggle csevegőben hogy lehet mélcímet váltani?
Most lett véve a telefon és véletlen csináltam új mélcímet és most amit csináltam töröltem.
De most nem tudok megadni a csevegőnek új mélcímet hanem a régibe akar mindig belépni.
Hogy tudnám a meglévő címemet hozzáadni, mert sehol sem találom.
A telefon Sgs advance.
Előre is köszi. -
A letöltések száma után szokott lenni ilyen kis összegű akció. 20 milliárd letöltés után volt 20 centes akció 2012 június végén, 25 milliárd után 25 centes akció szeptember végén, és nem akarom elhinni, hogy még nem érték el a 30 milliárdot szeptember óta, főleg karácsony alatt... Szóval szerintem megvárják az 50 milliárdost, hogy valamivel "kerekebb" szám legyen, és majd akkor lesz 50 centes akció... Talán nyáron...
-
goom
senior tag
válasz
siofok #12789 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni, mert arra a célra a Beautiful Widgets-et használom. Azzal meg teljesen elégedett vagyok - minden magyar települést mutat.
-
fdisk
őstag
55 ft-os akciók milyen gyakran szoktak lenni a playen?
És hol lehet erről tájékozódni? -
alienpapa
senior tag
A facebook messenger alkalmazás csak annyi pluszt tud a sima facebook app-hoz képest, hogy tud push értesítést küldeni, ha üzenetet kaptam?
-
tonyqa23
senior tag
Megvettem, kipróbálom előbb app lock nélkül is,h nem merül-e tényleg annyira vagy mégis én szurtam el valamit. De nem vágom ezt az ébresztgetős témát, itt sokan panaszkodnak,h mennyiszer ébreszti a telefont egynémelyik app. Ezt hogy lehet megnézni? Mert nekem egyszer nem villant fel a képernyő vagy ilyesmi. Futó alkalmazás is kevés van...ram fogyasztás jó... nem vágom.
-
-
dokee78
félisten
Tabletre tudtok valami jó launchert?
-
sumsang
aktív tag
-
tonyqa23
senior tag
Akkor tuti,h az lesz a bűnös. Én akkor csaka budapest menetrendet frissítettem az app lock mellett, az meg offline. Eddig a rám jellemző használat mellett sem ment 60-65%alá az akksi egy nap alatt. Mióta frissítettem, már 30% alá is ment. Pedig olyan f@sz@ program volt, meg stabilan tette is a dolgát és ezek az újdonságok is jók benne, de ha így szopkodja a kraftot, akkor nem lehet rajtahagyni.
-
vamosip
tag
Aki a hivatalos Facebook appot használja, annak sem működik a gyári "facebook pop" hang? Más programból sincs hangja, ha be akarom állítani, filekezelőből lejátszva viszont szól.
S3 T-s 4.1.2 és elvileg a szoftverfrissítés óta vagy a legújabb FB app óta csinálja. Gyári visszaállítás, újratelepítés megvolt már párszor.
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja van meg a nexus 4-esem,eleinte nem zavartak a virtuális gombok,de az viszont eléggé zavar,hogy játéknál/netezésnél nem tűnik el a gombsor és úgy érzem,hogy teljesen feleslegesen van ott.
Létezik valamilyen program amivel mondjuk a windows tálcájához hasonlóan eltűnik/lecsúszik bizonyos előre beállított app-oknál és mondjuk a sarokra / egy apró pontra kattintással / valamilyen gesztussal újra előhozható lenne? Vagy ez csak nekem ugrott be?Mintha láttam volna valami hasonlót a sony xperia telefonoknál..
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Sorozatkövetőt keresek, ami mutatja a sorozat következő részének airdate-eit, és képes megjelölni hogy éppen hol tartok egy adott sorozatban, van ilyen?
-
cettlee
őstag
bongeszes kozben gyakran elofordul hogy elugrik a kep az elejere, vagy valahova.
neha gordulekenyen gorget, neha pedig mintha nagyobb lenne a surlodas. ez beallitas kerdese?. stock bongeszovel is csinalta es most boat browserral is. lg4x hd a telo. 2g netkapcsolat(lehet h ez a gond?) -
tonyqa23
senior tag
Használ vki App Lock-ot? Pár napja egymás után 2x is frissült ez az alkalmazásom. Azóta úgy merül az akksi, mint állat. Másnak nem volt ilyen gondja vele?
-
punky10
addikt
válasz
Sanyi.mTs #12816 üzenetére
be lehet állitani, hogy milyen műveletet hajtson végre bizonyos mozdulatokra, pl dupla koppintás, fel-le huzás, ugyanez két ujjal... stbNálam a Nova-ban el van rejtve a statusbar, de ha a kijelzon lefele huzom az ujam, akkor előjön. Ez két ujjal az alkalmazásfiokot indítja. Igy nálam nincs a home-on appdrawer-ikon, mégis el tudom inditani.
-
pikszel
addikt
válasz
generic #12819 üzenetére
Endomondo? Biciklihez a pro verzió kell, mivel az ingyenes csak futást tud.
-
generic
senior tag
Kerékpáros sebességmérő app létezik?
-
Cyrin
addikt
nálam úgy megy az ébresztés, hogy valamelyik gyerek sírva, vagy nyöszörögve kijön a szobájából. és ez már így megy vagy 5 éve. azt se tudom merre van az ébresztő a telefonomban. mondjuk el vannak kicsit állítva, mert hétvégén sokkal hamarabb jönnek ki mint hétközben.
-
cettlee
őstag
udv!
valamilyen modon a frisky radiot szeretnem hallgatni 2g kapcsolattal.
tune in radiot hasznaltam de csak high qualityben talalja, es igy folyton bufferol.
van 48k-s .m3u fajl a frisky honlapjan de azt semmivel sem sikerult megnyitni. -
tomy86
addikt
-
punky10
addikt
válasz
S e t h #12808 üzenetére
Ébresztési folyamat?
Nálam úgy néz ki, hogy 4 ora 25-kor apro pittyenéssel elindul egy kellemes dallam, melyik idővel egyre dinamikusabb ütemben és egyre erősebb hangerővel szol. Eme zajforrás megszüntetése céljából muszáj minimum felülni az ágyban, mert ovatosságbol messzebb helyezem. Eme kényszerű mozdulat hatására elindul az agyamban a boot. Az 5 perc mulva megszolalo ujabb ébresztő már bootolt állapotban talál, aki képes arra, hogy egy ujabb napot töltsön a Mátrixban...
Es ehez csak egy ébresztő alkalmazás kell, ami képes egyre emelkedő hangerővel riasztani.
Illetve az emelkedő hangerővel történő ébresztés sem létfontosságu, de a családi béke fentartásában jelentős szerepet játszik... -
artiny
őstag
Androidra tunátok ajánlani valmi widgetet amivel tudom iranyitani a fenyerot,wifi,hangero,stb es kicsi az eroforrasa?
-
punky10
addikt
-
dokee78
félisten
válasz
punky10 #12802 üzenetére
Tudom,hogy az Xperia launcherről írtad,de az Xperia launcher eléggé le van maradva a többi gyártótól launcher téren.
Pl az LG,Samsung sokkal jobban testre szabható.Nekem tetszene a gyári Xperia ha testre szabható lenne,de így az APEXre támaszkodom.
Ha Lg-m lesz akkor a gyári launcher elég lesz. -
air
nagyúr
válasz
bucsupeti #12776 üzenetére
De ugye nem hiszed el, hogy a párnád alatt lévő telefon a gyorsulási szenzorával érzékeli a mozgásodat?
A alvásra vonatkozó tudományos háttér igaz, de hogy erre semmi hatással nem lehet ez az app, az 1000%.
A telefonban lévő szenzor erre alkalmatlan. Tudom, annyi ember, akik a Play-en pozitívan értékelték az alkalmazást nem tévedhet. De erre csak azt tudom mondani, hogy csordaszellem. Ez is bizonyított, tisztán tudományos tény. -
punky10
addikt
pl:a gyári Xperia launcher az Apdrawerben nem tud mappázni és több mint 8 oldalon scrollozon a fene... Ikonokat nem lehet cserélni a screenen, méretnövelésről pedig ne is álmodj. Sőt még a widgeteket sem lehet méretezni. A stock launcheren sokszor fix az oldalak száma, a lapozás iránya, az áttünési animácio, ez a legtöbb telepitett launchernél változtathato. A gesture-vezérlés is inkább a telepithetőkre jellemző, mint ahogy a dock és a statusbar eltüntethetősége is. Igy hirtelen ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest