- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
válasz
cidalain #94956 üzenetére
Igen, karira kell. Azért is néztem olyat, ami itthon kapható és személyesen át is lehet venni.
A felbontás szinte mindegy, mert szegénynek már nem az igazi a szeme.
Az én S10e-met adtam neki, amikor lecseréltem. Eddig azon játszott, de ugye az nem a legnagyobb telefon már mai szemmel. Tabletet meg jobban látná, így erre a célra tökéletes lesz. Köszi a választ!Megérheti 40-ért egyébként egy ajándékba kapott bontatlan Galaxy tab A9 gari nélkül? Vagy inkább pl. MM-ből 59-ért? Nekem volt már pár telefonom, ps4-5,tv, laptop stb...és gari időn belül sosem volt velük probléma. Így elgondolkodtam rajta, hogy feltétlenül kell e a garis verzió egy 40 ezer ft-os tabletnél?
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Nagymamának szeretnénk venni egy tabletet max. 65 ezer ft-ig.
Nem lenne extra felhasználás neki. Videókat néz néha, illetve leginkább játszik rajta. (szókereső és ilyen egyéb egyszerű játékok csak.)Samsung Galaxy Tab A9 4/64 GB-ost néztük neki. (ez tűnik a legmegbízhatóbbnak)
Alzán találtam még a Blackview Tab 90 8GB/128GB-at. Ez elég ismeretlen számomra, illetve erről az unisoc prociról sem találtam túl sok infót.
A samuba a helio g99 nem tűnik rossznak. A honor tab 8 van nekem snapi 680-al, ami kicsti gyengébb mint a g99 viszont nekem az is teljesen megbelel a tabletbe.Melyiket ajánlanátok? Vagy van valami más opció ami a keretbe belefér?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- További aktív témák...
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest