Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz cidalain #94247 üzenetére
Sorry a nagyon késői válaszért.
Gyakorlatilag teljesen széjjelvan már
Mivel ha jól tudom ez OLED kijelzős, és fater szó szerint egész nap a Candy Crusht és társait nyomja rajta, teljesen beégett a kijelzője. Próbáltam ilyen szoftveres javításokat, de esélytelen. Az akksija is eléggé odavan már. Illetve már az USB csatlakozója is kezd elfáradni. A hab a tortán már csak az, hogy egy félg átlátszó gumi tok volt mellé, ami alatt a hátlap a folyamatos igánybevétel hőjétől teljesen megbarnult már, mintha megégettem volna a cuccost És valóban, ahogy írtátok még, általánosságban nem mai gyerek, a paraméterei is ennek megfelelőek. De tény, hogy nagyon jól szolgált, semmi baja nem volt az élete során.I'm no hero..never was..never will be..I'm just an old killer.. (Solid Snake)
-
dcsabesz
tag
Sziasztok,
ha Samsung (S6) pen akkor is rajzol, ha elemelem a kijelzőtől, akkor ott mi lehet a probléma? Másik pen-nel ok (S4)
A hegy új.
Csaba[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz volandy #94292 üzenetére
3GB-ot elvisz a rendszer üresjárata, a maradék 1GB-ból meg lehet szabadon gazdálkodni, úgy hogy azt egyetlen böngésző tab meg tudja enni gond nélkül.
És akkor még nem is számoltunk a tipikus Samsung-féle bloatware tengerrel, ami tovább rontja a helyzetet...
Én 8GB alá nem mennék, 6GB alá meg végképp nem, még teljesen alapvető dolgokhoz sem. Azt sem értem hogy minek gyártanak egyáltalán eszközöket 4GB memóriával, semmi létjogosultságuk nincs (elektronikai hulladék gyakorlatilag).
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Krajczi
tag
Most jutottam el oda, hogy vegyek egy új, de kicsi tabletet és ezért a Samsung Galaxy Tab A9 X110-re esett a választásom.
Viszont látok X115N altípust is.
Mi a különbség? Csak a több GB (4/64 helyett 6-8/128)?
Megéri a plusz 10-20e Ft-ot?
Én csak netezek rajta, semmi játék vagy sorozat.
Köszönöm. -
Beni2360
félisten
Sajnos ez bizonyítja mennyire gyatra aksikkal szerelik. A simánál is meg mostani pro- nál is érzem a gyengülést. A Lenovo meg szépen muzsikál. Cserélgetem őket, hogy tovább bírják.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dani82
senior tag
Sziasztok,
tudnátok segitenj, milyen tabletet lenne erdemes venni?
a gyereknek az egy eves Alldocube mini50 akksija meghalt
Android jatekokra es youtube-ra hasznalja. Mivel ezzel a kinai csodaval befurodtunk, hogy egy evet sem birt ki, inkabb valami samsung, lenovo stb-ben gondolkodom (nem mintha ezeket nem ugyanott gyartanak )Van esetleg valami bestbuy 30-40e korul, akar innen hardveraprorol?
koszi elore is -
junior tag
válasz aprokaroka87 #94283 üzenetére
Köszönöm
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Tutyimutyi #94282 üzenetére
szerintem itt jobban kapsz választ.
-
junior tag
Sziasztok.
Ezt a három pontos izêt Hyper OSen el lehet tüntetni? Baromi idegesitő.
-
-
seredy
tag
Sziasztok! Huawei Pad 6-ra milyen fajta üvegfóliát érdemes venni, van erre valami ajánlás vagy mindegy a méretet leszámítva?
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Arról esetleg valakinek van információja hogy a Lenovo p 11 gen 2 mikor kapja meg az Android 14-et?
Itt annyi van hogy 2024*
Bár ha azt gusztustalan szürke sávot nem variálják át akkor nem is érdekel 😁😕
-
blueye
veterán
válasz OnLy16 #94272 üzenetére
Olvass itt az Alldocube iPlay 50 Pro -ról, nekem volt, ajánlom.
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Egy Lenovo M10 TB-X606X (64/4) nem annyira boldog tulaja vagyok.
Eredetileg a SIM foglalat miatt vettem, de megdöbbentem hogy GSM modul nincs benne, ergó nem tudom "rendes telefonként" hívásokra használni, csak mobilnetre.
Emellett eléggé akadozik, lassú a rendszere, ami előtt teljesen értetlenül állok a 4GB RAM miatt többek közt.
Szoftver a legfrissebb természetesen.
Nálam van a hiba? Esetleg ismert "lenovo" problémáról van szó? Van olyan tablet ami hasonló tudással / árkategóriában van?
(ha pl el tudom adni 40ért akkor 50-60k szánnék egy ugyanúgy használt eszközre, ha van értelme cserélni)[ Szerkesztve ]
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez?
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_a_7_0_(2016)-7880.php
Hát ez minden szempontból rettentő elavult, én nem gyötörném magam vele.Elfogadom a sütiket.
-
moma
őstag
Sziasztok. Lehet bármit kezdeni még egy Samsung Galaxy tab 7.0-tel esetleg, mit gondoltok? mondjuk hogy csak webezésre használható legyen. Vagy instant kuka?
we all deserve a bit of luck.
-
tiborv
aktív tag
Storno: látom kb 3 hozzászolással ezelőtt kb ugyanezek az igények fogalmazódtak meg, csak azt már nem olvastam el..... sry
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni és mivel még eddig sosem volt egy kis tanácsot kérnék. Az összefoglalót olvastam, de nyilván kevésbé ismert márkáktól emiatt az ismeretlenség miatt félek.
A felhasználás:
- Tanulás, olvasás főként (leginkább pdfek)
- Ha már lenne, akkor nyilván netflix, youtube, rátölteni filmet ágyban fekve nézéshez míg a nejem grace klinikát néz stb. de ez csak másodlagosanElőször újabb ebook olvasóban gondolkodtam a meglévő paperwhite mellé, de a pdfek kezelése miatt ill. amiatt, hogy azokban az újabb/nagyobb modellek tablet árakban mozognak akkor nyilván multifunkciósabb lenne a tablet.
A keret kb 150-ig lenne.
Az utóbbi egy héten amennyire próbáltam belemerülni és teszteket olvasni/nézni csak jobban belezavarodtam. Igazából annyi lenne még a szempont hogy ne kelljen lassulás miatt 1-2 év múlva cserélnem, hanem szolgáljon meg egy 4-5 éves távot. Simán lehet hogy én gondolom túl és egy 2-3 éves tablet is vígan elmenne akkor az én igényeimmel, de ha meg már veszek valamit akkor ne akadozzon a 30-40 megás pdfek lapozásánál, betöltésénél.
Amiket nézegettem az a:
xiaomi pad 6
amazon fire max 11
samsung s7 fe (a sima 7 már magasabb árfekvés, az A széria ára meg amilyen kedvező annyira azt olvasom hogy "gyenge" hardveresen)
nem android de mivel minden tesztben és videóban az összehasonlítgatás megy az apple vonallal a sima ipad 2022
(a számomra teljesen ismeretlen márkák alatt az alldocube, realme, teclast termékeket értettem)Köszi!
[ Szerkesztve ]
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
seredy
tag
Köszönöm a válaszokat!!
-
seredy
tag
Sziasztok, ajánlást szeretnék kérni, megköszönöm, ha tudtok mondani valamit.
Vennénk itthonra egy tabletet, böngészésre, filmnézésre, könyvolvasásra (képregények és gyerekkönyvek főleg, így ebook olvasó helyett kellene). Kijelző így 10-12". Itthon beszerzésben gondolkodom, 150-180e forintos összeget tudnék rászánni. Elsősorban új, de a használt piac is szóba jöhet persze. Van-e valami olyan tablet, ami kifejezetten ilyen célokra ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Volt (van, de már nem használom) egy Teclast X80 pro tablet, az volt ilyen dual cucc, le lehetett gyalulni úgy, hogy csak egy rendszer legyen rajta (vagy Win, vagy Android).
Mindkét esetben teljesen újra kellett particionálni, és megfelelő ROM-ot flesselni.
Persze manapság ezzel csak elméletben érdemes foglalkozni, mert x86-es Android már rég nincs, a WIN10-ből sincs már 32bit, a logouton van @hcl-től egy leírás, ő linuxot varázsolt rá, azzal tudnál naprakész lenni, de az ilyenekben levő max 2 magos Atom proci és jellemzően 2 Gb Ram már nem sok mindenre elég. -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
van egy Huawei M5 Lite-om. Van benne SIM kártya is. Ki volt kapcsolva egy bő hónapra, mert nem használtam. Most bekapcsoltam és a kimenő hívások le vannak tiltva, amit csak jelszóval lehetne feloldani, de én nem emlékszem, hogy letiltottam volna. Próbáltam feloldani a mobil feloldó kódjával de nem ment. Próbáltam pár jelszót is, de úgy se sikerült. Megnéztem a kártyát a szolgáltatónál és minden rendben, fel van töltve és érvényes is. A készüléken kellene valahogy a kimenő hívásokat feloldani egy jelszóval, amiről fogalmam nincs... :( Van erre valami megoldás vagy újra kellene telepítenem az egész hóbelebancot?Túrista vagyok
-
pooty
tag
válasz Gabesz87 #94254 üzenetére
Ha esetleg van egy USB-s fogyasztásmérő, azzal kiderülhet, hogy mit bír tárolni az akksi és hogy cserés-e. (Vagy esetleg egy AccuBattery applikáció...)
Korábban már ajánlottam fórumtársnak egy akku beszerző helyet, ő is M40Pro-hoz keresett akksit. -
Gabesz87
veterán
Gyereknek van egy Teclast M40Pro-ja. Mostanság mintha néha kikapcsolna minden előjel nélkül, holott még nincs lemerülve. Akksi döglődhet vajon?
Nem tudom, érdemes-e (ill. egyáltalán lehet-e) akkucserével bajlódni ha ez a probléma? Nézegettem, hogy mit lehetne most venni, ha új kell, és arra jutottam, hogy vagy Alldocube iPlay 50 Pro (ezen is megy a Netflix HD?), vagy Samsung A9+. Előbbi most úgy látom 57e, a Samu ~78e. Egy iPlay 50 Mini Pro NFE van itthon a másik gyereknek, azzal teljesen elégedettek vagyunk. -
cidalain
veterán
válasz blueye #94249 üzenetére
Tisztában vagyok a paramétereivel. Azért mert öreg, még nem szar. Candy crushra, böngészőre elég lenne egyébként továbbra is, ha a hardver rendben van. Leírtam hogyan, el lehet dönteni.
A vegyél újat mondjuk tényleg lényegesen egyszerűbb tanács.Ugyanitt a 8-9-10 éves S szériákat egy csokiért átveszem.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Dancii #94244 üzenetére
Ha a ~8" is szóba jöhet, mint egy kézzel tartható tablet, akkor az
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE ajánlott.
Én a 10" tabletemet szinte nem is használom, csak ezt.
Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13
202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer FtElfogadom a sütiket.
-
DDA40X
aktív tag
Sziasztok! Mit ajánlanátok minimális költségből navigációra? Amin már megy normális sebességgel a maps, a road lords, és egyéb gps appok! És ami nem 1 órát bír akkuval. Lehetőleg 4G-st.
Köszi!
-
cidalain
veterán
Mi harcolódik le benne, az akku?
Amúgy ez nem egy ratyi tablet. Ráadásul Amoled kijelzős, mondjuk hülye képaránnyal. Ha csak szoftveresen lassult be, akkuja jó még, akkor egy Factory resetet nyomnék rajta, esetleg egy custom Rom rá aztán lehet hogy kész is vagy (Lineage 18 pl van rá Android 11-gyel így hirtelen megnézve, de talán még frissebb is van)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
blueye
veterán
Szvsz nézz rá a Hardverapro.hu - ra.
Nem sok igényt adtál meg, így könnyű lesz találni. -
Dancii
tag
Sziasztok,
Egy Samsung Galaxy S2 tablet van itthon, faterom évek óta nyomkodja és lassan teljesen leharcolódik a cucc.
Tudnátok valami elfogadható tabletet ajánlani ami ilyen Candy Crush szintáű játékra meg netezésre megfelel? 10 colos lenne a legjobb, de a 8as is megfelel.
100k, esetleg 80k alatt találhatok ilyet, vagy nem túl esélyes?
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteniI'm no hero..never was..never will be..I'm just an old killer.. (Solid Snake)
-
tybsen
addikt
válasz blueye #94242 üzenetére
Köszi, igen igen erre gondoltam 😅
2010 környékén csináltam ezt már egyszer egy 7” Samsung Tablettel (rákerestem most a link miatt és megdöbbentő hogy hogy nézett ki nem is emlékeztem hogy ennyire rá durva pereme volt 🫣 annak idején eléggé meglepve nézték az emberek amúgy 😅).
Valahogy úgy vagyok vele, hogy a mostani telefonok igazából nem izgatnak, egyforma mind és semmi izgalom bennük - ez a Tablet elég harciasan néz ki és nagyon különleges a cserélhető akkuval. Nagyon nagy dolgokat nem csinálok csak kicsit attól tartok hogy ne legyen nagyon gyenge. Édesanyámnak van viszont egy A54 Samsung és elvileg ugyanaz belsőleg, mint ez a tablet. Esetleg multisimmel lehetne nálam egy filléres Nokia telefonálni.
Ingress nem játszom már aktívan, amióta új lett a grafika, csak néha-néha, de most valahogy újra előkerült. 🙂 -
tybsen
addikt
válasz blueye #94200 üzenetére
Sziasztok,
iphone 13 Pro és ipad 2020 11 pro készüléket gondoltam “egybegyúrni” egy galaxy tab active 5 készülék személyében.
Kameraban és hangszóróban, akkuban tudom, hogy visszalépés lenne. De amúgy nagyon tetszene, szertintem átlagos felhasználásra elég lehetne kiváltani telefont és tabletet. (Esetleg ipad Mini 2024 jöhetne szoba ha megjelenik, de szeretnék egy kompakt nagyobb kijelzős készüléket telefon helyett. Galaxy tab a9 forma tetszene, de a kijelző felbontása miatt elvetettem.)
Meg tudja valaki mondani közületek esetleg, Ingress játékra mennyire lehet alkalmas a hardver? Illetve, hogy airpod pro működne vele?
Koszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Rigormortiis #94228 üzenetére
Salamoni döntést hoztam: beszereztem egy Pad 6ot az 5ös helyett 😊
-
Soma01
veterán
Most ott tartok, hogy Tab S9 FE+ vagy S9 FE 5G. Egyikben sincs HDMI, de ezt elengedem. A pluszban több a ram is. Az 5G-t is túlélem, most is WiFi-zek. Csak nem túl nagy egy 12,5 colos tab, a 10.5 után? A több ram vonz igazán a pluszban.
Amúgy veszek más eszközt is a Samsungtól és adnak 15% kedvezményt. Ezért nézek kicsit 200e ft fölé. A sima S9 azért már sok pénz nekem egy tabletért. -
cidalain
veterán
Nem tűnik egyszerűnek a mutatvány: [link]
Itt azt írja, hogy ehhez újra kell flashelni az Androidot, szóval kellene egy gyári rom. Ha ilyet nem tudsz szerezni, akkor nem fog menni (legalábbis ha fixnek veszem, hogy csak így lehet, ahogy itt írják)
Nem elég, ha legyaluljuk a Win partíciót, attól az még magától nem növeli az Android tárterületét.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
blueye
veterán
válasz Rigormortiis #94231 üzenetére
Megneztem egy telekomban. Meggyőző 😊
-
Rigormortiis
veterán
válasz blueye #94229 üzenetére
Az S23 Ultrámnak sincs rossz kijelzője, de a tablet még erre is ráver színekben, sokkal szívesebben nézem, pedig ugyan azon az élénk beállításon van.
Az S9nél pedig a "sima" változat is ezt a kijelzőt kapta (s8nál csak a plus és az ultra).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rhino666
addikt
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de a lényeg, hogy kipróbáltam és nem küld ki jelet, ha TV-re kötöm USB-C - HDMI átalakítón keresztül (a telefonom és a laptopok igen, tehát biztos nem az átalakító a ludas).
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
blueye
veterán
válasz Rigormortiis #94228 üzenetére
Én így vagyok a mostani Asus laptopommal. Megyek is, megnezek egy ilyen Samsungot 👍😊
-
blueye
veterán
válasz Rigormortiis #94226 üzenetére
Igen, igazad van de már a pad 5 képernyője is megfelel nekem, ez pedig még jobb. Én elgondolkodtam rajta.
-
Rigormortiis
veterán
-
blueye
veterán
Holnaptól:
Xiaomi Pad 6S Pro 8GB/256GB
172.990 HUF az új boltban Budapesten.
Megy érte valaki? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz Soma01 #94220 üzenetére
Ja hogy mi az A9+-ről beszélünk, te meg S9+-et olvastál.
Egy kolléga pár napja keresett ujjlenyomatolvasós tabletet, neki ez a Blackview Mega 1 lett a befutó.
De csak 4G és szerintem USB-n nem megy ki a videó, de majd ezt megírja ő, ha olvassa.
Androd 17-et sem fog kapni.Te amúgy valóban a Samsung S9 szériát keresed, akcióban szerintem becsúszhat 200k alá a sima.
Elfogadom a sütiket.
-
Soma01
veterán
Mert az túl nagy méretű és majdnem 100.000 forinttal drágább is.
Vagy melyik az a tablet, ami tud annyit legalább, mint a mostani S5E csak újabb és 200.000 ft alatt van? Monitorra legyen köthető, ujjlenyomat olvasó is kell és GPS is. 10-12 col között legyen. 128 MB hely minimum kell és ha lehet, 5G is. Android 17-et még kapja meg. -
stewe2
aktív tag
Sziasztok!
Mit lehet ezzel kezdeni? Nem jut túl ezen a képernyőn . A fiam szerint lehet hogy "törlődött" róla valami. Másodlagos kijelzőnek használnám.
Köszi, steweNincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Sleek
senior tag
válasz Rhino666 #94210 üzenetére
Akkor majd elkérem a wifi jelszót
Így meg lesz oldva minden .
Esetleg így már valami típus ajánlás ?[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Rhino666
addikt
Attol fugg, hogy mennyi idot toltesz meloban (ott nincs esetleg wifi?). Ha napi 8 orat, akkor en biztos nem telefonrol osztanam meg a mobilnetet, egyreszt leszivna az akksit, masreszt korlatlan netkent kezelne a tablet, szoval ha nem korlatlan a csomag akkor az is hamar lemenne.
A sim kartyas tabletek leszukitik a kort - a jo es a rossz ertelemben is.
[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
-
Rhino666
addikt
A mobilnet tether durvan leszivna az telefon akksijat, szerintem erdemes inkabb egy tandem simet rakni a tabletbe. Barmilyen bluetooth kepes billentyuzettel mukodni fog barmelyik Android tablet, egyszeru HID kapcsolattot hasznal az osszes.
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . A milyen notebook topikban felvetődött ,hogy számomra nem biztos kellene notebook ezért fordultam hozzátok. Az alábbiakra keresnék terméket.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthon kressz tanulásra , böngészésre netezésre , este ha valami tartalmat vagy alkatrészt meg kell néznem ne keljen a pc -t bekapcsolni , facebook messenger , email írás , viszont a telefon kijelzője kicsi hozzá.Elsőként lemondtam a tabletről mert nincs billentyűzet. Azt láttam ,hogy lehet kiegészítőket venni hozzá. Úgy gondolom ,hogy sim kártyát nem kell fogadnia mert otthon wifiről lenne használva , melóhelyen meg megosztanám a telefon mobilnetjét.
11 Col környékén gondolkodok elsősorban 8Gb Ramban valamint 8 Mag . Nem szeretem havonta cserélgetni a készüléket. Amúgy a tablet bármilyen vezeték nélküli billentyűzettel kommunikál ? Vagy csak saját márka ?
Tudnátok ajánlani tabletet 70-100ezer forint környékén ? Ha esetleg rá kell kicsit pótolni de többet tud a termék nem gond. Ipad termékeket nem néztem így nem tudom mennyibe kerülnek meg mit tudnak .
Köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest