- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wital
tag
Valaki le tudná írni érthetően, hogy ha ma veszek két tabletet és az egyiknek 3 évig a másiknak meg 4 évig van terméktámogatása, akkor 4-5-6 év mit fogok én észrevenni ezekből gyakorlatban? Pontosan miben lesz elmaradva a "rosszabb"?
-
wital
tag
Sziasztok!
Csak wifis internetezésre és facebookozásra keresek, 11" - 12"-os tabletet. 100 ezernél nem igazán adnék érte többet.
A Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB+128GB bár most egy húszassal drágább mint 3 hónapja, de 2560 x 1600-os felbontás kell a 12"-nál? Nem merül emiatt gyorsabban?Nem értek hozzá, de csak jó lenne 4GB-nál több ram, de 6 vagy 8 GB?
Kinézet nem érdekes, fényképező nem számít, hogy milyen, esetleg annyi, hogy viszonylag jól bírja majd az akksi.
Mivel a xiaomi telókkal pár éve meg vagyok elégedve, ezért Xiaomi Redmi Pad SE 8GB+256GB -ot választanám, de mivel nem értek hozzá, így mindenképp adok most is a tanácsotokra, véleményetekre.
-
wital
tag
válasz
cidalain #89857 üzenetére
A gyerek nagyon szeret rajzolni és arra gondolt, hogy a tollal majd könnyebben, szebben lehet, de ez most akkor felejtős. Csak ezért nem cserélünk tabletet, de később lehet, hogy olyat fog majd kapni ami kezeli a tollat. Ezért kérdeztem, hogy mi jelöli ezt a funkciót.
Most keresünk akkor neki egy egyszerű, olcsó műanyag tollat ha akarja.
Köszi a segítséget! -
wital
tag
Sziasztok!
Ajánlottátok nemrég a realme pad 10,4-et, ami tökéletes amire kell.
Most a lányom nyúz, hogy vegyek hozzá tollat. Teljesen vakon vagyok, azt sem tudom mire jó, de legyen.
Egyet találtam az alin, ami elvileg jó hozzá, 8.000 Ft.:
[link]Vegyem meg ezt vagy tudtok másol olcsóbbat vagy jobbat ajánlani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest