- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
NightLord #94924 üzenetére
Nekem is reklámos de megszoktam,illetve van egy régebbi szürke letöltésű amit a droidos gépeimre rakom és minden ok!
Ha tetszik vkinek akkor megveszi a teljeset,nem egy ökör összeg...
Nálam NFS megosztások vannak,mindent tökéletesen tudok kezelni vele.Sztem hasonlóak ezek a file kezelők,kinek mi jön be belőle...
-
-
-
ÖregMackó
tag
válasz
NightLord #91384 üzenetére
Szia... Az túlzás azt mondani, hogy flashelgetek, inkább csak játszom a gondolattal.... Az zavar (többek közt) hogy miután betöltöttem a firmwaret a spflashtool-ba, meg lehet jeleniteni a oszlopok közül a memória célcímet és a hosszt, na most a flashtoolban célcímként a 0x0 jelenik meg, nem a rendes userdata partició xml-ben rögzített cime. Lehet, hogy ez normális, de irtam az alldocube supportnak, aki onnan válaszolt azt se tudta, hogy jelenik meg a címadat, csak azt mutatta, hogy nála nem szerepel cím, (mivel nem lett megjelenitve az az oszlop). Azt irták, mindent jelöljek be és inditsam el a letöltést minden olyan lesz ahogy lennie kell. Abban biztam, valaki már tett fel komplett letöltött firmwaret és tudja már működik-e a dolog. Ez tűnik a legegyszerűbbnek, letölteni az új firmwaret és flashelni egyet. Két hetenként tesznek ki újat nagyon piszkálja a csőröm, vajon miket módosítanak rajta. Ez amivel vettem (0324) nagyon kezdetleges, sok minden nem is működik jól, 1-1,5 óránként ujra kell inditani, hogy a fb. videok elinduljanak, mert egyszercsak elkezd homokórázni és onnantól nem játszik le videokat. Ugyanakkor youtube netflix streamek meg mennek... na mindegy még kicsit hergelem magam aztán rá fogom ereszteni az biztos...
-
-
kopi72
aktív tag
válasz
NightLord #90880 üzenetére
Marmint streaminget.. filmeket tudsz nezni a native felbontason.
Amugy azt olvastam a widewine L1 es L3-rol, h az SD-t nagyon szepen jeleniti meg, 0.3 meterrol nincs nagy kulonbseg.Amugy most jott meg par oraja, de csak este lesz idom foglalkozni vele, vagy holnap.. A kijelzojere leszek kivancsi, mert tobben panaszkodtak ra..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
NightLord #1828 üzenetére
Ez ebben a formában hülyeség. Ez esetben nagyjából akkor sem kellene különbséget éreznem, ha a wifi kiváló jelerőssége van, illetve gyenge. Mégis van. Függetlenül attól, hogy most nem 3G-ről beszélek.
Ha a renderelési sebesség volna kevés, akkor wifi és 3G sebessége között nem nagyon szabadna különbségnek lennie az oldalbetöltés szempontjából. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
NightLord #1355 üzenetére
erdekelne a tapasztalat, mert igéretesnek tünik, főleg azért mert normál vga felbontást tud. az a kérdes napos időben mit mutat, mert amiket én néztem olvashatatlanok már a nyári félárnyékban is.
a buborékos dologról azért nem hallottál, mert kb minden tablet-ben a kijelző és a tapi egy alkatrész, nem lehet szétszedni. az a megoldást amit felhoztál annyira gagyi, hogy még kinaiban is ritka. valami digi képkeret kijelző lehet +touch és ezzel megspóroltak kemény 2000ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged