- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz #46372352 #12698 üzenetére
Egy tipp: Smart Voice Recorder.
-
laci laci
addikt
Én a nokiánál (e-52) xenex-et használtam na az tuti volt.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
Des1gnR
őstag
Nálam az All Call Recorder tökéletesen veszi mind a két fél hangját, nem a mikrofonon keresztül, de ezt a beállításokban ki kellett pipálni
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
jackbacsi87
senior tag
Valamiért az esetek 70%-ban amikor az opera minit indítom, csak egy fekete képernyőt kapok. Kb 2mp-ig terheli a mobilnetet, aztán nem csinál semmit.
Korlátozott netem van, szóval kéne valami helyette...Ötlet?
Köszi! -
psg5
veterán
válasz pepe091 #12685 üzenetére
Amennyiben a jogszabályi előírásoknak megfelelő és megengedett a hangfelvétel készítése...(ami jelen esetben így van)
(#12686) dokee78: Köszi. Érdekes, hogy az én régi nokia 5230-asom alapból tudja, fura, hogy az új androidosokra nem írtak még sima hangrögzítőt. Ilyen rom telepítgetést nem vállanék, ha nem feltétlenül szükséges hozzá.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Telefontól függ vagy lehet letölteni olyan android alkalmazást, mellyel rögzíteni lehet a telefonbeszélgetést?
F.K.T.
-
quailstorm
nagyúr
válasz flash- #12680 üzenetére
Flash Player for Android 4.0 archives-ig letekersz, aztán próbálod. Nekem 115.12 van használatban.
-
flash-
veterán
android 4.1 re honnan töltsek le flash lejátszót hogy a flash oldalkat meg tudjam nyitni operával vagy chorme-al?
-
fdisk
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz stickermajom #12672 üzenetére
tudom, de nem vagyok rom-olós.
megvárom az OTA vagy a kies verziót... -
scream
veterán
válasz fatal` #12655 üzenetére
Azért ezt megcáfolnám, mert pl a FileManager-ben nem csak free Dropbox manager van, hanem van SkyDrive,GoogleDrive,SugarSync és még BOX támogatottság is, FTP kliens, root explorer is.
Nálam már régóta ez a befutó
-
fdisk
őstag
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Tosee
őstag
válasz elfelejtette #12641 üzenetére
Üdv!
Van olyan program, ami megmutatja, hogy éppen melyik folyamat használ adatforgalmat (és mennyit)?
3G WatchdogSzerk: Azt, hogy mi mennyit azt nem, de hogy mennyit használtál fel az előfizetésből azt igen...
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
fdisk
őstag
válasz dokee78 #12661 üzenetére
Ezt megtaláltam.Nem az amire én gondolok.
Olyan program volt amit pc-n kell futtatni,és usb kábelen keresztül pc-re backuppol.
Egyfajta poratble program,tehát nem kell feltelepíteni.
Dos-os ablak is volt benne azt hiszem.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
dokee78
félisten
-
fdisk
őstag
Volt itt egy olyan hsz,ami root nélküli backup-ról szólt.Csak sajnos nem találom.
Link is volt benne,azt hiszem az xda-ra mutatott.
Vki belinkelné ezt megint?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
dokee78
félisten
ROOT-olt telóról el lehet távolítani a Superusert,ha közben felraktam a SuperSU-t is?
-
-
-
-
elfelejtette
veterán
válasz harcsy #12646 üzenetére
Avast
(#12642 ) spiritex:
Gsambatteryt használok én is, de azt nem tudom, mutatja-e azt, hogy éppen mi használ netet.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
spiritex
veterán
válasz Sanyi.mTs #12649 üzenetére
Na ez a progi, amit nem tudok nyugodt szívvel ajánlani senkinek sem, mert nálam pár óra alatt kb. 22.500x ébresztette fel a tabletet, és emiatt merült úgy mint az állat. Szerencsére a GSam Battery kimutatta, így le is installáltam, onnantól kezdve minden helyreállt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Hali. Ftp szerveren vagy egy html file-om, amit szeretnek szerkeszteni. Kellene nekem ehhez egy totalalap ftpzo kliens, ami csak annyit tudjon, hogy passive mod, es megjegyezze a szerver nevet, es valami amivel a html filet sima txt filekent meg tudom nyitni es editalni. Mit ajanlotok? Minel kisebb gyorsabb progi kell, semmi csicsa.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
wardemi
senior tag
Helló tudtok olyan apról amivel megvalósítható a note és most már s3 osztott képernyős tapizás ( két app megy egymás mellett elosztva a képernyőt)
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
harcsy
csendes tag
Szervusztok !
Szeretnék a telefonomra lopás ellen valamilyen progit használni. Csak annyit szeretnék, hogyha másik kártyát tesznek bele, küldjön sms-t egy megadott számra. A Sharkom így került vissza anno hozzám.
Néztem az appokat a playon, de elvesztem bennük. Most próbára az F Secure van fent. Tetszik, mert magyar és sokféle lehetőséget ajánl, ha beüt a krach.
Van-e ilyen tudású alkalmazás Free-ben? Ha nincs, hajlok rá, hogy megvegyem.Bár az is érdekelne, ha telefont váltok, vajon él-e majd a megvásárolt progi?
Nyitott vagyok minden jó tanácsra. Tudom, 100 %-os védelem nem létezik . -
spiritex
veterán
válasz elfelejtette #12641 üzenetére
Melyik akksifigyelővel nézted?
Próbáld ki a GSam Battery-t. Ott azt hiszem van adatforgalom ellenőrző benne. A google calendar-ral kapcsolatban pedig mintha lenne 2 folyamat is, sync-es, meg anélküli talán, szerintem keresd meg és tiltsd le mindkettőt.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Van olyan program, ami megmutatja, hogy éppen melyik folyamat használ adatforgalmat (és mennyit)?
Ja és szerintetek hogy lehet az, hogy az aksi figyelő szerint a google calendar sync 644x ébresztette a rendszert (wakelock), pedig a titanium backupban le van fagyasztva..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
air
nagyúr
válasz SziberTomi #12639 üzenetére
Ha már Outlook-ba át tudod tenni, akkor használhatod a Google Calendar Sync progit, ami az Outlook és a Google naptár között tud 2 irányú szinkronizációt.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
SziberTomi
tag
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a Neptunban az orarend egy naptar, amiben fel vannak töltve az idopontok. Hogyan tudnam en ezt atrakni vagy atszinkronizalni egy ertelmes (heti) widgettel rendelkezdö naptarba? Van olyan lehetöseg, hogy Outlook export. Esetleg ezzel kellene valamit kezdeni?
Köszönöm elöre is a segitseget.
iPhone 5S
-
csabám
addikt
Carbon - App Sync and Backup - root nélküli mentés.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
twine
veterán
1: Akkor nem tudok "gonsz smileyt" utána rakni
2: 2008-ban regisztrált tag, pont annyira nem tudja mi az a flame amennyire mi...
Tehát "adjon isten fogadj isten" kategóriának vettem
3:Ha pedig tévednék...akkor legalább felfedezte a Google csodálatos világát[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Link2sdvel athelyeztem (link) egy játékot (nova3) az SD második particionalni, de csak pár száz mbt rakott át. Nagy része maradt a belső sd-n (obb file)
Mi lehet a gond? -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Next Launcher-ben meg lehet valahogy változtatni az ikonokat a dokkon, illetve a dokk hátteret eltüntetni? -
R19
senior tag
Ismertek olyan óra-időjárás widgetet amelyik a letöltött adatokból mindig az aktuális előrejelzést jeleníti meg?
Tehát pl. délben nem a reggel letöltött állapot virít a kijelzőn, hanem a 12 órára becsült adat.
Mobilnettel ez tiszta sor, de aki csak wifin tud frissíteni az tudná értékelni ezt a lehetőséget.A Fancy widgets legalább a napszakokat váltja, de az előrejelzési értékeket nem.
-
wardemi
senior tag
Hello.
Olyan problemam lenne, hogy tegnap kidobott valami uzenetet a swiftkey flow beta ( mit nem tudom sajnos reflexbol kilottem). Amiotta ez megtortent nem dob ki iras kozben szavakat es a swipe se mukodik. Arra tudok gondolni hogy lejart a tesztelesem vagy nem tudom valahol meg lehet e venni vagy valahogy hosszabitani ezt?iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Orlin
addikt
Play áruházban azt írták kommentben,hogy a jetAudio program vírusos...
Szerintetek?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
goom
senior tag
válasz spiritex #12615 üzenetére
Hát amire itt vissza is hivatkoztam: az Autospace. Eredetileg a vesszőt kérdeztem, hogyan oldható meg.
-
Des1gnR
őstag
Ugye jól emlékszem (és az AppSales is jól emlékszik), hogy a Kaspersky Mobile Security eddig ~3.000Ft volt?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
goom
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
A fórum szabályzata szerint tiltott a warez és a flame a fórumon. Aki ismételten elkezdi a vitát, az kitiltásban részesülhet!
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
stickermajom
addikt
válasz raziel01 #12583 üzenetére
Melóra, emailre, naptárra, telefonálásra, netezésre stbstb. Bírom az ilyen okoskákat..
(#12586) LonGleY, rootolva van a telefonom, a saját ízlésemre alakítottam, van rajta egy stabil rendszer és minden úgy működik ahogy szeretném. Egyszerűen nekem eddig semmi bajom nem volt az Xperia alap launcherével (Sense-ről váltottam), most vetődött csak fel 1-2 ikon elrejtésének az igénye. Eddig ami zavart azt 1-2 hét jegelés után (ha nem okozott galibát) töröltem és kész. Köszönöm a tippeket! Rá fogom szánni magam a kipróbálásukra.
-
ther
aktív tag
Olyan hívásblokkoló programot keresnék, ami lehetőleg teljesen észrevétlen. A leírások alapján a Root Call Blocker tökéletes erre a célra, mégis én az alap módban hallottam ahogy kicsöngött, a többi pedig fel is vette a hívónak a telefont 1-2 mp-re. Valaki tudna ajánlani olyat, ami tökéletesen működik, illetve van rá mód, hogy a híváselutasítás helyett mást emuláljon (pl kikapcsolt állapot)?
Aálírás
-
turbobusa
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz turbobusa #12604 üzenetére
én 4.2.1-et használok nem értem igazából, hogy mi aggaszt téged ennyire őszintén :\. Kikapcsolás alatt a teljes kikapszolást érted? Am igen ott és az ikonoknál is azért rezeg 1-et hogy tud hogy megfogtad azt a nyanvatt ikont. Szerintem nem hülyeség sőt jó visszajelzés is, ez megint ember függő lesz ez van sajna megszoksz vagy megszöksz. Esetleg majd ha lesz rá rom majd ott kioldhatják ezt amúgy meg nem hiszem.
Gyorsindító alatt mit értesz? alsó sávnál a home stb gombok? Elvileg ha igen akkor csak simán ráhúzod a zenelejátszó ikonját és kész. Ha jól értettem a problémát.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Milyen videólejátszó van ami képes .srt feliratot és avit lejátszani, és megy ARMv6-s készüléken? -
generic
senior tag
ADW.launcher-ben a főképernyőn lévő google keresőt hogyan tudom törölni?
-
pikszel
addikt
válasz turbobusa #12597 üzenetére
Ezt nézted már?
A másik esélyes dolog: beállítások > hangok > itt nincs valami rezgés opció?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Logitech G502 LightSpeed Hero 25K DPI vezeték nélküli gaming egér
- Új állapotú Lenovo V15 IIL laptop /i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Windows 11, 15.6 HD/
- CH341A EEPROM programozó (24xx, 25xx, EEPROM/Flash, CH341A) teljes szet
- Új ZARA szürke téli szövetkabát (L)
- LENOVO t470 01AV490 24Wh NOTEBOOK AKKUMULÁTOR