- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez miért olyan bonyolult?
Ami a keretedbe befér és legnagyobb képátlójú, az a Samsung S9 FE+.Viszont a Honor Pad 9 csak egy nüansznyival kisebb és csak 100k, én azt venném.
-
Genji
őstag
Sziasztok! Összefoglalót elolvasva se jutottam dűlőre, ezèrt a segítsègeteket kèrnèm.
- Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb? - minél nagyobb ami a keretembe belefèr
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? - magyar számlás kellene
- Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.) - film/netflix HD, talán játèk ( Hearthstone), böngészés. Rajzolás tuti nem lesz és fényképezés sem.
- Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!) 150-200k-ra gondoltam, csak Androidos jön szòba
Köszōnöm az ajánlásokat!
-- -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Kiscsőke #94494 üzenetére
Ebben a méretben 10,1" esetleg a Teclast M40 Pro lehet jó.
Teclast M40 Pro (2023) - kb. 40 ezer Ft
Ha ennél nagyobb kellene, akkor nézegesd a többi Teclastot, esetleg az Alldocube-okat, jelenleg ezek a legolcsóbb, viszonylag bevált tabletek.
Az összefoglalót kinyitva találsz még ajánlásokat. -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition tabletünk amelyik beadta a kulcsot a tavasszal. Igazság szerint kizárólag Wifi-ről nézett filmet rajta a feleségem. Legalábbis az utolsó évben, előtte a gyerekek nyúzták éveken keresztül.
Jelenleg az utódját keresem, akár használtan is, kb ebben a méretben, de annyira nem vagyok otthon a tabletekben. (a Samsungot is anyukám kapta a munkahelyétől ajándékba)
Szeretném megúszni minél olcsóbban, viszont annyi az elvárásom, hogy azért egy pár évet kibírjon. 50-60k de ha olcsóbban van akkor az is jöhet.
Ha nem jár hozzá tok akkor úgyis veszek rá, természetesen fóliát is.
A segítséget előre is köszönöm! -
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59 #94492 üzenetére
Nos, akkor egy nagyon rövid összefoglaló, két és fél óra intenzív szöszmötölés után.
A dobozban meglepő módon van egy 18W-os töltő, hozzá kábel, egy tok (benne a tablet), védőfólia a kijelzőn. Ennek is volt védőfóliája, szóval gondoltak mindenre. Annak tükrében, hogy drágább tabikhoz már töltőt se mellékelnek, kellemes meglepetés, főleg, hogy a boltban se írták oda ezeket mint tartozék. 12 GB RAM-ja van (ez elvileg kiegészíthető 36-ra is, nem próbáltam), 256 GB a háttértár.
A korábbi 10,4-es kijelzőjűhöz képest gigantikus a 12", még úgy is, hogy a 12-be belemérik a nem túl széles keretet is. A súlya is megvan hozzá (560 gramm), szóval kifejezetten jól jön a támaszként is használható gyári tok. Adtak vele egy tollat is. Valóban, az egyik vége golyóstoll, a másik egy tappancs, amivel a kijelzőt lehet abuzálni. DualSim, vagy egy SIM és egy TF kártya (elvileg 2 TB-ig) dugható bele, de azt mi nem használjuk egyik verzióban sem, így működéséről nem tudok nyilatkozni. WiFi megbízhatóan működőnek látszik, sem a 2,4 sem az 5GHz sávban nem volt problémája eddig. Valaki az egyik oldalon WiFi hibás készülékre panaszkodott. Állítólag 4G LTE-t tud, 5G-t nem.
75%-ra feltöltött aksival érkezett.
Töltöttem rá egy keveset próbaképp, hogy működik-e a töltés rendesen, majd elindítottam. Az a bizonyos két és fél óra nagyjából onnan számítódik. Ezalatt bekonfiguráltam, bejelentkezés után magára húzta az előző masina pár napja készült utolsó mentéséből a felhőből az applikáció készletet, alapbeállításokat, felfrissítette a rendszert (ez elég soká tartott, úgy 20 percre igencsak lefoglalta vele magát) és a telepített appokat. Bloatware-t nem találtam, natív Androidnak tűnő rendszer van rajta. Hogy a háttérben esetleg rejtőzik-e még valami, nem derült ki.
Folyamatosan volt mit csinálnia meg a kijelző is világított és így fogyasztott nem egész 20%-ot ezalatt, vagyis az emlegetett 10 óra képernyőidő valószínűleg nem lódítás, de erre majd úgy két-három nap múlva lesz konkrét válasz.
A kijelző automatikus fényerő szabályzója nem lesz barátom, nekem túl gyengére szabályoz, így kapott egy kézi fix beállítást úgy 65%-on, azzal a szobában teljesen jól látható.
A kijelző felbontása nekem megfelel (8,5 dioptriás rövidlátás mellett), a valamiért automatikusan bekapcsolódott, kis mértékű betű és ikon nagyítást kikapcsoltam, úgy is teljesen jól olvasható minden. 2000x1200-as felbontású IPS panel.
Kamerát nem teszteltem, nem használjuk, de három is van belőle. Az egyik makrózáshoz. Hangszóróból négyet is raktak bele, van is hangereje rendesen.
Kicsit szokatlan, hogy nincs sem „visszalapozó” sem futó app listázó „gomb”. Appokból kilépni a futó app alján, középen megjelenő vonal felfelé húzásával lehet, az app ilyenkor a háttérbe húzódik. Ha meg akarjuk nézni, mi fut még, kicsit, de tényleg csak kicsit és nem túl gyorsan, különben visszaugrik a fő képernyőre, fel kell tolni ugyanezt a vonalat, akkor szépen megmutatja a futó appokat. Oldalra csúsztatással lehet lapozni köztük, felfelé kipöcköléssel becsukni őket. A 12 GB RAM mellett nem sűrűn lesz rá szükség, hogy becsukogassuk az appokat. Ki-bekapcs után a korábban ki nem lőtt/pöckölt appok ugyanabban a státuszban indulnak, mint ahol „becsuktuk” őket.
Nagyobb hardverigényű játékot nem próbáltunk, a nejem szokásos játékai mindenesetre sokkal gyorsabban indulnak és gördülékenyebben futnak, mint a tegnapelőtt lelkét a gyártónak visszaadott Samun. Eddig egyetlen kifogásom lehet, erősen gyanús, hogy Android 13-nál újabbat nem fog kapni. Bár, az OT5S 14-es Androiddal jött ki, szóval sose lehet tudni, de annak más a procija, így lehet, hogy erre már nem csinálják meg. -
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Barátnőm szeretne tabletet vásárolni, az alábbi igényekkel:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-11" maximum. A mostani tablete 7"-os.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?Újat preferálnánk.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?Inkább itthon vásárolnánk, esetleg nagyobb akció mellett Amazon is képbe jöhet, persze ha az itthoni szervízpartnere a gyártónak tudja fogadni a gépet mindenféle extra harc nélkül.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)Olvasás (ebook), jegyzetelés (tollas főként, mind munkahelyen mind itthon tudja használni), böngészés, filmezés (Netflix, Disney+ és egyéb streamingek)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)Max 100e JMF, de ebbe az összegbe akár egy stylus/toll is beleférhet, persze nem muszáj.
Lenovo M11-et néztünk (8+128 GB + ceruza), ez belefér a keretbe, de nekem az a bajom hogy a Tech2 tesztben láthatóan röcögött a rendszerrel (azóta rendberakták frissítéssel?), asszony meg a Lenovo-ban nem bíz meg annyira (természetesen a ThinkPad-ek ismerete ellenére).
Köszönjük szépen előre is!
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung T500-at cserélnénk le, tegnap egyszerűen leállt és nem hajlandó elindulni. Nejem szerint láthatóan pörgött lefelé a töltöttségi állapot, pedig töltőn volt, miközben játszott rajta. Akkuját augusztusban cserélték, mert a régi már felpuposodott. Nem biztos, hogy megéri javíttatni. Az mondjuk érdekelne, ilyenkor hogyan lehet minden adatot úgy legyalulni róla, hogy ha elviszem egy bontóba, biztosan ne kerüljön semmi fontos idegen kézbe. Mondjuk banki adatok nem voltak rajta, a nejem google, facebook fiókjai, postaládái, azokból meg ki tudom léptetni a fiókhoz csatlakozva, hogy mindenképp bekérje a jelszót. Elvileg.
A nejemé lesz, kicsit rosszul is lát, meg a sokizületi gyulladás miatt már nehezen tud pontosan irányítani a kezével dolgokat, így pl „ceruzás” semmiképp sem jó.A kérdések:
11" vagy nagyobb■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Amazon opció, Ali kevésbé, de ha a sarki gsm boltban kapok, az a legjobb.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Böngészés, facebook, klasszikus játékok (passziánsz, angry birds és hasonlók, amik pár éve flashban mentek.) Videók megnézése, e-mail olvasgatás. Beszélgetni, fotózni nem fog, SIM kártya hely nem kell, csak wifi−n használja, itthon.■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
120-150 ezer. Ha olcsóbb nem baj. Lehetőleg minél frisebb Androiddal.Köszi
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthoni vásárlás a preferált, ha van valami nagyon bestbuy akkor szóbajöhet külföldi rendelés is.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Teljesen alap böngészés(leginkább hírolvasás), youtube a fő felhasználás, esetleg filmezés.
Az szempont lenne, hogy kültéren napsütésben is jól látható legyen a képernyő, de gondolom ezt az alacsonyabb kategóriás tabletekben nem találom meg.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
60-80e Ft.A fő szempont, hogy a fentieket stabilan/gyorsan tudja hozni. Gondoltam, ha valamelyik ajánlott típust leakcióznák bf alatt akkor azt megvenném.
Köszönöm a segítséget! -
Rhino666
addikt
válasz
anonymus89 #94485 üzenetére
USB debug mód bekapcs, gépről adb log olvasás, szűrés az alkalmazásra, várakozás az összeomlásra, aztán research. Ha ez nem mond sokat, talán Androidos/Android fejlesztői topikban érdemes feltenni a kérdést hogy hogyan lehet debugolni egy folyton összeomló appot.
-
anonymus89
addikt
válasz
Rhino666 #94483 üzenetére
Szívesen fogadok javaslatot még tesztelgetem.
Mondom Samu mobil huawei mobil u.a a play áruházas xiaomi home app nem csinal ilyet.
Akár egész éjszaka megy az élő videó a mobilokon.
Még egy érdekesség be van kapcsolva az élő hang is és a tableten sokszor enémul ekkor az idő ís ugrik 5-10.másoperceket mintha kiesés lenne a wifiben de ez a mobilokon nem jelentkezik. -
Drizzt
nagyúr
Végül az "olcsó" OLED tablet kategóriában a Honor Magicpad 2-re esett a választás. Galaxy Tab S5E-t váltott. Őszintén szólva már akkor örültem volna, ha ugyanazt a szintet hozza. De ez a kijelző ez valami elképesztő. A HDR-es OLED tesztvideókon állandóan keresem az államat. Az S5E se volt rossz, de ez egyértelműen szintlépésnek érződik. Féltem pedig picit a tablettől, de egyelőre csak pozitív csalódásokról tudok beszámolni. Persze mielőtt megveszi valaki, érdemes utánanézni, hogy milyen máskor talán megszokott dolgok nincsenek benne. De ha ezekre amúgy sincs szükséged, akkor nem sok félnivaló van tőle.
-
Rhino666
addikt
válasz
anonymus89 #94472 üzenetére
Olyan nincs, hogy előtérben van egy alkalmazás és csak úgy random bezárja valami. Vicces is volna, néznéd rajta a Netflixet és valami egyszer csak úgy dönt hogy záróra van...
Itt inkább az lesz hogy állandóan összeomlik az app valami miatt.
-
cidalain
veterán
válasz
anonymus89 #94479 üzenetére
Alkalmazkodó akkumulátor kikapcs
App, alkalmazásinfónál: App szüneteltetése ha nem használja legyen kikapcsolva
Ezek szerintem mindenképp ellenőrizendők még. -
kunberci
senior tag
válasz
anonymus89 #94479 üzenetére
Android 13 van rajta.
Akkor is meg kéne másik kamerával, app-al próbálni, mi a helyzet.
-
kunberci
senior tag
válasz
anonymus89 #94477 üzenetére
Igen, a Play áruházból telepítettem az app-ot.
NVR-t használok, azon keresztül nézem a kamerákat.Gondolom Nálad inkább a Xiaomi-val vannak inkább a gondok, próbálj meg más kamerát, más app-ot használva.
Mondjuk támogatottságba a Reolink nagyon jó, mint android, mint asztali gép fronton. IOS-t nem használok. -
kunberci
senior tag
válasz
anonymus89 #94475 üzenetére
A sima változatot vettem.
Ilyet használok, Reolink kamerával, NVR-rel, már legalább fél órája nézem, semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy valami leállítaná a programot (app-ot). -
gyulaszu
senior tag
válasz
Nem a DuraSpeed nevű "csoda" szívat véletlenül?
-
cidalain
veterán
válasz
mi lövi ki?
bezáródik a program, de a kijelző ébren marad, vagy nem marad ébren a kijelző annak ellenére, hogy bekapcsoltad, amit Dr.NX javasolt? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
anonymus89 #94469 üzenetére
Developer options / Stay awake
Töltés alatt nem kapcsol ki a kijelző.
(Márpedig állandóan töltőn van, gondolom én.) -
-
cidalain
veterán
válasz
anonymus89 #94465 üzenetére
Oké, már csak azt nem tudjuk, hogy mi lenne az elsődleges célja?
Nonstop akarod, hogy mutassa az órát? És közben a Xiaomi kamera appnak is mennie kéne felvételre? (De miért Xiaomi kamera app, mikor ez nem Xiaomi eszköz, nem csodálom, ha bezáródik, azok nem túl jó appok, a Xiaomi cuccokon is sokan lecserélik GCam-ra)
-
anonymus89
addikt
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
P1eTr0 #94463 üzenetére
Akkor 77.-jére is:
Alldocube Iplay 50 Mini Pro
vagy
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo.
Érdemes megvárni a 11.11 akciót vagy Black Fridayt. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletet használok, de szeretnék kisebb méretre váltani, legfeljebb 8-9"-ig.
Ami tudok:
* mindenképpen új készüléket szeretnék
* felhasználási terület: streaming, böngészés, itthoni filmek megtekintése (alap applikációk, alap játékok esetleg)
* ár maximum 100.000 Ft
* beszerzés lehet külföldről
* hosszú akkumlátor időt szeretnék...
* SIM támogatásElsőre találtam egy ilyet: Redmi Pad SE 8.7 4G, de aztán olvastam róla, hogy nem túl acélos a hardver. Bár lehet, nekem elég lenne..
Minden javaslatot, ötletet szívesen látok. Köszönöm szépen előre is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
anonymus89 #94433 üzenetére
Nem tud Always on displayt az 50 Mini Pro, de miért akarnál nem OLED kijelzős tabletre AOD-t?
-
Truman
senior tag
válasz
Rhino666 #94459 üzenetére
Akkor lehet ennek a szoftverén még butítottak egy sort. De vannak még ilyen hülyeségei. Pl Facebook appban nem tudok linket külső böngészővel megnyitni, hiába van beállítva, mindig a Facebook app nyitja meg.
De levontam a tanulságot, és többet nem veszek ilyen nulla terméktámogatással rendelkező kínai Tabletet, inkább kifizetem a felárat és nagyobb gyártóktól rendelek, pl Samsung, Xiaomi, Lenovo, stb.. -
Truman
senior tag
válasz
Truman #94450 üzenetére
Idő közben a másik topicban vacs tippje bevált! De köszönöm nektek is a válaszokat!
-
Truman
senior tag
válasz
aprokaroka87 #94455 üzenetére
Persze írtam is. Egy Windows 10-es laptop és egy Windows 11-es asztali gép. És a harmadik USB-C kábelnél járok. És biztosan nem csak töltő kábelek, mert a telefonomnál hozzáférek a belső memóriához és az SD -hez is.
-
Truman
senior tag
válasz
aprokaroka87 #94453 üzenetére
Nem, semmi. Ha lenyitom az értesítési sávot, csak annyi van hogy SD kártya kiadása, ha kiszedem a kártyát még annyi sem. A Windows meg se nyikkan, mintha csak egy USB lámpát kötnék a gépre.
-
cidalain
veterán
válasz
Truman #94450 üzenetére
Simán lehet, hogy a a csati csak töltésre való, és nincsenek az adatvezetékek használva. Bár nem valószínű, mert az ultragáz lenne.
Ez a Doke OS 3.0 ami fut rajta elég egyedi, szóval azt gondolom, hogy az Oscal tablet egy átcímkézett Blackview tablet lesz. Az meg annyira nem szokott szar lenni, hogy ilyen ne működne rajta. Beállításokban semmi erre vonatkozóan? -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy Oscal Pad 13 -as Tabletem Android 12-essel. Az a gond vele, hogy nem lehet rá fájlokat másolni PC -vel. Összedugom kábelesen és egyszerűen nem ír ki semmit a tablet, hogy milyen USB módot akarok választani, hanem egyből elkezd tölteni és kész. Több kábellel és Windows 10 és 11-es géppel is próbáltam. Közbe a telefonommal simán működik.
Létezik hogy ez annyira gagyi lenne, hogy nem támogatja? -
rosta11
tag
A nejemnek szeretnék tabletet venni. Úgy látom, hogy a nagyobb kijelzősek érdeklik. Utána néztem és a redmi pad pro 8/128 az ami árban, paraméterekben még jó, kijelzőben is jó, 12 colos. Hasonló, mint a xiaomi pad 6, csak egy kicsivel nagyobb, árban is hasonló. Ami zavar, hogy egyetlen hozzászólást nem látok a redmi árgép oldalán, mintha nem venné senki, a pad 6 oldalán egy csomó hozzászólás van, még topicja is van itt a fórumon. Gondolom van valami, ami miatt nem veszik a redmit. Tudtok erről mondani valamit?
-
Louro
őstag
Kicsit eltérő kérdést dobnék be, de hát itt erősen ajánlott az eszköz. Alldocube iPlay 50 Mini Pro tablethez aki vett tokot, hol talált? Vagy marad az eBay és az Ali?
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #94435 üzenetére
Végre! -bár az előző verzióval is elvoltam.
-
Drizzt
nagyúr
Elsosorban Netflixre kene - lehetoleg nem tul nagy - Oled tab, mert anyamnak odaadom a Galaxy tab s5e-t. Mi lehet jo helyette? Lenovo p11 pro? Arban belefer. Galaxy tab S9? Azert 200k fele nem szivesen mennek. Mas erdekes alternativa van?
-
spileraaa
senior tag
Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 8.7 32GB
Ennél van esetleg jobb hasonló áron?
Főleg YouTube és Facebook-ra lenne használva.
-
aprokaroka87
nagyúr
Akit esetleg érint, a Lenovo tab p11 gen 2 megkapta az Android 14 frissítést, most települ, kíváncsi leszek, mi változik.
Az viszont biztos hogy nem sieti el, olyan mint ha mindig 0-ról telepitené újra a rendszert 😁
-
gyulaszu
senior tag
válasz
anonymus89 #94433 üzenetére
Azt a matt fóliát nézd meg jól, nincs egy logó a közepén?
Nálam volt egy védő fóliát védő fólia rajta.
És volt aki úgy húzta le, hogy a rendes fólia is lejött.
A kamera körül látszik, ha van alatta még egy fólia. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #94423 üzenetére
Ma hozta a gls, 20-án rendeltem bár spanyolból indult nem cseh raktárból....
iplay 50 mini pro nfe
szép kijelző, fém burkolat egy matt fólia azért van a kijelzőn, eddig nagyon kis bejövős.
Örülök, hogy előtte olvastam a hsz-eket róla és ennél a méretnél maradtam végül nagyon kézre áll.
AOD-ot külön app nélkül meg lelhet oldani? tudtok segíteni?
Tok is már megérkezett Mo-ra Aliról így jövő7-en várom. -
MadKet
tag
Sziasztok,
OnePlus Pad (8/128GB)-je van esetleg valakinek?
Most ha jól látom akkor a OnePlus oldalán 379 Euro, egy OnePlus Watch 2R-el együtt, ami egész jó ajánlatnak tűnik.
A Tab szülőknek lenne egyszerű felhasználásra, youtube, messenger, netezés, amire eddig a Xiaomi Redmi Pad Pro-t néztem ki.
Viszont ebben az ajánlatban kb árban hasonló a kettő, az órát megtartanám magamnak
Köszi!
-
toms58
csendes újonc
-
Oldman2
nagyúr
Nejem Huawei Mediapad T5 10" tabletje többszöri javítás után véglegesen döglődik, lassan venni kell valamit helyette:
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Inkább újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mindegy
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Chat, Hírolvasás, Videóchat, ebook olvasás (az E-Ink-es cuccok többszörösen sem jöttek be neki)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
50-80e HUF
Egyéb elvárások:
* Kapható legyen hozzá „mágneses tok” (becsukva kijelző elalszik)),
* normálisan működjön rajta az automatikus fényerőszabályozás (a mostanin nincs ilyen és minimum fényerőn is vakít éjjel),
* Type-C csatlakozó
* Android OS
* minimum 128G belső tárhely -
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79 #94418 üzenetére
Mindenképp használt üzleti itthonról, minimum i5 8th gen procival.
Ha nem kell a Win11, akkor 6-7th gen inteles gépekből elég brutálak vannak bőven 100 alatt. Dell Latitude, HP Probook, vagy Lenovo T üzelti teljesen ajánlható 3-4-5 évesen is. -
Gabesz87
veterán
válasz
nagysandor79 #94418 üzenetére
Laptopot én inkább itthon néznék, egy használt üzleti kategóriás gépet, mintsem egy kínait. Pl ilyen. Garis, számlás, értékelések száma alapján megbízható eladó.
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. olyan 3,5 éve vásároltam egy teclast m40 es tabletet. azóta is hibátlanul működik. most szeretnék vásárolni egy laptopot. érdemes kintről vásárolni ? keret max 100ezer. néztem hogy a teclastnak vannak jó gépei. vagy inkább maradjak az itthoni beszerzésnél (használtnál) ?
-
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89 #94414 üzenetére
Az Alin van most már választék és 10 napon belül megjön. Nekem most egy csomagom egy hét alatt itt volt. Csak el kell érni a 10$ alsó határt.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Én AliExpressről szoktam tokot venni, a kedvencem a silicone case.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Amkor én vettem az enyémet (nem NFE-s), akkor volt olyan ajánlat, amihez hozzá volt téve eleve [kép]
Ehhez a verzióhoz nincs ilyesmi? Én azóta is azt használom vele. Még a gyári fóliát is csak egy hete cseréltem ki rajta. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, renselnék egy iplay 50 mini pro nfe-t BG-ről viszont szükség lenne egy tokra is idővel.
Tudtok ajánlani hozzá? -
aprokaroka87
nagyúr
-
akos727
senior tag
válasz
cidalain #94406 üzenetére
Telefonom is majd 7 inches, illetve olyan 70-30%-ban inkább a tartalomfogyasztás a fő felhasználás, így inkább a 10-13 inch között nézelődöm. Vagy ekkorákon már nagyon rossz játszani?
Alapvetően ölben használnám, 99%-ban otthon vagy nyaralóban, így nem akkora gond ha kicsit nehezebb.
A black friday-t el is felejtettem, úgyhogy köszi a tippet és a heads up-ot -
cidalain
veterán
válasz
akos727 #94405 üzenetére
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo
Új cucc 70 körül van most alapáron, de biztos van/lesz rá kupon mostanság (black friday 2 hét, 11.11 akciók 3 hét múlva). Bár nem egy SD870, igaz a G99-nél talán kicsit jobb.Kis méret, így könnyű tartani, és vezérelni a játékot egyben. Filmezésen kívül minden egyéb felhasználásra kézhezállóbb szerintem a kisebb.
-
akos727
senior tag
Sziasztok. Azokat kérdezném, akik játszanak tableten: Melyik méret lehet a legjobb játékra 10-13 inch között? Félek a minél nagyobb, annál jobb itt most nem jön be, pedig csak tartalomfogyasztásra olyat vennék.
League of legendset játszanék rajta, kipróbálnám COD-ot is, de javarészt böngészés, social media appok, youtube, stbstb a felhasználási mód...
Árban minél alacsonyabban maradnék, gyanítom egy G99 elég lenne a böngészéshez még 1-2-3 évig, de játékhoz gyenge, így a kínai 50-60 ezer forint közti tabletek kiesnek gondolom. Viszont ahogy néztem, ami számottevően erősebb pl. SD870, az már inkább a 100-120k kategória, ami nem nagyon vészes, mégis dupla annyi.
Összegezve, ti mekkora tabletet vennétek nem horror áron (új/használt bárhonnan), minimum milyen chipsettel, ha játszani is szeretnétek rajta eggyel komolyabb jatekokkal? -
Gabesz87
veterán
Fiamnak van egy Teclast M40 Pro tablet. Kissé helyhiánnyal küszködik már. Az én google fiókom van beállítva rajta, és az a gond, hogy a tablet a képeket alapból a Google fotókba teszi (azaz nincs saját/dedikált galériája), és az én régi képeim is rajta vannak ezáltal, ez foglal sok helyet. Én nem használom már a Drive-ot képek tárolására, mert OneDrive-ra szinkronizálok a mobilról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy le lehet valahogy választani a tableten a Drive-ot, hogy helyet szabadítsak fel rajta ezáltal? Ergo hogy lehetne eltüntetni a régi képeket róla? Ha törlöm a tabletről a Fotókból, akkor gondolom teljesen eltűnik, törlődik a kép a felhőből is!?
-
Dancii
tag
Ezeket a kínai tableteket amúgy így egy gyár gyártja és mindenki eladja a saját nevével?
Ennek pl. első blikkre kísértetiesen hasonlóak a paraméterei, de még a designja is az Alldocube-éval
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest