-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Androidra milyen alkalmazás kell, hogy az word, excel stb. dokumentumokat meg tudja nyitni? Köszi!
(DPS Dream 7 tabletem van)
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Az egyik angol hangosszótárnak rosszz alkalmazást adtam meg, amit módosítani akarok, de nem találom hogy kell. Le tudnátok írni? Köszi.
-
ph2012
senior tag
Hadd kérdezzem, hogy a Google Keep tud magyarul? Hány karaktert lehet írni 1 jegyzetbe?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Olyan app kellene ami digitális órát, dátumot és Budapesti hőmérséklet mutat. Semmi bonyolult időjárás funkció vagy ébresztő funkció nem kell. Nézegettem de nem találtam. Milyen keresőszóval keressek rá a Google Playben?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Outlookot használok laptopon. Lehet úgy telepíteni az outlookot a telefonra, hogy a névjegy listát ne szemetelje tele az e-mail címekkel? Én a telefonon csak a telefon névjegyeket szeretném tárolni.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Olyan app kellene ami digitális órát, dátumot és Budapesti hőmérséklet mutat. Semmi bonyolult időjárás funkció vagy ébresztő funkció nem kell. Nézegettem de nem találtam. Milyen keresőszóval keressek rá a Google Playben?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Ilyen magyar dátum és óra appot tudnátok ajánlani?
Semmi bonyolultabb nem kellene.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Samsung Galaxy A50-hez telefon hang felvevőt tudnátok ajánlani? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest