- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Oneplus Pad Go (249 EUR tokkal,
vonóvaltöltővel)
vagy
Samsung A9+ (8/128GB verzió) 95 kHUF tok nélkül
vagy
valami más?77 éves hölgynek kellene (egy 8 éves Medion tabletet váltana, ahhoz képest minden hatalmas előrelépés lesz)
Ennél többet nem igazán szánnánk rá.
Köszi
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Samsung A9 LTE tablet tud hívást fogadni és kezdeményezni a behelyezett SIM kártyáról? -
Üdv!
Mennyire gyenge ez a tablet?
N-One-NPad-Plus
Mármint az MTK8183?Vettem már korábban egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t (256-ost). Még a nyáron. Az jól bevált. Itt ajánlottátok.
Most a másik lánynak is kellene, és Hardveraprón van egy ~30-ért - 128-as.
Filmeket, sorozatokat fog csak nézni rajta, lehet később Facebook esetleg, bár még csak 11, úgyhogy nincs fent közösségi oldalakon, meg nem nagyon érdekli még az ilyesmi, max tiktok.
Játék szerintem nem nagyon lesz, de ilyen bárgyú tinisorozatokat szokott nézni.
A Netflix például megy ezen?
Vagy csak SD-ben?
És az SD Netflix mennyire nézhetetlen?
(Én torrentezek az nCoreról, így nem használok Netflixet, meg más streaminget se.) Nagyon gonosz leszek, ha megveszem neki, de nem lesz rajta HD-s Netflix, csak SD? -
wital
tag
Sziasztok!
Csak wifis internetezésre és facebookozásra keresek, 11" - 12"-os tabletet. 100 ezernél nem igazán adnék érte többet.
A Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB+128GB bár most egy húszassal drágább mint 3 hónapja, de 2560 x 1600-os felbontás kell a 12"-nál? Nem merül emiatt gyorsabban?Nem értek hozzá, de csak jó lenne 4GB-nál több ram, de 6 vagy 8 GB?
Kinézet nem érdekes, fényképező nem számít, hogy milyen, esetleg annyi, hogy viszonylag jól bírja majd az akksi.
Mivel a xiaomi telókkal pár éve meg vagyok elégedve, ezért Xiaomi Redmi Pad SE 8GB+256GB -ot választanám, de mivel nem értek hozzá, így mindenképp adok most is a tanácsotokra, véleményetekre.
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok! Egyik gyerkőcömnek 2 hónapja vettem egy Xiaomi Pad 6 8/256 os verziót 117k-ért.
Nagyon jó készülék, gondoltam vennék mégegyet, de alig találok, vagy ha van is kb 180k környéke.. vagy már nem kapható.
Létezik, hogy ez egy kifutó termék?
Nem látok megfelelő alternatívát ebben az ársávban, ilyen tudással.. Ti tudtok esetleg?
Köszönöm előre is. -
lucifer15
tag
válasz
cidalain #94992 üzenetére
Szia!
Karácsonyra kaptam egy ilyet.
https://www.coolmobile.hu/kereses?description=0&keyword=xiaomi+redmi+pad+pro+256gb+8gb+ram
2 napja próbálgatom, eddig tetszik. Igaz én már 70 felé járok,de könnyű volt a Samsungról átálni.
Nagyon szép a hatalmas kijelző, és az akku sem elhanyagolható.
Bekapcsolás után gyorsan frissült, de előtte ajánlatos teljesen feltölteni az aksit, mivel a telefonról átmásoltam a képeket és videókat, Appokat stb. -
cidalain
veterán
válasz
Mike Farrel #94991 üzenetére
A Cortex nem a soc gyártója, hanem a benne levő processzormagok típusa. Redmi Pad Pro-ban így néz ez ki:
Chipset: Qualcomm SM7435-AB Snapdragon 7s Gen 2 (4 nm)
CPU: Octa-core (4x2.40 GHz Cortex-A78 & 4x1.95 GHz Cortex-A55)A Netflix miatt neked Widevine L1 szabványos kütyü kell, mert csak azzal HD a lejátszás. És még a Netflix jóváhagyás is kell az adott készülékre. A Netflix oldalán azonban egyik hivatkozott tablet sem szerepel, mint támogatott eszköz, így ennek utána kell járni hogy ezt megy-e az adott készülékeken.
A legközelebbi tab ami biztosan tudja ezt, az a Samsung A9+. Van 8GB ramos verzió, hosszú sw támogatás is, így lehet vele tervezni több évre. A kívánt felhasználási módra bőven rendben van.
Esetleg Lenovo P12, de ott egy kicsit tolni kell a keretösszegen, vagy kifogni egy újévi akciót pl. -
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni (sajnos a Galaxy Tab S3 elhalálozott amit eddig használt), de kicsit elvesztem itt a dolgokban. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Amire használni fogja elsősorban Youtube, mert onnan nézi a horgoláshoz a videókat, illetve Netflix menne rajta sokat, meg egy kis játék, de ott is a Mahjong, szókereső a tuti nála.
Keret nagyjából 130K, illetve ami még fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen a tablet (horgolásos téma miatt).
Amiket én néztem az összefoglaló alapján:
1. [Honor Pad 9]
2. [Xiaomi 1.]
3. [Xiaomi 2.]
Illetve ezt nem tudtam még hova tenni, bár a RAM szegényes benne:
[Honor Pad X9]Kérdésem lenne, hogy az összefoglalóban meg van jelölve a Xiaomi Redmi Pad Pro is. Az általam megjelölt 2. és 3. pontban ezek a tabletek vannak de mégis van köztük különbség. A Media Marktos az Snapdragonos procis, viszont a Best Byteos az Cortex-es. Illetve a kijelző egyiknél IPS, a másiknál LCD. Kérdés ezek mennyire számottevő különbségek a két tablet között?
Szívem nekem a Honor Pad 9 felé húzna, kérdés jó választás lehet-e több évre vagy esetleg tudtok ajánlani ennél jobbat is ebben az árkategóriában? Én használt cucc elől sem zárkózom el, ha abból van valami ajánlott Galaxy vagy bármi ami jobb ezeknél hosszútávon.
-
cidalain
veterán
Hát, ha ott van a kezedben, akkor netezz rajta egy kicsit, nézz youtube-ot, aztán úgyis kiderül mire elég.
Elvileg 4GB ram egy kissé öregecske Mediatek soc, ami kb G99 körüli szint, amit általános célra ajánlunk. FullHD kijelző van benne elvileg.
Netezősnek jónak kéne lennie, bár nem ismerem a Chromebook OS mennyire hardverigényes cucc az androidhoz képest. -
olle
senior tag
Üdvözletem.
Nem találtam ChromeOS tablet topicot. (lehet rosszul kerestem)
Tegnap impulzus vásároltam egy Lenovo 10e tabletet. (Refurbished tablet) Nem sokat ment. Hibátlan az állapota. Használható még alap dolgokra? (messenger, yt, stb.)
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
A két éves Lenovo M9 TB310FU tabom ma kapott szoftver frissítést.
-
-
DefJamHUN
aktív tag
Köszi, el is hoztam az A9+-t, de azért érződik az S8+ előnye... 😁
Na, de mindegy is. Anyukámnak a jelenlegi T515 / 16GB-os tárhellyel rendelkező tabja után ez is egy felüdülés lesz! -
cidalain
veterán
válasz
Debilon #94975 üzenetére
A winyó jobb, mint a pendrive adatbiztonság szempontjából. A pendrive hajlamos szó nélkül megkotlani. Drive lenne a tuti (vagy valami más felhőtárhely, ha csak pár anyagról van szó, akkor bőven elég az ingyenes tárhelyméret)
@DefJamHUN: Samu. Több ram, újabb, garantált terméktámogatás.
-
DefJamHUN
aktív tag
Ugyan abban az árban Honor pad 8 6/128 vagy Samsung A9+ 8/128?
-
-
cidalain
veterán
válasz
Debilon #94967 üzenetére
Az USB 2.0 szabvány szerint 500 mAh jön ki rajta. Nem mértem, meg sehol sem említik, de gondolom ezt teljesíti az A9 (2.0 az USB-je ez tuti)
A meghajtód adatlapján szerepel az 5V 900 mAh ami valóban USB 3-as szabvány.
Próbáld ki egy PC-vel, vagy laptoppal aminek van még USB2-es portja (általában fekete, de biztosan nem a kék csatis), ha azzal megy akkor menni fog a tablettel is. Az a tippem, hogy beírták az USB 3 értékeit, de kizártnak tartom, hogy egy 1TB vinyó ne menne el 500-ról.Egyszerre OTG és külső táplálásos kábelek elég neccesek, hogy mennek-e vagy sem (illetve kéne hozzá egy adapter is), szóval az próbálgatós hogy melyik jó, melyik nem. (A PC Y kábel nem jó erre a feladatra)
@oszy:
Nincs ötletem, ennyire nem vagyok benne a témában. Xiaomi, LG cuccokat már flasheltem, Lenovót még nem. És azoknál is ment minden a leírás szerint. -
Debilon
addikt
válasz
cidalain #94964 üzenetére
egy ADATA HV620S 1Tb az alany, de most nézem a spec oldalát, és ott van egy megjegyzés, ami miatt valószínűleg nem fog a tabhoz kapcsolva működni:
"Connecting via USB 2.0 requires plugging in to two USB ports for sufficient power delivery. A USB Y-cable will be needed."
-
cidalain
veterán
válasz
petymeg #94960 üzenetére
Ez általában annyiban problémás, hogyha bekapcsolod a tabot, akkor elsőként a fő fiókba kell belépni, majd abból át lehet lépni a gyerek fiókjába.
Ha ebből a helyzetből megy alvóba, akkor oda is lép vissza.
Hátrány, hogy amikor a tab teljesen kikapcsolva van, akkor kellesz te is, hogy eljusson a saját fiókjához. Mondjuk nem oké, ha kikapcsolásig merül az eszköz. De előnye is van, ha te direkt kikapcsolod a gépet, akkor a gyerek suttyomban nem tudja használni.@Debilon
Usb Type-C OTG kábel kell neked (pl ilyen, a linket csak random dobtam be, biztos máshol is lehet kapni, talán még olcsóbban is). 2.5" külső drive-ot általában meg tud hajtani egy tablet így, ha a drive fogyasztása nem túl nagy. 1 TB külső drivehoz biztosan elég, a nagyobb winyók fogyasztása nagyobb is lehet, így ott azért utána kell járni, ki kell próbálni. -
Debilon
addikt
üdv!
adott egy Galaxy A9 Tab, ehhez kellene egy átalakító, ami az USB-C-t alakítja át USB-A-ra, amibe pendrive lenne csatlakoztatva, van valami javaslat?
amúgy külső 2,5-es HDD-t meg tudna táplálni a tab?
-
cidalain
veterán
válasz
Rhino82 #94957 üzenetére
Ha neked ez nem gond, hogy nincs gari, akkor 2/3-ad áron jó vétel, megéri, pláne ha tényleg bontatlan - így érzetre is új, akku sem használt, stb.
Nyilván egyébként garis az is persze (2 évvel adják el ezeket), csak aki kapta ajándékba az nem kapta meg a blokkot, anélkül meg problémás az ügyintézés -
Pityu.
nagyúr
Adott egy régi Samsung T230 Galaxy Tab 4 7.0 tablet amin sikerült belépnem facebook lite appon a facebookra de a messenger appon se a litén se a normálon nem sikerül pedig régi verziókat is próbáltam azt írja bejelentkezés próbálkozásnál.hogy nem kezelt hiba történt próbáljam újból,ez mitől lehet vagy egyáltalán valami messengert valahogy életre lehet még kelteni ezen a cuccon?
-
Rhino82
aktív tag
válasz
cidalain #94956 üzenetére
Igen, karira kell. Azért is néztem olyat, ami itthon kapható és személyesen át is lehet venni.
A felbontás szinte mindegy, mert szegénynek már nem az igazi a szeme.
Az én S10e-met adtam neki, amikor lecseréltem. Eddig azon játszott, de ugye az nem a legnagyobb telefon már mai szemmel. Tabletet meg jobban látná, így erre a célra tökéletes lesz. Köszi a választ!Megérheti 40-ért egyébként egy ajándékba kapott bontatlan Galaxy tab A9 gari nélkül? Vagy inkább pl. MM-ből 59-ért? Nekem volt már pár telefonom, ps4-5,tv, laptop stb...és gari időn belül sosem volt velük probléma. Így elgondolkodtam rajta, hogy feltétlenül kell e a garis verzió egy 40 ezer ft-os tabletnél?
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Nagymamának szeretnénk venni egy tabletet max. 65 ezer ft-ig.
Nem lenne extra felhasználás neki. Videókat néz néha, illetve leginkább játszik rajta. (szókereső és ilyen egyéb egyszerű játékok csak.)Samsung Galaxy Tab A9 4/64 GB-ost néztük neki. (ez tűnik a legmegbízhatóbbnak)
Alzán találtam még a Blackview Tab 90 8GB/128GB-at. Ez elég ismeretlen számomra, illetve erről az unisoc prociról sem találtam túl sok infót.
A samuba a helio g99 nem tűnik rossznak. A honor tab 8 van nekem snapi 680-al, ami kicsti gyengébb mint a g99 viszont nekem az is teljesen megbelel a tabletbe.Melyiket ajánlanátok? Vagy van valami más opció ami a keretbe belefér?
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan tablet ami aránylag gyors és Android 7 rámegy?Autodiagnosztikára kellene
-
Santi22
aktív tag
Én ilyen hosszútávra inkább a 8 GB-ra ruháznék be. Most elég a 4 meg még friss lesz, nem összeszemetelt, de 5 év múlva már ki tudja.
Van egy 2 GB ramos telónk, még csak 3 éves, de már kb használhatatlan, pedig 3 évvel ezelőtt még az is elég volt messengerezni meg netezni, egész fürge is volt, de azóta iszonyat belassult maga a telefon is, de az appok igénye is nőtt. -
oszy
veterán
válasz
cidalain #94909 üzenetére
Találtam egy ilyet, de nem tudom letölteni, mert a drive hibát ír és, hogy próbáljam később, de semmi.
Lenovo Tab M10 HD Tab TB-X306F Stock Firmware ROM (Flash File) -
Zoty4
őstag
válasz
cidalain #94947 üzenetére
És Dr.NX
tuti nem fogja tobbre hasznalni, korabol adodoan mar eleg nehezen szok meg uj dolgokat, inkabb az a kerdes, hogy az appok telkesitmeny igenye mennyire durvul a kovetkezo par evben. En ezt a tabot 5 evre tervezem neki legalabbValoban az ipad air 1 240x170mm, picivel nagyobb az a9+ ami 257x168mm, de nem veszesen nagyobb, csak a kijelzoje, mert nincs a samunak akkora kavaja
-
cidalain
veterán
Elegendő a 4GB ramos is.
Én anyukám is hasonlóra használja (más típust), és bőven elég erre ennyi ram. Totál felesleges pénzkidobás a 8GB, mert nem valószínű az hogy durvulnának a felhasználói igények részéről.
Azt azért nézd meg hogy a A9+ mennyivel nagyobb (mint az ipad 1) kényelmesen fogja tudni majd használni a 11"-t? Ez már kétkezes tartás, nem is olyan könnyű... -
bsanya
aktív tag
Sziasztok,
Nem látom teljesen át a dolgot, ezért szeretném tőletek megkérdezni, ha öcsém hoz Thaiföldről nekem egy telefont vagy tabletet az fog itthon müködni?
Köszi
Sanya -
Zoty4
őstag
Sziasztok
edesanyamat szeretnem meglepni egy tablettal 70. Szulinapjara.
eddig a regi ipad air1-emet hasznalta, de mar nem megy rajta semmilyen app (regi az ios verzioja)amire hasznalja: netezes, youtube, facebook , messenger
Samsung A9+ -ra gondoltam leginkabb, a softwares tamogatas miatt. Lenyeg ha egy mod van ra minel tovabb tudja hasznalni.
kerdesem hogy megeri a kb +20k a 4/64 helyett 8/128as verzio? Illetve hogy mennyire ajanljatok ezt a tabletet?
Most 20kval tudom olcsobban megszereznielore is koszi a valaszokat
-
Chrys_
addikt
válasz
Dorian #94916 üzenetére
File kezelés: Solid Explorer
Miért jó? Mert van beépített képkezelő programja, és azzal lehet a NAS-n tárolt képeket full screen is lapozgatni.
Ez Samsung Galery app esetén nem lehetséges, ott mindig be kell zárni a képet és klikkelni kell a következő képre (gondolom háttérben letölti és temp-ből nyitja meg) a Samsung File manager programban, amivel szintén lehet a NAS-t kezelni, amint hozzáadod a hálózati meghajtót, kér egy frissítést a program, utána működik.
Valamint a SE tudja kezelni a txt file-okat is, szerkesztve.
Van hálózati video manager része is, amin keresztül streameli a filmet az android készülékre, amit a default telepített videolejátszó program nyit meg (nálam az MX Player Pro). Bár ez nem annyira jó, pufferelés nem igazán jól megoldott, én nem használom.Videolejátszás: MX Player Pro
Custom codec-kel megy az 5.1, 7.1 is vele (EAC), minden formátum.
Be lehet állítani a SAMBA megosztásokat is, így rögtön eléred a NAS-t ebből a programból is, nem kell a filekezelő hozzá.
[link]Innen az mx_aio.zip kell neked, ezt rámásolod az Android készülékre bárhová (ahonnan nem törlöd), és az MX Player / beállítások / decoder / custom codec betallózod:
Custom Codec sourceAmit még ajánlok mindkét dolog miatt:
OpenVPN kliens az android készülékre és az OpenVPN szervert beállítani a routerben otthon (ki kell exportálni egy ovpn file-t a routerből amit kér a kliens a beállításkor).
Így a NAS lokális IP címe beállítható mindkét programban, nem kell a NAS hálózati nevével szórakozni (talán az MX Playerben nem tudtam névként hivatkozni rá, nem emlékszem).
Ezzel külső hálózatról is eléred a dolgaid. Érdemes DDNS beállítás a routerben, és azt megadni az openVPN kliensben. -
Garsza
veterán
válasz
cidalain #94934 üzenetére
Persze én azt a részét megértem hogy sok van nekik karácsonyi időszakban. De akkor kommunikálják le a dolgot, és jelezzék. Ne csak az én kapcsolatfelvételem után. És azt sem hiszem, hogy nincs nekik egy realtime rendszer ami figyeli a készletet, és annyit enged rendelni amennyi készlet van. Mert még mikor kétnappal az én rendelésem után néztem akkor is azt írta hogy december 19. - 24. szallítással.
-
cidalain
veterán
válasz
Garsza #94922 üzenetére
Mindenhol karácsonyi roham van, pláne mivel EU raktárból rendelted. Ez ilyenkor így megy, nem biztos hogy azonnal feladják. És akkor a nemzetközi szállítás sem lesz zökkenőmentes az ünnepek alatt.
De ha jó januárra is, akkor addigra ide fog érni. Ha meg szilveszterig nem indul útnak, akkor lemondod, és az újévi akciók idején veszel egyet itthon. -
elszabi
tag
Üdv!
Elsősorban kottaolvasáshoz keresek nagyobb méretű tabletet (11"-). Minél nagyobb, minél szebb kép a preferencia.
Gyakorlatilag szemből nénzém. Néha böngésző, YT és kottás appok miatt is használnám. Játszani biztos nem fogok. És csak Wifis verzió érdekel.
Külföldi és magyar beszerzés egyaránt érdekel. 50-70 ezet szánnék rá.
Eddig ezeket néztem:
Redmi Pad SE 11
Honor Pad X8a
Honor Pad X9
Galaxy Tab A9+Melyik javasolt? Esetleg valami más ötlet ? Köszi!
-
CMR
tag
Itt az új gép, hidden networkhöz miért nem tudok csatlakozni
-
tobias40
veterán
válasz
NightLord #94924 üzenetére
Nekem is reklámos de megszoktam,illetve van egy régebbi szürke letöltésű amit a droidos gépeimre rakom és minden ok!
Ha tetszik vkinek akkor megveszi a teljeset,nem egy ökör összeg...
Nálam NFS megosztások vannak,mindent tökéletesen tudok kezelni vele.Sztem hasonlóak ezek a file kezelők,kinek mi jön be belőle...
-
Garsza
veterán
válasz
cidalain #94921 üzenetére
Szerintem Alza megoldja. Boxba még Vasárnap is.
Nem tudom mit csináljak.
Igazából januárban lesz szúlinapja akkorra is jó volna a Tablet. Most meg kap mást.
Csak bosszant ez az alis eldó hogy semmi visszajelzés nemkaptam tőlük, hogy bocs nincs raktáron nem tudjuk majd időben szállítani. -
cidalain
veterán
válasz
Garsza #94915 üzenetére
Redmi Pad SE 11", Honor Pad X8A 11", Samsung A9+ 11"
Bár a 70-be valószínűleg, csak az alap 4GB ramos verzió fér bele mindegyikből.Mesenézésre, netezgetéshez nem szükséges a 8GB ram, de ha kicsit hozzá tudsz tenni a kerethez, akkor lehet ugyanezeket több rammal is venni. Kb ma lehet még úgy rendelni hogy kiérjen karácsonyra a cucc, holnaptól már inkább boltba mennék személyesen megvenni.
-
Dorian
félisten
Helyi hálózatra milyen módon lehet egy androidos készülékkel kapcsolódni?
Van erre valami javasolt hálózatimappa-app?
A NAS-t szeretném elérni, hogy az azon lévő filmeket, fotókat láthassam a tableten. -
Garsza
veterán
Rendeltem Aliról egy Blackview Tab 16 Pro tabletet.
Tokkal, billentyűzettel, tollal 163 euroért.
Eredetileg azt írták ide ér karácsonyig. Na ez nem fog megtörténni mert még fel sem adták.
Az volna a kérdésem hogy tudnék e hasonló tudású tabletet venni Magyarországo ami hasonló árban van?
Mert akkor törölném a rendelést. -
CMR
tag
öööö, nekem valamiért nem enged rákattintani a show gombra, de megpróbáltam manuálisan... Redmi Pad Pro-t dobja még ki, azt is fogtam ma, elég jó kis tabletnek tünik, de ez 16:10-es képarányú, nincs annyira széles, mint az 5:3-as. Ráadásul az LTE funkció +40k rá, ami azért kicsit túlzás (bár tudom legtöbb gyártó ezt csinálja
)
Végül berendeltem a P11 gen2-t meglássuk milyen lesz -
Dr.NX
Topikgazda
Tessék, kigyűjtöttem a 11,5" és 12" közötti 4G vagy 5G képes tableteket.
Ebben nincsenek benne a kínaiak, de azok egyébként sem hiszem hogy fém hátlappal bírnának. -
CMR
tag
Elmentem még MM-ba tableteket tapogatni és rájöttem, hogy a méret a lényeg nekem
11.5" 5:3 (széles) képaránnyal. Honor 8 volt ekkora, de nincs 4G mellé, egyedül a Lenovo P11 hozza ezt a kombót. Alzáról 107k-ért nem is tünik rossz vételnek...(csak ne lenne gagyi müanyag a teteje).
Más tablet ami pont ekkora? -
cidalain
veterán
először is szükség van ahhoz a típusú tablethez való romra. hogy ez elérhető-e a Lenovonál az jó kérdés. esetleg alternatív rom jöhet még szóba, ha van egyáltalán ahhoz a tablethoz.
de itt még nem derült ki a tablet pontos típusa, így csak totál általánosságban tudok erről beszélni. -
oszy
veterán
-
cidalain
veterán
esetleg próbálj rá valami gyári romot feltenni. (nem foglalkoztam így még Lenovoval, nem tudom mennyire segítőkész a cég ebből a szempontból)
Fontos! Ha össze is jön a rom frissítés, akkor a tabletbe belépni csak az eredetileg bejelentkezett Google Accounttal lehet. Remélhetőleg az nincs elfelejtődve.Fontos2!
Gyereknek jobb úgy odaadni egy Android eszközt, hogy az többfelhasználós üzemben működik, ahol a gyerek az egyik user, a szülő meg a másik. És a szülő a magasabb rendű (tulajdonos). Ha a gyerek valamit elnyomkod, akkor a szülő profiljából simán megoldható minden, anélkül, hogy resetelgetni kelljen. -
oszy
veterán
A barátom kislánya elfelejtette a Lenovo tablethez való jelkódot. Sikerül a recovery menübe eljutni és megcsinálni a resetet, de utána csak folyamatosan újraindul. :/ Már töröltem a a cache-t is, de semmi. Tudtok rá valami megoldást? Hozzam úgy került, hogy fastboot-ot irt ki. Ezután frissítettem gépen, és ekkor jutottam el a recoverybe.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dorian #94904 üzenetére
Általában ráírják.
https://www.alza.hu/alzapower-g400ca-fast-charge-35w-feher-d10742372.htm -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dorian
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged