- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #81761 üzenetére
Nálam még nem volt benne SIM. Atos30-tól vettem, ő tesztelte (meg is írta itt, vagy a Teclast topikban) és azt írta, hogy valóban tudja a B20 -at. Esetleg kérdezz rá a Teclast topikban, mert van, aki használja SIM -mel. A TVGO -t nem tudom kipróbálni, mert nem emlékszem a jelszavamra. MyTV -t használok, az szépen megy HDMI -n is. HBOGO kliensben szépen fut (HDMI -n is), de Kodi alatt nem tudom beüzemelni. Állandóan megszakad és pufferel. Érdekes, hogy a másik tabomon is ugyanez a hiba és senki sem érti az okát. Arra tippelek, hogy az MTK SOC -ra allergiás a Kodis addon.
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Fenyerot minimumra, felesleges cuccokat kikapcsolni (pl ha wifi nem kell kozben, akkor azt). Az en tabletemhez is 1A tolto van, hasznalat kozben is siman feltolti par ora alatt, elegnek kellene lennie. Viszont szutyok minosegu kabel tud ilyen hibat okozni, igy elso korben kiprobalnam masik kabellel (mondjuk amit pl egy okostelohoz adtak gyarilag)
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Egyébként sem szerencsés dolog állandóan bekapcsolva tartani. Meg, nem is elegáns módszer. Nem tudod szenzoreseményhez kapcsolni? Közelségérzékelőre, vagy a tablet kamerája által detektált mozgásra kapcsoltatni a kijelzőt? Én EZT használom a kamionban. Sorbanállásnál ráfókuszálom az előttem álló kamionra. Ha megmozdul, akkor a detektor broadcast üzenetet küld az automatizálónak, ami erre ébreszt engem. A Te esetedben akkor kapcsolna be a kijelző, ha megjelensz a figyelt mozgástérben.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78563 üzenetére
Ezért használok automatizálót. Abban külön lehet definiálni, hogy hogyan viselkedjen töltés és akku üzemmódban, illetve akár az akkutöltöttség % -os értékétől függően is változhat a kijelző timeout ideje.
A Play -ről nem tudom, hogy mit tudsz hozzá telepíteni, de bármi is legyen az, igyekezz, mert nem sokáig fog működni!
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78560 üzenetére
Keep screen on, vagy always on display, vagy hasonlo appok kiprobalasa play aruhazbol. Ilyet meg nem hasznaltam, de wakelock-ot igen, es az mukodik rendesen. A kijelzo bekapcsolva tartasa pedig annal egyszerubb dolog, szoval valamelyik app biztos tudni fogja ami neked kell.
Egyedul a regi droid a kerdeses, hogy felmegy e ra. Azert az a kitkat-nal boven regebbi, es manapsag a szoftvertamogatas also lepcsofoka a 4.4 kitkat.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78556 üzenetére
Gondolom, akkor töltőn van. Első körben nézd meg, hogy a fejlesztői beállításokban van-e olyan opció, hogy "Nem kapcsolódik ki" (vagy, valami hasonló)! Ez lenne a legegyszerűbb, de régi rendszer, nem biztos, hogy van benne ilyen. Ha nincs, akkor majd mással próbálkozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest