- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- VGA hiba
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudok más gyártó saját megoldásáról, de elvileg magában az Androidban is van ilyen mód.
Keress rá itt a topikban a freeform szóra, a fejlesztői módban lehetett bekapcsolni, illetve most már csak ADB trükközéssel.
De elvileg fejlesztik és előbb-utóbb natív Android feature lesz. -
hito
nagyúr
A Samsung-on és a Lenovo-n kívül kínál még valamelyik gyártó desktop felültet a rendszerében? Újabb modellek érdekelnének, ezért HarmonyOS előtti Huawei-ek nem jöhetnek szóba.
-
ajapi
tag
Helló,
Tud valaki aktuális Alldocube iplay 50 mini pro L1 cupont?
A korábban látottak már nem működnek.
Köszi -
paolinho
őstag
válasz
Dzsolo #93488 üzenetére
Szia!
Én annak ellenére gondolnám jobbnak a Blackview-t, hogy nekem a Teclas-t van, de nyilván oka van annak, hogy Blackview ennyivel drágább.
Viszont, amikor én megvettem a T60-at, akkor engem kizárólag az motivált, hogy (relatíve) ilyen nagy képernyő, ekkora memória, és háttértár mellett Wildevine L1 támogatással, megbízható márkanévvel viszonylag megfizethető áron legyen elérhető. Anno a Geekbuying-ról kuponnal én 70e vettem.
Nálam két fő csapásirány van, amire használom az eszközt. Az egyik a Net böngészése, a másik a stream-csatornákról filmek, sorozatok nézegetése. Ezekre számomra tökéletes a Teclast T60. A Blackview Tab 18-ról meg nyilatkozzon, aki ezt használja. Mellesleg nekem is rém szimpatikus a Blackview is, és, ha nem sajnáltam volna ennyit áldozni tabletre, lehet, hogy azt vettem volna. -
Alldocube iPlay 50 Pro. Jól gondolom, hogy nem tudja magát bekapcsolni a beállított ébresztővel vagy valamit nem állítottam be rajta?
Szerettem volna olyan ébresztőt beállítani, ami minden reggel bekapcsolja a tabletet. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
A két tablet közül melyik a a jobb választás?
[Teclast T60 UNISOC T616]
[Blackview Tab 18 Helio G99]
Előre is köszönöm a segítséget. -
gyulaszu
senior tag
iPlay 50 mini Pro
Ti találtok a beállítások között olyan opciót, hogy kiírja valahová az időszakban felhasznált mobiladat mennyiséget? -
Danecay
addikt
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Rendkívül bölcs dolgokat mondasz!
Azt ugye vágod, hogy miért van az ilyen tableteknek piaca és, hogy az emberek miért nem kapásból az általad sorolt márkákért rohannak a hazai boltokba, áruházakba, de legyen szó akár webshop-ról. Nem hiszem, hogy túl nagy magyarázatra szorul a dolog, de ha mégis, akkor könnyen meglehet, hogy nem ugyanolyan életszínvonalon tengetjük a mindennapjainkat. Különösen még inkább fontos ez, ha figyelembe veszed azt is amit írtam, miszerint gyerekeknek kellett és nem akármennyiért, hanem adott büdzséből kellett 2 db. ár érték arányban lehetőség szerint legjobb, vagy az egyik legjobb példányt megtalálni.
Továbbá, remélem olvastad #93466 cidalain reakcióját is, amiben rávilágít arra, hogy teljesen másra válaszoltál mint amit kérdeztem.
#93466 cidalain szintén köszönöm a válaszodat! Én konkrétan USB-C aljaz cserén gondolkodtam, függően attól, hogy mit mond majd a Banggood, de most egy picit megrekedt a dolog, tegnap írtam ismét rájuk. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy külön lehet kapni töltőpanelt és #93475 ÖregMackó, által leírtak szerint az iPlay 50-hez nem is talált.
Mondjuk ha a PRO is a videón látható iPlay 50 Mini Pro megoldással van kivitelezve, úgy nem is csodálom, hogy nincs hozzá külön töltőpanel, mert ami ott látható, az némileg több annál, így marad a csatlakozó aljzat csere. Mondjuk nem ártana egy szétszedési videó sem, de ha csak annyi mint a többi tableté, akkor nem annyira gáz, csak jó lenne nem elreccsenteni az LCD-t mint az előző tabletnél, igaz ott kicsivel más volt a helyzet
#93468 Reynaldo Igen, a gyereknek a telefonjába az óta már bele is pattintottam egy ilyet, amíg még működik -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy Alldocube tablettel VLC lejátszón néznék NAS-ról filmet, de nagyon darabos a lejátszás. Mitől lehet ez?
A tableten lévő HBO alkalmazásban simán mennek a filmek. -
Rigormortiis
veterán
Véletlenü rájöttem, hogy a TabS8amon van vibráció, be is kapcsoltam és csalódottan nyugtáztam, hogy szörnyű hang jön a kijelző alól, amikor megmoccannak a motorok. Ez másnál is ilyen?
-
ÖregMackó
tag
válasz
Reynaldo #93468 üzenetére
Nekem szintén iplay50prónál egyszer fordult elő, hogy hiába csattintottam rá a mágneses csatlakozót, nem indult el a töltés, próbáltam utána közvetlen usb-c kábellel tölteni, azzal sem működött, aztán ujrainditás után nagynehezen beindult a töltés.. azóta keresek hozzávaló töltőpanelt, de sehol sem találok. Csak iplay20, 30, 40-hez van. A szétszedésről sem találok hozzá instrukciókat. Szerencsére azóta tölt rendesen, de bennem van a zabszem. Ha nem tudom feltölteni semmire sem tudom használni.
-
hito
nagyúr
válasz
punky10 #93469 üzenetére
Billentyűzetet igen, M-pencilt nem, de majd idővel nézek hozzá. Nyelvtanuláshoz (kalligráfiához) kelleni fog.
Tab S7-et néztem még, de az UI nem tetszik annyira mint a HarmonyOS, viszont annak meg az az előnye, hogy van belőle 5G variáns. De az S7 drágább és attól tartok, hogy a hangszórói meg a kijelzője elmarad a Huawei-től.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #93466 üzenetére
Rendelni kell egy tablethez való töltőpanelt csatival az Aliexpressről, és valami maszek szervizben
kicseréltetni.Ha pedig kicserélték, utána a ki-be huzgálós helyett mágneses érintkezős töltővezeték használata javallott, de másnak is, aki sűrűn töltögeti a tabletjét vagy a telefonját.
-
cidalain
veterán
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Egyszészt már megvette, másrészt most nem úgy tűnt hogy venni szeretne.
@Danecay:
Rendelni kell egy tablethez való töltőpanelt csatival az Aliexpressről, és valami maszek szervizben kicseréltetni. A Banggoodnak meg ezt kell prezentálni, hogy meg tudod csináltatni anyaggal x USD. Ekkora refundot szeretnél kérni. Egy 150 Usd tablettel nem fognak szórakozni, hogy visszaküldöd javítani. Annyira meg persze drága, hogy csak úgy küldjenek egy másikat. -
hito
nagyúr
válasz
Dhampir #93463 üzenetére
Szerintem újonnan már nem forgalmazzák, Facebook-on pecáztam
Aztán lehet, hogy 1-2 GSM üzletben van még beragadt készleten. Első droidos tabletem, aminél úgy érzem, hogy van értelme ennek a termékkategóriának és nem csak egy felfújt telefon van a kezeim között. A hangja meg....nem hittem a fülemnek. Hogy egy ilyen vékony házba hogy a fenébe tudtak ilyen rendszert préselni...nem térek napirendre.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van köztetek esetleg olyan Alldocube iPlay 50 Pro vagy nem Pro tulaj, akinek problémája van a tablet töltésével? Mi tavaly rendeltünk 2 db-t a 2 gyereknek, az egyiknek semmi baja, a másik viszont már egyáltalán nem veszi a töltést. Úgy rémlik, hogy azzal talán már az első perctől kezdve volt ilyen jellegű probléma, hogy nem volt mindegy, hogy hogy volt bedugva az USB-C, vagy picit mozdítani kellet rajta, hogy töltsön, de mivel könnyen orvosolható volt, így nem nagyon foglalkoztunk vele, na meg amúgy is, miután a Banggood-ról vettük, így a gariztatás nem olyan egyszerű, de mint említettem, tényleg nem okozott nagy problémát, csak aztán folyamatosan egyre inkább kicsavartabb pozíciókat kellett alkalmazni ahhoz, hogy töltsön, , majd a töltési idő is drasztikusan megnőtt, sőt egy nap alatt nem volt képes 100%-ra feltöltődni, csak olyan 70%-ra, majd elérkeztünk oda, hogy semennyire sem tölt.
Gyanítom, hogy első perctől volt egy kisebb gyári kontakthiba az USB-C aljzatnál, amit az állandó mozgatásokkal, kitámasztásokkal, sikerült teljesen hazavágni.
Most próbálom gariztatni, nem tudom milyen eséllyel, és csak azért jutott eszembe, hogy írjak, mert Youtubeon történő keresgetés közben, belebotlottam egy olyan videóba, ahol ugyanezen tabletnek, ugyanilyen hibáját mutatja be. Sejtéseim miatt az is gariztatás miatt lett feltöltve, és a feltöltő neve alapján ráadásul ő is hazán fiaHa vanna, vagy volt valakinek hasonló élménye, írja már le legyen kedves, hogy mi lett a megoldás vagy a végkimenetele az esetnek!
Köszönöm!
-
hito
nagyúr
Végül egy Huawei Matepad 11 lett. Hát nem bántam meg, eszméletlen egy masina és a GMS hiánya miatt a tudásához képest gombokért adják
-
cidalain
veterán
BGSPRING8OFF kóddal a 2/256 is csak 152 a Banggoodon elvileg.
Meg az Alis árak is jók a store kuponnal, így a 8/128-ért a $150 nem kimondottan jó ár most.@snooze
passz, más streaming előfizetésem nincsen. (mondjuk a Netflix sem az enyém)
bár ezt érdemes volt feltennem, mert másra is jó lett a teszt... -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
A Huawei T5 tabletet cserélném fiatalabbra, semmi extra, csak böngészés, nagyon jó vételnek tűnik az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, de nem szeretnék 10" alá menni. Esetleg hasonló tudással 10" ban ajánlanátok valamit?
6/128 vagy hasonló bőven elég, nem tárolok rajta semmit.Köszönöm.
-
cidalain
veterán
2 hete a 8/256-ot húztam be 127-ért, de ha több pontom lett volna akkor 119-ig is lement volna. Szóval én 48-ért hoztam el. Lehet várni kuponakciót, kérdés lesz-e, és megéri-e várni még pár ezres spórolás miatt.
ALI spanyol raktárban most 148 usd a 256-os a kuponjukkal, és 137 a 128-as. És ha van coinod, akkor talán még vihető lejjebb is
Banggod kupont is nézek este. -
Helló.
Az iPlay 50 Mini Pro NFE 8/128-nál mennyire jó ár a $150 (kb 55 000 Huf)?
Szokott lenni olcsóbban is? -
II.Démonlord
tag
válasz
macskajancsi #93442 üzenetére
köszönöm, de már megvettem a Redmi Pad SE tabletet.
A piros nagy áruháznál volt lehetőségem egy kedvezményre, igy 44ezerért hozzájutottam. Ennyiért pedig nem lehetett volna jobbat találni, itthon. -
cidalain
veterán
iPlay 50 Mini Pro NFE, ha külföldi rendelés jàtszik, 50-55k körül akció mértékétől függ. Van EU raktárban általában.
Helio G99, 8GB ram, LTE képes, GPS, Netflix HD (ez utóbbi csak az NFE verzióban van, figyelni kell erre)
Kontra: csak 1 hangszóró van. Bár nem gáz a hangja, de BT speakerrel ez orvosolható, ha van eleve.Lehet venni szürkéből is, csak a garanciázás lesz macerás, ha lesz egyáltalán. Kb egyenértékű, mintha külföldről vennél egy kínai cuccot, pl a fent javasoltat.
-
HKorn
veterán
60 ezres kategóriában mit érdemes venni? 4/64GB jó lenne legalább, gondolom nagy okosság nincs, Samsung Tab A9, Lenovo M8, esetleg Redmi Tab SE?
Bár ahogy nézem Netflix HD csak a Samun megy, szóval az lesz a befutó. Meg szabad venni szürkeforrásból, vagy csak hivatalos viszonteladótól?
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
II.Démonlord #93370 üzenetére
csak kicsit drágább, de jóval jobb szvsz: https://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/galaxy-tab-a9-x210-128gb-p1025165686/#
-
Reynaldo
junior tag
válasz
RedCactus #93435 üzenetére
Miért nem érted? Igény volt a jó hangminőség, arra reagáltam, azt pedig a mikro csipogókkal nem lehet elérni. Szól a tabon is hang 1-2 vagy 4 hangszórócskán, vagy a mobilon is, és meg lehet szokni, de ne a gyenge minőséget szokjuk meg, szerintem. Többféle hangeszközöm van, erősítő, mélynyomóval hangszórókkal, soundbarok, BT-s mini használata alapján mondtam. Némelyik YT videó olyan halk még a laptopon is, hogy külső eszköz nélkül használhatatlan volt. Nekem legalábbis.
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Samsung GT-N8020 tablethez ingyenes, működő firmware-t szeretnék feltenni, hol tudnám letölteni? Odin már várja.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Zsolt -
Reynaldo
junior tag
A tabok nem adnak ki normális hangot. Persze egymáshoz képest lehetnek jobbak, rosszabbak. A leggagyibb soundbar, legyen az hordozható, vízálló(nemcsak a JBL), vagy asztali[link], vagy BT-s mini rádiós hangszóró is jobban szól, mint a tablet. Nem mindegy, hogy 8-10mm-es "csipogók", vagy 5cm-es vagy nagyobb hangszórók vannak benne. Van különbség.
Aztán a kicsit drágább, és nevesebb sounbarokról(Anker, Tronsmart,stb.......) nem is beszélve. -
hito
nagyúr
válasz
cidalain #93431 üzenetére
Csak egy példa, de van más megoldás is
-
cidalain
veterán
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni androidos tablet választásban. Windows notebook mellé kéne másodlagos képernyőnek (tehát ez lenne maga a monitor). 50-60 körül keresek használtan. Lényeg, hogy jó minőségű 10"-os, vagy nagyobb panel legyen benne (jó színvisszaadás, jó legyen ránézni), korrekt üzemidő fontos és a hangszórók átlag felettiek legyenek. Az Oppo Tab Air-t néztem (bár azt olvastam, hogy fényerőben nem valami acélos), illetve vannak emlékeim a Huawei tabletjeiről, régen amikor még érdekelt a droidos tablet, kiemelkedően jónak számítottak. Samsung is jöhet, lényeg, hogy hozza azt a három dolgot, ami nekem fontos. Köszönöm a tippeket előre is!
-
snooze
veterán
válasz
Chesterfield #93426 üzenetére
alldocube iplay 50 mini ..😀😀😀
-
cidalain
veterán
válasz
Chesterfield #93426 üzenetére
Kissebbet, szerintem
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
7 éves gyereknek szeretnénk tabletet venni.
Amiket eddig kinéztem:
-Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen
-Samsung Galaxy Tab A9 X110Melyiket érdemesebb megvenni?
Más ötletet is szivesen veszek.Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
-
cidalain
veterán
Kipróbáltam két telóval.
Külön-külön mindegyik képes madzagon netet adni egy Win laptopnak. Egymásnak viszont nem.
Viszont a laposhoz Usb-A - Type-C madzaggal kötöttem össze őket, egymással Type-C - Type-C madzaggal. Ez viszonylag jó minőségű, Baseus kábel, szóval nem gondolnám hogy ez a kábel hibája, de persze ez is lehet. Mindenesetre másik ilyen kábelem nincs, így nem tudom továbbvinni.
Ugyanakkor inkább arra gondolnék, hogy az android nem tud másik androidos eszközt külső modemként kezelni kábelen. -
vence
aktív tag
válasz
cidalain #93405 üzenetére
Köszi!
Hogy az utolsó kérdésre választ kapjunk,
kipróbálnád két teló között (ugye az is két Droid!).Elméletileg az USB-nek tudnia kellene ezt, mert ugye más hw felé megy.
Még annyi, hogy lehet Androidnál a fogadó készüléken is kell játszani a beállításoknál.De még a kábel is lehet a ludas, mert van, amikor spéci C-kábel kell, pont az adatátvitelhez, tükrözés stb. ha jól rémlik.
Ha már Hub-okat is kellene cipelni, dugdosni, akkor már nem igazán jó a kábeles opció, csak a notinál bevált és szerintem előnyösebb, mint a WiFi.
Egyébként sem kedvelem a túl sok wireless-t, abból bőven elég a teló és azon a mobilnet, vagy Wi, ha éppen elérhető.Közben olvastam a köv. hsz-t is ...
Igen, sajnos benne van a pakliban, hogy a Droid nincs felkészítve a fogadásra. Pedig praktikus, csak kevésbé ismert megoldás (lenne).
Az NDIS is ismerős, anno még külön kellett telepíteni a Win-re.Ez a megoldás onnan jön nálam, hogy sok gondom volt az USB-NET-Stick-ekkel, egy 3G-s olcsó teló pedig szuperül működött modemként. És ez 4G/LTE-nél is változatlan.
-
cidalain
veterán
válasz
Rigormortiis #93406 üzenetére
Félreérted. Nincs Ethernet kábel a képletben ennél az esetnél.
Nyilván az simán megy, mert az az Ethernet csati rendelkezik hálózati kártya áramkörrel. Lényegében egy USB-C csatis madzagos hálókártya.Itt viszont van egy teló (nettel), és egy tablet (net nélkül). A kérdés az, hogy a kettőt összedugva Type-C madzaggal (!) átvihető-e a net az egyikről a másikra. Kifelé van ilyen opció, tudják a telók. Windowssal megy (teszteltem). Az így gépre kötött telefon madzaggal (sima USB kábel, amit a teló töltésére is használok) át tudja adni. A teló ilyenkor a Win-ben Remote NDIS based internet sharing device-ként látható a hálózati kártyák között. Tehát a Win fel van készítve hogy USB porton csatolt telót egyfajta hálókártyaként kezelje, ha az új van konfigurálva.
Kérdés, hogy egy másik Android eszköz is képes-e erre. Ezt a gyors próbálkozásaim alatt nem sikerült összehoznom. Valószínűleg nem bennem van a hiba, hanem egyszerűen egy android eszköz erre nincs felkészítve.
-
patrik1994
csendes tag
Sziasztok, szülőknek szeretnék tabletet venni az alábbiak alapján:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10"+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Főleg új, de használt is szóba jöhet, ha jobban megéri
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Főleg itthon vásárlásban gondolkodok, de más opciókra is kíváncsi vagyok
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
- Csak böngészés
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
60 000 FtMin 4 GB RAM legyen.
Amiket eddig kinéztem, az a Xiaomi Redmi Pad SE (60 000 Ft szürke forrásból) vagy a Honor Pad X8 (60 000 Ft megbízható forrásból). Xiaominak jobb a processzor, akksi, kijelzőméret, így az tűnik jobb választásnak, van esetleg más jó lehetőség?
Előre is köszönöm
-
Rigormortiis
veterán
-
cidalain
veterán
(az ethernet úgy jött ide, hogy arról pont volt szó, hogy úgy megy a madzagos net, mondjuk egy router felől)
Az OTG kábel azt jelenti, hogy a ráaggatott eszköznek a tablet/teló biztosítja a tápot, ergó küldjön kofele áramot, különben nem megy az izé (pl pendrive).
Jelen esetben irreleváns az OTG, mindkét eszköz saját tápellátással megy, csak adatforgalom van a madzagon.A tabomon van USB internetmegosztás opció, amikor rádugok egy másik készüléket, lehet választani a szokott helyen (csak töltés, MTP fájlátvitel, stb, és ez netmegosztós cucc).
De a tabomon nincs mobilnet, és megosztani csak azt lehet.
A telómon meg nincs ilyen USB netmegosztós opció kimondottan. A hálózati beállítások alatt van "USB megosztás" almenü, de ez nem sugall netmegoszást. Nem is megy. Oké a telóm régi, Android 8. Ez is lehet alapvetően gond nálam.Update. Kipróbáltam asszonypajti telójával, annak is van USB netmegosztása. Benyomtam elvileg ok. De a fogadó tabnál nincs net. Nem találtam itt USB-n való fogadásra utaló beállítást. Lehet, hogy az Android eszközök csak adni képesek így venni nem?
-
vence
aktív tag
válasz
cidalain #93402 üzenetére
Köszi!
Közben a telós része már tisztázódott, szóval azon nem változtattak a C-nél.
Az Ethernet nem tudom, hogy jön ide ??Neked nincs C-s OTG-kábeled?
Vagy azzal nézted?
Valaki esetleg meg tudná nézni?Persze attól még a konkrét esetben megbukhat valamin.
(A tablet (oppo) az elméletileg OTG-s.)Szerintem egyébként sok szempontból jobb a vezetékes kapcsolat, pl. biztos kevésbé meríti az akkut stb.
Csak nem annyira kényelmes, mint csak bekapcsolni vmit.@ Foxi-Maxi #93403
Tudod, mit szoktak ilyenkor mondani ...! -
cidalain
veterán
OTG type-c Ethernet átalakítóval megy a madzagos net, pont utánad írta egy fórumtárs.
De hogy telóról ki tudod-e adni a netet madzagon?
Telón Beállítások/ Hálózat/ Hotspot és internetmegosztás / USB megosztás.
Ha ilyened nincs akkor halott ügy. Nekem van. Összedugtam a tablettel, de net nem ment át.
Szóval elméleti lehetőség van, de hogy működik-e vagy sem az kérdéses. Nálam nem megy. Jó fajta Type-C kábellel próbálkoztam. És nyomorgattam a menüt percekig, de semmi. Passz, hogy mit lehet még hozzátenni azon kívül, hogy próbáld ki, és Google majd segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest