Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueye
veterán
Nem garancia de nekem most jött Alis Kínából, NL végű trackinggel és nem jött rá semmi. Ezt még a Back to School akcióban rendeltem. Ezek szerint most ennyi.
-
cs.zs.
veterán
Tegnap töltöttem le én is a banggood appot, én is új felhasználó vagyok.
Nekem még most is kosárba lehet tenni mindkettőt.
-
Banggoodon akció van,
Alldocube iPlay 60 Mini Pro 44 ezer Ft
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo 48 ezer Ft
Elvileg ezzel a kuponnal még olcsóbb: BG266319 -
smerch
tag
válasz
blueye #95927 üzenetére
Autóval járok mindenhova, én vezetek, szóval, nem valószínű hogy lenne időm nyomkodni. de a mobilitása tetszik. A Poco még hátmerevítőnek is jó lenne egy háti táskában, annyira nagy
Viszont az iplay-t nem használnám ki, mondhatjuk hogy impulzus vásárlás volt.
ha vki akar hogy futtassak vmi tesztet most szóljon.
-
-
smerch
tag
válasz
smerch #95923 üzenetére
DRM widevine L1 ha valakinek számít, illetve 50 perc nyomkodás, egy kis youtube 12%-ot merült. A kamerája hááááát
mindegy lenne ha nem lenne
Ha bárhova is magammal kellene vinni egyértelműen ezt választanám, főleg hogy simet is fogad. Házon belül pedig a Poco Pad a nyerő amiben fura hogy még GPS sincs. -
smerch
tag
-
smerch
tag
Ma megjött az alldocube iplay 70 minipro. Ma este teszt, azután eldöntöm hogy a Poco Pad vagy az alldocube marad
A Poco-t azért eléggé megszoktam már.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Anyumnak keresnék valamilyen 10 col feletti tabletet, egy Lenovo Tab M10-et használ már pár éve, de ez kezdi megadni magát. Gyakoraltilag csak facebookozni kell neki... Mit ajánlanátok és honnan?
-
castiels
addikt
XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi/5G Szürke Tablet (VHU4835EU) 129k
Pad7 150k
Vagy Pad6? 110k
Melyiket ajánlanátok? Media Markt -os vásárlás lenne. Fontos a sebesség, videós tevékenység, kamera egyáltalán nem fontos.
Android 14 mennyire marad el a 15-től? Ahogy olvastam azt nem kapta meg. Jelenleg a Pad6 fele húzok. -
Eldöntöttem, hogy nem szeretnék kockázatot vállalni, csak valamiért neked az jön le, ha valaki nem ugrik a fantasztikus javaslatodra vagy lehetőségedre, az...
Ha itthon árulná valaki 1 év garival hidd el megvenném, komolyan mondom.
De köszönöm Aliról ilyen jellegű terméket nem. Vettem már onnan órát, csavarhúzót (elektromosat is), wireless egeret komolyabb áron, de az is rizikó volt, ez meg már főleg akkora, amekkorát nem szeretnék vállalni, főleg mert nem csak én használom, hanem a családban más is. És szar azt hallani, amikor a szemedre vetik, hogy szemetet vettél. -
A legfőbb probélmám az, hogy ha kapok egy hibás eszközt, ami ezeknél igen esélyes, azt hogy garanciáztatom? Drága pénzért küldözgetem ide-oda a világban, várok hónapokat rá, háááát nem igazán érzem erre a csíziót ha nem baj
És hibásan eladni sem fogom senkinek, azt nem is írom le milyen dolognak tartom. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
aprokaroka87 #95903 üzenetére
Szia,
ez is mindenkinél változó, de billentyűzet leginkább csak akkor játszik, ha asztalra kitéve munka van, pl levelezés. Ha kézben/ölben van a tablet, nem biztos hogy kell. Annál inkább hasznos egy egyszerű párszáz forintos érintőcerka. Az állandó hordozásról (pláne táskában) meg csak annyit, hogy 400-500 grammba nagyon sok tablet belefér, miközben az Ulefone mindent kibíró csodatelefonjai 600-700 grammig is elmennek. -
aprokaroka87
nagyúr
Emlékszik még valaki a netbook kategóriára?
Na a tabletek lényegében azt váltották le, nem hiába van már egyre több esetben hozzá billentyűzet, és ez bizony azzal fog járni hogy a képernyő minimum 10+ inch lesz majd.
Meg úgy öszintén mennyi ember hordja folyamatosan magával?
Nekem is van tabletem de eszembe nem jutna folyamatosan magammal hordani, pedig a táskába elférne, itthon meg le tudod rakni, hozzá billentyűzet és egér és sokkal jobb használni is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest