Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz bsanya #63966 üzenetére
Mondjuk van náluk összesen egy tablet, az is jó drágán. A vámolást hogy oldották meg? A futárcég intézte és azt is nekik kellett fizetni a kézbesítéskor? Az mondjuk érdekes helyzet, ha az utánvéttel (COD) rendelt és levámolt árut a vevő nem veszi át.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
mazsi
senior tag
válasz bsanya #63921 üzenetére
Én a három közül a Teclastra szavazok majd. Messze annak van a legjobb híre és a 4:3 képarány fényévekkel jobb a többinél!
Ha nem rohansz venni, és tálalsz még a malacperselyben, elgondolkodtató a Teclast x2 is. Brutális a sebessége.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
-
Nataniel
senior tag
válasz bsanya #63898 üzenetére
A GB alapból is eléggé megbizható, én már rendeltem tőlük, amire figyelned KELL az az elküldés módja,elsősorban, tehát honnan, és hogy akarják az adott terméket küldeni, értem ez alatt h akkor vagy jó, ha EU raktárból jön, akkor sok gondtól kegkiméled magad, de pl spanyol raktárból drágább,kinaoból olcsóbb,de akkor ott lebeg a NAV kardja...
Szatocs, ez most fájt...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
tjb007
nagyúr
válasz bsanya #63687 üzenetére
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindkettő jobb valamiben a másiknál. Az a kérdés, hogy mi lesz/lenne a fő felhasználási terület. Ár-érték arányban ez a kettő a legjobb, de csak azért, mert nincs túl Cherry Trail-es, 4GB RAM-os modell még, így nincs mihez hasonlítani, viszonyítani.
A régebbi modellek (X98 Air 3G/ Air II) például "EU-s raktárból" 55-60 ezer forint körül már megvannak, csak az a kérdés, hogy ezek a te igényeidnek megfelelnének-e.(#63688) dlaj
Ha eléred a recoveryt, akkor már csak a wipe data/fatrory reset menüpontot kell választani és meg is oldódott a probléma. Ezzel persze nem csak jelszó fog törlődni, hanem minden más is (alkalmazások, beállítások, saját tartalmak). Ezekkel is lehet még próbálkozni: [link]
(#63689) szatocs1981
A Samsungot el is felejtheted, totálisan alkalmatlan ilyen célra a gyenge processzora miatt.
Ami szóba jöhet, az az ASUS ZenPad 10 Z300C, a refurbished és nem refurbished ASUS MeMO Pad 10 ME103K, a refurbished ASUS Transformer Pad TF103C/CX, és még az Allview Viva H10 LTE.
Ha külföldről is OK, akkor 65-ből bőven kijön EU-s raktárból a Teclast X98 Air 3G és Air II, valamint az ONDA V919 3G Air. Mindhárom dual OS-es és 4:3-as.(#63690) bonifa333
ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad 10 Z300CL, Lenovo Yoga Tablet 2 10", Nexus 9 (bolti garancia), illetve még a refurbished ASUS-ok (TF103C/CX, ME103K)számítanak a legjobb vételnek 100 ezer forintig. A nagyon tutik már kijöttek, azok nem fognak a közeljövőben (vagy az után sem) 100 alá beesni. Ha tényleg nem sürgős, akkor inkább várd meg a karácsonyi időszakot, akkortájt szoktak lenne jó akciók.
(#63693) csendes
„3G-s négymagos Intel-es van 40 ezer Ft-ért”
Ilyen mondjuk pont nincs.
-
zaskar
senior tag
válasz bsanya #63666 üzenetére
Nálam nincs konkrét célja egyik op.rendszernek sem, egyszer az egyikkel, másszor a másikkal használom. Leginkább a 32 Gb ami szűkös lehet két rendszernek, én nem használom nagy dolgokra, nekem elég, de a 64 Gb jobb lenne. Raktam bele egy 32 gigás kártyát, a képeimet, videóimat azon tartom. A win 10-es frissítés érdekes dolog. Feldobta a lehetőségét, el is indítottam a folyamatot, aztán a következő hibaüzenettel leállt: "Nem sikerült frissíteni a rendszer számára fenntartott particiót". Nem hiszem, hogy a hely lenne kevés (kb. 7 Gb van szabadon a win partíción) hiszen tették már fel hasonló gépekre. Biztos van rá megoldás, láttam már belőle gyárilag win 10-es verziót (kissé bosszantott, hogy pár nappal a rendelésem után kapható volt 10-essel is, ráadásul ugyanannyiért). Így egyelőre marad a 8.1, azzal sincs igazán bajom. Nem értek annyira hozzá, de biztosan megoldható. Egy jó leírás sokat segítene.
Ui: ha valakinek lenne tippje, hogyan tudnám frissíteni win 10-re, azért ne tartsa magában... -
this is life
Ármester
válasz bsanya #37946 üzenetére
Ranezhetsz a prestigio pro/prime duo-ra is , hogy meg nehezebb legyen a dontes, kb mindegyik egy ar a (prime kicsit dragabb), egy tudas. Szerintem vessel kockat es ami kijon azt valaszd. Ha kicsivel tobb van ra akkor lehet samsung p3110, vagy nexus 7 refurbished vetele is. Ez utobbi 2 mas kategoria mint a cc,w,p.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Tegla80
addikt
-
this is life
Ármester
válasz bsanya #37672 üzenetére
Az overmax steelcore+ felejtos , papiron jo tab lenne, de a cpu tempoja le van korlatozva 1ghz-re , gondolom mert rosszul optimalizalt a rendszer, viszont a tempo hianya es a rossz optimalizacio miatt szaggat a tab, a szerviz nem tul korrekt . A modecom viszonylag ismeretlen, de ettol lehet jo a tabjuk a benne levo soc alwinner a31 erosebb a samunal hasznalt tiomap 4430-nal , az mas kerdes mennyire van jol osszerakva a rendszer rajta, ha jol raktak ossze es fontos a hdmi akkor a modecom , ellenben ha eleg egy kozepkategorias megbizhato tab , jo akksival,gps-el, 26 honap garanciaval,nagy fenyereju kijelzovel , de hdmi ha akarsz se lesz rajta, akkor a samu. Velemenyek a modecomrol[link]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest