- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #95346 üzenetére
Én azt beleértettem a tápáramkörbe, de igen, mindenképpen valami táp problémára gyanakszom. Volt régebben egy Chuwi tablet itthon, az is hasonlóan halt meg. Szétszedtem, kapott direktbe akku helyére tápot (meg másik Li akkut is - amilyen épp a polcon volt), és nem ment, aztán el is engedtem, mert tök sok idő egy ilyet detektálni, ha az akkucsere nem oldja meg. Az a tab volt vagy 100 dollár, amit utána használtunk is 2 évig, így nem érte volna meg a ráfordított időt.
-
-
coolpet
senior tag
válasz
Beni2360 #95007 üzenetére
Szia,
Már elkattoltam, de nem is néztem, hogy mi van az árban, csak hozzászámoltam.
Egyébként nekem ezt a linket amit adtál azon 72K HUF-ért hozza free shippinggel.Erről Mi a véleményetek? Nagyobb kijelző, gyengébb proci, valamivel olcsóbb.
Helyben megvehető, magyarországi gari. -
conexke
tag
válasz
Beni2360 #94631 üzenetére
Nekem pl most semmi ilyesmi nincs othon se pc se laptop csak egy kis 32" fel okos tv azért keresek olyan tabletet amin lehet filmeket letölteni és pl pubg vagy valamicskét komolyabb játék csak annyira nem vágyom melyik grafikus mit ér okitel 389k AnTuTu a mostani telóm 124k 🤭🤭😁
-
válasz
Beni2360 #94601 üzenetére
Nekem egyszer elkúrták a címzésen a telefonszámot (gondolom lelógott) és nehezen ért el hozzám a csomag. Aztán rászoktam, hogy beleírom a címbe is. Aztán leszoktam róla, mert megállás nélkül Netflix/Posta/DHL scam SMS-ek tengere érkezett akárhányszor rendeltem valamit...
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #94594 üzenetére
Bocs, de ma nem bírom ki, tablet tanácsok mellett ingyenes magyar nyelvtan tippeket is adok!
A végett szó jelentése: céljából.
Tehát ha a mondatban a "céljából" szó értelmes, akkor lehet használni a "végett"-et.
NEM szinonimája a "miatt"-nak.+1: Nem Barbi trükk, hanem Barba-trükk, a Barbapapa című rajzfilmsorozatból.
-
-
-
-
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Beni2360 #93835 üzenetére
Jelenleg egy Ipad Air Wifit használnak, ami 9,7"-os, ezért gondoltam akkor a 10-11 körüli talán még nem lenne vészes.
Amúgy az árlimit tetejéről a Xiaomi Pad 6-os amit kinéztem (8gb/128gb-os) 100-ért partnerogsm-nél, de az olcsóbbak (50-70 között) közül nem tudom melyiket lenne érdemes választani. -
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #93390 üzenetére
Igen, én tegnap meg is kaptam. Már 28-án beérkezett a veszprémi MPL depóba, de az aznapi körrel nem jött ki, így csak tegnap vettem kézbe. Én aznap délután meg is rendeltem, amikor Dr.NX kiírta, hogy akciós (átváltások után is 50k alatt maradt a vége).
Funfact, aznap rendeltem szilikon tokot is hozzá aliról, meg pár egyéb bigyót, hogy meglegyen a 10 USD, és a tok is megjött ma (meg a többi cucc is).(agyérgörcsöt kapok a belakás közben egyébként, hogy a jelenleg használt tabomon lévő SW-ek az elmúlt egy évben totál átalakultak, szóval egy részüket majd apkmirror-ról kell telepítenem, ha nem fogom megszokni.)
-
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92649 üzenetére
Az iplay 50 mini a 4+4 GB RAM-l elbujhat mellette.
Hát csak bújjon, mert azt már a beírásaid alapján itt tudni lehet, hogy az egy gyenge tablet(proci, ram, megjelenítő, memória kezelés, stb.), nem ajánlott kategória, ezért is vettünk sokan inkább Iplay50 Pro-t vagy Mini Pro-t, vagy Lenovo-t Samsungot, stb.
Ezzel a nem ajánlott Mini-vel példálózni nem releváns. -
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92474 üzenetére
Oké, igazad van. Végülis a Mini Pro-t se egyszerű órákig kézben tartani, aki nem szokott hozzá. Viszont ha már BG és Ali is kifigyott belőle, Amazonon lehet venni akinek kellene ALLDOCUBE iPlay 50 mini Pro Tabletet. 159.99€
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #92381 üzenetére
Eléggé rétegigény, de társasjátékozásnál ezzel ki lehet választani a kezdőjátékost vagy csapatot.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tendadigital.chwaziApp&hl=en&gl=US -
-
válasz
Beni2360 #92262 üzenetére
Azt kérdezte, milyen a mini Pro hangja...
Tök jó lenne ferdítés nélkül lehozni ezt.Nem, nem kérdezte milyen a Mini hangja. Ezért lenne jó arra reagálni, amit kérdeznek.
És nem bantasbol írom, de felesleges köröket futunk ...
-
-
válasz
Beni2360 #92255 üzenetére
Megintcsak iPlay Mini Pro volt a kérdés. A tiéd sima, jóval gyengebb hardverrel.
Ez már annyiszor ki volt vesézve, hogy a tiéd persze hogy fluidabb lesz azzal a hardverrel HD felbontással szemben az UniSoc + Full HD kombónál.
De ha valaki az iPlay mini Pro-t kérdezi a te két tableted nem releváns a témában, mert total más.!
Nem értem miért kevered+kavarod bele?
Egyik UniSoC T606 másik MediaTek G99, két eltérő hardver, különböző típusú hardverek.
Ezen két proci között van egy durván 70%-os eltérés... HD felbontással a te tableted meg persze, hogy gyorsabb lesz az iPlay minihez képest.
Mivel a GPU is sokkal combosabb a G80-ban... Nem kezeled helyén a két terméket, nem veszed figyelembe a hardveres eltéréseket, és a kérdező kérdését sem...
A menny meg odafent van
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #91838 üzenetére
Köszi!
Annyi megjegyzésem van az akkuhoz, hogy nem hiszem, hogy a "minősége" lenne rossz (szökik belőle az elektron?), hanem hogy a 4000 mAh manapság egy telefonban is átlagon aluli, nem csoda, hogy egy kétszer akkora felületű kijelző pikk-pakk leszívja.
Az akadás az mondjuk tényleg bosszantó lehet, a Pro-nál nem tapasztaltam semmi ilyet én sem.
A hangszóróról meg tudtuk eddig is, hogy csak egy van és az is legalul, ez valóban negatívum. Megoldás lehet az, hogy Rotation Control Pro-val fejjel lefelé kell használni a tabletet. -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #91812 üzenetére
Ezt találtam:
https://forums.androidcentral.com/threads/can-i-disable-this-new-taskbar-in-android-13.1059965/
DeepL fordítás, mert lusta vagyok:
ha megérinti és lenyomva tartja a taskbar oldalán lévő üres helyet, akkor el kell rejtenie, majd ismét megérinti és lenyomva tartja a kezdősávon, hogy ismét megjelenjen. A kezdőképernyőn lévő alkalmazásikonok be- és kihúzásával is testre szabhatja, és ahogy valaki más is jelentette, az összes alkalmazásikon eltávolítása és a "Kezdőlap beállításai" menüpontban a "Minden alkalmazás listájának megjelenítése a feladatsávban" kikapcsolása szintén elrejtheti, kivéve a kezdőképernyőn. -
borbar
tag
válasz
Beni2360 #91796 üzenetére
Nekem, bár Lenovo a tabletem, de ugyanúgy a most települt Android13 hozta el ezt taskbart. Nálam a 'Settings/General settings/Taskbar' menüjében lehet beállítani, hogy állandóan látszódjon ez a sor, vagy csak egy csík, amelyet ha "felhúzok", hívom elő a 'Taskbart'. Erre ('Taskbar') keress rá a menüben.
-
blueye
veterán
válasz
Beni2360 #91701 üzenetére
FBn sokszor feljön:
"Kattints és kérj díjmentes postázással 0 Ft-ért SIM-kártyát online, amit feltöltés nélkül is használhatsz! Ehhez mindössze csak az éves adategyeztetés elvégzése szükséges.Belföldön minden normál díjas magyar számra, illetve EU roaming környezetben magyar és EU-s normál díjas számokra. 1 GB belföldi és EU adat. A tájékoztatás nem teljes körű." -
gyulaszu
senior tag
válasz
Beni2360 #91696 üzenetére
Ez eddig 3 ezrembe került évente az egyszeri feltöltéssel. A számra van szükségem, mert egyelőre lusta vagyok elkezdeni az "ezer" helyen a regisztráció módosítását. (Bank, biztosító, szolgáltatók, stb.) Az eddig összegyűlt pénzt most egy üdüléskor elhasználom világjeggyel...
Már van tervem a jövőjét illetően, de még nem végleges. -
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #91553 üzenetére
De nincs ujjlenyomat, se kód.
Öregmackó javasolta, hogy ne legyen zárképernyő, akkor oké, de az meg megintcsak nem tetszik, mert az meg jó, ha van (akkor is, ha nincs zárkód)
Mondjuk most hogy megnéztem a saját tabom (másfajta), a duplakopp ugyanúgy csak bekapcsolja a kijelzőt, és fel kell húznom a zárat. Csak a duplakopp miatt eleve ott az ujjam a képernyőn. Szóval jó lesz az a felemeléssel bekapcsolja a képernyőt megoldás... -
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #91360 üzenetére
Kösz. Pont ezt néztem ki én is.
Anya általában asztalon tartja miközben nyomogatja, a súly nem annyira lényeg (a mostani tab 580 tokkal együtt). Akku meg annyi, amennyi. Otthoni gép, bármikor rá lehet cuppantani töltőre.Azt néztem, hogy lesz majd iPlay 50 Mini Pro verzió is. Hardverben kb az 50 pro, benne a mini házában.
-
vacs
veterán
válasz
Beni2360 #91199 üzenetére
Pear launcher nekem működik Xiaomi pad 5-ön.
Dupla koppos lezárás is megy! -
vacs
veterán
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Beni2360 #91064 üzenetére
Így viszont a power bank merül le és sül ki teljesen
Komolyan már minden mobiltopikban a töltésen megy a diskurzus, legalább itt engedjük már el. Elöbb-utóbb minden akksi tönre megy, addig pedig etetem, amikor éhes. A tabot pedig szerintem a többség ritkábban is tölti, mint a telefont (én pl heti egyszer max kétszer), akkor pedig hót mindegy neki, ha egész éjjel töltőn marad. De erre is van pl a Samsungnak megoldása (85 százalékon tartja), de szerintem ezzel sem lehet csodát tenni.
-
kopi72
aktív tag
válasz
Beni2360 #90733 üzenetére
hat mostmar azzal az emaillel amivel preordereltem a tabletet (es ahova jott a visszaigazolas toluk), letre tudtam hozni a geekbuyingon egy uj accountot :-))) De a rendelesek menujeben nincs semmi.. Dehat bizom benne, h nem atveres / csalas aldozata vagyok valami false link-el, a paypal azt irta nekem emailben, h a order_payment@geekbuying.com reszere fizettem.. Ha nem jon meg a tablet, akkor majd felveszem veluk a kapcsolatot..
Amugy ha valaki erdekel meg, itt olcsobban van mint a masikon es meg 4 napig lehet preorderezni (es akinek kicsi a 8 col) : https://www.geekbuying.com/item/Alldocube-iPlay-50-Pro-2K-Tablet-MediaTek-MT6789-Octa-core-CPU-519933.html?utm_medium=sysedm&utm_source=PaypalPaidCounpon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PayPal
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged